Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Kako vas nije stid pacenici jedni. Bavcic uopste nije trebao doci na prvenstvo, svima je nama jasno da on nema kvaliteta za repku ali sta da se radi..
Limitirana reprezentacija, nadam se da ce se momacki potuc s njima u drugom poluvremenu za pobjedu.
Limitirana reprezentacija, nadam se da ce se momacki potuc s njima u drugom poluvremenu za pobjedu.
ZZ
Kakooo smo uvijek jadniii hebem ti zivot i kosarkuu ,da nas jedna poljska gaziii!!! Kad treba da smo najacii,nama fali 3 najbolja igracaaa,u redu jedan ali 3 !! Kakooo Boze dragi !!!
FK Sarajevo !
mislim da ne trebate psovati ovima sto igraju , ako nekome je**te sve po spisku onda to radite onima koji nece da igraju (izuzev Teletovica)
Sta moze Bavcic kada ne zna , isto da uzmete nekoga sa ulice i posaljete da igra protiv Gortata i ekipe
Samo nas cudo moze spasit , a to jeste da nas krene sut za 3 nenormalno - valjda ce u drugom pol.vremenu to i da pokusavaju , bolje nego ovako izgubiti polagano
Sta moze Bavcic kada ne zna , isto da uzmete nekoga sa ulice i posaljete da igra protiv Gortata i ekipe
Samo nas cudo moze spasit , a to jeste da nas krene sut za 3 nenormalno - valjda ce u drugom pol.vremenu to i da pokusavaju , bolje nego ovako izgubiti polagano
-
dzekooooTz
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Okrecemo ovo u drugom.
Smirice se valjda malo. Igra je OK, ali sut....
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Gori su mi oni navijaci koji od ovakve ekipe ocekuju cuda. Jeb*la vas euforija vise! Malo realnosti nije na odmet.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nije Bavcic kriv sto je primoran da igra, svi znamo njegove mogucnosti i opet se konstantno po njemu udara
Veci problem je ostatak ekipe kao i oni sto gledaju iz udobnih forelja ovo prvenstvno
Ovdje mi je jedino zao Duska i nas koji ovo gledamo i necemu se kao nadamo
Veci problem je ostatak ekipe kao i oni sto gledaju iz udobnih forelja ovo prvenstvno
Ovdje mi je jedino zao Duska i nas koji ovo gledamo i necemu se kao nadamo
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Fale nam tri najbolja igraca al nemogu da vjerujem kolki je paksu Djedovic ispo sa Njemackim drzavljavnstvom .
- Slatinash_7
- Kontakt:
U napadu je ovo nas maximum,sto bi Kikan inace zabio ostali bi profulali,mi jednostavno nemamo vise od tridesetak poena u rukama,pogotovo protiv ekipe koja nam konstantno zatvara reket..Ali odbrana je morala makar jos par napada odbraniti,istakao se Stipanovic protiv Gortata,a onda kad su ovi ubacili nizu petorku to i bi..Bavcic ne smije preuzimati na piku jer je to siguran kos,mora se smisliti nesto drugo..Na isti nacin nas je unistio Freimanis iz latvije na proslom prvenstvu..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Steta,Kikanovic fulao pono..u sustini nije lose ,sta da se radi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Bavcicc BENDTNER ove repke
Da mi je znati što vam je žao Ivanovića čovjek za ovo će dobiti platu, istina ne onakvu kako dolikuje treneru njegovog renomea, ali opet za sada nigdje ne radi i te pare opet nisu male
Meni je žao nas istinskih navijača koji sebi jedemo utrobu
Ps
Bavcic definitivno nije najgori na terenu ima ih više a najgori je kikanović u odbrani slab u napadu troši lopte
Meni je žao nas istinskih navijača koji sebi jedemo utrobu
Ps
Bavcic definitivno nije najgori na terenu ima ih više a najgori je kikanović u odbrani slab u napadu troši lopte
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Steta jbt, sa onom trojicom i odlicnim selektorom bi bas bila dobra repka i mogao se trazit neki rezultat napokon. Ovako tesko al podrska momcima
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ovi sa portala ne mogu da se pomire

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Je.bo li vas Bavcic u usta sve redom sto ga prozivate..
This time next year we'll be millionaires.
Upravo, ali eto, standardno se jaše po Bavčiću.nerminh74 je napisao/la:Bavcic definitivno nije najgori na terenu ima ih više a najgori je kikanović u odbrani slab u napadu troši lopte
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- skyisthelimit
Bolje sad nego pred kraj da nam se ovo desilo, naravno pod uslovom da ne bude potop do kraja.
15.10 - 15.06 ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mogli bi mi nesto slicno kao Sjeverna Koreja izvjestavati sa ovog EP-aHusika je napisao/la:Ovi sa portala ne mogu da se pomire![]()
Don't believe the hype.
dzekooooTz je napisao/la:
MVP !

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Hahahahha pa sta nas moraju ponizavatiiiiij
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.