Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
gleda se uefa a ne fifa ranking
Nama ide u prilog sto mi sa Kiprom igramo u zadnjem kolu. Vec tada ce Kipar izgubiti sve sanse za trecom pozicijom i mislim da ce tu utakmicu igrati "za raju" i tako zanemarivat taktiku 
S obzirom da imaju igrace kvalitete nizerazredog Vratnika, ne bi trebalo biti problemaFliX je napisao/la:Nama ide u prilog sto mi sa Kiprom igramo u zadnjem kolu. Vec tada ce Kipar izgubiti sve sanse za trecom pozicijom i mislim da ce tu utakmicu igrati "za raju" i tako zanemarivat taktiku
Nad tobom sunce najljepše sja
ko u zenicipinoglavi je napisao/la:S obzirom da imaju igrace kvalitete nizerazredog Vratnika, ne bi trebalo biti problemaFliX je napisao/la:Nama ide u prilog sto mi sa Kiprom igramo u zadnjem kolu. Vec tada ce Kipar izgubiti sve sanse za trecom pozicijom i mislim da ce tu utakmicu igrati "za raju" i tako zanemarivat taktiku
To sto smo izgubili od takve ekipe, ne znaci da su kvalitetni 
Otkud Norveska 69 ?MysticAladin je napisao/la:Što se baraža tiče, tu će najvjerovatnije:
13 Holandija
22 Danska / 25 Albanija
29 Ukrajina
30 BiH
32 Rusija
37 Mađarska
45 Slovenija
51 Irska
69 Norveška
Zar na Uefinom rankingu uoipste ima 69 drzava
To sto si postavio je FIFA ranking, taj se ne gleda u takmicenjima koje uefa organizira.. kod njih ide ovaj (izgleda) ranking:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako ce se gledati ovaj, onda postoji sasvim solidna mogucnost da ne budemo nositeljiFliX je napisao/la: To sto si postavio je FIFA ranking, taj se ne gleda u takmicenjima koje uefa organizira.. kod njih ide ovaj (izgleda) ranking:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Inace, postavio sam link na drugu temu, Ramsey najavio pobjedu i veliku zelju tima da se plasiraju na domacem terenu.
Ovo je najbolji izbor protiv Andore. Lulic je umoran a Visca je zeljan igre kao i Hajrovic. Idealnija utakmica da se isproba Vrancic jednostavo ne postoji od ove.
------------------ Begovic -------------------------
Mujdza ---- Sunjic -- Ogi/Anicic ---- Kolasinac
-------------- Besic -- Pjanic ---------------------
Hajrovic -------- Vrancic ------------------ Visca
-------------------- Dzeko -------------------------
U drugom poluvremenu uvesti: Ibisevica, Hodzica i Anicica ako ne pocne. A ako pocne onda izvadit oko 60 minuta Pjanica ako je stvarno rovit. Mozda cak Hadzic da ga zamjeni.

U drugom poluvremenu uvesti: Ibisevica, Hodzica i Anicica ako ne pocne. A ako pocne onda izvadit oko 60 minuta Pjanica ako je stvarno rovit. Mozda cak Hadzic da ga zamjeni.
Dobro razmisljas. Vidi se da se razumijes u fudbal, svaka cast.rope11 je napisao/la:Ja bih stavio Anicica, da vidimo kakav je. I Vrancica umjesto Medunjanina, trebaju se njih troje uigravati pred Vels jer bolje trojke u veznom redu nemamo.
Moze li Hodzic igrati poluspica? Malog sto prije gurnuti u reprezentaciju, koristit ce mu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 sep 2015, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Belgija - BiH / BiH - Andora
Bravo Pap(k)e. J*bo si nam znanje za sva vremena.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Od Ancica necete nista vidjeti, protiv Andore igramo.
Vranicica 90min drzati na terenu.
Desetku moramo izmisliti, možda Vrančić ovu tekmu nek igra to mjesto. Pjanić dokazano ne zna igrati leđima prema golu.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Mi smo dobra ekipa al u glavama nemamo to nesto sto bi trebali imati,Psiha jako losa.Bazdarevic-CAO.Htjeli vi to priznati ili ne jedino je Ciro znao uticati na igrace,J**+ mater na pres koferenciji,svaku utakmicu je bilo MI SMO BOLJI,sad s kim god igramo oni su bolji,oni su jaki,jaci od nas ovako onako..halo ba KIPAR,WELS,IZRAEL HALO BA HAHAHAH Belgija te pojede,daj bolan budi ozbiljan..mora neko uticat na igrace,gledam Bazdarevic nesto sa petim sudijom komunicira,kao izvinjava se ma **** ti on mater u picku,niko pojma nema od njih..Spaha cao,Kolasinca vadi covjek je mogao jos 2 tekme odigrati koliko je spreman...daj bolan sve dok malo jaci upravljaju ko ce i kad igrati,od ovog nema nista...
!
bambus je napisao/la:Mi smo dobra ekipa al u glavama nemamo to nesto sto bi trebali imati,Psiha jako losa.Bazdarevic-CAO.Htjeli vi to priznati ili ne jedino je Ciro znao uticati na igrace,**** mater na pres koferenciji,svaku utakmicu je bilo MI SMO BOLJI,sad s kim god igramo oni su bolji,oni su jaki,jaci od nas ovako onako..halo ba KIPAR,WELS,IZRAEL HALO BA HAHAHAH Belgija te pojede,daj bolan budi ozbiljan..mora neko uticat na igrace,gledam Bazdarevic nesto sa petim sudijom komunicira,kao izvinjava se ma **** ti on mater u picku,niko pojma nema od njih..Spaha cao,Kolasinca vadi covjek je mogao jos 2 tekme odigrati koliko je spreman...daj bolan sve dok malo jaci upravljaju ko ce i kad igrati,od ovog nema nista...
Zarathustra
Sad nemogu da se sjetim gdje procitah, al onaj decko iz AlmeKoju porije Eldin Hadzic neki dan izjavljuje da ocekuje debi za repku prije kraja kvala. On je lijevo krilo, jelde? A ko da sam isto vidjeo negdje da i desno krilo moze igrati? Mozda nije najbolje mjesto da postavim pitanje.Ajax je napisao/la:Dobro razmisljas. Vidi se da se razumijes u fudbal, svaka cast.rope11 je napisao/la:Ja bih stavio Anicica, da vidimo kakav je. I Vrancica umjesto Medunjanina, trebaju se njih troje uigravati pred Vels jer bolje trojke u veznom redu nemamo.
Moze li Hodzic igrati poluspica? Malog sto prije gurnuti u reprezentaciju, koristit ce mu.![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovo je najbolje i najlogicnije nekako za izvesti. Sad hocel biti ovako vidjetcemo. Ja sam iz nekog meni nepoznatog razloga ubijeden da ce upravo Mario biti taj faktor iks za nas tim.Ajax je napisao/la:Ovo je najbolji izbor protiv Andore. Lulic je umoran a Visca je zeljan igre kao i Hajrovic. Idealnija utakmica da se isproba Vrancic jednostavo ne postoji od ove.
![]()
![]()
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Slazem se. Ovo je definitvno najbolji izbor za ovu utakmicu.soccerfan je napisao/la:Ovo je najbolje i najlogicnije nekako za izvesti. Sad hocel biti ovako vidjetcemo. Ja sam iz nekog meni nepoznatog razloga ubijeden da ce upravo Mario biti taj faktor iks za nas tim.Ajax je napisao/la:Ovo je najbolji izbor protiv Andore. Lulic je umoran a Visca je zeljan igre kao i Hajrovic. Idealnija utakmica da se isproba Vrancic jednostavo ne postoji od ove.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pojma nemam sto nit sam ga nesto pretjerano pratio, mozda jedno 10ak tekmi da sam vidio ako i toliko.
Nema nista od toga. Nece biti novih igraca do kraja kvalifikacija.soccerfan je napisao/la:Sad nemogu da se sjetim gdje procitah, al onaj decko iz AlmeKoju porije Eldin Hadzic neki dan izjavljuje da ocekuje debi za repku prije kraja kvala. On je lijevo krilo, jelde? A ko da sam isto vidjeo negdje da i desno krilo moze igrati? Mozda nije najbolje mjesto da postavim pitanje.
Da nas je Ciro preuzo na SP jedan sat prije utakmice protiv Nigerije. **** bi im sve po spisku 100%bambus je napisao/la:Mi smo dobra ekipa al u glavama nemamo to nesto sto bi trebali imati,Psiha jako losa.Bazdarevic-CAO.Htjeli vi to priznati ili ne jedino je Ciro znao uticati na igrace,**** mater na pres koferenciji,svaku utakmicu je bilo MI SMO BOLJI,sad s kim god igramo oni su bolji,oni su jaki,jaci od nas ovako onako..
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Mi mozemo do baraza i sa 6 bodova, ako Izrael ne uspije dobit Kipar (naravno uz poraze od Belgije i Walesa)EdoBa je napisao/la:mi moramo sve pobijediti a izrael ne smije u ove 3 utakmice osvojiti vise od 4 bodaAdnan89 je napisao/la:Mi moramo dobti sve 3 utakmice a izrael.mora od kipra izgubiti ili nerjeseno plus od belgije i velsa ispusti?
Šanse su nam pretanke...da smo samo telecu glavu odmah poslje velsa sklonili bilo bi puno lakse.
Znaci smijemo i izgubit jednu
Zato nemojte svi odreda pricat da moramo sve 3 tekme pobijedit..kad bi nas sreca malo pogledala i ne moramo
Jer je realno ocekivat 2 poraza Izraela (jer su i kod kuce izgubili od ta 2 protivnika a kamo li sad u gostima)
A mogu kiksat i protiv Kipra, nisu oni puno kvalitetniji od njih..sve je moguce
Ja sam veliki optimista, samo da ih klepi Wales sutra, i njima ce zagustit, bjezace nam samo bod uz tezi raspored..i eto im pritiska
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Safete, Safete u Dzehenemu gorio

Joj brate kod tebe gdje ima "i" ti ga izbacis a gdje nema ubacis ga, i tamo na kosarkaskoj temi Perisic umjesto Persicpinoglavi je napisao/la:Od Ancica necete nista vidjeti, protiv Andore igramo.
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, FerdinandF, HariTz, LeCoq, Sheyi i 52 gosta.