Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH: 5. kolo
90 minuta u Jajcu i dalje 2-1 vodi domacin
Kraj u Banovićima, 1:2. Orašju još i poništen jedan regularan gol u prvom poluvremenu kod rezultata 0:1.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne znam, nisam gledao mec, ali citajuci izvjestaj samo mi se namece zakljucak da su nas uzeli na foru.
- prekinuo mec zbog nevremena
- nastavi mec iako se konstantno govori da je nemoguce igrati
- Bosna prima gol i navodnog prekrsaja nad golmanom. Tri igraca dobila zuti karton zbog prigovora
- pusta mec 15- tak minuta i onda svira konacan kraj
Ne znam, bice snimak, ali kakva korist. Nebitno, idemo dalje.
- Bosna prima gol i navodnog prekrsaja nad golmanom. Tri igraca dobila zuti karton zbog prigovora
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Moderator
- Kontakt:
Polahko bolan kada dodu u Gracanicu vidit cemo hocel pobjeditBiki je napisao/la:Zna li iko ko je ovo Orasje, ne pratim, pa sve razbijaju redom? Ako mlatnu i Buducnost u gostima, a evo vode 2:1, onda to vise ne vrijedi pratiti, ljudi su novi clan PL!

samo_lijevo je napisao/la:Ne znam, nisam gledao mec, ali citajuci izvjestaj samo mi se namece zakljucak da su nas uzeli na foru.
ja evo sad sa utakmice ,ako aludiras da vas je u gradaccu neko pokrao ,domacini ili sudija onda se varas.utakmica je bila korektna u svakom smislu.posjed lopte 70-30 za zvijezdu.vi ste u dva navrata zaprijetili preko cive i hodzica i to je bilo sve.mi smo vrsili pritisak cijelo vrijeme imali par prilika i onda uspjeli postici gol iz guzve.ako bude snimak vidjece se da je golmanu lopta ispala i da su nasi iz drugog pokusaja uspjeli ugurati loptu u mrezu.teren je bio natopljen vodom i vjeruj da je teze bilo napadati nego braniti se.lijep pozdrav za sve simpatizere visocke Bosne
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jok druze, ne kazem to. Ne pada mi na pamet to govoriti.
Samo "glup" nacin da izgubis, ne znam kako cu se drugacije izraziti.
Samo "glup" nacin da izgubis, ne znam kako cu se drugacije izraziti.
Bosna V.odlična ekipa,dobro se branila,al konstantni napadi su urodili plodom,moralo je puknuti.
- crvenocrni
- Kontakt:
Novi Travnik - Rudar Kakanj 2-2 završeno
Evo i ja sad sa banje, pokisao ko mis
utakmica onako sto bi se reklo prava prvoligaska.. zvijezda daleko bolja od bosne iako i visocani imaju finu i organizovanu ekipu. Msm da je gol cist, niko nije imao dodira sa golmanom, cak je jedan igrac Bosne pokusao i rukama zaustaviti loptu al je savic nekako ugurao... e sad meni nije jasno kako je moguce da ce se utakmica registrovat za domacina kad ni jedni ni drugi nisu krivi sto je padala velika kisa ???

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne znam koliko pratis fudbal, ali ako prodje 2/3 utakmice i prekine se mec npr. zbog vremenski ne prilika, onda se mec registruje rezultatom koji je bio aktivan kod prekidaesprit24 je napisao/la:Evo i ja sad sa banje, pokisao ko misutakmica onako sto bi se reklo prava prvoligaska.. zvijezda daleko bolja od bosne iako i visocani imaju finu i organizovanu ekipu. Msm da je gol cist, niko nije imao dodira sa golmanom, cak je jedan igrac Bosne pokusao i rukama zaustaviti loptu al je savic nekako ugurao... e sad meni nije jasno kako je moguce da ce se utakmica registrovat za domacina kad ni jedni ni drugi nisu krivi sto je padala velika kisa ???

Orašje bolje, sasvim zaslužena pobjeda. Fulamo zicer i još jedan udarac golman Orašja nekako vadi i nakon toga kazna. Sudija nije pravio krupne greške, u korist Orašja je bilo u zadnjih pola sata, al' opet ponavljam da nas nije oštetio znatnije. Mislim da je neopravdano i poništen gol Orašju u 1. poluvremenu, po mom mišljenju nije bilo ofsajda, al' valjda bude na snimku. I Jaranović je mogao dobiti crveni glat, progledao mu sudija kroz prste. Sve u svemu čista i zaslužena pobjeda.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Prava muska utakmica danas na Mracaju. Sudija ocitao lekciju mnogim kolegama kako se sudi nogometna utakmica. Pustio da se igra, nije se razbacivao kartonima...sve u svemu lijepa fudbalska predstava u Jajcu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Kamo sreće da je tako stalno. Pozdrav iz jajca
- samo_lijevo
- Kontakt:

Pa ovim si postom potvrdio ko je imbecil, a to sto sam vam piso druga liga abd(sto ce na kraju i bit) je zbog pada na kladionici i imam pravo da pisem sta hocu "tatice"Mokroguz je napisao/la:Navikni se da me zoves babo, jer ces od naredne godine kuci dolaziti da vidis kako ti jasem mater, paceniku jedan. Idi nju provociraj tamo sto je rodila imbecila.carli22 je napisao/la: Navikni se da prognoziras, jer ces od naredne sezone ovdje prognozirat i svog OlimpiCa.
p.s Druga liga![]()
![]()
p.s Druga liga

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Sto se tice utakmice u Gradačcu isto sam misljenja da je trebala se prije prekinut, ali eto nije. Gol sto je Savic postigao je regularan lopta je ispala vasem golmanu, a guzvu najbolje koristi Savic i postize gol za 1-0. Ljudi jel Orasje ima stvarno dobre financije pa ciljaju na PL ili je nesto drugo u pitanju, ako moze neko iz Banovica da odgovori jel Buducnost podbacilia ili je ipak Orasje prejako
Dobra su ekipa, organizovano igraju i vidi se uigranost u ekipi. Istina je da smo i mi malo podbacili i da to nije bilo na onom nivou kao protiv Podgrmeča, ali u utakmici u kojoj su se dvije ekipe nadigravale Orašje je postupilo zrelije, prisebnije i organizovanije i tako su odnijeli tri boda. Još jednom kažem da je pobjeda čista, a sad da li su prejaki to se još ne može procijenjivati, barem ne ja jer nisam gledao ostale ekipe iz vrha. Imaju izuzetno jaku i čvrstu odbranu, odličnog napadača što je i danas pokazao, golmana također, on je danas jedan od najzaslužnijih za pobjedu, imao je par strašnih intervencija. Činjenica je da Orašje ima glavu i rep, da će biti obziljan kandidat za PL, a tu je vjerovatno i pomoć sudija, te dobre finansije, tako da...ludiloo je napisao/la:Sto se tice utakmice u Gradačcu isto sam misljenja da je trebala se prije prekinut, ali eto nije. Gol sto je Savic postigao je regularan lopta je ispala vasem golmanu, a guzvu najbolje koristi Savic i postize gol za 1-0. Ljudi jel Orasje ima stvarno dobre financije pa ciljaju na PL ili je nesto drugo u pitanju, ako moze neko iz Banovica da odgovori jel Buducnost podbacilia ili je ipak Orasje prejako
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Hvala drug na odgovoru, predpostavljam da je Kurbasic branio inace dijete Zvijezde, po meni nije neki golman barem nije nista pokazao u utakmicama u kojim sam ga ja gledaoLjumanM95 je napisao/la:Dobra su ekipa, organizovano igraju i vidi se uigranost u ekipi. Istina je da smo i mi malo podbacili i da to nije bilo na onom nivou kao protiv Podgrmeča, ali u utakmici u kojoj su se dvije ekipe nadigravale Orašje je postupilo zrelije, prisebnije i organizovanije i tako su odnijeli tri boda. Još jednom kažem da je pobjeda čista, a sad da li su prejaki to se još ne može procijenjivati, barem ne ja jer nisam gledao ostale ekipe iz vrha. Imaju izuzetno jaku i čvrstu odbranu, odličnog napadača što je i danas pokazao, golmana također, on je danas jedan od najzaslužnijih za pobjedu, imao je par strašnih intervencija. Činjenica je da Orašje ima glavu i rep, da će biti obziljan kandidat za PL, a tu je vjerovatno i pomoć sudija, te dobre finansije, tako da...ludiloo je napisao/la:Sto se tice utakmice u Gradačcu isto sam misljenja da je trebala se prije prekinut, ali eto nije. Gol sto je Savic postigao je regularan lopta je ispala vasem golmanu, a guzvu najbolje koristi Savic i postize gol za 1-0. Ljudi jel Orasje ima stvarno dobre financije pa ciljaju na PL ili je nesto drugo u pitanju, ako moze neko iz Banovica da odgovori jel Buducnost podbacilia ili je ipak Orasje prejako
- bavariapivo
- Kontakt:
da kurbasic je bio na golu
hahahahha strasno, za ne povjerovati da se ovako igralo , pa ovo slijep covjek vidi da nema uslova za igru i da je se ista morala prekinutisamo_lijevo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.