FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mišljenja su jedno, a laži o konkretnim, javno dostupnim, provjerljivim stvarima drugo.
Tolerišu se laži?aleksandar_veliki je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedja bilo ko na forumu samo zbog toga sto on mrzi nekoga ili smatra da lose obavlja svoj posao, a ti ga volis i smatras da idealno obavlja svoj posao. Nije to lijepo, covjek ima svoje misljenje, forum sluzi za razmjenu misljenja i nikako ne bi valjalo da svi na ovoj temi isto misle. Dakle, molim vas bez vrijedjanja, ukoliko vam neciji postovi idu na onu stvar imas opciju da ih izignorises.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam ga vec stavio na opciju ali jeli lijepo pa i za ovaj forum to da izmisli tekst i ostavlja lazne linkove kao da je to neko objavio a u stvari on sve pise.Meni pokazuje to da neko ima lose namjere i da se ne predstavlja za ono sta jeste.aleksandar_veliki je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedja bilo ko na forumu samo zbog toga sto on mrzi nekoga ili smatra da lose obavlja svoj posao, a ti ga volis i smatras da idealno obavlja svoj posao. Nije to lijepo, covjek ima svoje misljenje, forum sluzi za razmjenu misljenja i nikako ne bi valjalo da svi na ovoj temi isto misle. Dakle, molim vas bez vrijedjanja, ukoliko vam neciji postovi idu na onu stvar imas opciju da ih izignorises.
Neko je dosao da razjebaje sijelo na forumu ako vam je to u interesu bujrum.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Objasnio Aca kako sta a vi i dalje nastavite praviti ujdurmu jos i vrijedjati
Svaki post - uvrdeu i sl. od sada prijavljujem pa neka admin. regauje na adekvatan nacin, ista pravila za sve
Spominju se ljudi koji su otjerani iz kluba, kao oni se bune, poturaju itd. cak i da je tako jasno ja da celni ljudi kluba od svojih bivsih uposlenika, navijaca i simpatizera svojim postupcima prave neprijatelje kluba, okrecu ljude protiv kluba sto se moze samo njima odbiti od glavu, sada sjede u Makijatu, dok predju ulicu, i kapiju eto ih vec u plavom salonu.

Svaki post - uvrdeu i sl. od sada prijavljujem pa neka admin. regauje na adekvatan nacin, ista pravila za sve

Spominju se ljudi koji su otjerani iz kluba, kao oni se bune, poturaju itd. cak i da je tako jasno ja da celni ljudi kluba od svojih bivsih uposlenika, navijaca i simpatizera svojim postupcima prave neprijatelje kluba, okrecu ljude protiv kluba sto se moze samo njima odbiti od glavu, sada sjede u Makijatu, dok predju ulicu, i kapiju eto ih vec u plavom salonu.
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
eh,
ovoliko ogorcenosti i cemera od nekog nicka nisam vidio dugo dugo, a citam ss forum svako jutro uz kafu zadnjih 5-6 godina...
ne volim pisati, ali me ova i ovolika destrukcija natjerala, da napisem makar par redova, pa bi zamolio stare forumase da ovo procitaju do kraja.
YYY, lijepo su te stari forumasi zamolili, da bi tvoji postovi bili makar malo relevantni, da nam svima uslikas tvoju clansku, sa papiricem preko pravog imena na kojem ce pisati YYY. TI to nemas, jer ti je zapravo tih 20 km podrske klubu misaona imenica, jednostavno to nadilazi tvoje mogucnosti.
Dodao bih ovdje da YYY nije muzicki instrument, jer isti nema ovakav fond rijeci, on je plod necije ogorcenosti trenutnim pozitivnim vjetrovima, i naprosto ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je klub prvi put poslije rata na ispravnim (zakonskim) tracnicama.
Obzirom da sam dovoljno informisan o cinjenicama koje trenutno jesu na grbavici, reci cu ti par podataka, a ti ih bujrum provjeri kad god zelis, odes lijepo do zvornicke 27 i pitas direktno direktora, svako jutro je dostupan u plavom salonu od 09:00 do 10:00 tamo pije kafu.
dakle:
prvo, lupas o povecanju dugovanja, dugovanja nisu povecana nego drasticno smanjena, trenutno ne postoji niti jedna tuzba osim zeljeznicke zadruge, koja ce biti rjesena do kraja ove godine. sve ostale tuzbe, kao i tuzbe bivsih uposlenika su rjesene. ljudi koji su skoro dobili otkaze su isplaceni u potpunosti, uz otpremnine. bujrum provjeri. pored ovoga, istina, postoji rjesenje nadlezne PU, i nove obaveze a koje se odnose na period djelovanja bivseg direktora, ali ono ni u kojoj opciji nece ugoroziti status kluba, to ce biti rjeseno na isti nacin kao i sadasnji reprogram dugovanja.
drugo, lupas i o eksproprijaciji zemljista za novu transferzalu, klub ce biti obestecen 100% u punom iznosu jer na tome rade ni manje ni vise nego 4 renomirana sarajevska advokata.
trece, lupas i na sportsku temu, i tamo su prvi put od rata stvari poslozene kako treba, i zeljo je JEDINI tim u drzavi koji uplacuje sve doprinose za igrace u punom iznosu (69,5%) na vrijeme.
cetvrto, apsolutno nemas pojma, niti si upucen u rad trenutne uprave, npr, niti jedan clan uprave osim ustamujica nije clan niti jedne politicke opcije, lupio si za dzindu, bps, a lik je drzavni sluzbenik kojeg je prije 10 godina postavila sda. i lik je taj koji je progurao zakon o sportu, a ne ustamujic, na cemu su mu se i anamooni sa betanije.
dakle, ziv bio, ako volis zelju kako se deklarises da volis, sjasi malo, okreni se necemu pozitivnom, ili uzmi radi nesto pa doprinesi klubu na bilo koji nacin osim ovog blebetanja danima.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS.
ovoliko ogorcenosti i cemera od nekog nicka nisam vidio dugo dugo, a citam ss forum svako jutro uz kafu zadnjih 5-6 godina...
ne volim pisati, ali me ova i ovolika destrukcija natjerala, da napisem makar par redova, pa bi zamolio stare forumase da ovo procitaju do kraja.
YYY, lijepo su te stari forumasi zamolili, da bi tvoji postovi bili makar malo relevantni, da nam svima uslikas tvoju clansku, sa papiricem preko pravog imena na kojem ce pisati YYY. TI to nemas, jer ti je zapravo tih 20 km podrske klubu misaona imenica, jednostavno to nadilazi tvoje mogucnosti.
Dodao bih ovdje da YYY nije muzicki instrument, jer isti nema ovakav fond rijeci, on je plod necije ogorcenosti trenutnim pozitivnim vjetrovima, i naprosto ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je klub prvi put poslije rata na ispravnim (zakonskim) tracnicama.
Obzirom da sam dovoljno informisan o cinjenicama koje trenutno jesu na grbavici, reci cu ti par podataka, a ti ih bujrum provjeri kad god zelis, odes lijepo do zvornicke 27 i pitas direktno direktora, svako jutro je dostupan u plavom salonu od 09:00 do 10:00 tamo pije kafu.
dakle:
prvo, lupas o povecanju dugovanja, dugovanja nisu povecana nego drasticno smanjena, trenutno ne postoji niti jedna tuzba osim zeljeznicke zadruge, koja ce biti rjesena do kraja ove godine. sve ostale tuzbe, kao i tuzbe bivsih uposlenika su rjesene. ljudi koji su skoro dobili otkaze su isplaceni u potpunosti, uz otpremnine. bujrum provjeri. pored ovoga, istina, postoji rjesenje nadlezne PU, i nove obaveze a koje se odnose na period djelovanja bivseg direktora, ali ono ni u kojoj opciji nece ugoroziti status kluba, to ce biti rjeseno na isti nacin kao i sadasnji reprogram dugovanja.
drugo, lupas i o eksproprijaciji zemljista za novu transferzalu, klub ce biti obestecen 100% u punom iznosu jer na tome rade ni manje ni vise nego 4 renomirana sarajevska advokata.
trece, lupas i na sportsku temu, i tamo su prvi put od rata stvari poslozene kako treba, i zeljo je JEDINI tim u drzavi koji uplacuje sve doprinose za igrace u punom iznosu (69,5%) na vrijeme.
cetvrto, apsolutno nemas pojma, niti si upucen u rad trenutne uprave, npr, niti jedan clan uprave osim ustamujica nije clan niti jedne politicke opcije, lupio si za dzindu, bps, a lik je drzavni sluzbenik kojeg je prije 10 godina postavila sda. i lik je taj koji je progurao zakon o sportu, a ne ustamujic, na cemu su mu se i anamooni sa betanije.
dakle, ziv bio, ako volis zelju kako se deklarises da volis, sjasi malo, okreni se necemu pozitivnom, ili uzmi radi nesto pa doprinesi klubu na bilo koji nacin osim ovog blebetanja danima.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS.
Pa laze svjesno i postavlja na ovaj forum satro link a on pisao tekst i svi to vide ako je to bit foruma nema problema zabavicemo se svi i napraviti dernekaleksandar_veliki je napisao/la:
Uopste necu da se zamaram sa tim stvarima. Covjek ima drugacije misljenje od tebe, mene i nekih drugih, svoje stavove pokusava odbraniti na raznorazne nacine ali niti u jednom trenutku nikog od sagovornika ne vrijedja. Meni je bas simpaticno procitati neke od njegovih postova, ne znam sta se vi palite kad vas vecina tvrdi da je sve sjajno, idealno, perfektno, mislim na situaciju u vasem klubu. Dakle, nemojte ga vrijedjati, ako hocete diskutujte sa njim, ako ne, onda i nemojte.

parti pipl, ou jes ou jes ou jes, kamon sarajevo, lets parti vid karl koks...
Ko djecica su
Vrati covjek milion, iskopa jos dva

Vrati covjek milion, iskopa jos dva

1921'
ja nisam dijete, daleko od toga.
hoces li mi odogovoriti kulturno i u skladu sa pravilima foruma, kao sto sam i ja tebi postavio pitanje?
i naravno, sa cinjenicama, a ne zluradim komentarima.
hoces li mi odogovoriti kulturno i u skladu sa pravilima foruma, kao sto sam i ja tebi postavio pitanje?
i naravno, sa cinjenicama, a ne zluradim komentarima.
Zadnja izmjena: TM1975, dana/u 05 sep 2015, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Svi su pokušali fino pričati s njim, pa su odustali.TM1975 je napisao/la:ja nisam dijete, daleko od toga.

bagrcavi je napisao/la:

nije problem drugačije mišljenje ako baš hoćeš ni laži al čovjek lijepi nepostojeće linkove i tekst koji je on napisao ,de ba aco.....pile87 je napisao/la:Pa laze svjesno i postavlja na ovaj forum satro link a on pisao tekst i svi to vide ako je to bit foruma nema problema zabavicemo se svi i napraviti dernekaleksandar_veliki je napisao/la:
Uopste necu da se zamaram sa tim stvarima. Covjek ima drugacije misljenje od tebe, mene i nekih drugih, svoje stavove pokusava odbraniti na raznorazne nacine ali niti u jednom trenutku nikog od sagovornika ne vrijedja. Meni je bas simpaticno procitati neke od njegovih postova, ne znam sta se vi palite kad vas vecina tvrdi da je sve sjajno, idealno, perfektno, mislim na situaciju u vasem klubu. Dakle, nemojte ga vrijedjati, ako hocete diskutujte sa njim, ako ne, onda i nemojte.
tačno je sto posto da violina nema ovaj fond riječi. i uostalom, sa njim se klub sve dogovorio što se trebao dogovoriti, ja mislim da on nije i da nema čime biti nezadovoljan u ovom trenutku. to jeste jedan uhljup apsolutno nekvalifikovan na bilo koji način za ono što je radio u klubu, ali po meni nije zao čovjek. a ovo su zle, smišljene, maliciozne laži.
-
- Kontakt:
Vala ne znam odakle tebi utiska kako većina misli da je u Želji sjajno, idealno itd., ali eto , svakome svoje.aleksandar_veliki je napisao/la:Uopste necu da se zamaram sa tim stvarima. Covjek ima drugacije misljenje od tebe, mene i nekih drugih, svoje stavove pokusava odbraniti na raznorazne nacine ali niti u jednom trenutku nikog od sagovornika ne vrijedja. Meni je bas simpaticno procitati neke od njegovih postova, ne znam sta se vi palite kad vas vecina tvrdi da je sve sjajno, idealno, perfektno, mislim na situaciju u vasem klubu. Dakle, nemojte ga vrijedjati, ako hocete diskutujte sa njim, ako ne, onda i nemojte.pile87 je napisao/la:Ja sam ga vec stavio na opciju ali jeli lijepo pa i za ovaj forum to da izmisli tekst i ostavlja lazne linkove kao da je to neko objavio a u stvari on sve pise.Meni pokazuje to da neko ima lose namjere i da se ne predstavlja za ono sta jeste.aleksandar_veliki je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedja bilo ko na forumu samo zbog toga sto on mrzi nekoga ili smatra da lose obavlja svoj posao, a ti ga volis i smatras da idealno obavlja svoj posao. Nije to lijepo, covjek ima svoje misljenje, forum sluzi za razmjenu misljenja i nikako ne bi valjalo da svi na ovoj temi isto misle. Dakle, molim vas bez vrijedjanja, ukoliko vam neciji postovi idu na onu stvar imas opciju da ih izignorises.
Neko je dosao da razjebaje sijelo na forumu ako vam je to u interesu bujrum.
Niti smo slijepi, niti zavedeni, a bome ni njegovi postovi više nisu kako ti kažeš simpatični, naprotiv.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Fakat, daj nam opet onaj link, nisam stigao kako treba da pročitam to njegovo mišljenje. 

FK Željezničar 1921
Nisam ni ja vidio, postavljajte. 

nema ni aldin ni 30% ovog vokabulara. to se vidi iz orbite.
Da ti skratim muke nema tog teksta ne postoji udri odmahaleksandar_veliki je napisao/la:Plavetnilo, citajuci forum sam dosao do takvog zakljucka. Aldine, izbrisao sam ono sto si linkao, ukoliko mi ne postavis pravi link teksta bices banovan.

Trenutno korisnika/ca: dark44, Hrasno15, Lekqqq1921, Paromlinac i 28 gostiju.