FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čini mi se da je "Čovjek s dva lica" naslov. Ja sam uspio na netu naći samo nekakav krimić Lija Čajlda i pjesmu od Kolonije. 

FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Pa koliko je on kriv za situaciju na forumu i vi ste, mozda i vise. **** vas budala, napise neku glupost vas deset se nadje da mu odgovara, pet pise ove retardirane smajlije, a pet se trudi da mu odgovori, onda drugih pet pise smajlije, a neki novi mu odgovaraju. Evo tri dana se natezete s jednim likom. Neka pise, ne moze mu niko zabranit dok ne vrijedja nikoga, ali samo vidis ko je napisao i lagano spustis, citas sljedeci post. Ja ovako spustim i svaki post odgovor na ovaj pokusaj provociranja. Zar je toliko tesko ignorisati nekoga?
nisi ovaj tekst stavio
Seoska varalice nije taj nego Gredic covjek sa dva lica tako ti se zvao tekst. Prodaja poslovnih prostora nova zaduzenja brzo zaboravljas.YYY je napisao/la:Prvo kakav Aldin?aleksandar_veliki je napisao/la:Plavetnilo, citajuci forum sam dosao do takvog zakljucka. Aldine, izbrisao sam ono sto si linkao, ukoliko mi ne postavis pravi link teksta bices banovan.![]()
Drugo ucjenjivanje i sl. jednog moderatora vise nego i neozbiljno ...![]()
http://****/podmladivanje-vizija-i ... besparice/
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Taj isti txt. postavljam vec dva dana imas i na predhodnim stranicama, covjek sa dva lica nije naslov teksta vec moj komentar iznad

Komedija ziva, shebaste temu replicirajuci, zaleci se Aci itd ko djecica u vrticu, okrenite se temi i ZELJI !!!
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
YYY, DA TE PITAM JA SA CAPS LOCK UKLJUCENIM, HOCES LI NAM POKAZATI TVOJU CLANSKU, ILI DA ZAMOLIMO LIJEPO ALEKSANDRA MAKEDONSKOG DA TE ODSTRANI SA TEME, OBZIROM DA JE SMISAO ISTE FK ZELJEZNICAR, A NE NADURAVANJA SA TOBOM I TEBI SLICNIMA.
EVO SAD CE MOJA CLANSKA, CISTO DA TE MALO IZAZOVEM.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
EVO SAD CE MOJA CLANSKA, CISTO DA TE MALO IZAZOVEM.
taj juče, a još jedan izmišljeni prije pola sata.
YYY, gdje si otišao sad?
-
- Kontakt:
Od 5 jutros sa nogama, slomih od posla sedmicama i dođem kući, ručam ili bolje reči večeram i rekoh da malo vidim šta ima kad ono opet isto već danima.
Šta je ovo više. Ovi admini ibrak ibrak foruma naravno uživaju u ovome i neće ništa učiniti to je jasno još im je i drago . Evo tri dana se dva čovjeka iživljavaju nad nas par stotina minimalno, a admini teferiče.
Daj da mi prestanemo pisati pa nek ova dva levata raspravljaju sa sobom, neka ih ovi admini što uživaju postave njih dvojicu za moderatore ionako vise ovdje non stop.
Ili imali kakav drugi forum da preselimo, ne znam, ali ovo više nema smisla. Tri dana hej tri dana nas ubijaju u pojam i niko ništa.
Šta je ovo više. Ovi admini ibrak ibrak foruma naravno uživaju u ovome i neće ništa učiniti to je jasno još im je i drago . Evo tri dana se dva čovjeka iživljavaju nad nas par stotina minimalno, a admini teferiče.
Daj da mi prestanemo pisati pa nek ova dva levata raspravljaju sa sobom, neka ih ovi admini što uživaju postave njih dvojicu za moderatore ionako vise ovdje non stop.
Ili imali kakav drugi forum da preselimo, ne znam, ali ovo više nema smisla. Tri dana hej tri dana nas ubijaju u pojam i niko ništa.
JA TO NISAM REKAO, NITI JE TO MOJ VOKABULAR, AKO IMAS KONTRAARGUMENTE MOJIM POSTOVIMA BUJRUM, A JA TE PONOVO POZIVAM DA NAM SVIMA POKAZES LOJALNOST TVOJOM CLANSKOM KARTOM.
MOLIM TE NEMOJ ME IGNORISATI, U PROTIVNOM CU POMISLITI DA SI INTELEKTUALNO INFERIORAN U ODNOSU NA MENE.
MOLIM TE NEMOJ ME IGNORISATI, U PROTIVNOM CU POMISLITI DA SI INTELEKTUALNO INFERIORAN U ODNOSU NA MENE.
Šta bi sa ovim tekstom sa nepostojeće stranice o prodaji poslovnih prostora, blokiranim računima i ostalim glupostima.YYY je napisao/la:Molim administraciju da povede racuna o ovom vrijedjanju, tipa dzukela i sl. nikog ne vrijedjam samim tim ne zelim da me se vrijedja, nije ni prvi ni zadnji put, gospoda nema argumenata i sluzi se uvredama, ako treba prozivat cu ih imenom i prezimenom pa neka se crvene javno.

Haj za raju baci sliku članske. Ako ne postaviš molim Acu da te banuje, nek banuje i mene ako svoju ne postavim u roku od 10 minuta. Nadam se da nećeš ispast **** pa iskulirati ovaj post kao što inače kuliraš.
DRUG NEBI TI PUNCA
- KosevskoHill
- Kontakt:
Vrlo lijepa reportaza Hayat TV o nasem omladinskom pogonu (najmladje kategotije).Nadam se da ce neko ko ima mogucnost nekako postaviti taj isjecak.
Željezničar za život cijeli !

1921'
Moze mi neko objasniti kakve pitar ima veze s Gredicem, i sta ce to neki pitar dobiti ako pokusava da pise nesto protiv Gredica, taj dio mi nije jasan?
Članska? Link?
Mislim da više neće pisati dok ne napravi novi nick.bagrcavi je napisao/la:Picckica obična. Upravo dokazano.KLIS je napisao/la:Članska? Link?![]()
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
trazite mu sliku clanske fk sarajevo odmah ce vam objavitibagrcavi je napisao/la:Picckica obična. Upravo dokazano.KLIS je napisao/la:Članska? Link?![]()

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
zanimljivo, onaj lažni članak mi se čini da nije editovan post već izbrisan skroz. a autor nije banovan.
- storm_raider
- Kontakt:
U slucaju negativnog rezultata u mecu sa Slobodom, remija ili jos gore poraza moze se ocekivati kompletni raspad sistema, i iskreno se nadam preuzimanja odgovornosti celnih ljudi, i tu ne mislim na Odovica vec na el prezidentea Gredica kao predsjednika kluba, zbog ne nalazenja adekvatnih finansijskih sredstava za dovodjenje pojacanja.
Osim sto nam fali pet bitnih igraca i osim toga sto smo u nikada losijoj formi tu je veliki psiholoski pritisak na igracima, sa jedne strane poraz je u jednu ruku i dobro dosao, prvenstveno sto ce pokrenuti mnoge stvari za dobrobit kluba, sa druge strane pozitivan rezultat ce samo produziti agoniju u svakom smislu koja vec uveliko traje.
Osim sto nam fali pet bitnih igraca i osim toga sto smo u nikada losijoj formi tu je veliki psiholoski pritisak na igracima, sa jedne strane poraz je u jednu ruku i dobro dosao, prvenstveno sto ce pokrenuti mnoge stvari za dobrobit kluba, sa druge strane pozitivan rezultat ce samo produziti agoniju u svakom smislu koja vec uveliko traje.
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.