De lave sani vidi te sastave Spsnaca s tih Eurobasketa pa onda skontaj da bi i ja jo selektor osvojio zlato s tin ekipama ... Spanija je i dalje po individualnom kvalitetu uz Francusku za stepenicu iznad svih u Europi. Uostalom, pogledaj sta ce ti vecina ljudi koja ozbiljno prati Euro kosarku reci za Scariolove trenerske kvalitetelet3 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Srbi uslu u svoje ludilo, ovakve ih Spanci tesko mogu zaustavit a tome doprinosi i ova ubleha trenerska Sergio Scariolo![]()
obruka se ti bruda
![]()
Scariolo je donio dva zlata špancima na Eurobasketima (2009 i 2011)....moraš shvatiti da je Srbija sad dosta bolja selekcija, a da je Španija propala ko kauč
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Eurobasket 2015
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bjelica odlican.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Bjelica

Bjelica je bolesno dobar veceras 

hajd, priznajem da namjerno malo trolam, vršim paljevinu da se neko upecaEpidaurus je napisao/la:De lave sani vidi te sastave Spsnaca s tih Eurobasketa pa onda skontaj da bi i ja jo selektor osvojio zlato s tin ekipama ... Spanija je i dalje po individualnom kvalitetu uz Francusku za stepenicu iznad svih u Europi. Uostalom, pogledaj sta ce ti vecina ljudi koja ozbiljno prati Euro kosarku reci za Scariolove trenerske kvalitetelet3 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Srbi uslu u svoje ludilo, ovakve ih Spanci tesko mogu zaustavit a tome doprinosi i ova ubleha trenerska Sergio Scariolo![]()
obruka se ti bruda
![]()
Scariolo je donio dva zlata špancima na Eurobasketima (2009 i 2011)....moraš shvatiti da je Srbija sad dosta bolja selekcija, a da je Španija propala ko kauč

ne mogu Ljulj i Chacho Rodriguez biti lideri selekcije Španije....mislim, mogu oni to biti- ali evo vidim te ucinke
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 sep 2015, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vukovi iz minesote imaju potencijala u novoj sezoni.Epidaurus je napisao/la:Bjelica je bolesno dobar veceras
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Tesko ce Pau sam izvuci pobjedu veceras ako se neko jos ne aktivira u napadu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ajde Pau jos 4 hahahah
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jos minut i po neizvjesnosti.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Aaaj nestade mi slike, na koliko je Pau?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Kakva raznovrsnost i sirina u napadu Srbije. Ljudi mahom rotiraju dva do tri igraca, ali drze prednost.
Bjelica prekuc'o, 24 poena.
Bjelica prekuc'o, 24 poena.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bjelica

Bjelica, Bogdanovic, gotovo je ovo.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Nemanja, oplodi me

MA J*BI SPANCE SUGAVE!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
tesko se moze dobiti Srbija kad ih trica ide cijelu tekmu , bjelica zvijer
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bjelica ko Musa yeba te :kava
tako to rade majstori
Pau jedini koji pokušava nešto, ostalo nezainteresirano. Bjelica i PnR,PnP Srbije pokidali Espanju.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Svaka cast Srbiji 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.