Al' mi je suza iz očiju izašlo hejbet na tom prvenstvu čovječe kad se sjetimakisarajevo92 je napisao/la:Kad prije prodjose 2 godine u pm. Kad se sjetim.... haos.
Sportski komentatori
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
1946
- alan_kardec
- Kontakt:
junac je izraz koji se veže za period služenja u jna. U toku godine regruti su išli u vojsku u junu i septembru. e ovi što dođu u vojsku u junu su junciDANTES je napisao/la:znaš li ti šta je junac
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A jesu li bile junice.alan_kardec je napisao/la:junac je izraz koji se veže za period služenja u jna. U toku godine regruti su išli u vojsku u junu i septembru. e ovi što dođu u vojsku u junu su junciDANTES je napisao/la:znaš li ti šta je junac![]()
a stariji je naziv za staro tele bio junacalan_kardec je napisao/la:junac je izraz koji se veže za period služenja u jna. U toku godine regruti su išli u vojsku u junu i septembru. e ovi što dođu u vojsku u junu su junciDANTES je napisao/la:znaš li ti šta je junac![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
joj komentatora na Ftv
kako je moguce da on prenosi kosarku u pm 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kao da nije isti sport nakon danas....semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
a jbg,radi na RTRS,oni i za nasu repku kazu reprezentacija BiH,ne kazu nasa raprezentacija
Ma dijelom napaćenost, a dijelom ih i tjeraju da tako rade, mada ja ne sumnjam da bi ih 95% to govorilo i bez da im se naredi tako.filip13 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
a jbg,radi na RTRS,oni i za nasu repku kazu reprezentacija BiH,ne kazu nasa raprezentacija
Ne mogu ljudi shvatit nikako da ih onaj gura u provaliju, da ih je zadužio ko Grčku... al dobro, skontaće jednog dana, pa će biti: Sad je kasnoooooo....
Nema potrebe da se krive ti ljudi, to je tako nametnuo rezim i to ce tako biti. Mada to zvuci jadno, oni samo mogu sanjati da Srbija bude njihova repka. A recimo i Zoran Suko koji radi na drzavnoj tv nema nekih emocija kada prenosi nasu repku
zalosno ali istinito.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam sto te to cudi...Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
btw. trebali su se FTV i BHT dogovoriti da im ovi 'posude' Majera ove 2-3 sedmice i cao. Mislim da bi to bio potez koji bi naisao na pohvalu sa svih strana.
Avdic??SlevinKelevra je napisao/la:Ne znam sto te to cudi...Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
btw. trebali su se FTV i BHT dogovoriti da im ovi 'posude' Majera ove 2-3 sedmice i cao. Mislim da bi to bio potez koji bi naisao na pohvalu sa svih strana.
Mogu misliti kakvih ce tek biti bisera na ftv. Onaj komentator od sinoc je ono, proljev. Sudeci po onom od prije dvije godine, svasta nas ceka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta Avdic?xaves je napisao/la: Avdic??
Avdic??[/quote]xaves je napisao/la:Ne znam sto te to cudi...SlevinKelevra je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
pa tu je,upravo komentarise
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Sportski komentatori
filip13 je napisao/la:Avdic??xaves je napisao/la:Ne znam sto te to cudi...SlevinKelevra je napisao/la: Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."
pa tu je,upravo komentarise[/quote]
Al umjesto onog drugog da je majer na to je mislio
- FranckRibery
- Kontakt:
Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako 
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
Sta kaze, da ne tupim zube dzabeFranckRibery je napisao/la:Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
hahahah jao nebulozaesprit24 je napisao/la:Sta kaze, da ne tupim zube dzabeFranckRibery je napisao/la:Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ulazi Hadžić umjesto Pjanića i ka'e komentator na BHT-u evo Meša daje priliku mladim igračima 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.