Nesto mu se opasno Gredic zamjerio, da nije muz od one sto je Gredic karindjo.Ajzea je napisao/la:Vodi ga na svoju temu, halal ti bioHead je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
1946
Zamisli koliki kloc moras biti kad u svakoj raspravi spominjes navijace koji nisu porjeklom iz Sarajeva, vec dvije decenije kako su se naselili u isti??pile87 je napisao/la:Vogosca ne ucestvuje u izboruHead je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.Zamisli koliko kloc moras biti da napises tekst pun lazi i jos lazni link postaviti. Ovaj internet udara na pamet definitivno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa to vam je gro navijacaZip je napisao/la:
Zamisli koliki kloc moras biti kad u svakoj raspravi spominjes navijace koji nisu porjeklom iz Sarajeva, vec dvije decenije kako su se naselili u isti??
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pokusava mene da degradira, misli da to meni smeta sto on spomene Vogoscu. Okretanje price u drugom smjeru, pokusaj provociranja na osnovu mjesta gdje ko zivi itd. Meni to ne smeta, eto, ja sam seljak, papak a ti si asfaltic. 
1946
Ovo je genijalno, pogotovu zadnja recenicaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Das Ist Walter
Ko ti je rekao da si seljak vidis da sam stavio smajlija. Da znas da simpatisem Guju travara i onog vehabiju ultrasa CatuHead je napisao/la:Pokusava mene da degradira, misli da to meni smeta sto on spomene Vogoscu. Okretanje price u drugom smjeru, pokusaj provociranja na osnovu mjesta gdje ko zivi itd. Meni to ne smeta, eto, ja sam seljak, papak a ti si asfaltic.
Chicken u svakom smislu rijeci 
Oduvjek si bio mudar i razborit i svi su se divili tvojim elokventnim i sadrzajnim tekstovimaZip je napisao/la:Chicken u svakom smislu rijeci
al da njima ponistr go zbog nepostojeceg offsideajurisicduska je napisao/la:Al dobra mu je želja Hahahha iz nepostojećeg penala u 93. Zajko Zeba. Ja mislim da bi to ostavilo baš traume. Biće zanimljivo fkt, treba pogledati.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da se nece tebi diviti mozda?
Suti eto Radovca da pisne po temi bjezi u rupu.Zip je napisao/la:Da se nece tebi diviti mozda?![]()
Nisam vidio da ti je onaj drug Mortem negdje piso. Al' istina da je kloc, možda i nešto više od toga. Brinem se za njega, nema ga neko vrijeme, garant ga prebio neki sandžaklija ili fočak a možda čak i bebe sa ciglanaZip je napisao/la:
Zamisli koliki kloc moras biti kad u svakoj raspravi spominjes navijace koji nisu porjeklom iz Sarajeva, vec dvije decenije kako su se naselili u isti??
DRUG NEBI TI PUNCA
Fulio si adresu sova, takvi vama uredjuju tribinu. Al ko o cemu *urva o postenju. Nego sta kaze chicken?
raja s pruge. Haj javite se, ko je ko? Ja kontam chicken je ovaj prvi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
prepoznaj se [youtube][/youtube]pasica je napisao/la:Fulio si adresu sova, takvi vama uredjuju tribinu. Al ko o cemu *urva o postenju. Nego sta kaze chicken?
Neće ti taj dočekati izbor.Head je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.
pile opet stavlja klipove rodjaka, prijatelja i komsija
Nullius in verba
Ja mu fino postavio klip ispred njihovog "haj da kazem stadiona", a on uzvraca klipom sa porodicnog okupljanja ccccc..
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
E cuj pa ljudi tvoji pitari pogledaj clip [youtube][/youtube]pasica je napisao/la:Ja mu fino postavio klip ispred njihovog "haj da kazem stadiona", a on uzvraca klipom sa porodicnog okupljanja ccccc..
I sta s ovim klipom, nadji ti klip "ismo debilko" sta cemo s njim?
1946
YYY je rahmetliKLIS je napisao/la:Neće ti taj dočekati izbor.Head je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.
Neće više biti zanimljivo čitati temu Željezničara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.