FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Novac od Evrope dolazi za koji mjesec.
Novac od Dzeke pristize na rate.
Leci ce i ostatak za Riada.
Imali smo clanove uprave koji su govorili sta su 2 mil. za privrednika (da ne citiram od slova do slova). I ta uprava je nase stanje duga ostavila istim.
Nismo Real, ni City, ni United da tek tako lagano mozemo u dug se uvaliti.
Fale navijaci. Oni su osnov svega. Kad imas 10.000 navijaca na tribinama, bez obzira na rezultat, spremnih da kupe dres kluba svake sezone, majicu... Tada ce sponzori sami poceti dolaziti.
A nije da nismo daleko od tog cilja.
Sve je do klika u nasim glavama...
Drzimo se zajednickih vrijednosti, a ne razlika koje su minimalne i razdvajaju nas.
U marketinskom smislu, sve u ovoj sezoni sto se realizovalo bilo je finansirano iz dzepova zaljubljenika u klub. Ne znam kako je bilo ranije.
U administraciji je klub dobio sjajne mlade ljude. Zeljne rada i boljeg sutra za klub.
Na sportskom planu nemamo srece.
Ali i tu ce nas krenuti.
Hajmo na Slobodu.
Ne da bi njima pjevali Slo-Slo.
Vec sto je godisnjica kluba za 10ak dana, pa je red biti tu i svojim prisustvom na finom terminu utakmice zshvalit se svima koji vise nisu s nama tu.
Novac od Dzeke pristize na rate.
Leci ce i ostatak za Riada.
Imali smo clanove uprave koji su govorili sta su 2 mil. za privrednika (da ne citiram od slova do slova). I ta uprava je nase stanje duga ostavila istim.
Nismo Real, ni City, ni United da tek tako lagano mozemo u dug se uvaliti.
Fale navijaci. Oni su osnov svega. Kad imas 10.000 navijaca na tribinama, bez obzira na rezultat, spremnih da kupe dres kluba svake sezone, majicu... Tada ce sponzori sami poceti dolaziti.
A nije da nismo daleko od tog cilja.
Sve je do klika u nasim glavama...
Drzimo se zajednickih vrijednosti, a ne razlika koje su minimalne i razdvajaju nas.
U marketinskom smislu, sve u ovoj sezoni sto se realizovalo bilo je finansirano iz dzepova zaljubljenika u klub. Ne znam kako je bilo ranije.
U administraciji je klub dobio sjajne mlade ljude. Zeljne rada i boljeg sutra za klub.
Na sportskom planu nemamo srece.
Ali i tu ce nas krenuti.
Hajmo na Slobodu.
Ne da bi njima pjevali Slo-Slo.
Vec sto je godisnjica kluba za 10ak dana, pa je red biti tu i svojim prisustvom na finom terminu utakmice zshvalit se svima koji vise nisu s nama tu.
-
- Kontakt:
Eh da... My badHadzijalagic je napisao/la:Nema sta od Dzeke pristizati kad jos nije ni prodat..

ima i tu različitih informacija i teorija.
Zar posudba nije placena s 3 miliona, tako da imamo procenat?
- modusvivendi
- Kontakt:
Uđoh na forum nakon dugo vremena, taman da odmorim od obaveza i pročitam šta ima, kad ono nekakva dvojica ubiše sa glupostima. Što kaže kolega s Mejtaša, maltretiraju sve redom. Haj banovan je evo vidim, ali eto njega opet. Nema to nikakvog života mimo interneta, hrane se ljudi tim da nekom jebu živce. Vazda je takvih likova bilo, kad nije bilo interneta takvi su hodali po kafanama, tekmama, pa tamo kontrirali i dobijali po njuškama. Sad **** ga dobijaju banove, modernizacija šta ćeš. Rješenje je da svaki forumaš postavi sliku svoje članske i sa takvima samo diskutirati. Ostale samo na ignore i vozdra.
Što se tiče ekipe i stanja oko Kluba zbog rezultata u Zenici, nadam se da im je ona blamaža bila dobro spuštanje na zemlju i dokaz da ćemo morati u svakoj utakmici dati 120%, ako želimo ispuniti cilj, a to je titula. Stručni štab ima moju maksimalnu podršku!
Što se tiče ekipe i stanja oko Kluba zbog rezultata u Zenici, nadam se da im je ona blamaža bila dobro spuštanje na zemlju i dokaz da ćemo morati u svakoj utakmici dati 120%, ako želimo ispuniti cilj, a to je titula. Stručni štab ima moju maksimalnu podršku!
Fajic u Vitezu 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- SarajlijaTM
Igracina bio,sto jest jest,ali u prosloj sezoni zabio jedan go u 16 utakmica. Ozivljavati nekome karijeru,hvala neAsharaK je napisao/la:Fajic u Vitezu
dosta nam je što jocu reanimiramo 
šalu na stranu, ja mu bi dao šansu za neke razumne pare, jer je stvarno kvalitet, ali sad je gotovo.

šalu na stranu, ja mu bi dao šansu za neke razumne pare, jer je stvarno kvalitet, ali sad je gotovo.
Bivši trener Borussije Dortmund, Jurgen Klopp odbit će ponude od najboljih klubova, kako bi preuzeo klub koji ima dobar projekt. Četrdesetosmogodišnjak povezivao se s ogromnim brojem klubova otkako je napustio Borussiju na kraju prošle sezone, te će, kako prenose njemački mediji, radije preuzeti klub koji treba pomoć nego neki vrhunski. Sjajni trener je rekao: "Veoma sam opušten, ali samo zato što znam da ovako ide ponekad. Vratit ću se treniranju tima. Negdje u svijetu mora postojati tim koji nije u vrhu, ali koji ima dobre projekte i kojem treba stručna pomoć." Klopp je imao veoma uspješnu karijeru u Dortmundu. Dva puta bio je prvak Njemačke, a bio je i blizu toga da se popne na krov Evrope, ali je poražen u finalu Lige Prvaka. U sedam sezona provodenih u Dormundu dva puta je bio proglašen trenernom godine, te je godine 2013. bio proglašen drugim najboljim trenerom na svijetu. Nakon svih ovih uspjeha teško je zamisliti klub koji na klupi ne bi želio imati stručnjaka poput Jurgena Kloppa.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/klopp-n ... ove/170898
Ne znam šta čekaju ovi iz kluba
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/klopp-n ... ove/170898
Ne znam šta čekaju ovi iz kluba

Evo i mene
U srijedu bi napokon mogli svi igrati na svojim "prirodnim" pozicijama 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
eevo ono sto je bilo na hayatu
Treniram u Želji, navijam, i znamo da smo najjači 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
a fine voditeljice
samo da pohvalim radnike na oficijalnoj

vidi se da je kritika urodila plodom
zezam se...nadam se da će uskoro biti kao i za prvi tim, igrači, tabela i tako to

samo da pohvalim radnike na oficijalnoj

vidi se da je kritika urodila plodom

zezam se...nadam se da će uskoro biti kao i za prvi tim, igrači, tabela i tako to
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
1:53, legenda mala spremna i puna kondicije.. Nešto kao ZoranDR.HOUSE je napisao/la: eevo ono sto je bilo na hayatu

Živo me interesuje u kojeg od ovih što su govorili ćemo se kleti u budućnosti

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
------------------KokotMinjore je napisao/la:U srijedu bi napokon mogli svi igrati na svojim "prirodnim" pozicijama
Tiago-----------Dado----------Đelmić
------Hadžiahmetović-Blagojević
Mladenović-Uzelac-Bogdanović-Livaja
-----------------Antolović

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Uzelca nema, povreda, 10 dana pauzira..shzna je napisao/la:------------------KokotMinjore je napisao/la:U srijedu bi napokon mogli svi igrati na svojim "prirodnim" pozicijama
nema uzelca enis povrijeđen ostaje hodžurdaMinjore je napisao/la:Uzelca nema, povreda, 10 dana pauzira..shzna je napisao/la:------------------KokotMinjore je napisao/la:U srijedu bi napokon mogli svi igrati na svojim "prirodnim" pozicijama

Ako morammo vjerovati Livaji, onda mozemo i moramo i Hodzurdi. Mozda nas sve iznenadi
dosta je @aldin nalago na momka pa postade momak predmet sprdancije ovdje na forumu.. A svi se prihvatili na tu pricu kako ima 2000 platu, sto je taj aldin lupno, a vamo kritikuju aldina za nesto drugo 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, avalPacidoroP, b00t, Direktorcic, Hrammm1921, Hrasno15, kanarinac, maho_sa, mavi, N3R3D, Napaceni87, NazorUso, Orvel, Riziko, sebalos, Tarapi i 182 gosta.