pa treba da sazrijevamo svi mi, kako klub napreduje tako trebamo i mi i takve stvari da ne gledamo, ne pravimo buku zbog toga jer je na kraju krajeva totalno nebitno za koga neko navija ako na terenu odradjuje ono sto se od njega trazi, no slazem se da javno ne treba ni on niti drugi igraci koji navijaju za neki drugi tim o tome previse da pisu jer nazalost ne moze se svakome objasniti, a sjecam se ja mnogih rasprava po fb oko Tarika Handzica, ima bas svakakvih likova koji ne vide dalje od nosapasica je napisao/la:Cuj kakve veze ima, pa nema mozda tebi i meni, ili hilmi, svima nama koji cemo mu suditi po onome sto vidimo na terenu. A sta mislis kad mu se natovari ekipa s istoka? Taj ce propasti ko zeton.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Ma sve ja tebe brate razumijem, i dijelimo misljenje. Ja sam samo realista, a realnost je da cu mu istok oplesti po lozi, jbg. Al eto, daj Boze pa da ne budem u pravu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- trunks1946
- Kontakt:
Moraju se svi navikavati da ce ih biti sve vise i vise, i od komsija i od ostalih, jednostavno u akademiju ce uci svi najtalentovaniji sirom Bih!
Postajemo bosanski Bayern
klepi sve sto valja i vladaj 
Postajemo bosanski Bayern
orde del male
Kakav Veladzic ba,u juniorima ima djece koja trebaju dobiti šansu prije njega
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Slabo da ima.Majkl je napisao/la:Kakav Veladzic ba,u juniorima ima djece koja trebaju dobiti šansu prije njega
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa eto, Kadusic, Heric i Veladzic imaju ugovore sa prvim timom..valjda su neki potencijali :/
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pošto je ova naša naredna utakmica u četvrtak, onda je tekma protiv banjalučana sigurno u nedjelju. Nadam se da će ovi naši imati malo sluha i ne stavljati termin prije 18h
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne može se to sad vidjeti, kad dobiju šansu vidjet će se najbolje... Denis Ćomor koliko god vama bilo smiješno je bio mašina u omladinskom pogonu pa svi znamo šta bi. Ja tipujem na Čatakovića i Hadžića za malo veći pomak, ima još zanimljivih ali nikad ne znaš, djeca mogu strašno napredovati ili stagnirati, ne znam koliko vam je poznat model velikih klubova, imaju testiranja, kapacitet pluća, motorike, i tako dalje zavisno koju poziciju treba da igraju i imaju predispozicije i onda ih se kanališe u tom smjeru pa bekovi treniraju po jednom programu, štoperi po drugom, vezni destruktivci po trećem, kreativni po četvrtom, kod nas čak u prvom timu svi isto treniraju, potrebne su reforme, sve su to talentovana djeca jer od njih nekoliko stotina igra tih 22, dok to ne bude sumnjam da ćemo izbaciti dobre igrače kakve npr izbacuje Dinamo ili Partizan, oni čak u akademijama imaju stručnjake za odbranu za vezu za napad. Otprilike se već sa 14-15 godina vidi ko bi mogao i onda rade na njemu da ga dotjeraju na maksimum.
Meni je Handzic najkonkretniji od juniora, a opet mi je Hadzic bolji od njega. Veladzic mi je svakako pravi prospekt za buducnost i sa njim ako se bude pravilno radilo ce se i profitirat, masno.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel Veladzic igra 10ku?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Svaka cast. Objasniojurisicduska je napisao/la:Ne može se to sad vidjeti, kad dobiju šansu vidjet će se najbolje... Denis Ćomor koliko god vama bilo smiješno je bio mašina u omladinskom pogonu pa svi znamo šta bi. Ja tipujem na Čatakovića i Hadžića za malo veći pomak, ima još zanimljivih ali nikad ne znaš, djeca mogu strašno napredovati ili stagnirati, ne znam koliko vam je poznat model velikih klubova, imaju testiranja, kapacitet pluća, motorike, i tako dalje zavisno koju poziciju treba da igraju i imaju predispozicije i onda ih se kanališe u tom smjeru pa bekovi treniraju po jednom programu, štoperi po drugom, vezni destruktivci po trećem, kreativni po četvrtom, kod nas čak u prvom timu svi isto treniraju, potrebne su reforme, sve su to talentovana djeca jer od njih nekoliko stotina igra tih 22, dok to ne bude sumnjam da ćemo izbaciti dobre igrače kakve npr izbacuje Dinamo ili Partizan, oni čak u akademijama imaju stručnjake za odbranu za vezu za napad. Otprilike se već sa 14-15 godina vidi ko bi mogao i onda rade na njemu da ga dotjeraju na maksimum.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma to je bilo samo da se malo smire tenzije,nista drugo izgleda...BitiSrcemVezan je napisao/la:Predsjedniče hoćel' ta analiza jbm vam više analizu
Bravo duska to je to.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jok, igra defanzivnog/centralnog.
Čomor je talenat bio samo za PITAR-ISTOKA
Čomor je talenat bio samo za PITAR-ISTOKA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
http://****.ba/vijesti/klopp-se-vrac ... diti/98109
Samo budale i ludaci kao ja će skontati,ali cijeli tekst pročitati
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Al' je rekao da dolazi u mali klub a mi to nismoBosnianKingdom je napisao/la:http://****.ba/vijesti/klopp-se-vraca-na-klupu-buduca-destiancija-nijemca-mogla-bi-sve-iznenaditi/98109
PitarBordo je napisao/la:
Link je cenzurisan... tako da ne možemo tekst ni otvoriti...
Taj link je sa scsoport-a a imaš i na sportsport.ba
http://sportsport.ba/ino_fudbal/klopp-n ... ove/170898
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo smo mi 1/1Jurgen Klopp je napisao/la: Negdje u svijetu mora postojati tim koji nije u vrhu, ali koji ima dobre projekte i kojem treba stručna pomoć.
Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Haha bas zbog te rečenice sam i postavio tekst. Za nas vrh je prvo mjesto,a mi nismo,projekat imam jedan od najboljih u ovom dijelu Evrope, a stručnjaka imamo i previšePitarBordo je napisao/la:Ovo smo mi 1/1Jurgen Klopp je napisao/la: Negdje u svijetu mora postojati tim koji nije u vrhu, ali koji ima dobre projekte i kojem treba stručna pomoć.
Sabrine mi moje!