Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Sabinho
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Sabinho » 06 sep 2015, 02:59

Puj sugo jedna ljudska yebo li ti Enes sve.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 sep 2015, 03:45

Dosadni ste ,ako vec Teletovic i Djedovic nmg igrati zasto bi tek oporavljeni Jusuf trebao igrati , mozda bi mogli u drugi krug sa njim i to je to... Mislim da ne vrijedi rizikovati.
Sljedece EP aBd svi zdravi budu + Vrabac,Buza,Atic mislim da mozemo napasti medalju.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 sep 2015, 08:19

HZ_ilidzaa je napisao/la:Dosadni ste ,ako vec Teletovic i Djedovic nmg igrati zasto bi tek oporavljeni Jusuf trebao igrati , mozda bi mogli u drugi krug sa njim i to je to... Mislim da ne vrijedi rizikovati.
Sljedece EP aBd svi zdravi budu + Vrabac,Buza,Atic mislim da mozemo napasti medalju.

Oporavak joa traje, i pitanje je kada ce zaigrati gotovo pa sigurno na pocetku sezone ne. Trebao je otici povrijedjen sjebati karijeru, sve oprostiti se od kosarke sa bi Bosnjo bio zadovoljan, jer sta znaju doktori Bosnjo zna psovati i on zna da Juka nije povrijedjen. Pogan smo mi narod
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 06 sep 2015, 08:27

Vidim ovde 50 % ovih koji mu yebu mater i nisu upoznati s cinjenicom da je momak imao operaciju koljena :facepalm: :facepalm: Sacuvaj nas Boze nasih navijaca !!!
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 06 sep 2015, 09:15

TaRgEt_ je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Dosadni ste ,ako vec Teletovic i Djedovic nmg igrati zasto bi tek oporavljeni Jusuf trebao igrati , mozda bi mogli u drugi krug sa njim i to je to... Mislim da ne vrijedi rizikovati.

Oporavak joa traje, i pitanje je kada ce zaigrati gotovo pa sigurno na pocetku sezone ne. Trebao je otici povrijedjen sjebati karijeru, sve oprostiti se od kosarke sa bi Bosnjo bio zadovoljan, jer sta znaju doktori Bosnjo zna psovati i on zna da Juka nije povrijedjen. Pogan smo mi narod
Upravo tako...
Igrat ce momak, polako sta vam je... !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 sep 2015, 09:25

delinjo je napisao/la:Ma ovo je smrad od covjeka(djeteta)
Svi koji su psovali biće banovan, ako se nastavi svaki koji dođe ovdje istresti frustracije biće banovan
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 sep 2015, 10:41

Jusuf Nurkic u dogledno vrijeme bar narednih 5 godina nece zaigrat za Bosnu,jedino kako ce zaigrati da mu se karijera strmoglavi u pm,pa ce doci da igra za Bosnu da se pokusa izvuci,a covjek je rekao da nikada nece igrati za Bosnu,a vi izvolite raspravljate o njemu,a ovaj sto kaze sramota sasatav, ti si sramota kako te nije stid ovih 12 momaka koji igraju oni su jedini vrijedni da se prica o njima ni Mirza,Nihad,Jusuf ne zasluzuju da se porede sa ovim momcima koji se bore do zadnjeg atoma mi nemamo boljih od njih i trebamo biti ponosni na njih.
Samo Sarajevo

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 sep 2015, 10:44

kanarinac je napisao/la:Jusuf Nurkic u dogledno vrijeme bar narednih 5 godina nece zaigrat za Bosnu,jedino kako ce zaigrati da mu se karijera strmoglavi u pm,pa ce doci da igra za Bosnu da se pokusa izvuci,a covjek je rekao da nikada nece igrati za Bosnu,a vi izvolite raspravljate o njemu,a ovaj sto kaze sramota sasatav, ti si sramota kako te nije stid ovih 12 momaka koji igraju oni su jedini vrijedni da se prica o njima ni Mirza,Nihad,Jusuf ne zasluzuju da se porede sa ovim momcima koji se bore do zadnjeg atoma mi nemamo boljih od njih i trebamo biti ponosni na njih.

Prvo je bilo "treneru "da nece nikada zaigrati , sada u narednih pet godina de se odluci :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 sep 2015, 10:51

TaRgEt_ je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Jusuf Nurkic u dogledno vrijeme bar narednih 5 godina nece zaigrat za Bosnu,jedino kako ce zaigrati da mu se karijera strmoglavi u pm,pa ce doci da igra za Bosnu da se pokusa izvuci,a covjek je rekao da nikada nece igrati za Bosnu,a vi izvolite raspravljate o njemu,a ovaj sto kaze sramota sasatav, ti si sramota kako te nije stid ovih 12 momaka koji igraju oni su jedini vrijedni da se prica o njima ni Mirza,Nihad,Jusuf ne zasluzuju da se porede sa ovim momcima koji se bore do zadnjeg atoma mi nemamo boljih od njih i trebamo biti ponosni na njih.

Prvo je bilo "treneru "da nece nikada zaigrati , sada u narednih pet godina de se odluci :kafa:
on tvrdi da nikada nece zaigrati....a jbg ja racunam da ce ovaj post pametni da citaju....da ti objasnim sta sam rekao posto je Juka sljam od covjeka kako je vec pokazao jedina sansa da zaigra za Bosnu da mu se karijera strmoglavi u pm narednih 5 godina pa ce onda da dodje da prica o patriotizmu i da igra za Bosnu da bi mogao izvuci sto bolji angazman, a ako ostane u nba halali Juku
Samo Sarajevo

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 06 sep 2015, 11:15

Jusufe i ti si posto preko noci supa.k kao i mirza teletovic kao i djedovic,ili si uvijek to bio a mi se nadali da nisi,u atvari ti nisi ni supa.k ti si supci.na od dva metra
Rođeni brato

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 sep 2015, 11:18

jedva čekam da vidim hoće li jusuf zaigrati za repku opet, samo da vidim reakcije ovih što mu sada serviraju razne uvrede, šta će tada pisati na ovoj temi?
još i mirzu pljuju, pa onda skontam koliko stvarno navijači znaju biti gnjide

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 06 sep 2015, 11:20

Supcin.a od dva metra kojoj treba tepati ko ciru na gu.zici a koliko mladih koji vrijede nemaju sansu da se bore za drzavni dres i predstavljaju SVOJU zemlju,izdao si snove mladih kojima si bio uzor sup.cino nema izgovora
Rođeni brato

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2015, 11:23

viKK je napisao/la:jedva čekam da vidim hoće li jusuf zaigrati za repku opet, samo da vidim reakcije ovih što mu sada serviraju razne uvrede, šta će tada pisati na ovoj temi?
Mirzu pljuvati je imbecilno, a oko Nurkica se nema sta zamjeriti narodu. Ljudi od 500 maraka mjesecno se nadaju uspjehu sporta i prate svaki zivi sport i sve zive reprezentacije da bi osjetili malo srece i uspjeha ove BiH. Neki Nurkicevih godina su ginuli za BiH da on moze trenirat kosarku. A on dobije novac i nije mu dosta pa nas ignorise dvije godine :zviz:

Momak je toliko pun sebe da je bio dva mjeseca po Tuzli i Zivinicama, a nije se udostojio da ode i poprica sa savezom i nadje zajednicki jezik. On ne bi igrao niti da je zdrav jer se ponasa kao uvrijedjena mlada i jer mu niko nije potreban sada. U NBA ce za tri godine dobiti ugovor od 60-70 miliona, zapamtite ovo

On i Djedovic su ispali imbecili prvog reda.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 sep 2015, 11:41

viKK je napisao/la:jedva čekam da vidim hoće li jusuf zaigrati za repku opet, samo da vidim reakcije ovih što mu sada serviraju razne uvrede, šta će tada pisati na ovoj temi?
cekaj cekaj mozda i u kockastom dresu ga vidis ;)
Samo Sarajevo

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 06 sep 2015, 11:51

@kanarinac zasto toliko pljujes covjeka koji je najvise postigao u tvom gradu?
to imas neku insajdersku da ce igrati za kockaste?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 sep 2015, 12:01

kobac je napisao/la:@kanarinac zasto toliko pljujes covjeka koji je najvise postigao u tvom gradu?
to imas neku insajdersku da ce igrati za kockaste?
ne pljujem,govorim ti sta sam cuo,tog momka sam volio vise nego ijednog sportistu,tog momka,sam pratio od Mileniuma Zivinice,Laskog,Cedevite,Zadra,Cedevite pa Denvera,kad sam ja linkove trazio Cedevite u euroligi kad je on imao 18 godina pa cekao kad ce njega uvesti minut pa pogodi za 3 poena ja mislim protiv Zalgirisa ja sretan,pa onda ode u Zaadar ja pratim sve utakmice Zadra radi njega ja pratim Hrvatsku ligu sve dok vas pola forumasa nije znalo za njega,a onda ide sezona snova u Cedeviti ja pratim svaku njegovu utakmicu kad je razbijao Bircevica mali od 19 godina u Kragujevcu ja u transu,a onda dodje final four razvaljuje Partizan ja i moja ukucani veseli dobija 5 licnu koju nije trebao dobiti sudija da je blizu bio nezz sta bi uradio sve radi Juke,onda ja cekam rano jutro da vidim ko ce ga uzet na draftu,a onda on i njegov otac kazu nikad nece zaigrat za Bosnu zasto bi kaze sta mu je Bosna dala,a ovo kockasti momak kaze zivjet cu u Zagrebu tu su mi prijatlji a u Zadru cu da zavrsim karijeru zato ti kazem nebi me iznenadilo da zaigra za kockaste.E sad moras mene shvatit zasto sam ljut na njega.
Samo Sarajevo

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 06 sep 2015, 12:05

@kanarinac ti si jedan u nizu ljudi kojima je bio uzor koji su nocima cekali da zaigra NAS Juka, a Juka pokaza svima da moze i onda nas popisa
Rođeni brato

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 06 sep 2015, 12:07

Pizdooooo jedna,simuliro si povrede,izdao si napaceni narod,lagao si za povrede,opruzivao nevinog covjeka kako uzima novac u savezu.Mene bi bili strah da sam na tvom mjestu,ocekuj to sve sto si izmisljo da ti se vrati,a to ti i zelim....Bosnjo ako uzdahne,tesko se tebi ....**** se jusufe,

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 sep 2015, 12:10

The_Target je napisao/la:@kanarinac ti si jedan u nizu ljudi kojima je bio uzor koji su nocima cekali da zaigra NAS Juka, a Juka pokaza svima da moze i onda nas popisa
meni nemoze biti uzor jer ja sam odrastao u druga vremena kad mi je Neno,Firic i ostali bili uzori i sretan sam jer su mi oni uzori a ne ovaj izdajnik
Samo Sarajevo

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 06 sep 2015, 12:12

Trebas bit toliko jadan,da bi ti nurkic bio uzor...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lopticaskocica i 14 gostiju.