FK Drina Zvornik

Pappy
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Pappy » 31 avg 2015, 21:35

@flagrantus, ko je lik što vam je ušao u upravu a drži kladionice ? :)

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 01 sep 2015, 08:53

Pappy je napisao/la:@flagrantus, ko je lik što vam je ušao u upravu a drži kladionice ? :)
Ja koliko znam u upravu nije usao niko,jer Drina fakticki i nema upravu !
Nisam siguran na koga mislis ,vjerovatno se radi o kontraverznom"biznismenu" Draganu Spasojevicu vlasniku beogradske firme"Ingpro" koja se koliko znam bavi nekretninama i gradjevinom.
Da ne bude zabune ne radi se o nasem nekadasnjem sugradjaninu Draganu Spasojevicu,vec o covjeku iz BGD sa istim imenom i prezimenom.
Koliko znam zadnji angazman mu je bio mjesto potpredsjednika Novog Pazara 2013 godine.
To je sve sto ja znam,mozda je u pitanju i neki drugi"spasilac" kluba,mnogi se tu motaju ali nesto nisu raspolozeni da daju lovu bar za sada :mrgreen:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 01 sep 2015, 21:07

Pappy je napisao/la:@flagrantus, ko je lik što vam je ušao u upravu a drži kladionice ? :)
Prije bi se reklo da uništava kladionice :lol:

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 06 sep 2015, 12:11

Fudbaleri Drine odigrali su nereseno u prijateljskoj utakmici sa srpskim superligasem ekipom Vojvodine 2:2. Drina je vodila sa 2:0 golovim Djerica i Nikolica ali je domacin uspeo da preko Rosica i Mrdakovica dodje do izjednacenja.

VETERNIK: FC „Vujadin Boškov“, gledalaca: 50, sudija Zorić (Novi Sad). Strelci: Mrdaković u 55. i Rosić u 68. minutu za Vojvodinu, a Đerić u 3. i A. Nikolić u 52. minutu za Drinu.

VOJVODINA: Perić (Žakula), Lakićević, Antić, Dinga, Rosić, Kovačević, Zoćević, Paločević (Babić), Vukčević, Stamenić, Mrdaković (Pavkov).

DRINA: V. Erić, Petrović, B. Erić, Kikić, D. Nikolić, Lalić, Đerić, Ilić, R. Vasić, Ćulum, Čolović. Igrali su još: Maksimović, Ivanović, Pečenica, A. Vasić, A. Nikolić, Molerović, Popović.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 sep 2015, 13:50

trnovica je napisao/la:Fudbaleri Drine odigrali su nereseno u prijateljskoj utakmici sa srpskim superligasem ekipom Vojvodine 2:2. Drina je vodila sa 2:0 golovim Djerica i Nikolica ali je domacin uspeo da preko Rosica i Mrdakovica dodje do izjednacenja.

VETERNIK: FC „Vujadin Boškov“, gledalaca: 50, sudija Zorić (Novi Sad). Strelci: Mrdaković u 55. i Rosić u 68. minutu za Vojvodinu, a Đerić u 3. i A. Nikolić u 52. minutu za Drinu.

VOJVODINA: Perić (Žakula), Lakićević, Antić, Dinga, Rosić, Kovačević, Zoćević, Paločević (Babić), Vukčević, Stamenić, Mrdaković (Pavkov).

DRINA: V. Erić, Petrović, B. Erić, Kikić, D. Nikolić, Lalić, Đerić, Ilić, R. Vasić, Ćulum, Čolović. Igrali su još: Maksimović, Ivanović, Pečenica, A. Vasić, A. Nikolić, Molerović, Popović.
Ko je ovaj Molerovic,do sada nije nastupao?Da li je u pitanju Vladimir Molerovic napadac?
Izgleda da su pare "legle" i da su igraci dobili ono sto i zasluzuju!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 06 sep 2015, 15:09

flagrantus je napisao/la:
trnovica je napisao/la:Fudbaleri Drine odigrali su nereseno u prijateljskoj utakmici sa srpskim superligasem ekipom Vojvodine 2:2. Drina je vodila sa 2:0 golovim Djerica i Nikolica ali je domacin uspeo da preko Rosica i Mrdakovica dodje do izjednacenja.

Ko je ovaj Molerovic,do sada nije nastupao?Da li je u pitanju Vladimir Molerovic napadac?
Izgleda da su pare "legle" i da su igraci dobili ono sto i zasluzuju!
Jeste to je taj igrac ali on je igrao kao neki probni igrac nece tu nista ozbiljnije biti, cisto da se iskoristi odmor Antelja i Jaksica

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 06 sep 2015, 15:33

ima li plata u Zvorniku ? :)
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 sep 2015, 16:05

bluearmy je napisao/la:ima li plata u Zvorniku ? :)
Ja koliko znam igraci su dobili platu,ali Drina1945 je sigurno bolje informisan od mene!
Samo me interesuje da li su pare"stigle" od ovoga sponzora ako je proslo sta iz 2/1 ili je u pitanju neki domaci spasilac?

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 06 sep 2015, 17:31

flagrantus je napisao/la:
bluearmy je napisao/la:ima li plata u Zvorniku ? :)
Ja koliko znam igraci su dobili platu,ali Drina1945 je sigurno bolje informisan od mene!
Samo me interesuje da li su pare"stigle" od ovoga sponzora ako je proslo sta iz 2/1 ili je u pitanju neki domaci spasilac?
:rol:

Dobili su nešto tj. jednu platu u "režiji" ovog menadžera ali i ta isplata je puna komicnih situacija ili bolje receno tragicnih

fareMO
Kontakt:

Post Postao/la fareMO » 08 sep 2015, 08:22

Sta ocekujete od sutrasnje utakmice ?
Jel samo ona trojica nece igrati, sto imaju suspenziju zbog kartona ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 08 sep 2015, 11:31

fareMO je napisao/la:Sta ocekujete od sutrasnje utakmice ?
Jel samo ona trojica nece igrati, sto imaju suspenziju zbog kartona ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Očekujemo iznenađenje ali... četiri igrača sigurno neće igrati a možda i pet.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 08 sep 2015, 12:55

Kojih pet? Ja znam za trojicu koja nece igrati zbog kartona (Eric, D.Nikolic i A.Nikolic), a cuo sam da je nastup Jaksica pod znakom pitanja zbog povrede.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 08 sep 2015, 13:41

trnovica je napisao/la:Kojih pet? Ja znam za trojicu koja nece igrati zbog kartona (Eric, D.Nikolic i A.Nikolic), a cuo sam da je nastup Jaksica pod znakom pitanja zbog povrede.
Neće igrati Radović, kobajagi zbog povrede ali prava istina je da neće igrati dok mu se ne daju sve pare

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 sep 2015, 22:26

I Jakšić k'o i Đelmić uzeo slobodno zbog ženidbe. E jbm ti profesionalce. :facepalm:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 09 sep 2015, 00:47

Pappy je napisao/la:I Jakšić k'o i Đelmić uzeo slobodno zbog ženidbe. E jbm ti profesionalce. :facepalm:
Šta će, kad igra za džabe onda može i raditi šta želi jedino što mu to može uticati na formu mada on je tu pri kraju karijere pa mu toliko to izgleda nije ni bitno.

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 09 sep 2015, 16:18

Danas sem poraza sve je odlično.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 sep 2015, 18:10

Nema, ovo je prevršilo svaku mjeru šta se radi, tačno se treba žaliti nekoj evropskoj organizaciji, pa ako se ovako nastavi ovde će mrtvih glava biti. Ja da sam na mjestu Terzića, Valjića i kompanije dobro bi se zamislio kad budem dolazio u Zvornik tj. dal smijem doći u Zvornik! Ovo sada ispada kao neka prijetnja ali stvarno više nema smisla pa majka mu stara ovako suđenje više kod nas nema ni u drugim i trećim ligama RS. Nama crveni protiv Slavije daju radi ničega a za još goru stvar u Bijeljini nad našim igračem nema ništa. Pa recite nam unaprijed svi vi koji nemate Dodika, Vladu, Bakira, Savez... iza sebe ne možete opstati i odmah istupite iz lige ili daj da igramo fudbal majka mu stara.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 10 sep 2015, 19:52

drina 1945 jesi li bio na utakmici u Bijeljini?

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 sep 2015, 19:59

Jesam

[youtube][/youtube]

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 10 sep 2015, 20:15

Po mome mišljenu sudija je trebao da svira faul i da da fudbaleru Radnika žuti karton iako je bio zadnji igrač, jer se videlo da je i Đerić teatralno pao u duelu. Ali gledajući isključenja Nikolića u meču sa Slavijom definitvno je Drina oštećena u ovoj situaciji.

Ali i da je svirao prekršaj ništa to ne bi mnogo promenilo tok utakmice jer smo odigrali očajno potpuno bezidejno bez ikakve želje za pobedom, za razliku od Radnika koji velikom željom i dobio ovu utakmicu jer nisu oni ništa puno bolji bili od nas.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.