Što se Juke teči, postoji nekoliko razumnih stvari koje se znaju i koji su razlozi:
-operisao se, i pauza je sigurna, ali odma se krenulo sa pričom mogao je ranije, to je on gledao da ne igra na EP, i slično, on sam ne može biciklo da vozi po ugovoru(bicklo, role, motor, skijanje,), a kamal da sam odlučuje kad će se operisat.
-njegov sukob sa Harunom (zanimljivo da Dino mudro šuti, šta ti je politika) nije izglađen, sam harun potvrdio da se ne čuju, da ne odgovara na pozive, poruke, pa kaže da je pokušavao da ga ucjenjuje preko BH Fanaticosa, ali ništa, izgleda da će se samo vidjeti na sudu, ako je ovaj ostao od riječi da ga tuži.
-sukob koji imaju sa Enesom, i nastojanje da ga odvoje od Enesa, a nisu ni svjesni da on tom čovjeku vjeruje najviše, da je to čovjek koji mu je strpao milione u džep, i da samo mogu da se posvađaju oko novca.
-i neko kaže pa što on ne potrži momke na facebooku ili twiteru, pa misliš da je Juka onakav kakav je zaboravio potpisnike pisma, pa da mu Duškaj nešto kaže, a prvi se potpisao na pismo, hahaha.
I na kraju on kakav je takav je, kada pogledaš dugoročno u narednih 7 godina, nemaš ni jednog solidnog centra, a kamoli dominantnog, i opet treba tražiti novesukobe, glupost, umjesto da riješavaju ove.