FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Oerde
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oerde » 06 sep 2015, 11:55

PitarBordo je napisao/la:
Jurgen Klopp je napisao/la: Negdje u svijetu mora postojati tim koji nije u vrhu, ali koji ima dobre projekte i kojem treba stručna pomoć.
Ovo smo mi 1/1 :D
Sad ja napišem ;)
I onda "Buraz iznenadit ćete se svi kad čujete šta se sprema, nismo ni svjesni šta nam ova uprava radi, i šta se samo priprema, ali je to tajno i ne smije se iznositi, mogu samo reći da si jako blizu... ne mogu reći ko mi je kazao ali info je iz prve ruke." :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 sep 2015, 12:09

Kaže haver ako smo bez projekta i puni dugova uhvatili milijardera iz Malezije da investira u prezaduženo Udruženje građana u BiH, možemo i ovog bradonju uzet na priču...
:lol: :lol:
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 sep 2015, 12:17

Oerde je napisao/la:
Jurgen Klopp je napisao/la: Negdje u svijetu mora postojati tim koji nije u vrhu, ali koji ima dobre projekte i kojem treba stručna pomoć.
Sad ja napišem ;)
I onda "Buraz iznenadit ćete se svi kad čujete šta se sprema, nismo ni svjesni šta nam ova uprava radi, i šta se samo priprema, ali je to tajno i ne smije se iznositi, mogu samo reći da si jako blizu... ne mogu reći ko mi je kazao ali info je iz prve ruke." :lol:
De nam reci ako vec znaš o čemu se radi? Stručni štab? Stadion? Nesta oko igračkog kadra? Nesta oko sponzora?
Sabrine mi moje!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 sep 2015, 12:28

Oerde je napisao/la:
Sad ja napišem ;)
I ja sam isto cuo, sprema se nesto veliko, ne smijem o detaljima jer bih vas morao roknut kad bi saznali. Moram vas razocarati, istina pregovaralo se sa Kloppom ali nista jos nije dogovoreno. Plata nije u pitanju, izgleda da je zapelo oko toplog obroka ali otom potom. Sprema se nesto mnogo vece i znacajnije za nas klub, izgleda da smo u pregovorima sa jednom domacom kompanijom oko izvodjenja radova. Naime vec u ovom mjesecu bi se trebalo pristupiti farbanju onih mreza (zastitnih ograda) prvo na sjeveru, pa onda i na istoku. :)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 sep 2015, 14:09

Hvala vam na podrobnim informacijama. Divota je citati sve ovo. Kad @obiteljski pise, imam osjecaj da je Kusta licno. Toliko ljubavi, tacnih informacija...za nepovjerovati.

Ko razumije, shvatit ce :p. :p. :p
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 sep 2015, 14:20

Sta ce nam ba Klopp, nit poznaje ligu niti jezik a i sta je on to uradio posebno u Borusiji, nije uspio osvojiti pisanu ligu prvaka, tanak je on strucnjak :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 sep 2015, 14:28

THEC je napisao/la:Sta ce nam ba Klopp, nit poznaje ligu niti jezik a i sta je on to uradio posebno u Borusiji, nije uspio osvojiti pisanu ligu prvaka, tanak je on strucnjak :lol: :lol:
Ne slazem se s tobom, ipak je on jos uvijek mlad trener. Mislim da bi donio potrebnu svjezinu naseoj ekipi, volio bih ga vidjeti na klupi FKS.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 06 sep 2015, 14:30

Otjerali bi mi Kloppa nakon prvog poraza.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 sep 2015, 14:33

Ma dobri su nasi treneri, al nam kratko traju, to ih yebe.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 sep 2015, 14:37

THEC je napisao/la:Sta ce nam ba Klopp, nit poznaje ligu niti jezik a i sta je on to uradio posebno u Borusiji, nije uspio osvojiti pisanu ligu prvaka, tanak je on strucnjak :lol: :lol:
Klopp preferira igru 4-3-3 poludesno sto je sasvim suprotno od ovog sto Dzeno radi tako, da mislim da bi mogli pogoditi sa njim. Jes da je osvio samo 2x Bundesligu ali eto nasa uprava hoce, da i mi barem 1x imamo trenera koji nosi ''brile'' :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 sep 2015, 14:40

Klopp nepoznaje bundesligu bih :mrgreen:

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 06 sep 2015, 14:44

Uscuplic>Klopp
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 sep 2015, 14:52

Ne znam cemu tolika rasprava oko jednog tako limitiranog 'strucnjaka'. :crazy: Kloppa ne bih dusmanu pozelio, ako on dodje, ja odoh sa Koseva. :salut:
.:hmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 sep 2015, 14:58

uNbx je napisao/la:Ne znam cemu tolika rasprava oko jednog tako limitiranog 'strucnjaka'. :crazy: Kloppa ne bih dusmanu pozelio, ako on dodje, ja odoh sa Koseva. :salut:
.:hmmmm:
Upravo tako. Posle Borussie lik nikako ne moze naci posao, nece ga niko. Nismo ni mi vise klub u koji ce dolaziti otpadi. Ako Sir Uscuplic ode, najbolje rjesenje definitivno bi bilo, da nas preuzme neki od sadasnjih njegovih pomocnika. Ljudi poznaju najbolje ekipu, te ovu nasu ligu!

:urnebes: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2015, 15:09

Pravda za palog brata
@sabinh-a

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 sep 2015, 15:27

Hoce neko ici danas u 17.00h na Kosevo? Ja cu prosetati, pa ako dadnu unutra, uci cu..inace, nazad kuci :D
PS. Evo Stepanova pije kafu, i cejifi uz crveni Marlboro :kafa:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 sep 2015, 15:53

Što se mene tiče, nek se puca žutim, sve dok daje onakve partije u svetom dresu! :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 06 sep 2015, 16:00

obiteljskicovjek je napisao/la: I ja sam isto cuo, sprema se nesto veliko, ne smijem o detaljima jer bih vas morao roknut kad bi saznali. Moram vas razocarati, istina pregovaralo se sa Kloppom ali nista jos nije dogovoreno. Plata nije u pitanju, izgleda da je zapelo oko toplog obroka ali otom potom. Sprema se nesto mnogo vece i znacajnije za nas klub, izgleda da smo u pregovorima sa jednom domacom kompanijom oko izvodjenja radova. Naime vec u ovom mjesecu bi se trebalo pristupiti farbanju onih mreza (zastitnih ograda) prvo na sjeveru, pa onda i na istoku. :)
Daj ba, info ti 2011 godište, druga ruka, baba po Njemačkoj nosila... moja je bolja.

Nego imam ja i ideju, za marketing vezana, fanshop bordo maje "NISMO NI SVJESNI", ja mislim da bi išle ko halva. :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 sep 2015, 16:50

Oerde je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la: I ja sam isto cuo, sprema se nesto veliko, ne smijem o detaljima jer bih vas morao roknut kad bi saznali. Moram vas razocarati, istina pregovaralo se sa Kloppom ali nista jos nije dogovoreno. Plata nije u pitanju, izgleda da je zapelo oko toplog obroka ali otom potom. Sprema se nesto mnogo vece i znacajnije za nas klub, izgleda da smo u pregovorima sa jednom domacom kompanijom oko izvodjenja radova. Naime vec u ovom mjesecu bi se trebalo pristupiti farbanju onih mreza (zastitnih ograda) prvo na sjeveru, pa onda i na istoku. :)
Daj ba, info ti 2011 godište, druga ruka, baba po Njemačkoj nosila... moja je bolja.

Nego imam ja i ideju, za marketing vezana, fanshop bordo maje "NISMO NI SVJESNI", ja mislim da bi išle ko halva. :D
slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 06 sep 2015, 16:55

Treba napravit i maje da pise "sta se desilo" :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mnon46 i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []