Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
ma jedino Mirza ima opravdanje i dobrodosao je u reprezentaciju nazad,ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...bice boljih igraca od njih uskoro pa se nece ni osjetiti,nek igra po Denveru i to je to ...i nek proba igrati za Hrvatsku ,njihov savez je bolji 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije problem sto se Dirk odazvao sad, vec sto se Dirk odazivao uvijek. I kad je bio rookie, i kad je bio u primeu, on je uvijek bio tu, bez pogovora, bez izgovora, a tad nije imao prsten ni priznanja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
remA1 je napisao/la:Tokom prethodne noći iz hotela sa slike čuli su se neopisivi, neshvatljivi, štrašljivi, rigorozni i prilično glasni zvukovi. Inače, u hotelu je, pored ponekog gosta, smještena košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine, a u jednoj sobu moguće je da budu najviše dva reprezentativca. Recepcionar hotela je brzo reagovao kada je čuo te glasove te je odmah pozvao čuvare hotela koji su zabrinuto potražili pojačanje u vidu policije.
Selektor Duško Ivanović inače cijele noći nije mogao da spava zbog vrućine pa je kovao plan za Francuze, Izraelce itd. Bilo je nemoguće da ne čuje te jauke pa je zabrinuto otrčao do recepcije pitajući: "U čemu je problem?", ali naravno, na francuskom!
U tom momentu u hotel stižu dvojica policajaca a nedugo zatim zajedno sa osiguranjem kreću prema sektoru gdje se nalaze naši igrači, obzirom da se buka direktno čula iz tih prostorija. Zbunjeni Ivanović polazi za njima...
Kako su se približavali sobi iz koje se čuje buka policajci su upitali Ivanovića koji igrači borave u njoj, a on više nelogično nego zbunjeno odgovara "Stipan i Minja". Crnogorski stručnjak pomisli u sebi što ga to pitaju jer, k'o da znaju ko je Stipan, a tek Minja.
U tom momentu su me opazili, pa me jedan "security-man" istjera iz hotela tako da ne znam nastavak... unsure emoticon Ali kako sam čuo, bilo su to jauci centra Poljske Marcina Gortrata koji je kasno u noć bio u Stipanovićevom džepu.
Bio sam tužan što su me otkrili, ali eto taj epilog mi je ispričao selektor koji me zatim potapša po ramenu i reče: "Igrat ćemo drugi krug!"
Kopirano
Hoću nazad ove izgubljene 2,3 minute života

Ma dobro. Dirk i Parker su rijetki primjerci. Vecina boljih igraca zna da izostane. Ne mogu da shvatim da im nije najbitnije da igraju za svoju zemlju na velikom takmicenju. Zamisli da neki igrac odbije da igra na prvenstvu u fudbalu. Pa to se nikad nije desilo.Puma je napisao/la:Nije problem sto se Dirk odazvao sad, vec sto se Dirk odazivao uvijek. I kad je bio rookie, i kad je bio u primeu, on je uvijek bio tu, bez pogovora, bez izgovora, a tad nije imao prsten ni priznanja.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nama za prolazak u drugi krug treba da se poklopi da bude raspoloženo 4-5 igrača sa preko 10 poena i dobru odbranu,dali će se to desiti teško je vjerovati,skloniji sam mišljenju da ce neko podbaciti kao sinoc kiki i šutalo,uzgred baš bi volio da duško u narednin utakmicama pruži priliku buzi kao sinoc vrapcu da vidimo može li se na njega računati,mada mi se čini da on to baš i nece učiniti jer ga buza očigledno nije zadovoljio.
- invincible1921
- Kontakt:
Zamisli da je kosarka organizovana ko fudbal...da je isto para u igri, da u El svi imaju sansu da osvoje iz evrope, a ne da se ide preko pozivnica, da imaju kvalifikacije za SP ko za EURO , zamisli da....Greivis je napisao/la:Ma dobro. Dirk i Parker su rijetki primjerci. Vecina boljih igraca zna da izostane. Ne mogu da shvatim da im nije najbitnije da igraju za svoju zemlju na velikom takmicenju. Zamisli da neki igrac odbije da igra na prvenstvu u fudbalu. Pa to se nikad nije desilo.Puma je napisao/la:Nije problem sto se Dirk odazvao sad, vec sto se Dirk odazivao uvijek. I kad je bio rookie, i kad je bio u primeu, on je uvijek bio tu, bez pogovora, bez izgovora, a tad nije imao prsten ni priznanja.
Pa jestel vi sjvesni da skoro svaka liga u Evropi ima svoja pravila

=\_1921_/=
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
esprit24 je napisao/la:Sta je bilo, ako nemas video de barem citirajKaunas je napisao/la:Al ga Avdić pristavi ovim našim kvislinzima.![]()
spomenuo novickog i njegove uspjehe,i kako redovno igra za reprezentaciju,za razlikui od nekih
Veceras nema dileme, gleda se kosarka 
Idemo se poklat sa Francuskom, boriti za svaku loptu, nadam se da necemo odmarati glavne igrace do 4/4.

Idemo se poklat sa Francuskom, boriti za svaku loptu, nadam se da necemo odmarati glavne igrace do 4/4.
Nad tobom sunce najljepše sja
Poljska dobija izgleda to nam ide na ruku
Dobijamo rusiju i izrael 100% kao sto sam i rekao ispostavilo se rusi poljaci izraelci i mi u pet deka
Ako idemo na Srbiju, ne isplati se.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Po meni je super sto je poljska uzela jos kad bi finska uzela izrael i onda odlucujemo sa izraelcima rusima o prolasku dalje.
FK Sarajevo !
Ma ja, bolje je da opet ispadnemo u prvom krugu, nego da u drugom idemo na Srbiju...X31987 je napisao/la:Ako idemo na Srbiju, ne isplati se.

Koji zaključciinvincible1921 je napisao/la:Vi poredite Dirka koji moze rec hocu da se Dallas zove Nowitzki Mavsi i da mu se to ispuni, sa igracem koji u NBA udje 15tak minuta da ubaci koju trojku![]()
Uostalom postoji stvar koja se zove osiguranje za igraca i to savezi za NBA igrace placaju,,,naravno nasi jedva skrpe i da nas posalju na Euro a kamol dplate osiguranje velikom cifrom...
Naravno dirk je ljudina jer je mogo **** repku ali nije nikad, međutim to nema nikakve veze sa tim dal ga je klub pustio ili nije
Đedović je ispo samo glup i neznalica, a najveca izdajica je onaj u kojeg se raja kune...Nurkic. Od njih trojice on je itekako mogao da zaigra al je to odbio , je-bo ga menadzer
Jeli tebe ko plaća za ovo spinovanje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
delinjo je napisao/la:ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...

Baš ćemo ih zeznuti
A volio bi znati kojega igrača ćemo imati na centru da je bolji od Jusufa, tj koji igrač sem Muse može biti bolji od njega
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pola forumasa, ako nista nasli bi oni nekog komsiju koji je bolji od Jusufa i sastavili bi puno bolji sastav od trenutnog..nerminh74 je napisao/la:delinjo je napisao/la:ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...![]()
Baš ćemo ih zeznuti
A volio bi znati kojega igrača ćemo imati na centru da je bolji od Jusufa, tj koji igrač sem Muse može biti bolji od njega
To bi bilo tobadel62 je napisao/la:Po meni je super sto je poljska uzela jos kad bi finska uzela izrael i onda odlucujemo sa izraelcima rusima o prolasku dalje.
nerminh74 je napisao/la:delinjo je napisao/la:ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...![]()
Baš ćemo ih zeznuti
Ima medu forumski pljuvacima sigurno neki dobar kosarkas tj centar pa ce igrati umjesto Juke
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ti si neki dezurni advokat Nurkica? Ako znas nesto sto mi ne znamo pa ga branis, reci vise.nerminh74 je napisao/la:delinjo je napisao/la:ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...![]()
Baš ćemo ih zeznuti
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako cemo gledati realno po sastavu, formi prije prvenstva, citavoj atmosferi bilo je za ocekivati da cemo Rusija i mi biti najslabiji u ovoj grupi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.