Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
koja je funkcija nebojse ilica u reprezentaciji srbije?
Nešo je tim menadžer.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Očekivano težak meč. Jednostavno umor, pražnjenje, djelom i domaćinsko suđenje, uz ipak očajan šut tokom čitavog meča su učinili utakmicu na jednu loptu. Ipak ostvarena je i druga pobjeda i na najbolji način početo takmičenje u grupi smrti. Slijedi odmor koji će itekako valjati a potom opet mečevi u idiotskom terminu.
Bjelica čovjek koji je trenutno naš najbolji igrač. Radule će tek da uđe u formu, ne sumnjam da ga ovo Sašino forsiranje hrabri i da Sale zna šta radi.
Bjelica čovjek koji je trenutno naš najbolji igrač. Radule će tek da uđe u formu, ne sumnjam da ga ovo Sašino forsiranje hrabri i da Sale zna šta radi.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Generalno dosta lose igraju oba centra, a narocito Raduljica.. Kuzmic je danas barem pokupio dosta skokova.. Morace oni dosta bolje u narednim mecevima, valjda ce nabiti samopouzdanje protiv Islandjana.
Bjelica ocigledno postaje glavni konkurent za MVP-a sampionata.. a bas me raduju dobre role Ercega i Simona.
Bjelica ocigledno postaje glavni konkurent za MVP-a sampionata.. a bas me raduju dobre role Ercega i Simona.
Žao mi Anđelke...

Ocekivano teška utakmica za naše ali sad imamo dosta odmora da se pripremimo i da ovaj drugi dio odradimo rutinski.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pobjedi se u zube ne gleda!I da se izgubilo ne bi bio kraj svijeta,mada ovakve utakmice nam se sigurno neće desiti,bar ne ovako loš šuterski dan.Dobro je pa smo kompnezovali sa 40 skokova od toga 14 u napadu.
Bjelica doktor košarke i naš najbolji igrač ubjedljivo.Neka kombinacija Danilovića i Bodiroge otprilike.
Odmor neophodan,a sa Islandom i zvanično "pobjeći" od 4. pozicije u grupi
Bjelica doktor košarke i naš najbolji igrač ubjedljivo.Neka kombinacija Danilovića i Bodiroge otprilike.
Odmor neophodan,a sa Islandom i zvanično "pobjeći" od 4. pozicije u grupi

Mens sana in corpore sano.
bjelica je miks bodiroge i đorđevića. inače jako loša utakmica... šut nije išao nikako. a teo, bb i erceg naši najbolji šuteri su opalili jedno 20 trica a pogodili jedva 3
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
I sad gledam na ovu ekipu,kako bi dobro došli Bobi sa svojih 15-20 minuta i sigurnih 10 p i 8-10 sk,te Krstić.
Ubijali bi duha...
Ubijali bi duha...
Odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kad igraju loše.
Lijep početak, forma se mora dizati. Objektivno ovo je veliko takmičenje i padovi su normalni, a mi što prije moramo pronaći igru u kojoj će i centri biti korisni.
Lijep početak, forma se mora dizati. Objektivno ovo je veliko takmičenje i padovi su normalni, a mi što prije moramo pronaći igru u kojoj će i centri biti korisni.
Nevjerovatno koliko se Teo preserava... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bolje da se ispuco i izasro danas nego u daljem toku sampionata.marconato je napisao/la:Nevjerovatno koliko se Teo preserava...
Teo je Dr i bice najbolji kada bude trebao.
- alan_kardec
- Kontakt:
djoleprijedor je napisao/la:Bolje da se ispuco i izasro danas nego u daljem toku sampionata.marconato je napisao/la:Nevjerovatno koliko se Teo preserava...
Teo je Dr i bice najbolji kada bude trebao.
da, bolje sad nego kad se bude igralo na ispadanje. Pod uslovom da više ne ponavlja ovakve kriminalne partije.
Kad se samo sjetim onog četvrtfinala 2011. protiv Rusa.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jokic sto pre da se stavi u pogon jer se vidi da se patimo sa ofanzivnim arsenalom na centarskim pozicijima od kako nema Krleta. Sad se vidi sta bi nama Bobi doneo npr danas. Ne ide sut, spustaj na Bobija dole. Mislim da Kuzmic ima prostora za napredak, ali se jos nije oslobodio dovoljno, stegnut je mnogo i to ga cini trapavim, a ume cak i spolja da pogodi. Defanzivno mi se vrlo svidja i nadam se da ce biti stalan clan repke od sada. Videcemo kakvu ce sezonu Milutinov imati u PAOu, po meni ne fer sto ima ovako malu minutazu u ova dva meca, jer je Radule kriminalan. I ne cudi me sto je kriminalan. Meni je i dan danas neverovatno kako je on odigrao ono SP prosle godine. Ali hajde, mozda se popravi u nastavku.
Ako nas nesto spreci da uzmemo zlato, to ce biti nedovoljan kvalitet na poziciji 5.
Ako nas nesto spreci da uzmemo zlato, to ce biti nedovoljan kvalitet na poziciji 5.
Upravo tako.
Da su tu Bobi i Jokic - sprdali bi se sa svima, sem sa Francima.
Da su tu Bobi i Jokic - sprdali bi se sa svima, sem sa Francima.
@paradajz sve si u pravu samo Milutin nije u PAO
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Desava se, pomesah ga sa Kuzmicem.DANTES je napisao/la:@paradajz sve si u pravu samo Milutin nije u PAO

malo je falilo ali ne ode..Paradajz je napisao/la:Desava se, pomesah ga sa Kuzmicem.DANTES je napisao/la:@paradajz sve si u pravu samo Milutin nije u PAO
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nego, meni je ipak pored Bjelice i odličnih momenata Nedovića i Markovića u prve dve utakmice, najveći utisak rampa Teodosića u ključnim trenucima protiv Španije.
E to kad sam video...
E to kad sam video...

I think I'm a pussy one.
Pa od 14 šuteva barem deset je bilo otvorenih,,,nije ušlo i to je to i danas da ste imali malo bolju reprezentaciju od Njemačke izgubili bi lagano,,,i danas centri Srbije ništa,,kad vidim Kuzmića i sjetim se centara Srbije ili Jugoslavije iz nekog ranijeg perioda dođe mi da zaplačem na šta je košarka spala,,,dscile je napisao/la:A njihovi procenti pretpostavljam nemaju nikakve veze sa nasom odbranom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.