Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...Greivis je napisao/la:Ti si neki dezurni advokat Nurkica? Ako znas nesto sto mi ne znamo pa ga branis, reci vise.nerminh74 je napisao/la:delinjo je napisao/la:ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...![]()
Baš ćemo ih zeznuti
A volio bi znati kojega igrača ćemo imati na centru da je bolji od Jusufa, tj koji igrač sem Muse može biti bolji od njega
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ma mi smo svi supci bosanci treba biti realan i iskren svi mi volimo Bosnu ali cim uspijemo odma se uzdizemo za cudo bozije upitate li se zasto bas nece da igraju ,Juka,Mirza i Nihad,zasto ne otkazu Sutalo,Gordic,Stipan,pa zato sto su ovi vec postigli sto su sanjali a to je da su bogati,ja se nadam da ce Musa da bude najbolji u evropi ali da je bas patriota.Znaci mentalitet je najveci problem,kako mogu ,Parker,Batu,Diaw,Kiriljenko,Valanciunas,Teo,Bogdanovica oba,braca Gasol,Rudy,Sergio,Datome, i jos koliko njih hoces mogu uvijek igrati,a nasi uvijek imaju izgovor.nerminh74 je napisao/la:delinjo je napisao/la:ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...![]()
Baš ćemo ih zeznuti
A volio bi znati kojega igrača ćemo imati na centru da je bolji od Jusufa, tj koji igrač sem Muse može biti bolji od njega
Samo Sarajevo
Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.JHam je napisao/la: Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...
Juka igraj za NBA, zgrci pare, boli te qurac, ne zasluzujemo mi nijednog dobrog igraca.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...[/quote]
ma ne treba nam niko ko ce opet danas sutra ucjenjvati druge i traziti da sve bude po njegovom,a najvise sto je dao repki je igranje b divizije ,koja ga je i progurala u karijeri,bjezi ba ima ove djece bice par njih dobri igraci ,a tu su i generacije koje dolaze,nek on ucjenjuje druge
ma ne treba nam niko ko ce opet danas sutra ucjenjvati druge i traziti da sve bude po njegovom,a najvise sto je dao repki je igranje b divizije ,koja ga je i progurala u karijeri,bjezi ba ima ove djece bice par njih dobri igraci ,a tu su i generacije koje dolaze,nek on ucjenjuje druge

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I uslikat se pred vjecnom ako se sta osvoji, za facebooka, da ljudi vide da pratis, a to sto ne znaju ni ko igra(Perisic, Milenovic(valjda milosevic sta li, ili je neki novi?)...) nije bitno, bitno je opsovati cim nama ne odgovara, a ako dodje sljedeci put, i odvede repku u drugi krug, pisat ce se tipa ono "popusim ti ga" itd itd...pinoglavi je napisao/la:Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.JHam je napisao/la: Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...

@delinjo on je repki dao igranje A divizije, da njega nije bilo sad bi vjerovatno opet se igrala B divizija..
lijepo buraz u buducnosti ides na kosarkaske utakmice Njemacke mozda Nihad tamo zaigra,ili Hrvatske mozda Nurkic tamo zaigra,i navijaj za njih do mile volje,uvlaci im se u dupe ili sta vec,mi imamo naseg kapitena Mirzu i ostalu djecu koja ce napredovati uz njega,ovo ostalo nam ne treba,a za par godina ce svi pricati o Aticu i Musi pa se Nurkica nece niko ni sjecati ,padni u zaborav i to je topinoglavi je napisao/la:Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.JHam je napisao/la: Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...
Juka igraj za NBA, zgrci pare, boli te qurac, ne zasluzujemo mi nijednog dobrog igraca.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ko god od naših sportista ovako razmišlja, ne mora ni predstavljati ovu državu.pinoglavi je napisao/la:Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
a ti mislis da se nije na racun repke prodao???JHam je napisao/la:I uslikat se pred vjecnom ako se sta osvoji, za facebooka, da ljudi vide da pratis, a to sto ne znaju ni ko igra(Perisic, Milenovic(valjda milosevic sta li, ili je neki novi?)...) nije bitno, bitno je opsovati cim nama ne odgovara, a ako dodje sljedeci put, i odvede repku u drugi krug, pisat ce se tipa ono "popusim ti ga" itd itd...pinoglavi je napisao/la:Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.JHam je napisao/la: Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...![]()
@delinjo on je repki dao igranje A divizije, da njega nije bilo sad bi vjerovatno opet se igrala B divizija..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nastavi li se ovako pljuvati po igracima cim jednom ne dodju kad ih se pozove(jos povrijedjeni I OPERISANI), neces ti imati ni Atica, ni Musu, ni Sikirasa...delinjo je napisao/la:lijepo buraz u buducnosti ides na kosarkaske utakmice Njemacke mozda Nihad tamo zaigra,ili Hrvatske mozda Nurkic tamo zaigra,i navijaj za njih do mile volje,uvlaci im se u dupe ili sta vec,mi imamo naseg kapitena Mirzu i ostalu djecu koja ce napredovati uz njega,ovo ostalo nam ne treba,a za par godina ce svi pricati o Aticu i Musi pa se Nurkica nece niko ni sjecati ,padni u zaborav i to je topinoglavi je napisao/la:Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.JHam je napisao/la: Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...
Juka igraj za NBA, zgrci pare, boli te qurac, ne zasluzujemo mi nijednog dobrog igraca....
PS
mislim, i prije tog prvenstva B divizije bio je u Top20 po mock draftovima, tako da bi vjerovatno bio izabran u prvoj rundi i da nije igrao za mlade...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobro je ipak... Realno, na stranu Francuska, ako mi u ostalim utakmicama pokazemo igru od jucer, uz naravno bolji sut 2-3 igraca, mozemo se suprostaviti svim ostalim ekipama u grupi.badel62 je napisao/la:Po meni je super sto je poljska uzela jos kad bi finska uzela izrael i onda odlucujemo sa izraelcima rusima o prolasku dalje.
delinjo@ Mirza moze igrati jos maksimalno dvije god tj slijedece evropsko ko garantuje da ce Atic i Musa postati igraci ili da i oni kad zarade pare kao sto kazes nece eskivirati poziv
A mi sigurno boljeg centra od Nurkica necemo jos dugo dugo imati
A mi sigurno boljeg centra od Nurkica necemo jos dugo dugo imati
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma ne treba nam niko ko ce opet danas sutra ucjenjvati druge i traziti da sve bude po njegovom,a najvise sto je dao repki je igranje b divizije ,koja ga je i progurala u karijeri,bjezi ba ima ove djece bice par njih dobri igraci ,a tu su i generacije koje dolaze,nek on ucjenjuje drugedelinjo je napisao/la:Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...

Ima djece sto iz Cedevite u NBA prelaze... Nema, jarane, nema.
Svi se ponasate kao da ste u strucnom stabu Denvera pa ste znali da moze i ranije na operaciju, ili da ste u strucnom stabu Sunsa pa znate da oni ne daju Teletovicu da igra ni pod kojim uslovom. To je nasa bosanska zatupljenost (ne odnosi se na tebe delinjo). Veze nemate ni o jednoj situaciji a Mirzu uzdizete jer je imao emboliju, iako regularno trenira i planiran je da igra pripremne utakmice sa klubom, a Nurkica pljujete koji ce propustiti cak i pocetak prvenstva zbog operacije. Nurkic trenutno ne moze igrati i njega se pljuje, Mirza trenutno ziv i zdrav hvala Bogu, moze sasvim normalno igrati i njega svi brane.
Ne kazem da Nurkic regularno postupio, niti da je Mirza neregularno, samo me cudi kako ljudi ne razmisljaju svojom glavom i cudi me koliko smo glup narod.
messilla je napisao/la:Ko god od naših sportista ovako razmišlja, ne mora ni predstavljati ovu državu.pinoglavi je napisao/la:Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.
Tebi bi bilo svejedno da ti 80% drzave psuje i pljuje jer si imao operaciju i nisu u stanju da igraš? Uostalom posvadjan je sa savezom, ima karijeru u NBA, jedini razlog da igra jeste zbog nas svih, a kako ga fino častimo, mislim da nema više ni tog razloga.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 06 sep 2015, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Rekao sam jedno 15 puta mirzi se sve oprašta, a radio je iste stvari, a po igraču koji je veći potencijal od njega se pljujeGreivis je napisao/la:Ti si neki dezurni advokat Nurkica? Ako znas nesto sto mi ne znamo pa ga branis, reci vise.nerminh74 je napisao/la:delinjo je napisao/la:ova dvojica trebaju dobiti zabranu zauvijek i to je to...![]()
Baš ćemo ih zeznuti
Ne mogu duplih aršina
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pinoglavi@ ne mozes ti to druze objasniti nasim ljudima dzaba
nerminh74@ druze sad je Juka taj kojeg treba pljuvati zna se od koga je to pocelo
Ali mi centra kao sto je Juka dugu dugo necemo imati
nerminh74@ druze sad je Juka taj kojeg treba pljuvati zna se od koga je to pocelo
Ali mi centra kao sto je Juka dugu dugo necemo imati
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 06 sep 2015, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[/quote]
Nastavi li se ovako pljuvati po igracima cim jednom ne dodju kad ih se pozove(jos povrijedjeni I OPERISANI), neces ti imati ni Atica, ni Musu, ni Sikirasa...
PS
mislim, i prije tog prvenstva B divizije bio je u Top20 po mock draftovima, tako da bi vjerovatno bio izabran u prvoj rundi i da nije igrao za mlade...[/quote]
ma buraz ako ti mislis da srbi nisu npr danas **** od do Teodosicu koji je imao sut iz igre 0 od 10 ...to je normalno i toga ce uvijek biti,ako mislis da ce doci period kada se igraci nece kritikovati onda da ti odmah kazem nikada to neces docekati,i vidim ljudi najmanje po Mirzi pljuju a mislis da je to slucajno,buraz kad izigras savez koji cini sve napore da obezbjedi uslove,kad izigras to sto su doveli takvo trenersko ime s ciljem da konacno jedno veliko takmicenje pokazemo sta mozemo,i onda zasluzujes da se ljudi naklone Nurkicu...
Nastavi li se ovako pljuvati po igracima cim jednom ne dodju kad ih se pozove(jos povrijedjeni I OPERISANI), neces ti imati ni Atica, ni Musu, ni Sikirasa...
PS
mislim, i prije tog prvenstva B divizije bio je u Top20 po mock draftovima, tako da bi vjerovatno bio izabran u prvoj rundi i da nije igrao za mlade...[/quote]
ma buraz ako ti mislis da srbi nisu npr danas **** od do Teodosicu koji je imao sut iz igre 0 od 10 ...to je normalno i toga ce uvijek biti,ako mislis da ce doci period kada se igraci nece kritikovati onda da ti odmah kazem nikada to neces docekati,i vidim ljudi najmanje po Mirzi pljuju a mislis da je to slucajno,buraz kad izigras savez koji cini sve napore da obezbjedi uslove,kad izigras to sto su doveli takvo trenersko ime s ciljem da konacno jedno veliko takmicenje pokazemo sta mozemo,i onda zasluzujes da se ljudi naklone Nurkicu...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Baš ćemo ih zeznuti
A volio bi znati kojega igrača ćemo imati na centru da je bolji od Jusufa, tj koji igrač sem Muse može biti bolji od njega[/quote]
Ti si neki dezurni advokat Nurkica? Ako znas nesto sto mi ne znamo pa ga branis, reci vise.[/quote]
Rekao sam jedno 15 puta mirzi se sve oprašta, a radio je iste stvari, a po igraču koji je veći potencijal od njega se pljuje
Ne mogu duplih aršina[/quote]
ti to ozbiljno poredis Mirzu i Jusufa ??
A volio bi znati kojega igrača ćemo imati na centru da je bolji od Jusufa, tj koji igrač sem Muse može biti bolji od njega[/quote]
Ti si neki dezurni advokat Nurkica? Ako znas nesto sto mi ne znamo pa ga branis, reci vise.[/quote]
Rekao sam jedno 15 puta mirzi se sve oprašta, a radio je iste stvari, a po igraču koji je veći potencijal od njega se pljuje
Ne mogu duplih aršina[/quote]
ti to ozbiljno poredis Mirzu i Jusufa ??
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@delinjo igranje Nurkica ne bi pokazalo šta možemo. Igranje sve trojice bi. Kako je to Jusuf izigrao savez? Ako neko ne može igrati zato jer se nije oporavio od operacije i NIJE U STANJU DA IGRA, taj je izigrao savez?
I ljudi najmanje pljuju Mirzu jer su neupućeni. Ne treba pljuvati, al mi smeta što ga neupućeni brane.
I ljudi najmanje pljuju Mirzu jer su neupućeni. Ne treba pljuvati, al mi smeta što ga neupućeni brane.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naravno da je izigrao, jer se nije javljao na pozive. Nema nikakvog kontakta sa savezom mjesecima..pinoglavi je napisao/la:@delinjo igranje Nurkica ne bi pokazalo šta možemo. Igranje sve trojice bi. Kako je to Jusuf izigrao savez? Ako neko ne može igrati zato jer se nije oporavio od operacije i NIJE U STANJU DA IGRA, taj je izigrao savez?
Normalno da ne bi igrao i da je zdrav. Povreda u ovom slucaju ne vazi jer da je zdrav opet ga ne bi bilo zbog njegovih "privatnih" razloga..
istina ce kad tad isplivati pa ces vidjeti kakav je Jusuf covjek ,ali eto trebamo skloniti cijeli savez da don Jusuf igra,pa da je Bryant pa bi rekao al ovako ...pinoglavi je napisao/la:@delinjo igranje Nurkica ne bi pokazalo šta možemo. Igranje sve trojice bi. Kako je to Jusuf izigrao savez? Ako neko ne može igrati zato jer se nije oporavio od operacije i NIJE U STANJU DA IGRA, taj je izigrao savez?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ima djece sto iz Cedevite u NBA prelaze... Nema, jarane, nema.pinoglavi je napisao/la:ma ne treba nam niko ko ce opet danas sutra ucjenjvati druge i traziti da sve bude po njegovom,a najvise sto je dao repki je igranje b divizije ,koja ga je i progurala u karijeri,bjezi ba ima ove djece bice par njih dobri igraci ,a tu su i generacije koje dolaze,nek on ucjenjuje drugedelinjo je napisao/la:Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...
Svi se ponasate kao da ste u strucnom stabu Denvera pa ste znali da moze i ranije na operaciju, ili da ste u strucnom stabu Sunsa pa znate da oni ne daju Teletovicu da igra ni pod kojim uslovom. To je nasa bosanska zatupljenost (ne odnosi se na tebe delinjo). Veze nemate ni o jednoj situaciji a Mirzu uzdizete jer je imao emboliju, iako regularno trenira i planiran je da igra pripremne utakmice sa klubom, a Nurkica pljujete koji ce propustiti cak i pocetak prvenstva zbog operacije. Nurkic trenutno ne moze igrati i njega se pljuje, Mirza trenutno ziv i zdrav hvala Bogu, moze sasvim normalno igrati i njega svi brane.
Ne kazem da Nurkic regularno postupio, niti da je Mirza neregularno, samo me cudi kako ljudi ne razmisljaju svojom glavom i cudi me koliko smo glup narod.
messilla je napisao/la:Ko god od naših sportista ovako razmišlja, ne mora ni predstavljati ovu državu.pinoglavi je napisao/la:Iskreno nakon ovolikih uvreda na forumima, portalima, pa čak i njegovoj fb stranici, tesko da ce igrati cak i da je htio. Sto bi on igrao za ljude koji mu najmilije psuju. To su vecinom oni, ko sto ti rece, sa fudbalskog dijela foruma. Bitno je doci na temu da se opsuje Nurkic i Djedovic da se zna da i oni prate košarku.
Tebi bi bilo svejedno da ti 80% drzave psuje i pljuje jer si imao operaciju i nisu u stanju da igraš? Uostalom posvadjan je sa savezom, ima karijeru u NBA, jedini razlog da igra jeste zbog nas svih, a kako ga fino častimo, mislim da nema više ni tog razloga.[/quote]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.