EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Jel ovaj Wels ovoliko jak
ili smo mi od amatera izgubili 3:0
.. samo cekam kad ce povest, dajem Zidovima do 30te min najdalje
This time next year we'll be millionaires.
Drago mi je što moramo navijati za Wales, da moram navijati za Hizrael potpisao bih odmah da ispadnemo
(bez uvrede ikom, i ne nisam antisemit)
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vels je sasvim respektabilna ekipa. Nazvati ekipu u kojoj igraju igraci koji igraju za Swansea, Tottenham, Liverpool, Arsenal, Crystal Palace, West Brom, West Ham, Leicester smijesnim cini samo tebe smijesnimJonSnow je napisao/la:I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
+1.Shogun je napisao/la:Vels je sasvim respektabilna ekipa. Nazvati ekipu u kojoj igraju igraci koji igraju za Swansea, Tottenham, Liverpool, Arsenal, Crystal Palace, West Brom, West Ham, Leicester smijesnim cini samo tebe smijesnimJonSnow je napisao/la:I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
Kao slag na tortu imaju zvijezdu koja igra za Real. Eto mi smo sila
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:
Onda moraju izgubiti u zadnjem kolu protiv Belgije.Head je napisao/la:Sta ako bude X
Uglavnom ne smiju uzeti vise od 4 boda u sljedeca tri meca.
Fakat vala. Nas Kipar dobije kuci a Israel nam ocita lekciju na strani, i mi smo neka sila. Sto je najgore kritikuje se Wels koji igra odlicno cijele kvalifikacije.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ma hajde imamo utjehu u Holandiji ako ne odemo bar u baraž 
I ja to kontamSheyi je napisao/la:Ma hajde imamo utjehu u Holandiji ako ne odemo bar u baraž
This time next year we'll be millionaires.
pa hocete li ga dati vise?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
bordobijeli
- Kontakt:
jaooo strucnjakaJonSnow je napisao/la:I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
- Goalgetter
- Kontakt:
Kazem ja da ce ovo biti teska utakmica. Kakva patnja Izrael ne zna, a ovi u grcu..
rugoba Bale ništa nije pokazao, smeće ružno majmunsko
**** im sve oborise me 1/1
Ljudi (Izrael) za 45 min nisu opucali prema golu niti se korner izveli...ali zato su nama uvalili 3 komada...hvala ti Safete majstore.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Izgleda da ce sve opet pasti na Balea i na neku raketu sa 30 metara
Steta sto im ne uvalise jedan u prvih 10 mintuta dok ovi nisu znali gdje udaraju.... Bice gutavo ovdje 
Hajde Bale obraduj Bosance. 
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
E majko moja ko je nama uvalio 3 gola.Ne bi me cudilo da Vels ovo zijani.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nama odgovara ako Izrael odigra nerijeseno protiv Welsa i protiv belgije ,stim da mi dobijemo sve tri utakmice?
FK Sarajevo !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, edvaE2, Goalgetter, invincible1921, jasmin10, juka55, RacioEmocionalan, SanaBosna, Zglavkar i 82 gosta.