FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a i vi zakukali ko da litex dolazi a ne olimpik , bezveze drame stvarali
ljudi zna li neko da li i ko prenosi derbi,jer je ova tekma vec gotovo zavrsena
Sa NTV Hayatom gotovo sve završeno. Bilo je nekih govorkanja oko FTV i BHT1 ,ali izgleda ništa od toga, sa Hayatom su pregovori u završnoj fazi čeka se samo potvrda.Mirsad94 je napisao/la:ljudi zna li neko da li i ko prenosi derbi,jer je ova tekma vec gotovo zavrsena
1996
ahacassanova je napisao/la:Sa NTV Hayatom gotovo sve završeno. Bilo je nekih govorkanja oko FTV i BHT1 ,ali izgleda ništa od toga, sa Hayatom su pregovori u završnoj fazi čeka se samo potvrda.Mirsad94 je napisao/la:ljudi zna li neko da li i ko prenosi derbi,jer je ova tekma vec gotovo zavrsena
thx
Moras zakukat,to je psiholoski.Tako je i Osim garant reko igracima.Ovi su jaki,opasni, nema opustanja.
Jel se ovo Svraka povrjedio pa Perak uso umjesto njega?! Znali ko?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Prosli put ga je zamjenio isto nesto rano,mislim u prvom poluvremenu
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
ne pricaj glupostiST-57 Ciciban je napisao/la:Prosli put ga je zamjenio isto nesto rano,mislim u prvom poluvremenu
Olimpik fakat jeste jak i opasan. Po meni cak i vise nego sto je pokazao ove sezone (bodovno). Tu mozemo jos dodati i cinjenicu da se svi timovi pokusavaju dokazati protiv Borca i Zelje (sto je prirodno) onda se moze dobiti jako komplicirana situacija. No, i Olimpik negdje mora igrati zadnje utakmice kada Sarajevo bude igralo u Sarajevu, a posto se utakmice moraju igrati u istom terminu, onda...
Sala, naravno. Ipak, nije ni Zeljo Borac, pa da se pati k'o oni s Travnikom. No, umor je uradio svoje, to je sigurno. Posebno sto je Banja Luka jedno od najdaljih gostovanja trenutno. Mene bi smirio jos jedan zgoditak u vratnicama Vukova. 

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Rekao sam mozda nisam siguran , idi tamo sa pitarima soli njima pamet nemoj ovdje glumit serifa
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
i dalje pricas gluposti..bravoST-57 Ciciban je napisao/la:Rekao sam mozda nisam siguran , idi tamo sa pitarima soli njima pamet nemoj ovdje glumit serifa
- ibrakadabra
- Kontakt:
Svraka se povrijedio pa ga je Perak zamijenio.sajo10 je napisao/la:Jel se ovo Svraka povrjedio pa Perak uso umjesto njega?! Znali ko?
Hajmo slike.Gdje je onaj sto je obeco slike na poluvremenu.Kolko je raje na stadionu.
- ibrakadabra
- Kontakt:
između 6000-7000Alipasino je napisao/la:Hajmo slike.Gdje je onaj sto je obeco slike na poluvremenu.Kolko je raje na stadionu.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ako osvojimo titulu ,hočemo li biti nosioci u drugom predkolu LP?
Hocemo navjerovatnije.ibrakadabra je napisao/la:Ako osvojimo titulu ,hočemo li biti nosioci u drugom predkolu LP?
× Plava krv ispod koze ×
ja mislim da necemo jer je Zrinski pocetkom ovve sezone igrao sa Slovanom iz Liberec koji je po mom misljenu tada bio jaci od zrinskogMaliMemo je napisao/la:Hocemo navjerovatnije.ibrakadabra je napisao/la:Ako osvojimo titulu ,hočemo li biti nosioci u drugom predkolu LP?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Nesto zanimljivo .. Igrači Želje- Amar 13-1
Ide prva kamila, ide druga kamila, za njom ide treća, četvrta i peta... Ide šesta kamila, ide sedma kamila, za njom ide osma, deveta i deseta... Tako ide tekst pobjedničke pjesme u svlačionici nakog svakog uspjeha ovog proljeća.
I tako nakon poraza u Tuzli ulazi ti Amar u svlačionicu i pjeva: Ide prva kamila .... veli ti on njima: Šta je mangupi što sad ne pjevate.
Ide prva kamila, ide druga kamila, za njom ide treća, četvrta i peta... Ide šesta kamila, ide sedma kamila, za njom ide osma, deveta i deseta... Tako ide tekst pobjedničke pjesme u svlačionici nakog svakog uspjeha ovog proljeća.
I tako nakon poraza u Tuzli ulazi ti Amar u svlačionicu i pjeva: Ide prva kamila .... veli ti on njima: Šta je mangupi što sad ne pjevate.

1996
- ibrakadabra
- Kontakt:
kako ja racunam necemo. U prvom pred kolu igra 4 ekipe i dva pobijednika se pridruzuju 32 ekupama i prave 17 parovova drugog predkola.Po koeficijentima željo je 18-ti i nece biti nosioc.MaliMemo je napisao/la:Hocemo navjerovatnije.ibrakadabra je napisao/la:Ako osvojimo titulu ,hočemo li biti nosioci u drugom predkolu LP?
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 09 maj 2010, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
I pored tog poraza u Tuzli ja mislim da Amar i nije toliko ljut, nema razloga.cassanova je napisao/la:Nesto zanimljivo .. Igrači Želje- Amar 13-1
× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.