Ti ili si trol ili plaćenik drugačije se ne može opisati ovo što pišeštuzlak1987 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:I onda se čudiš što te pitaju jeli gledaš u kašiketuzlak1987 je napisao/la:A ako se ne odazove sto je vrlo vjerovatnije?
A šta ako bude na sljedećem EP najbolji igrač što je još više vjerovatno
Ja sam realan, vi mastate..
I da nekad zaigra zasto bi mi bio bitniji od ostalih igraca?
Pinoglavi, e jest i karakter ako se ne odazove zbog forumasa..
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sramota li je Jusufe sto nisi sposoban igrati kad je EB.tuzlak1987 je napisao/la:Ma mi pokazujemo kakav smo narod u primjeru Mirze Teletovica, a ne u slucaju Nurkica.. Jusuf je svojim postupcima zasluzio nepostovanje

Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj placenik.. Vecina ljudi razmislja ovako, niko nije zadovoljan Nurkicem samo ga nekolicina brani
- The_Target
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje da ga izrazi na ovom forumu, odlicna logika da bilo ko stavlja po rangu klub ispred reprezentacije hahah nebuloza, uglavnom kome je dobar nek ga vodi kuci, cinjenica je da je reprezentaciju ispalio kao i sve nas koji volimo ovu drzavu
Rođeni brato
E koliko je volite kad je pljujete na svakom koraku, i cim nema rezultata svima **** sve po spisku, nema sta, bas je volite...Druga je stvar kad se treba slikati ispred vjecne vatre i objavljivati patriotske statuse/pjesme/slike na fb, e u tom smo prvi u svijetu, niko nam nije ravan...The_Target je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje da ga izrazi na ovom forumu, odlicna logika da bilo ko stavlja po rangu klub ispred reprezentacije hahah nebuloza, uglavnom kome je dobar nek ga vodi kuci, cinjenica je da je reprezentaciju ispalio kao i sve nas koji volimo ovu drzavu
A ako nisi sta objavio na fb, ako nista "TOOO DZEEEKOOO MAJSTOREEEEE", onda si tek najebo...
Najjace od svega je sto neki misle da je patriotizam preci od licnog interesa. Patriotizam ne stavlja lovu i hranu na stol. Dodjite sebi..
shandrlike-tandrlike
Svako ima pravo na svoje mišljenje ali ovo je forum i treba onda svoje mišljenje obrazložiti, a ne kao padobranac uletjeti sa nekom izjavom bez da si pročitao zadnjih nekoliko stranica pa da vidiš kako je argumentovano tvoja izjava pobijenaThe_Target je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje da ga izrazi na ovom forumu, odlicna logika da bilo ko stavlja po rangu klub ispred reprezentacije hahah nebuloza, uglavnom kome je dobar nek ga vodi kuci, cinjenica je da je reprezentaciju ispalio kao i sve nas koji volimo ovu drzavu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne pljujemo, evo npr ne pljujem ove momke sto su se odazvali pa makar sve utakmice izgubili ako se bore.
Meni nije bitan kvalitet koliko borba i zalaganje. Ako neko to kao Nurkic ne shvata naci ce se neko drugi. Uvijek se govori nema niko drugi ali se uvijek nadje igrac kojeg narod zavoli i koji pruza sve od sebe pa neka Nurkic izigrava mangupa nekom drugom..
Meni nije bitan kvalitet koliko borba i zalaganje. Ako neko to kao Nurkic ne shvata naci ce se neko drugi. Uvijek se govori nema niko drugi ali se uvijek nadje igrac kojeg narod zavoli i koji pruza sve od sebe pa neka Nurkic izigrava mangupa nekom drugom..
- The_Target
- Kontakt:
Pljujemo one koji je ostavljaju kad joj je najteze, koliko je on voli kad je izjavio da mu nista nije dala, a sta mu je to kao trebala dati drzava, znas li ti koliko mladih ljudi - talenata u bilo kom sportu nema sansu da igra za reprezentaciju dok pojedine moramo da molimo, pa bola sport je jedina stvar koja ovom narodu moze dati nadu, koja ga moze obradovati, tih 90 minuta ili jedna cetvrtina kada dobija tvoja reprezentacija i ne mislis na probleme, ne mislis sto nemas posla, nego jednostavno dozivljavas zadovoljstvo, dusevnu radost za koju ne treba niko da ti plati ili pokloni nesto nego je sama sebi dovoljna
Rođeni brato
Polako, ima vremena, sjeti se koliko su se pljuvali zlatni momci, nakon prve izgubljene su bili najgori moguci, pitali su se mnogi ko im dade loptu u ruke, a onda cim su pobijedili bili su amerika za ostale protivnike...
@The_Target a kako ti znas da je on to izjavio? Zato sto je to neko napisao na forumu pa mu se odma mora vjerovati? Ili ti je to Nurkic rekao u lice?
@The_Target a kako ti znas da je on to izjavio? Zato sto je to neko napisao na forumu pa mu se odma mora vjerovati? Ili ti je to Nurkic rekao u lice?
Nije istina, niko ne pljuje Mirzu.The_Target je napisao/la:Pljujemo one koji je ostavljaju kad joj je najteze
- The_Target
- Kontakt:
Nepobitna je cinjenica da mi na prvenstvu igramo bez 3 najbolja igraca s kojima trenutno raspolazemo. Iz raznoraznih razloga, oni ne igraju, njihova odluka, eto ih tamo, kome su dobri nek ih kuci vodi, a ovima koji igraju svaka cast pa cak i nakon katastrofalne prve tekme, bar su pokazali da imaju m..a
Rođeni brato
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije da uvijek nismo imali ovakvih kao Nurkic, Mulaomerovic, Mrsic, Preldzic, Pars, Hukic..
Uvijek ce ih biti ali biti ce i onih koji ce da donesu ljudima radosti, te egomanijake ostale ko sisa
Uvijek ce ih biti ali biti ce i onih koji ce da donesu ljudima radosti, te egomanijake ostale ko sisa
The_Target je napisao/la:Logicno cim dobije poziv, odnosno kad se nadje na spisku raste mu cijena....kao da je i bitno, lagano ljudina nam pokazao da moze, ali da nece, isto kao i jaran mu djedovic, svi dobiju pojacanja u reprezentaciji samo mi dobijemo sup.cine
Ti inače slabo pratiš košarku ako ti je ovo mišljenje, pa što Luka Dončić najbolji igrač europe do 16 godina ne igra za sloveniju B diviziju a
najskuplji je , ako će mu narast cijena, ili što to ne smeta Dini Radončiću,a bukvalno sui djeca, jarniko u košarci za razliku od fudbala ti je bolje za klub da nema igrač sa obavezama između dvije sezone, a cijena ti s neodređuje ovako inače bi ti bavčić bio kralj, izvini edo.
Čovjek slabo prati vidi se (bez uvrede),i sudi prema fudbalskim ugovorima, jer bi samo vidio da najveći dio ugovora važi jednu godinu, pa ne ide onda dvije nego oni od tri mjeseca, pa oni na mjesec, i još kaže cijena,.
Kad je Juki trebala repka da mu pomogne, on nije imao mjesta nego je otisao drugi centar koji je u pet utakmica sjupio 1,5 minuta ukupno, što tada niste rekli, halo ne pravda, pa on je budućnost ovo -ono, ne šutilo se, a sad bi ga razapinjali. Ja kažem 1:1, lijepo se dogovore, ali neznaju oni to.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- The_Target
- Kontakt:
Da, istina slabo pratim kosarku, ali znam razliku izmedju ekipe koja igra sa najboljim igracima i one bez najboljih igraca, uvijek ce biti neko da stane u odbranu onih koji ne igraju iz opravdanih ili ne opravdanih razloga, sto je i logicno, ne kontam ove moralne vertikale sta se loze bezveze kao da nesto moze promijeniti moje ili misljenje bilo kojeg forumasa na pozive igracima, ili tok utakmice. Naravno da bi volio da igraju i Juka i Mirza i Djedovic, i da smo potrali Poljsku i sve ostale koji nam se nadju na putu, nazalost nismo, jos jedno razocaranje u nizu na koje smo naviknuti.
Rođeni brato
Nit pratis kosarku, nit citas prepirku, koja se vodi jer se pljuje po Nurkicu koji ima opravdan razlog sto nije dosao, ko da je izradio repku tipa Djedovic ili Preldzic, umjesto da mu se da jos godina dvije, da se vidi je li odustao od repke kad dobije poziv i bude potpuno zdrav...The_Target je napisao/la:Da, istina slabo pratim kosarku, ali znam razliku izmedju ekipe koja igra sa najboljim igracima i one bez najboljih igraca, uvijek ce biti neko da stane u odbranu onih koji ne igraju iz opravdanih ili ne opravdanih razloga, sto je i logicno, ne kontam ove moralne vertikale sta se loze bezveze kao da nesto moze promijeniti moje ili misljenje bilo kojeg forumasa na pozive igracima, ili tok utakmice. Naravno da bi volio da igraju i Juka i Mirza i Djedovic, i da smo potrali Poljsku i sve ostale koji nam se nadju na putu, nazalost nismo, jos jedno razocaranje u nizu na koje smo naviknuti.
- The_Target
- Kontakt:
Pljuje se ljudino jer niko ne voli pap.ke koji te ostave kad ih trebas,sta ti nije jasno,koji je opravdan razlog da citava repka i drzava ceka nekog puhljicavog balavca u kojem smo svi vidjeli buducnost kad ce se njemu dignut da predstavlja tebe i mene i sve one koji vole repku,ponavljam kome je dobar nek ga vodi kuci
Rođeni brato
Aha, i po tebi je znaci trebao s operisanim koljenom doci da igra?The_Target je napisao/la:Pljuje se ljudino jer niko ne voli pap.ke koji te ostave kad ih trebas,sta ti nije jasno,koji je opravdan razlog da citava repka i drzava ceka nekog puhljicavog balavca u kojem smo svi vidjeli buducnost kad ce se njemu dignut da predstavlja tebe i mene i sve one koji vole repku,ponavljam kome je dobar nek ga vodi kuci

P.S A navijaci nisu papci kad pocnu psovati igracima sve redom onda kad trebaju da ih bodre i budu im 6. igrac kad gube?
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 06 sep 2015, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Svi vole Mirzu i nema potrebe da ga nazivas papkom samo jer je sad stavio klub ispred reprezentacije.The_Target je napisao/la:Pljuje se ljudino jer niko ne voli pap.ke koji te ostave kad ih trebas
The_Target je napisao/la:Pljuje se ljudino jer niko ne voli pap.ke koji te ostave kad ih trebas,sta ti nije jasno,koji je opravdan razlog da citava repka i drzava ceka nekog puhljicavog balavca u kojem smo svi vidjeli buducnost kad ce se njemu dignut da predstavlja tebe i mene i sve one koji vole repku,ponavljam kome je dobar nek ga vodi kuci
Jeli ti ozbiljno misliš da čovjek koji je prije deset dana prvi put upotpunosti savio koljeno nakon operacije, na čij datum on može uticat,( isto onoliko koliko smije voziti biciklo, role, motor ili skijati) igra ti na ovom EP, jeli ozbiljno misliš to, ako Jusuf odbije da igra prvo naredno okupljanje bez razloga, ja ću prvi da kažem da to nije uredu, ali ne važno je udarati.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.