Ma nema sanse da veceras ne dobiju.Virtu4l je napisao/la:Sad bi npr valjalo da Belgija večeras ne pobijedi... onda je Vels na EP i dolazi rasterećen u Zenicu...
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
bordobijeli
- Kontakt:
mislim da cemo mi lakse dobiti Wels nego Cipar tamo ce biti jako,jako teska utakmica ,Wels 3 dana poslije Zenice igr kod kuce s Andorom i ta 3 boda su im dovoljna za EP tako da ne gube puno ako ih mi klapimo . na Cipru ce biti gutavoo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sad se moramo i ovome barem nadati. Nije Kipar naivan, a ovaj Izrael je razvalio Safetovu guzicu i to je to.hurem je napisao/la:Ja sam ubijedjen da Zidovi nece uzeti Kipar, iz vise razloga...da ne nabrajam.
Treba nazvati WC na Bilinom po njemu. Da se svi mozemo pisati i srati po njemu uz zadovoljni smijesak.Sheyi je napisao/la:Trebaju tribinu nazvati po Safetu
Sa kim Izrael igra prvo, Belgijom ili Ciprom?
Sad idemo unistiti Andoru, pa cemo vidjeti za mjesec dana sta cemo i kako cemo.
Sad idemo unistiti Andoru, pa cemo vidjeti za mjesec dana sta cemo i kako cemo.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
E nemoj to, imam ih na kladari.Virtu4l je napisao/la:Sad bi npr valjalo da Belgija večeras ne pobijedi... onda je Vels na EP i dolazi rasterećen u Zenicu...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo ne znam da su ijedne kvalifikacije imale ovoliko iznenadjenja kao ove.
Lihtenstajn pobjedjuje Grcku kuci i u gostima, Island pobjedjuje Holandiju kuci i u gostima, mi gubimo od Kipra, i tako dalje.
Lihtenstajn pobjedjuje Grcku kuci i u gostima, Island pobjedjuje Holandiju kuci i u gostima, mi gubimo od Kipra, i tako dalje.
Samo govorim još jedan mogući scenario. Nećemo mi lako sa Velsom koji će doći po bod.mirzatele je napisao/la:E nemoj to, imam ih na kladari.Virtu4l je napisao/la:Sad bi npr valjalo da Belgija večeras ne pobijedi... onda je Vels na EP i dolazi rasterećen u Zenicu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde Kipar uzmi bod
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi ako dobijemo Vels u naletu cemo pobjediti i Kipar...
Ja se plasim da Belgija ne bude lezerna..
-
bordobijeli
- Kontakt:
kakve gadosti se pisu o najvecem igracu BIH i najuspjesnijem selektoru ,sramota

Šta to fali Papetu ?
Ma platit će **** prolaz na EP
Ma platit će **** prolaz na EP
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pored svega, nijednom sreća nije bila na našoj strani.calcio je napisao/la:Samo ne znam da su ijedne kvalifikacije imale ovoliko iznenadjenja kao ove.
Ma dobit cemo tamo Kipar ako dobijemo prije toga Vels jer Kipranima ta zadnja tekma vjerovatno nece nista znaciti.bordobijeli je napisao/la:mislim da cemo mi lakse dobiti Wels nego Cipar tamo ce biti jako,jako teska utakmica ,Wels 3 dana poslije Zenice igr kod kuce s Andorom i ta 3 boda su im dovoljna za EP tako da ne gube puno ako ih mi klapimo . na Cipru ce biti gutavoo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Lihtenstajn?calcio je napisao/la:Samo ne znam da su ijedne kvalifikacije imale ovoliko iznenadjenja kao ove.
This time next year we'll be millionaires.
Kako nije bila, pa riješili smo se Papeta. Dosta smo srece imali u proslim kvalifikacijama, dobili najlaksu grupu i to na kraju sa gol razlikom osvojimo.Sheyi je napisao/la:Pored svega, nijednom sreća nije bila na našoj strani.calcio je napisao/la:Samo ne znam da su ijedne kvalifikacije imale ovoliko iznenadjenja kao ove.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ne moras se plasiti, normlano da ce biti lezernituzlak1987 je napisao/la:Mi ako dobijemo Vels u naletu cemo pobjediti i Kipar...
Bojim se da smo sa ovim iksom ispusili baraz.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako se desi da židovi uzmu bod protiv Belgije i pobijede Kipar, a mi sve tučemo do kraja tada bi imali isti broj bodova. Sta se gleda gol razlika ili međusobni duel? Ako se ovo drugo gleda tu smo "dojnji".
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Sigurniji sam u pobjedu Belgije u zadnjem kolu nego u naše pobjede protiv Velsa i Kipra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Kvalifikacije nisu ugrožene, ne trebam dobiti otkaz.
Sve ti redom...
Sve ti redom...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
risingforce
- Kontakt:
medjusobnixxh2o je napisao/la:Ako se desi da židovi uzmu bod protiv Belgije i pobijede Kipar, a mi sve tučemo do kraja tada bi imali isti broj bodova. Sta se gleda gol razlika ili međusobni duel? Ako se ovo drugo gleda tu smo "dojnji".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.