Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

THEC
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la THEC » 06 sep 2015, 22:56

Nismo mi vise nikakva sila nego prosjecna reprezentacija i sto prije neki shvate bice im lakse, ovo veceras je bilo lose ali opet bodovi su bitni, no ono cega se ja sad bojim je da Belgija u zadnjem kolu ne izadje sa nekom 'trecom' ekipom, naravno ako dotad dobijemo Velsa, kojem srecom ne treba nista protiv nas ali upravo ta rasterecenost moze biti problem za nas ako budemo igrali nesto slicno kao veceras, tj bez izradjene akcije, bez ideje ikakve a pri tome ce pritisak da bude daleko veci tako da nas ocekuju dvije strasno stresne utakmice a pri tome moramo da se nadamo da ce i ostali u grupi da igraju posteno
Pyro is not a crime !

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 sep 2015, 22:56

mogli su vala dati još jedan gol Da fino prođem Na kladionici
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 sep 2015, 22:57

Samo kad pomislim da će Hadžić početi od prve minute...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 sep 2015, 22:58

Fudo je napisao/la:Nemogu nikako da skontam sto nije dao sansu nekom novom igracu, jer je bilo mjesta za to taman u ovoj tekmi. A 90 min za ibisevica je bruka, jos covjek nemoze da se sa amaterima nosi.ibisevic ce i u herti da bude rezerva kad im se vrate dva povrjedjena napadaca, a kod nas drugi spic dok armin koji je dosta mladji igra lp.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj yebo te vedad više..skontali smo
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 sep 2015, 22:58

Evo neki su vec skontali, neki ce ubrzo. Ljudi da nema Dzeke mi bi bili mrtvi prosjek i to je tako htjeli mi to ili ne.
Nad tobom sunce najljepše sja

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 sep 2015, 22:58

gaston je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Nemogu nikako da skontam sto nije dao sansu nekom novom igracu, jer je bilo mjesta za to taman u ovoj tekmi. A 90 min za ibisevica je bruka, jos covjek nemoze da se sa amaterima nosi.ibisevic ce i u herti da bude rezerva kad im se vrate dva povrjedjena napadaca, a kod nas drugi spic dok armin koji je dosta mladji igra lp.

joj yebo te vedad više..skontali smo
Nije al izgleda **** tebe

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 06 sep 2015, 23:00

Dugo nije bila bolja atmosfera na Bilinom Polju.
A ni igra

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 06 sep 2015, 23:00

Mislim po sve nas je najbolje ,da mnogo ne ocekujemo,i da ne stvaramo laznu i pogresnu sliku o nama,nasim igracima.Ovo sto sam gledao je nocas ziva patnja,u prvom ajd i neka igra i nesto je bilo a drugo poluvrijeme,umjesto da probamo jos koji gol postici,malo da popravimo gol razliku,mi nesto nabij ,izbij,izmisjamo nekog novog Jouninha, i slicno.Pogresna postavka,onaj jadan Lulic,je igrao danas sve i jednu poziciju u vezi i slicno.

Igraci su nam prosijek obicni,i ne mogu zamisliti da smo imali jos neku jacu grupu od ove ,sta bi sve bilo sa nama.Ovako ce biti dobro,i ako 4 zavrsimo,sto je i nase realno mjesto u ovom momentu.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 sep 2015, 23:03

Hoćemo li realno? Nismo zaslužili prvenstvo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 sep 2015, 23:03

Nerminovic je napisao/la:Grahovca protiv Velsa, drugo nema
Bas ce ga ovaj ziheraski trener koji nije do sada napravio jedan jedini nepredvidljiv, instinktivan potez pozvati. To nema ni 0.001% sanse. Igrat ce istih prvih 11 kao u zadnji dvije utakmice. Jedina zamjena ce biti Sunjic umjesto Vranjesa i Hadzic umjesto Besica. Vrancicu onakvom igracu i Bundesligasu on da samo 10-tak minuta protiv ovih amatera. Ubacuje Hadzica koji je vec dokazao koliko "moze" prije njega. Ma katastrofa druze. Nije imao damu da Hadzica prestane pozivati i pozove bolje defanzivne vezne. E pa eto mu ga sada u prvih 11 protiv Walesa. :clap: :clap:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 sep 2015, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 sep 2015, 23:04

Igramo ko ****, realno receno, izlaskom Pjanica a potom i Dzeke ubrzo mi nismo bili u stanju uc u 30 metara oko gola Andore yebene a kamoli stvorit sansu, Hadzic Djuric karine yebene od igraca, ostali su odigrali prvo poluvrijeme solidno, Ibisevic opet ne moze dat gola ni ovim amaterima, majko moja jest covjek propao...

Lulic igrac koji igra na silu, bezbroj puta su mu ovi amateri uzeli loptu, nikakve tehnike u njegovoj igri nema...
Stoperi bez posla, Bico solidan u prvom u drugom nije mu imo ko slati lopte na desnu stranu.

Dzeko ko Dzeko bog i batina ove ekipe, bez njega bi bili rang Makedonije Slovenije i tih repki, drugim rijecima goli kurcevi.

Mesa sa izmjenama masio skroz, zasto Djuric i Hadzic a na klupi Hajrovic,Vrancic,Visca...
Besic preglup crveni, nema mozda dzaba je.

Nek nam je bog na pomoci protiv Velsa :pray:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 06 sep 2015, 23:04

THEC je napisao/la:Nismo mi vise nikakva sila nego prosjecna reprezentacija i sto prije neki shvate bice im lakse, ovo veceras je bilo lose ali opet bodovi su bitni, no ono cega se ja sad bojim je da Belgija u zadnjem kolu ne izadje sa nekom 'trecom' ekipom, naravno ako dotad dobijemo Velsa, kojem srecom ne treba nista protiv nas ali upravo ta rasterecenost moze biti problem za nas ako budemo igrali nesto slicno kao veceras, tj bez izradjene akcije, bez ideje ikakve a pri tome ce pritisak da bude daleko veci tako da nas ocekuju dvije strasno stresne utakmice a pri tome moramo da se nadamo da ce i ostali u grupi da igraju posteno
A kad smo bili sila?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 06 sep 2015, 23:06

ja ne vidim koga bi mi mogli dobit u barazu, osim mozda mrtvu madjarsku :wtf:

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 06 sep 2015, 23:07

kokakolas je napisao/la:Hoćemo li realno? Nismo zaslužili prvenstvo.
Ma nisu ni **** pa ko te pita.

Vecina misli o utakmici **** u Belgiji, ali mi imamo svoje utakmice koje moramo rijesiti pa tek onda
gledat ostale rezultate.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 sep 2015, 23:08

Ajax kralju, tebi svaki selektor koji ne radi kako ti hoćeš je ziheras.
Eto jesi li ti predvidio Zeca i Bicakcica na beku?

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 06 sep 2015, 23:08

BigDaddy je napisao/la:ja ne vidim koga bi mi mogli dobit u barazu, osim mozda mrtvu madjarsku :wtf:
Da je nama upast u baraž, dobijemo Sloveniju i igramo 2 utakmice kod kuce. :kafa:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 sep 2015, 23:08

Hoćemo li mi biti nosioci ako prođemo u baraz ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

HamburgCity
Kontakt:

Post Postao/la HamburgCity » 06 sep 2015, 23:09

Pjanić out/ Hadzić in - lol
Zec 90 min (Hajrović/ Višča na klupi) - lol
Ibišević 90 min - lol
Djurić - lol
Kolašinac out/ Vrančić
in - lol
Lulić 90 min - lol
Bičakčić desni bek - lol

2. poluvrijeme katastrofa; ovom igrom mozemo uzeti maksimalno 1 bod protiv Welsa i Kipra....e moj Meša :-(

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 06 sep 2015, 23:09

Bio sam svo vrijeme optimista da cemo se plasirati u baraz, ali sve sam manje...

Nisu dosli rezultati koje smo prizeljkivali svi. Jedan od nasih kljucnih igraca je sebe eliminisao od nastupa u utakmicu protiv lidera tabele. Utakmica koju MORAMO pobijediti. Tanko igramo ljudi, rezerve su nam nikakve. Izrael itekako moze Belgiji otkinuti bod.

Bez veze prizivamo igrace poput Grahovca kad znamo da ce igrati pjevac Hadzic :damn: Samo povreda moze to sprijeciti.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 sep 2015, 23:09

muXmania je napisao/la:
THEC je napisao/la:Nismo mi vise nikakva sila nego prosjecna reprezentacija i sto prije neki shvate bice im lakse, ovo veceras je bilo lose ali opet bodovi su bitni, no ono cega se ja sad bojim je da Belgija u zadnjem kolu ne izadje sa nekom 'trecom' ekipom, naravno ako dotad dobijemo Velsa, kojem srecom ne treba nista protiv nas ali upravo ta rasterecenost moze biti problem za nas ako budemo igrali nesto slicno kao veceras, tj bez izradjene akcije, bez ideje ikakve a pri tome ce pritisak da bude daleko veci tako da nas ocekuju dvije strasno stresne utakmice a pri tome moramo da se nadamo da ce i ostali u grupi da igraju posteno
A kad smo bili sila?
prije godinu i po do dvije, naravno sila za ovu danasnju ekipu kao i za Vels,Kipar,Izrael pa i Slovacku,Tursku,Island,Sloveniju i jos brojne reprezentacije u evropi koje se sad u ovom trenutku bore za EP i daleko su mu blizi(ili su vec tamo) od nas
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 sep 2015, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.