Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

jasmin10
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la jasmin10 » 06 sep 2015, 23:10

Eto trebali su zapeti protiv Andore i rizikovati jos koji karton ili ne daj Bože povredu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 06 sep 2015, 23:11

gaston je napisao/la:Hoćemo li mi biti nosioci ako prođemo u baraz ?
zavisi koje ce sve ekipe bit u barazu. ako budu holandija hrvatska ukrajina... onda tesko

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 sep 2015, 23:12

Ajax je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Grahovca protiv Velsa, drugo nema
Bas ce ga ovaj ziheraski trener koji nije do sada napravio jedan jedini nepredvidljiv, instinktivan potez pozvati. To nema ni 0.001% sanse. Igrat ce istih prvih 11 kao u zadnji dvije utakmice. Jedina zamjena ce biti Sunjic umjesto Vranjesa i Hadzic umjesto Besica. Vrancicu onakvom igracu i Bundesligasu on da samo 10-tak minuta protiv ovih amatera. Ubacuje Hadzica koji je vec dokazao koliko "moze" prije njega. Ma katastrofa druze. Nije imao damu da Hadzica prestane pozivati i pozove bolje defanzivne vezne. E pa eto mu ga sada u prvih 11 protiv Walesa. :clap: :clap:
I meni se cini Ajaxe. Ono sto bi Sejo iz Pusenja rekao Halid umjesto Halida. Mesa mi je u ovoj utakmici dokazao da se mi nismo usrecili sa novim trenerom. Nista on nema sto bi selektor BiH trebao imati osim odredjene kolicine glume i zujanja. Ucinak vrlo los. Ne moze biti los kao prosli ali nije bas puno ni odmakao. Pa Hadzic mu je glavna izmjena kao sto je i Safetu bio. Osramotio se veceras.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 sep 2015, 23:12

Muči vas nesanica? Znate i sami šta vam je raditi, upaliti drugo poluvrijeme ove utakmice. Bešića će to što nije dobar s mozgom koštati karijere.. Smiješna smo reprezentacija !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 sep 2015, 23:12

BigDaddy je napisao/la:
gaston je napisao/la:Hoćemo li mi biti nosioci ako prođemo u baraz ?
zavisi koje ce sve ekipe bit u barazu. ako budu holandija hrvatska ukrajina... onda tesko
Ako kojom srecom prodjemo dalje zna se ko nas ceka, naravno holandija jer nece biti portugala izgleda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 sep 2015, 23:14

Što je Hadzić pjevač ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 sep 2015, 23:16

dubrovnik je napisao/la:Evo nakon utakmice par rijeci. Opet nekakve cudne izmjene made by Mr. Bazdarevic. Hadzica je instalirao za glavnog kreatora i izvodjaca prekida. Rezultat toga je poluvrijeme bez ikakve igre i prilika. Sada se i dogodilo ono sto ja govorim ima 3-4 mjeseca. Nas Besic je odlican igrac ali vrlo impulzivan i poprilicno opasan po nas radi kartona. Odavno pisem da je potrebno zvati nekakvu alternativu za njega. Mesi to nije bilo bitno a danas je Grahovac mogao biti isproban i mozda bi Mume bio na raspolaganju za Wales. Ali sta na to reci isprobao je Anela na centralnom veznom a morat ce mu igrati DM kako sada stvari stoje. Necu puno o Mesi, kako stvari stoje svi cemo imati puno vremena za to. Jos da dodam da napredak u odnosu na SS postoji ali je on u sustini minoran.
Druze. K A T A S T R O F A. Sto se tice Besica donekle ga opravdavam jer onakvi amateri nikad ne idu u onako grube startove posebno kada gube 3:0. To bi mu svaki drugi balkanac **** sve po spisku. Isto ce Kipar biti motivisan jos i vise. Ko misli da nece vara se i to jako. Samo otom potom. Posto nas Mesa nije isprobao Grahovca i nijednog pravog zadnjeg veznog u ovih par utakmica mozes ocekivati Hadzica kao startera i to na zadnjem veznom :lol: :lol:

Susic je bio isti ako ne i bolji od Mesa sve do utakmice protiv Nigerije. Samo nazalost onda je totalno podbacio i poceo praviti eksperimenta van pameti i pomislio je da moze preslepat par losiji igraca uz ove standarne. I tako je ***** i sebe i nas a ovim "manjim" selekcijama dao nadu za EP i da jos vise grizu nego inace. Ne valja ovo nista.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 sep 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 sep 2015, 23:17

Iako sam ga gotivio i bio da on dodje u rep, sad cu to pogazit i rec DA MESA BLAGE VEZE NEMA. Nista nije bolji od Susica....jedina prednost mu je sto nema "lucidnih" taktickih zamisli poput one PAPE BIH-NIGERIJA

Vedo mi je tacno ogadio gledanje repke, i nez koji ga se se ku.rac vise forsira...daj zovni Bolica zabio ga spancima na Bilinom, prvi Bosanac na Old trafordu sto ga je dao :crazy:

Medo i Izet su pokazli da nisu nikakav kvalitet tako sto su im kubovi jasno dali do znanja da su se zaj.ebali jer su ih doveli...

Pjanic zvani IZGOVOR postaje vise smijesan sa svojom igrom :thumbdown: Sta ste ono pricali prosle godine Barca, Real, Modric mu ne moze cistati kopaceke? :lol:

Kolasinac sad trenutno izgleda ko da je fulio profesiju, Bico nikad nije bio igrac...

Mi imamo da vazana igraca i jednog BABU u rep...prva dva su Besic i Begovic treci je naravno Dzeko. Jel sad svima jasno da mi bez njega ne bi mogli ni dobit tim iz PL :?:

Uefa bije i udara raju koja nece da se plasira na Euro, imas mozda i najlaksu grupu ili eto jednu od dvije najlakse, ku.rcis se da si kvalitetna repka, pricas o nekakvim polovnjacima ko vrhunskim igracima....i na kraju se neces mozda plasirat. Sto rece neko iznad mene NISMO ZASLUZILI EURO PA TAMAN I DA ODEMO !
=\_1921_/=

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 sep 2015, 23:18

Elegant je napisao/la:
High je napisao/la:Cimirot umisto Bešića. :kafa:
Salis se ?
Sto bi se salio? Budi realan isto kad ja kao pitar kazem da je trebao Hodzica vcs ubaciti da vidimo sta moze.
Cimirot je u Tel Avivu za 30ak min. pokazao da umije i naprijed i nazad.
Bolje se kockat sa Cimirotom kad vec znas da Hadzic ne moze igrati sto se od njega trazi.

A i pun mi je **** ovih kalkulisanja od rezultata pa sad sa igracima.Goni sve u tri lijepe nmg se vise nervirati.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 06 sep 2015, 23:19

Mi smo bez Džeke goli qurac jadni mi kad se isti oprosti od reprezentacije.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 sep 2015, 23:20

pinoglavi je napisao/la:Evo neki su vec skontali, neki ce ubrzo. Ljudi da nema Dzeke mi bi bili mrtvi prosjek i to je tako htjeli mi to ili ne.
B TIM a vjerovatno i C TIM Bosne i Hercegovine bi pobjedio ovu Andoru sa 3+ razlike. I nasi najbolji prvoligaski timovi bi ih pobjedili, pregazili glatko. Ovdje nije samo do igraca nego i do trenera nazalost. Dzeko je bitan i pravi razliku kada se poredimo sa reprezentacijama kao sto su Wales, Norveska i drugim slicnim nama. Protiv ovih amatera je sramota Dzeku i spominjati u tom kontekstu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 sep 2015, 23:22

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Salis se ?
Sto bi se salio? Budi realan isto kad ja kao pitar kazem da je trebao Hodzica vcs ubaciti da vidimo sta moze.
Bolje se kockat sa Cimirotom kad vec znas da Hadzic ne moze igrati sto se od njega trazi.

A i pun mi je **** ovih kalkulisanja od rezultata pa sad sa igracima.Goni sve u tri lijepe nmg se vise nervirati.
Tanki su svi do jednog ali je rano za Cimirota, Bajica, neka ih malo da igraju u klubovima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 06 sep 2015, 23:23

Za iduću tekmu pozvati 11 igrača + 3 izmjene, ostali nam očigledno ne trebaju. Umjesto da iskoristi priliku i isproba nekog novog, Meša tvrdoglavo forsira neke igrače koji su dokazali da nisu kvalitet.
U prošlim kvalifikacijama smo naplatili sve nesreće i pehove iz prošlosti, sve izgubljene baraže i od Svjetskog drastično padamo u donji dom evropskog fubala.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 06 sep 2015, 23:23

invincible1921 je napisao/la:Iako sam ga gotivio i bio da on dodje u rep, sad cu to pogazit i rec DA MESA BLAGE VEZE NEMA. Nista nije bolji od Susica....jedina prednost mu je sto nema "lucidnih" taktickih zamisli poput one PAPE BIH-NIGERIJA

Vedo mi je tacno ogadio gledanje repke, i nez koji ga se se ku.rac vise forsira...daj zovni Bolica zabio ga spancima na Bilinom, prvi Bosanac na Old trafordu sto ga je dao :crazy:

Medo i Izet su pokazli da nisu nikakav kvalitet tako sto su im kubovi jasno dali do znanja da su se zaj.ebali jer su ih doveli...

Pjanic zvani IZGOVOR postaje vise smijesan sa svojom igrom :thumbdown: Sta ste ono pricali prosle godine Barca, Real, Modric mu ne moze cistati kopaceke? :lol:

Kolasinac sad trenutno izgleda ko da je fulio profesiju, Bico nikad nije bio igrac...

Mi imamo da vazana igraca i jednog BABU u rep...prva dva su Besic i Begovic treci je naravno Dzeko. Jel sad svima jasno da mi bez njega ne bi mogli ni dobit tim iz PL :?:

Uefa bije i udara raju koja nece da se plasira na Euro, imas mozda i najlaksu grupu ili eto jednu od dvije najlakse, ku.rcis se da si kvalitetna repka, pricas o nekakvim polovnjacima ko vrhunskim igracima....i na kraju se neces mozda plasirat. Sto rece neko iznad mene NISMO ZASLUZILI EURO PA TAMAN I DA ODEMO !
NAJLAKSU GRUPU IMAS? JESI SVJESTAN STA PISES ?
#musvdg

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 06 sep 2015, 23:23

DANTES je napisao/la:mogli su vala dati još jedan gol Da fino prođem Na kladionici
Kockarima bi fakat trebalo zabraniti pristup forumu.

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 06 sep 2015, 23:23

Nismo zaslužili. Ja prvi ne bih gledao ovu reprezentaciju na tom EURO-u, iako živim za njih. Toliko našeg naroda po svijetu, toliko pretalentovanih likova naših koji igraju po mlađim ekipama Čelsija, Mančestera, Sampdorije, Dortmunda, Bajerna, Sent Etjena i ostalih i Mesha opet se obrne i zove Hadzica koji je prosjek svih prosjeka, tipa Poli iz Milana. Zašto se zovi Hodžić, Kvesić i ostali? Da bi čekali milost Mešinu? Pa oni su zreli za prvog tima. Sigurno bi bolje igrali i imali više muda protiv ovih, jer momci nemaju čim da se ****. A ne ko ova levatina Bešić. Raji posta drag što se mariše po terenu za reprezentaciju, što ulijeće grobarske startove i davi igrače, heroj tibokca postade. A šta je sad? Sad nam je vjerovatno sjebao i posljednju šansu da idemo tamo IAKO TO 'TAMO' NISMO ZASLUŽILI. Mi smo prosječna reprezentacija, nama fali zrelije razmišljanje i selektor koji neće ispunjavat želje novinara i javnosti pa poslije nestati u vidu magle i pokazati nulu.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 sep 2015, 23:24

Pa jel nemamo :S pogledaj hrvatima grupu...ili CG

Ako je Izrael i Kipar repke kojih se treba bojat ja onda stvarno ne znam :S Nasa slabost i retardiranost Belgije su od smijesne ekipe Welsa koja je tim jednog covjeka napravila "dobru rep"
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 06 sep 2015, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 06 sep 2015, 23:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Salis se ?

A jesi i ti neki pitar da ti ja kao Zeljovac moram reci da je Cimi 5-6 sedmica van terena zbog povrede na debiju za PAOK. :damn:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 sep 2015, 23:26

kao što reče Meša, ovo je bio trening, šta se palite beze

sigurno da će to biti bolje protiv Walesa, pun stadion, mnogo ozbiljniji pristup, igrat' će u tom trenutku po selektoru najbolji igrači i uprkos izosanku Bešića, ne sumnjam u pobjedu ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 sep 2015, 23:27

Nazalost Mesa je pogubio konce vodjenja ove nase repke kao Kovac kod hrvata! Nesto je savez kvalitetno zasrao!!! Igra ove repke se uopste ne razlikuje dok ju je vodio Susic! Sa ovom prikazanom igrom u zadnja dva meca i nije nam mjesto na EP!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 14 gostiju.