Pa upravo ti slucaj Modric kaze da trener moze unistiti i najboljeg igraca. Danas takav igrac prodaje lopte na sredini terena drvosjecama iz Norveske. Izlaskom Miralema Pjanica smo veceras nestali kao reprezentacija. Nije nas vise postojalo. Veceras su zadnjih 45 minuta trebali uci Grahovac, Hodzic i Vrancic Da mi imamo normalnog selektora to su trebale biti zamjene. Nas Mesa opet vadi neke Susicevske poteze i sramoti se. O Milicevicu me vise sram i pisati.invincible1921 je napisao/la:Iako sam ga gotivio i bio da on dodje u rep, sad cu to pogazit i rec DA MESA BLAGE VEZE NEMA. Nista nije bolji od Susica....jedina prednost mu je sto nema "lucidnih" taktickih zamisli poput one PAPE BIH-NIGERIJA
Vedo mi je tacno ogadio gledanje repke, i nez koji ga se se ku.rac vise forsira...daj zovni Bolica zabio ga spancima na Bilinom, prvi Bosanac na Old trafordu sto ga je dao![]()
Medo i Izet su pokazli da nisu nikakav kvalitet tako sto su im kubovi jasno dali do znanja da su se zaj.ebali jer su ih doveli...
Pjanic zvani IZGOVOR postaje vise smijesan sa svojom igromSta ste ono pricali prosle godine Barca, Real, Modric mu ne moze cistati kopaceke?
![]()
Kolasinac sad trenutno izgleda ko da je fulio profesiju, Bico nikad nije bio igrac...
Mi imamo da vazana igraca i jednog BABU u rep...prva dva su Besic i Begovic treci je naravno Dzeko. Jel sad svima jasno da mi bez njega ne bi mogli ni dobit tim iz PL![]()
Uefa bije i udara raju koja nece da se plasira na Euro, imas mozda i najlaksu grupu ili eto jednu od dvije najlakse, ku.rcis se da si kvalitetna repka, pricas o nekakvim polovnjacima ko vrhunskim igracima....i na kraju se neces mozda plasirat. Sto rece neko iznad mene NISMO ZASLUZILI EURO PA TAMAN I DA ODEMO !
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Cimi je masina za hadzica, isto ko sto je trenutno hodzic ronaldo (buco/onaj pravi) za vedada, jedino ko neprati fudbal ili gleda u bojama klubova itd moze tvrditi suprotnoElegant je napisao/la:Tanki su svi do jednog ali je rano za Cimirota, Bajica, neka ih malo da igraju u klubovima.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sto bi se salio? Budi realan isto kad ja kao pitar kazem da je trebao Hodzica vcs ubaciti da vidimo sta moze.Elegant je napisao/la: Salis se ?
Cimirot je u Tel Avivu za 30ak min. pokazao da umije i naprijed i nazad.
Bolje se kockat sa Cimirotom kad vec znas da Hadzic ne moze igrati sto se od njega trazi.
A i pun mi je **** ovih kalkulisanja od rezultata pa sad sa igracima.Goni sve u tri lijepe nmg se vise nervirati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Nama sad niko ne valja. Hahahah. Kako ste vi smiješni, ja bi volio znati ko se krije iza ovih svih nickova da vas vidim, jeste vi djeca kakva, šta ste ?
Kako prošle godine niste pričali da ko ne valja, svi su nam valjali, svi su bili zvijezde, idemo na SP prvi put u historiji. Svi su nam bili Ronaldo i Messi.. Sad odjednom ne valja niko osim Džeke. Nakon jednog poraza, okreću se ledja Reprezentaciji, svi se prozivaju, psuje im se svima, odjednom nikog ne treba pozivati da igra, nego traziti nove igrače, kao da smo država od 100 miliona stanovnika, pa mi eto možemo birati..
Svi su ovo dobri igrači, samo niko nije u formi, a i izgleda da ih ni Meša ne zna podignuti da igraju kako treba, da poginu za grb.. Nemamo one igre naše, fino što više pasova, dodavanje, a ma baš nigdje veze, nadam se da će sve doći na svoje, ali treba ostati uz njih, vidjeti još kako će to ići. Ne trebamo ni mi pucati na visoko, ipak mi u svijetu nogometa još nismo niko i ništa. Jednom otišli na SP i šta smo sad?
Kako prošle godine niste pričali da ko ne valja, svi su nam valjali, svi su bili zvijezde, idemo na SP prvi put u historiji. Svi su nam bili Ronaldo i Messi.. Sad odjednom ne valja niko osim Džeke. Nakon jednog poraza, okreću se ledja Reprezentaciji, svi se prozivaju, psuje im se svima, odjednom nikog ne treba pozivati da igra, nego traziti nove igrače, kao da smo država od 100 miliona stanovnika, pa mi eto možemo birati..
Svi su ovo dobri igrači, samo niko nije u formi, a i izgleda da ih ni Meša ne zna podignuti da igraju kako treba, da poginu za grb.. Nemamo one igre naše, fino što više pasova, dodavanje, a ma baš nigdje veze, nadam se da će sve doći na svoje, ali treba ostati uz njih, vidjeti još kako će to ići. Ne trebamo ni mi pucati na visoko, ipak mi u svijetu nogometa još nismo niko i ništa. Jednom otišli na SP i šta smo sad?
- invincible1921
- Kontakt:
Haj reci da sananjam da ga neko cak i nakon ovih sramota protiv belgije i veceras branidubrovnik je napisao/la:Pa upravo ti slucaj Modric kaze da trener moze unistiti i najboljeg igraca. Danas takav igrac prodaje lopte na sredini terena drvosjecama iz Norveske. Izlaskom Miralema Pjanica smo veceras nestali kao reprezentacija. Nije nas vise postojalo. Veceras su zadnjih 45 minuta trebali uci Grahovac, Hodzic i Vrancic Da mi imamo normalnog selektora to su trebale biti zamjene. Nas Mesa opet vadi neke Susicevske poteze i sramoti se. O Milicevicu me vise sram i pisati.invincible1921 je napisao/la:Iako sam ga gotivio i bio da on dodje u rep, sad cu to pogazit i rec DA MESA BLAGE VEZE NEMA. Nista nije bolji od Susica....jedina prednost mu je sto nema "lucidnih" taktickih zamisli poput one PAPE BIH-NIGERIJA
Vedo mi je tacno ogadio gledanje repke, i nez koji ga se se ku.rac vise forsira...daj zovni Bolica zabio ga spancima na Bilinom, prvi Bosanac na Old trafordu sto ga je dao![]()
Medo i Izet su pokazli da nisu nikakav kvalitet tako sto su im kubovi jasno dali do znanja da su se zaj.ebali jer su ih doveli...
Pjanic zvani IZGOVOR postaje vise smijesan sa svojom igromSta ste ono pricali prosle godine Barca, Real, Modric mu ne moze cistati kopaceke?
![]()
Kolasinac sad trenutno izgleda ko da je fulio profesiju, Bico nikad nije bio igrac...
Mi imamo da vazana igraca i jednog BABU u rep...prva dva su Besic i Begovic treci je naravno Dzeko. Jel sad svima jasno da mi bez njega ne bi mogli ni dobit tim iz PL![]()
Uefa bije i udara raju koja nece da se plasira na Euro, imas mozda i najlaksu grupu ili eto jednu od dvije najlakse, ku.rcis se da si kvalitetna repka, pricas o nekakvim polovnjacima ko vrhunskim igracima....i na kraju se neces mozda plasirat. Sto rece neko iznad mene NISMO ZASLUZILI EURO PA TAMAN I DA ODEMO !

=\_1921_/=
- DragonGirl
- Kontakt:
Prije svega: Bolan Muhamede, pa zašto?! Shvatam da je bio isprovociran, ima temperament takav kakav ima, ali kontrolu očito nikakvu. Onakav potez nije odlika ni amatera u mnogo nižim rangovima, a kamoli jednog profesionalnog igrača. Igrati srcem je za svaku pohvalu, ali treba uključiti i razum ponekad. Grozan ispad stvarno i ogromna šteta za nas, još više što smo ovo sami sebi napravili. Inače, sastav i raspored na momente totalno zbunjujući. Lulić sad lijevo, sad desno krilo, sad u sredini, Zec kao napadač na krilu, Bičakčić kao stoper sad bek, sad krilo, Hadžić i Ibišević izvode slobodnjake, Kolašinac više krilo nego bek, onda izlazi on, ulazi Vrančić. Čini se kao da su svi sve igrali. Ako su ovi eksperimenti Meši nešto pokazali, onda uredu. To smo sebi mogli dozvoliti protiv Andore barem. Inače, igra je prilično tanka s obzirom s kim smo igrali, iako želja postoji očit je nedostatak forme.
Ne sanjas Miralem je uz Dzeka nas najbolji igrac. Da je nama jps koji Pjanic gdje bi nam kraj bio.invincible1921 je napisao/la:Haj reci da sananjam da ga neko cak i nakon ovih sramota protiv belgije i veceras branidubrovnik je napisao/la:Pa upravo ti slucaj Modric kaze da trener moze unistiti i najboljeg igraca. Danas takav igrac prodaje lopte na sredini terena drvosjecama iz Norveske. Izlaskom Miralema Pjanica smo veceras nestali kao reprezentacija. Nije nas vise postojalo. Veceras su zadnjih 45 minuta trebali uci Grahovac, Hodzic i Vrancic Da mi imamo normalnog selektora to su trebale biti zamjene. Nas Mesa opet vadi neke Susicevske poteze i sramoti se. O Milicevicu me vise sram i pisati.invincible1921 je napisao/la:Iako sam ga gotivio i bio da on dodje u rep, sad cu to pogazit i rec DA MESA BLAGE VEZE NEMA. Nista nije bolji od Susica....jedina prednost mu je sto nema "lucidnih" taktickih zamisli poput one PAPE BIH-NIGERIJA
![]()
Ako se oporavi od povrede i ako bude zasluzio, nek igra. Nebitno dal to bio Gojko, Halid, Meho ili neko cetvrti. Nebitno dal igro u Zelji, Sarajevu iliHZ_ilidzaa je napisao/la:Sto bi se salio? Budi realan isto kad ja kao pitar kazem da je trebao Hodzica vcs ubaciti da vidimo sta moze.Elegant je napisao/la:Salis se ?High je napisao/la:Cimirot umisto Bešića.
Cimirot je u Tel Avivu za 30ak min. pokazao da umije i naprijed i nazad.
Bolje se kockat sa Cimirotom kad vec znas da Hadzic ne moze igrati sto se od njega trazi.
A i pun mi je **** ovih kalkulisanja od rezultata pa sad sa igracima.Goni sve u tri lijepe nmg se vise nervirati.
Nekom Kurcysporu. Ovi istroseni se moraju polako jedan po jedan mijenjat. Salihovic je vec zamijenjen, s mladjim i borbenijim al jednako glupim Seom. Nije pitanje samo jedne utakmice al ko ce u buducnosti igrati umjesto Ibisevica, Lulica, Spahica ? Ovakve bi utakmice trebale dati odgovor ali nazalost ne daju.. Pitam se sta bi vi pojedini tek pisali da je TSS usao a ne Hadzic.. Momak je odigrao bolje nego Pjanic u zadnje dvije utakmice. Znam da cete me uzeti na zub zbog ovog, ali Hadzic je solidno odradio posao nakon sto je usao.. Niko ne spominje stavljanje Bice desno i da je momak odlicno to odradio.. Besic i Seo borbeni, al yebo ti kravu koja da 10litara mlijeka i onda zamahne nogom i sve to prospe..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne kazem ja da je ovo najbolje moguce ali nije ni najgore.FaraonTM je napisao/la:Da je x završilo Belgijanci bi morali do kraja igrati 100% jer bi prije njihovog duela sa Izraelom (tj. zadnje tekme) bježali Izraelcima "samo" dva boda tako da bi vjerovatno stisnuli 100% da ih dobiju, ovako ima prostora za raznorazne kombinacijeSamoZeljo je napisao/la:
Ni meni nije jasno, Kipar izgubio, Izrael igrao nerjeseno.
KUD CE BOLJE?
I meni se ne svidja scenario da na kraju Belgiji i izraelu odgovara X. Odigrali bi ga 100%
(mislim da je pod moranje Belgiji)
Bar dvojica od tih igraca Grahovac, Vrancic i Hodzic su trebali poceti utakmicu a ne ulaziti kao zamjene. Anicicu je trebao dati bar 5 minuta ako ga je vec pozvao. Pa svako zna da protiv ovkvih amatera treba dati novim igracima sansu jer ce biti puno motivisaniji i grist ce na terenu znaci izvesti kombinovan sastav samo ipak dovoljno jak. A ovako Vrancic i ako bude starer sve utakmice u svom klubu nece zaigrati nista. Hodzic ako zabije jos 10 golova za Dinamo opet nece zaigrati nista. Najvjerovatnije ni Hajrovic ako bude standardan.dubrovnik je napisao/la:Pa upravo ti slucaj Modric kaze da trener moze unistiti i najboljeg igraca. Danas takav igrac prodaje lopte na sredini terena drvosjecama iz Norveske. Izlaskom Miralema Pjanica smo veceras nestali kao reprezentacija. Nije nas vise postojalo. Veceras su zadnjih 45 minuta trebali uci Grahovac, Hodzic i Vrancic Da mi imamo normalnog selektora to su trebale biti zamjene. Nas Mesa opet vadi neke Susicevske poteze i sramoti se. O Milicevicu me vise sram i pisati.
Jedini je spas da odigramo neku prijateljsku ako postoji taj termin prije Walesa. Pa da tada isproba to sto je nocas trebao. Mada tesko i da ce dobiti lakseg protivnika od Andore. Znaci opet nista.

Ma nije loše al' je i moglo bolje sigurno mada ne bi mi bili mi kad bi nam se stvari idealno poklopileSamoZeljo je napisao/la:
Ne kazem ja da je ovo najbolje moguce ali nije ni najgore.
I meni se ne svidja scenario da na kraju Belgiji i izraelu odgovara X. Odigrali bi ga 100%
(mislim da je pod moranje Belgiji)

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Od Miralema mi ocekujemo da bude dobar kao sto je dobar u svom klubu gdje igra, ispred svoje zgrade, na privatnim terminima itd.. ali u repci to nije.dubrovnik je napisao/la:Ne sanjas Miralem je uz Dzeka nas najbolji igrac. Da je nama jps koji Pjanic gdje bi nam kraj bio.
Uzmi sam neku utakmicu repke pregledaj je i ocjeni svakog igraca ponaosob, pa ces sam zakljucit koju ces ocjenu dati Pjanicu

I neko govorimo da smo q.. kad nam ode Dzeko.. to ne znam, al smo q... jer nam je otiso Misimovic!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Znam da je povrijedjen i taman ce se oporaviti za Vels.Shogun je napisao/la:
A jesi i ti neki pitar da ti ja kao Zeljovac moram reci da je Cimi 5-6 sedmica van terena zbog povrede na debiju za PAOK.
Sa ovim crvenim Mumeta mi druge nemamo nego da se kockamo.
I ove **** andorce sljedeci put kad dobijemo u grupi nabit 13:0 tako da budu u ginisovoj knjizi rekorda najvecih poraza. Sve zbog udaranja vcs.
Ako se ne varam svabe su San Marino 12:0 dobile i to je rekord.
Besic je ispao stopostotni dziber sa onim nepotrebnim crvenim. Savez bi ga trebao kazniti sa nekim obaveznim anger management casovima tako da nauci kako da se ponasa i kako da se kontrolise u pojedinim situacijama.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- invincible1921
- Kontakt:
Džeko je sam , AL BUKVALNO SAM dobio mnoge utakmice za reprezentaciju i bitne i one manje bitne. Dao je more golova cisto na svoje majstorstvo itd tidFliX je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Ne sanjas Miralem je uz Dzeka nas najbolji igrac. Da je nama jps koji Pjanic gdje bi nam kraj bio.
Pjanic se sve vrijeme u repci uglavnom krio i ponasao ko ja kad sam bio mali pa me uvedu stariji u igru..nahrani kerove i nista ne diraj

Naravano da ne zaboravim da je Dzeko igrac koji je najvise popupljuvan svih ovih godina, igrac kojem se zamjeralo sve od toga sto se ne trudi pa do Amre, dok je Pjanic je.bena Panda repke, vazda izgoviri: ne valja formacija, gusi ga miske, pape debi.l, izaso mu merkur iz venere, nije **** sedmicu, sretne gace mu ostale kod jarana itd itd....taj neki MALI PRINC kojem se 5 godina predvidja Barca i Real, a on pokazuje domet Svilje nije odigrao tri utakmice kako treba u rep i to je jedina istina
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 06 sep 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Srđan GrahovacHZ_ilidzaa je napisao/la:Znam da je povrijedjen i taman ce se oporaviti za Vels.Shogun je napisao/la:
A jesi i ti neki pitar da ti ja kao Zeljovac moram reci da je Cimi 5-6 sedmica van terena zbog povrede na debiju za PAOK.
Sa ovim crvenim Mumeta mi druge nemamo nego da se kockamo.
I ove **** andorce sljedeci put kad dobijemo u grupi nabit 13:0 tako da budu u ginisovoj knjizi rekorda najvecih poraza. Sve zbog udaranja vcs.
Ako se ne varam svabe su San Marino 12:0 dobile i to je rekord.

Sigurno bolje rješenje od rovitog Cimirota.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kako ce sve goriti protiv Velsa, pritisak ce biti ogroman na nama!
Besic je uradio glupost, sta se moze. Trazit sad zamjenu dostojnu njega pa samo da cuva Bejlija ja bih probao sa Kolasincem na DMF a nek Zukan igra beka.
Hadzic je panjina mrtva **** li ti pleme ko te dovede.
Besic je uradio glupost, sta se moze. Trazit sad zamjenu dostojnu njega pa samo da cuva Bejlija ja bih probao sa Kolasincem na DMF a nek Zukan igra beka.
Hadzic je panjina mrtva **** li ti pleme ko te dovede.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
kakav bolan Cimirot, dok se oporavi treba period gdje ce uci u formu da odigra utakmicu kvalifikacija.
tako mlad nije iskljuceno da pod pritiskom klone, jos je momak vise kreativni nego destruktivac.
tako mlad nije iskljuceno da pod pritiskom klone, jos je momak vise kreativni nego destruktivac.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Sto se u Evertonu ne ponasa tako, jednostavno svako se sili tamo gdje ce proci nekaznjeno.Cepi1981 je napisao/la:Besic je ispao stopostotni dziber sa onim nepotrebnim crvenim. Savez bi ga trebao kazniti sa nekim obaveznim anger management casovima tako da nauci kako da se ponasa i kako da se kontrolise u pojedinim situacijama.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
E onda mu moras pridodati Naingolana i De Rossia pa ces imati Pjanica kao i u Romi. Ali necu ulaziti u spominjanja drugih igraca nase reprezentacije da bi branio Pjanica. To je ipak Mesin posao. Sjedi sutra ponovo i pogledaj nasu igru veceras sa Miralemom i bez njega iako je odigrao losu utakmicu.FliX je napisao/la:Od Miralema mi ocekujemo da bude dobar kao sto je dobar u svom klubu gdje igra, ispred svoje zgrade, na privatnim terminima itd.. ali u repci to nije.dubrovnik je napisao/la:Ne sanjas Miralem je uz Dzeka nas najbolji igrac. Da je nama jps koji Pjanic gdje bi nam kraj bio.
Uzmi sam neku utakmicu repke pregledaj je i ocjeni svakog igraca ponaosob, pa ces sam zakljucit koju ces ocjenu dati Pjanicu![]()
I neko govorimo da smo q.. kad nam ode Dzeko.. to ne znam, al smo q... jer nam je otiso Misimovic!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.