Ma iz tog istog kantona navijaju i za Sarajevo, a nije tu ni Sloboda baš bez simpatizera, samo što ih ima dosta manje u odnosu na sarajevske klubove.emirzlaTu je napisao/la:Nisi vidio ove kantonce sto furaju ABidas trenerke kad krenu put grbaviceBitiSrcemVezan je napisao/la:Realno poglupa je ta priča, poznajem momke iz Hotonja, Dobroševića, Dogloda, Vogošće itd. koji navijaju i za Sarajevo i za Želju, znam papke sa dna kace koji navijaju za Sarajevo, a isto tako ih znam koji navijaju i za Želju, znam "Sanđe" i Fočake koji navijaju i za Želju i za Sarajevo, tako da...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
1946
3 na 6 mislim da je bilo,i kakvo drzanje crte hahah ubijeni jos pobjegli drotovima...druga tuca isto tako marelica uz skidanje salova..treca tuca takodjer marelica uz bjezanje drotovima....
i vi nesto pametujete hahahahahhahhhhhhha
i vi nesto pametujete hahahahahhahhhhhhha
!
shzna je napisao/la:
@BadrHari Kakav poraz? Tri momka vam držala crtu, vas bilo, koliko, 10-15?
Ev pocelo je .. Raspitaj se malo ..
O tuci poslije tekme također govorimo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evo kolega bambus ti je gore napisao. Za ove druge dvije ja stvarno ne znam. Za ovu prvu znam i znam da ništa momcima nije skinuto. A bilo je vas više..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Haj bilo proslo, vidi Mumeta majmuna.. Na Vels idemo bez njega
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Realno bas ponizavajuci podatak za fukareBitiSrcemVezan je napisao/la:Ma iz tog istog kantona navijaju i za Sarajevo, a nije tu ni Sloboda baš bez simpatizera, samo što ih ima dosta manje u odnosu na sarajevske klubove.emirzlaTu je napisao/la:Nisi vidio ove kantonce sto furaju ABidas trenerke kad krenu put grbaviceBitiSrcemVezan je napisao/la:Realno poglupa je ta priča, poznajem momke iz Hotonja, Dobroševića, Dogloda, Vogošće itd. koji navijaju i za Sarajevo i za Želju, znam papke sa dna kace koji navijaju za Sarajevo, a isto tako ih znam koji navijaju i za Želju, znam "Sanđe" i Fočake koji navijaju i za Želju i za Sarajevo, tako da...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Brile, imaš li sutra prečas? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo sta vas navijac kaze za pacove..shzna je napisao/la:Otkud ti to za pacove?
corleone87 je napisao/la:Ma bjezi sjedim na Jugu,gore do one sume nije ni pocela utakmica,cujem nesta suska iza mene,okrenem se kad pacov hoda normala,**** mu se..Na poluvremenu macka gore po onoj sumi skoci,valjda je onaj pacov zajmio ko kad je veci od nje..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Evo sta vas navijac kaze za pacove..shzna je napisao/la:Otkud ti to za pacove?
corleone87 je napisao/la:Ma bjezi sjedim na Jugu,gore do one sume nije ni pocela utakmica,cujem nesta suska iza mene,okrenem se kad pacov hoda normala,**** mu se..Na poluvremenu macka gore po onoj sumi skoci,valjda je onaj pacov zajmio ko kad je veci od nje..
Das Ist Walter
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Joj pitica, makar je nas pacov vi pacova ne mozete ni imati 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ovo gore nije pisao pitar, nego vas navijac..zeljeznicar1 je napisao/la:Joj pitica, makar je nas pacov vi pacova ne mozete ni imati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba podhitno zatvoriti ovu temu opet, žao mi Tuzlaka jbt 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Mrtva nesto ona tema premier liga opcenito 
Ovo samo ja i @solinas opkladu udarili? E sram vas bilo ! 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
nudim i ja opkladu The Mitomans 87 mjesec dana
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ja se smijem kladit da Siroki nece pobjedit u Zenici, a Zeljo da nece pobjedit na Grbavici.
znaci u 1X i X2
znaci u 1X i X2
High je napisao/la:Brile, imaš li sutra prečas?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Beduin
- Kontakt:
Moraju nesto pisati, shvati ih.tuzlak1987 je napisao/la:A kad Keln dovede jarca onda je to za respekta

Cak i lici na nasu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Niste im vaLda Pashu dirali, likcina je, mora da je nacican iz prikrajka pratio "crtu".BadrHari je napisao/la:shzna je napisao/la:
@BadrHari Kakav poraz? Tri momka vam držala crtu, vas bilo, koliko, 10-15?![]()
Ev pocelo je .. Raspitaj se malo ..
O tuci poslije tekme također govorimo
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Propala namjera administracije da ovom temom vrate Veležovce na forum 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.