Eurobasket 2015

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

andro234
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la andro234 » 06 sep 2015, 23:34

MaGiCa je napisao/la:
andro234 je napisao/la:Srbi vidimo se u 1/4 finalu :D
[youtube][/youtube]

Pa i u planu nam je ostati u Francuskoj :D

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 06 sep 2015, 23:34

Belmin6 je napisao/la:A koje se grupe križaju u osmini ?
A - B, C i D.

Znaci A1 - B4, A2 - B3 te C1 - D4, itd.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 06 sep 2015, 23:47

Asteriks je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:A koje se grupe križaju u osmini ?
A - B, C i D.

Znaci A1 - B4, A2 - B3 te C1 - D4, itd.
Ako ovako ostane projektovano 1/4 Srbija-Hrvatska i Španija Grčka(pod uslovom da ove ekipe dobiju sve do kraja po grupama i naravno da prođu 1/8)

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 06 sep 2015, 23:57

Da, Francuzi bi mogli na Cehe (posto ce Litva vjerovatno izbiti na prvo mjesto) il Sloveniju.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 07 sep 2015, 00:02

Inace Litva osim sto je dobila laku grupu i zdrijeb joj se poklapa do polufinala bez da igrau protiv Francuske, Spanjolske, Srbije, Hrvatske, Grcke

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 sep 2015, 00:08

Ocekujem rafalnu paljbu Italijana il protiv Srba il protiv Spanaca i time jedan upset tu.

Inace mislim da ce Grci svakoga ko udje u gustu zavrsnicu s njima na ovom prvenstvu dobit. Nema na Eurobasketu veceg specijalca za guste tekme od Billy Spanoulisa.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 07 sep 2015, 00:29

Po meni je Hrvatska zaista jedna od najboljih reprezentacija na prvenstvu i iznenadilo me kako su glupo izgubili na kraju, ocigledno je pritisak domacinstva ucinio svoje i sad kad se pogleda tabela uz neke pretpostavke onda je realno ocekivati da se u cetvrtfinalu sastanu sa Srbijom.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 sep 2015, 00:48

Svaka čast mladoj gardi poput Hezonje,Šarića,Bogdana Bogdanovića ali ova mu.da i ovaj šarm u igri što imaju "starci" poput Spanulisa je nešto nevjerovatno. Frajer je okreno Hrvate i povukao Grke ka 2-0 na masestralan način.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 sep 2015, 00:50

Kakva predstava Srbije :tokralju:

Teo zakazao, ali su zato centri proradili i na kraju sjajni floater Bjelice za šutnju Nowitzkog i društva :tokralju:

Talijani muku muće, ali će zatrpati nekog, a Island se ne sramoti, mada stići će ih umori i osramotit će se.

Estonija :rol:

Upratih još Izrael - Finska i ništa, prosjek. Umorni Finci, ovi raspucani i eto.

Španci otresli Turke uvjerljivo, krenuo šut :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2015, 02:13

Otelo je napisao/la:Kakva predstava Srbije :tokralju:

Teo zakazao, ali su zato centri proradili i na kraju sjajni floater Bjelice za šutnju Nowitzkog i društva :tokralju:

Talijani muku muće, ali će zatrpati nekog, a Island se ne sramoti, mada stići će ih umori i osramotit će se.

Estonija :rol:

Upratih još Izrael - Finska i ništa, prosjek. Umorni Finci, ovi raspucani i eto.

Španci otresli Turke uvjerljivo, krenuo šut :oops:
da li cemo ikad ali ikad imati jednog igraca koji onako s mudima uzme loptui u zadnjoj sekundi i rijesi,ali samo jednom da mi je to dozivjeti :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la JoseMourinho » 07 sep 2015, 02:21

andro234 je napisao/la:Inace Litva osim sto je dobila laku grupu i zdrijeb joj se poklapa do polufinala bez da igrau protiv Francuske, Spanjolske, Srbije, Hrvatske, Grcke
Njima se uvijek sve poklopi :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2015, 06:45

ppppp je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
ppppp je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da i rtrs i ftv prenose istu utakmicu
:facepalm:

nista cudno,prenose tekmu nase reprezentacije
Pa ne moraju oba kanala istu utakmicu prenositi,nevezano samo za večeras

kad je prenos nase repke,valjda moraju,ostalo ne znam

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 07 sep 2015, 07:13

Susjede ce bahatost izbaciti sa eurobasketa prije nego sto se ocekiva. I nisu igraci ti, koji se vole eksponirati(dapace Hezonja siri ruke posle svake trice), nego ti mediji su koji jih stalno guraju u svjetlo. I zato mi je drago, kad jih Grci pobjede sa mozda max 5 akcija na gameplanu, i to brez suta u 3/4 utakmice.

Ali Billy i Borusis siluju onaj pickroll, skoro pa deceniju. :D
dobre guzove ima Belma

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 sep 2015, 08:34

Epidaurus je napisao/la:Ocekujem rafalnu paljbu Italijana il protiv Srba il protiv Spanaca i time jedan upset tu.

Inace mislim da ce Grci svakoga ko udje u gustu zavrsnicu s njima na ovom prvenstvu dobit. Nema na Eurobasketu veceg specijalca za guste tekme od Billy Spanoulisa.
đorđević češka bradu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 sep 2015, 10:14

DANTES je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ocekujem rafalnu paljbu Italijana il protiv Srba il protiv Spanaca i time jedan upset tu.

đorđević češka bradu
Je li kao igrač ili kao selektor? :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 sep 2015, 10:20

samocelik je napisao/la:
Je li kao igrač ili kao selektor? :mrgreen:
igrač ali vidjećemo kakav je ko selektor
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 sep 2015, 10:41

MaGiCa je napisao/la:
dubrava je napisao/la:p.s. sta znaci to clutch??
Pa kvačilo valjda... :zviz:
clutch=vrhunska igra u sudbinskim momentima :mrgreen:
prvi put čujem za to...

danas je dan odmora za našu grupu, dobro dođe da se malo momci rekuperiraju. A u utorak protiv Makedonaca.

Meni je kod nas fantastičan Simon, nevjerojatan napredak. Sjećam ga se dok je još igrao u zagrebu (mislim u paru sa Žorićem), a danas je jedan od najboljih igrača reprezentacije. Nikad nisam mislio da će to biti, uvijek mi je nekako bio "mali" igrač...
I he.bo sliku svoju, ima dobru žensku, Nikolinu. Sjećam se kad sam ju ganjao po biblioteci :D doduse, kad am skuzio kolko sminke nanosi na sebe, zgadila mi se :D
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 07 sep 2015, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 sep 2015, 10:41

Fino sam jučer @tribu rek'o da mu ne treba da gleda BiH i Francuska. Kad je mazohist neka mu onda. :mrgreen:

Jučer sam skoro sve gled'o ali nisam ništa vidio, u 18h gled'o Wales i Izrael i pomalo na košarku pogled bacao tako i u 21h, fudbal i mi u košarci je dovelo do toga da nisam nijednu tekmu vidio. :rol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 07 sep 2015, 10:46

Nakon 2 kola se polako naziru obrisi 1/8f,iako će tu vjerovatno biti tumbanja do 5.kola,po koje iznenađenje koje se mora desiti,koje će da utiče na redoslijed na tabeli:
A:Francuzi sigurni na mjestu broj 1.Za poziciju broj 2.imaćemo šibanje Poljaka i Izraelaca gdje dajem prednost ****,jednostavno bolje izgledaju.Od današnjeg duela između Rusije i Finske ćemo vidjeti ko je bliži prolazu u 2.krug,ja ipak dajem prednost Rusima.Dakle,moja procjena;1.Fra 2.Izr 3.Polj 4.Rus
B:Uz očekivanu pobjedu protiv Islanda,1.mjestu je najbliža Srbija,mada će to trebati da ovjeri protiv Turske ili Italije.Dovoljno će biti 4-1,i vjerovatno da će jedan trijumf(pored Islanda) biti dovoljan za pol poziciju.Španci su se pobjedom nad Turskom restartovali i vjerujem da će do kraja sve pobjediti i takođe ići na 4-1(2.mjesto).Što se 3.mjesta tiče mislim da će ga na kraju uzeti Njemačka ili Turska,a Švabe su mi kao domaćini bliži tome.Italijani su me razočarali i ne vidim ih u 2.krugu.Znači;1.Srbija 2.Španija 3.Njemačka 4.Turska
C:U C grupi,Grčka je definitivno najjači tim i uzeće pol poziciju.Hrvati su domaćini i trebali bi biti 2.Uz raspored koji imaju do kraja.Slovenci su već viđeni na poziciji broj 3. i pobjedom nad Holandijom i vjerovatno Makedonijom će doći do tog mjesta.Za 4.poziciju očekujem borbu Makedonaca,Holanđana i Gruzijaca sa realnom mogućnosti da sve tri ekipe ima po 1/4 gdje bi trokut i koša razlika odlučivala.Ipak Mkd ima šansu da u direktnom duelu sa Gruzijom ode direktno(2/3).Znači;1.Grč 2.Hrv 3.Slo 4.Mkd
D:Iako mi ne izgledaju ništa posebno,Litvanci imaju laku grupu pa će sa pola gasa da uzmu 1.mjesto.Česi sa Veselim,Šilbom i Satroanskim dobro izgledaju i mislim da mogu do 2.mjesta,dok bi domaćini,Letonci bili 3.Kao zadnju ekipu iz ove grupe vidim solidnu Belgiju ispred raspale Ukrajine i smiješne Estonije.Znači;1.Litvanija 2.Češka 3.Letonija 4.Belgija

Po mojoj prognozi,Srbija bi u 1/8f na Rusiju,Hrvatska na Letoniju a Slovenci na Čehe.U tim duelima bi sve ekipa sa naših prostora,prije svega Srbija i Hrvatska bile veliki favoriti i trebali bi u 1/4f.Po projektovanom žrijebu na osnovu moje prognoze u 1/4f bi gledali Derbi između Srbije i Hrvatske,dok bi Slovenci u 1/4f na Francuze gdje bi vjerovatno završili.Pobjednik eventualnog "Ex Yu" derbija,a on se zna :mrgreen: ,bi vjerovatno u 1/2f na Litvaniju.
Mens sana in corpore sano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2015, 11:20

Ekrem Jevrić :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.