Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

armin90
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la armin90 » 09 maj 2010, 22:03

Jao sta nam uradise sa Bega :( bas mi je zao nadam se da nisu golovi njemu na dusu i da je trener toga svjestan :D.
--Pametnij popusta--

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 22:19

Monolog je napisao/la:@Giannini

Da se razumijemo, nisam ni ja neki ljubitelj Berberovića, ali mi(Bosna) nismo Brazil pa da imamo igrače i najboljim evropskim klubovima, a kada to sabereš sa lijevim bočnim koji nam nedostaje još od Sašinog "zbogom reprezentaciji", onda nam je svako dobro došao. :D
Ovaj po pisanju gori nego @mrgood,sto nam je otisao na odmor u Banovice.
sve ono okolo kere na mala vrata :roll: :mrgreen:
I ko god je nesto igrao u repci BIH pa i nije bas :roll: :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 09 maj 2010, 22:20

Hajmo glasat za Miralema Pjanica :) (ko misli da vrijedi necemu njegov glas neka glasa, a ko nemisli neka nepametuje kako je to glupost :)).
http://www.goal.com/en/news/3069/goalco ... yer-of-the
--Pametnij popusta--

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2010, 22:20

harishp je napisao/la:

Da se razumijemo, nisam ni ja neki ljubitelj Berberovića, ali mi(Bosna) nismo Brazil pa da imamo igrače i najboljim evropskim klubovima, a kada to sabereš sa lijevim bočnim koji nam nedostaje još od Sašinog "zbogom reprezentaciji", onda nam je svako dobro došao. :D
Vidim ja meni nesta mirno ovde. :mrgreen:

Bosni samo fali jedan kvalitetan levi bek i kvalitetan stoper pa da igraju neku zapazeniju ulogu.
Sta je sada sa onim Aganovicem i onim likom Custovicem?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 maj 2010, 22:48

Devil je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Vidim ja meni nesta mirno ovde. :mrgreen:

Bosni samo fali jedan kvalitetan levi bek i kvalitetan stoper pa da igraju neku zapazeniju ulogu.
Sta je sada sa onim Aganovicem i onim likom Custovicem?
Aganovic napravio najgori potez u karijeri presavsi u Xamax gdje dobije svaku 3 utakmicu 10 minuta a Custovic sa svojim Gentom mislim da je izborio kvalifikacije za Ligu prvaka i redovno zabija .

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 maj 2010, 00:32

armin90 je napisao/la:Hajmo glasat za Miralema Pjanica :) (ko misli da vrijedi necemu njegov glas neka glasa, a ko nemisli neka nepametuje kako je to glupost :)).
Prestigli smo Lopeza, ajmo sad na Llorisa :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2010, 00:38

tanzla je napisao/la:
armin90 je napisao/la:Hajmo glasat za Miralema Pjanica :) (ko misli da vrijedi necemu njegov glas neka glasa, a ko nemisli neka nepametuje kako je to glupost :)).
Kakva je ovo glupa anketa? Pa gdje je Lovren??? :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 11 maj 2010, 08:41

Cartman je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Kakva je ovo glupa anketa? Pa gdje je Lovren??? :D
Ma to poslije Lovrena ko su najbolji igraci :D, on je van konkurencije :D.
--Pametnij popusta--

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 maj 2010, 23:18

[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 02:06

Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, poslao je pozive kandidatima za dvije predstojeće utakmice sa Švedskom (29. maja) i Njemačkom (3. juna). Sušić je ostavio mogućnost da pošalje naknadne pozive igračima iz bh lige. Na selektorovom popisu nalaze se: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Samir Muratović, Džemal Berberović, Elvir Rahimić, Sanel Jahić, Senijad Ibričić, Zlatan Muslimović, Miralem Pjanić, Sejad Salihović Vedad Ibišević, Edin Džeko, Zvjezdan Misimović, Mehmed Alispahić, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Semir Štilić. Pozivnica je pripremljena za Ibru Šehića i Semira Bekrića, u slučaju otkaza. Bekrić je uvjerljivo najbolji igrač u BiH, najbolje naše ekipe. Na Sušićevom spisku nema Admira Vladavića, koji je razočaran izjavio: - Uvjek selektori na meni prave eksperimente. Nije korektno. Neke igrače, koje neće ni Srbija ni Hrvatska, selektori mole, a ja sam živio za svoju reprezentaciju. Ne znam po kojim sam kriterijima izbačena sa spiska - pita Vladavić.

Cocalić sigurno zaslužuje poziv prije ovih boldiranih, ako je tačan ovaj spisak. Al' nema ko da Sušiću javi da taj momak postoji!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 maj 2010, 02:08

Željovac je napisao/la:Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, poslao je pozive kandidatima za dvije predstojeće utakmice sa Švedskom (29. maja) i Njemačkom (3. juna). Sušić je ostavio mogućnost da pošalje naknadne pozive igračima iz bh lige. Na selektorovom popisu nalaze se: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Samir Muratović, Džemal Berberović, Elvir Rahimić, Sanel Jahić, Senijad Ibričić, Zlatan Muslimović, Miralem Pjanić, Sejad Salihović Vedad Ibišević, Edin Džeko, Zvjezdan Misimović, Mehmed Alispahić, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Semir Štilić. Pozivnica je pripremljena za Ibru Šehića i Semira Bekrića, u slučaju otkaza. Bekrić je uvjerljivo najbolji igrač u BiH, najbolje naše ekipe. Na Sušićevom spisku nema Admira Vladavića, koji je razočaran izjavio: - Uvjek selektori na meni prave eksperimente. Nije korektno. Neke igrače, koje neće ni Srbija ni Hrvatska, selektori mole, a ja sam živio za svoju reprezentaciju. Ne znam po kojim sam kriterijima izbačena sa spiska - pita Vladavić.

Cocalić sigurno zaslužuje poziv prije ovih boldiranih, ako je tačan ovaj spisak. Al' nema ko da Sušiću javi da taj momak postoji!!!
Djaba K.urcu pricat kad nema usi!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 12 maj 2010, 02:19

Željovac je napisao/la:Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, poslao je pozive kandidatima za dvije predstojeće utakmice sa Švedskom (29. maja) i Njemačkom (3. juna). Sušić je ostavio mogućnost da pošalje naknadne pozive igračima iz bh lige. Na selektorovom popisu nalaze se: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Samir Muratović, Džemal Berberović, Elvir Rahimić, Sanel Jahić, Senijad Ibričić, Zlatan Muslimović, Miralem Pjanić, Sejad Salihović Vedad Ibišević, Edin Džeko, Zvjezdan Misimović, Mehmed Alispahić, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Semir Štilić. Pozivnica je pripremljena za Ibru Šehića i Semira Bekrića, u slučaju otkaza. Bekrić je uvjerljivo najbolji igrač u BiH, najbolje naše ekipe. Na Sušićevom spisku nema Admira Vladavića, koji je razočaran izjavio: - Uvjek selektori na meni prave eksperimente. Nije korektno. Neke igrače, koje neće ni Srbija ni Hrvatska, selektori mole, a ja sam živio za svoju reprezentaciju. Ne znam po kojim sam kriterijima izbačena sa spiska - pita Vladavić.

plus dobio poziv kloc mravac a nema poziva za bunozu...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2010, 02:39

slazem se! Cocalic nije nista slabiji od Pandze,naprotiv....ali polako bice vremena za sve! Susic zna sta radi..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 02:47

Rahimić u zadnjih 5 kola odigrao 10 minuta!(u zadnja 3 kola ni minute) A ima 34 godine. Kakve su šanse da više ikad zaigra u prvih 11 za svoj klub, kad vrijeme očito ne radi za njega?! Ali dobro, zaslužio je možda i da ga se malo ovako pogura(ako ga se ima ka čemu i gurati)... Sigurno je više to zaslužio nego Damjanović prošli put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2010, 03:17

Cuj Vladavica :shock:
Pa Hajro nije sastavio u Austrijskoj ligi 90 minuta ukupno.A ljudna se pita sto :roll: :shock: A i kad sad sam spominjao te dvofazne ili jednom guzicom na dvije stolice sjedeci.Sad bas zauzimaju mjesta ljudima koji su vazda bili uz repku.Niko se nije obazirao,e zato trazili ste gledajte.
Jedina razlika je kod Rahimica,taj ne mora nikako igrati u ekipi i opet ce valjati u repci.Posebna sorta :mrgreen:
Mozda umjesto Murata onog Cocalica,a i Bunozu kao Lukacevica je trebalo trznuti.
Ali nije se rodio,kome je selektor bilo koji ugodio.
Sto se tice onog komentara @Torina ako ti nazivas selektora BIH ku.ac onda znaci da su navijaci ****.
Kakva pametna glavica. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 maj 2010, 04:17

Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, poslao je pozive kandidatima za dvije predstojeće utakmice sa Švedskom (29. maja) i Njemačkom (3. juna). Sušić je ostavio mogućnost da pošalje naknadne pozive igračima iz bh lige. Na selektorovom popisu nalaze se: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Samir Muratović, Džemal Berberović, Elvir Rahimić, Sanel Jahić, Senijad Ibričić, Zlatan Muslimović, Miralem Pjanić, Sejad Salihović Vedad Ibišević, Edin Džeko, Zvjezdan Misimović, Mehmed Alispahić, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Semir Štilić. Pozivnica je pripremljena za Ibru Šehića i Semira Bekrića, u slučaju otkaza. Bekrić je uvjerljivo najbolji igrač u BiH, najbolje naše ekipe. Na Sušićevom spisku nema Admira Vladavića, koji je razočaran izjavio: - Uvjek selektori na meni prave eksperimente. Nije korektno. Neke igrače, koje neće ni Srbija ni Hrvatska, selektori mole, a ja sam živio za svoju reprezentaciju. Ne znam po kojim sam kriterijima izbačena sa spiska - pita Vladavić. E pa Vladavicu vjerovatno ces biti pozvan kada odigras bar jedno 7 minuta u Red Bullu.
BosnaE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 14:02

harishp je napisao/la:ako ti nazivas selektora BIH ku.ac onda znaci da su navijaci ****.
:shock: :lol: Jesi li logikom došao do ovog zaključka?

Visca el Višća!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 12 maj 2010, 14:08

harishp je napisao/la: Cuj Vladavica :shock:
Pa Hajro nije sastavio u Austrijskoj ligi 90 minuta ukupno.A ljudna se pita sto :roll: :shock: A i kad sad sam spominjao te dvofazne ili jednom guzicom na dvije stolice sjedeci.Sad bas zauzimaju mjesta ljudima koji su vazda bili uz repku.Niko se nije obazirao,e zato trazili ste gledajte.
Jedina razlika je kod Rahimica,taj ne mora nikako igrati u ekipi i opet ce valjati u repci.Posebna sorta :mrgreen:
Mozda umjesto Murata onog Cocalica,a i Bunozu kao Lukacevica je trebalo trznuti.
Ali nije se rodio,kome je selektor bilo koji ugodio.
Sto se tice onog komentara @Torina ako ti nazivas selektora BIH ku.ac onda znaci da su navijaci ****.
Kakva pametna glavica. :roll:
Slazem se s Harisom :mrgreen:

Neznam sta Vlada ocekuje kad nije odigrao jednu citavu utakmicu u zadnjoj godini.

Citao sam nedavno onaj clanak o njemu (mislim da je bio interview) kako ide po gradu i pusta muziku balkansku itd, i mislim da se mali malo digo i da bi trebao vise misliti na treninge a ne na lolanje.
Da samo kazem da nemam nista protiv Admira da me ne napadate :|

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2010, 14:10

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:ako ti nazivas selektora BIH ku.ac onda znaci da su navijaci ****.
:shock: :lol: Jesi li logikom došao do ovog zaključka?
Jok,doslo se GRAS-om :roll:i to uz to jos i JKP :geek:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 maj 2010, 14:16

Nema veze sto Vlada nije standardan, bolji je od pola ovih pozvanih. Ali nek je on zovno Berberovica i Muratovica, eto oni su neke igracine, pojma nemaju. Dzaba nekom biti standardan kada igra u ligi ranga nase lige.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.