Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Ima li neko podatak koliko je gledalaca bilo večeras u Zenici, nešto su mi tribine djelovale dosta prazno?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nakon crvenog kartona i meni se više nije gledalo, a mogu mislit ni da se ovima nije igralo, do tada je sve bilo odlično. Hadžić ima topovski šut iz prekida ali on pogodi 1 od 10. Kolašinac je dobro odigrao svoju stranu njega sam najviše zamijetio i Vrančić je bio dobar. Ostale neću komentarisasti jer nema smisla protiv Andore išta i pričati.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Juventinisimo
- Kontakt:
E, moji momciluci...na zalost, polako ali sigurno sve nadolazi...sve ono, sto je nas nekoliko govorilo, a vi nas pljuvali, smijali se..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Izedju 6 500 i 7 000,po mojoj procjeni.HankMoody je napisao/la:Ima li neko podatak koliko je gledalaca bilo večeras u Zenici, nešto su mi tribine djelovale dosta prazno?
Sto je to nadoslo moj Juventisimo. Je li ti ga jos zao?Juventinisimo je napisao/la:E, moji momciluci...na zalost, polako ali sigurno sve nadolazi...sve ono, sto je nas nekoliko govorilo, a vi nas pljuvali, smijali se..
Evo i novi mu se priblizava nekim svojim potezima. Ali ovaj mora jos puno toga unistiti da dodje u priliku da se izjednaci sa njim.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kakva mlada repka ba guraju Vedi da uvali koji go, a mesa nema mu.da da ga ne pozove....Hodzic odigro preko ku.rca za mladu koja nece nista uspjet 101% jer nit imaju igre, nit imaju trenera nit ista...bukvalno postoje jer moraju i fol igra za mladu jer im treba za nesto , a seniorska repka ima jednog i po napadaca aha jes jes
=\_1921_/=
O kakvom bojkotu navijaca (BHF) se prica? Je li sa Velsom mozemo opet napuniti Bilino Polje ili kazna jos traje?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kolasincu za danas prikazanoSGD53 je napisao/la:Nakon crvenog kartona i meni se više nije gledalo, a mogu mislit ni da se ovima nije igralo, do tada je sve bilo odlično. Hadžić ima topovski šut iz prekida ali on pogodi 1 od 10. Kolašinac je dobro odigrao svoju stranu njega sam najviše zamijetio i Vrančić je bio dobar. Ostale neću komentarisasti jer nema smisla protiv Andore išta i pričati.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sve prijatelju, sve...citas forum, znas o cemu pricam..da ne duzim dzabe...nemam volje da pisem puno...ono sto sam pisao, citali ste..dubrovnik je napisao/la:Sto je to nadoslo moj Juventisimo. Je li ti ga jos zao?Juventinisimo je napisao/la:E, moji momciluci...na zalost, polako ali sigurno sve nadolazi...sve ono, sto je nas nekoliko govorilo, a vi nas pljuvali, smijali se..
Evo i novi mu se priblizava nekim svojim potezima. Ali ovaj mora jos puno toga unistiti da dodje u priliku da se izjednaci sa njim.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Prvo moraš stvoriti da bi mogao uništiti.dubrovnik je napisao/la:Ali ovaj mora jos puno toga unistiti da dodje u priliku da se izjednaci sa njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li ti stvarno vjerujes da je onaj nesto mogao stvoriti?Virtu4l je napisao/la:Prvo moraš stvoriti da bi mogao uništiti.dubrovnik je napisao/la:Ali ovaj mora jos puno toga unistiti da dodje u priliku da se izjednaci sa njim.
Nakon svega što sam vidio u posljednjih pola godine, itekako vjerujem. Još uvijek je rano za neku ocjenu.dubrovnik je napisao/la:Je li ti stvarno vjerujes da je onaj nesto mogao stvoriti?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Auuuu znaci ti po ovome sudis onoga. Nije ti moguce da ne valja ni jedan.Virtu4l je napisao/la:Nakon svega što sam vidio u posljednjih pola godine, itekako vjerujem. Još uvijek je rano za neku ocjenu.dubrovnik je napisao/la:Je li ti stvarno vjerujes da je onaj nesto mogao stvoriti?
Ja vam kazem da treba zvati Mahmutovica. On je uz Dzeku nas najbolji napadac, halo ba momak ce sa Viktorijom igrati LS, da nije imao onu zadnju povredu sad bi ga gledali u ligi petice.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Valja samo onaj koji ima rezultat. Mešu ćemo ocjenjivati nakon sljedećeg ciklusa, a ako nas kojim slučajem odvede u Francusku ili u baraž, ocjena se već zna.dubrovnik je napisao/la:Auuuu znaci ti po ovome sudis onoga. Nije ti moguce da ne valja ni jedan.
Zar hoće?Cepi1981 je napisao/la:halo ba momak ce sa Viktorijom igrati LS
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislis, mora nas odvesti na svjetsko da se izjednaci sa Papetom?dubrovnik je napisao/la:Sto je to nadoslo moj Juventisimo. Je li ti ga jos zao?Juventinisimo je napisao/la:E, moji momciluci...na zalost, polako ali sigurno sve nadolazi...sve ono, sto je nas nekoliko govorilo, a vi nas pljuvali, smijali se..
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
slaba igra u kojoj su najvaznija 3 boda. Prvo poluvrijeme je licilo na nesto,a drugo katastrofa! Mislim sta i ockeivati kad je organizator igre Hadzic,momak koji je realno zalutao u reprezentaciju. Medunjanim je za njega doktor fudbala,realno.... Pokazalo se da mi ne znamo igrati bez Pjanica,on je i sa jednom nogom bolji od ostalih veznih igraca. Bicakcic na desnom beku ne moze igrati,to se pokazalo i protiv slabasne Andore. Sreca pa se vraca Zukanovic koji moze igrati vise pozicija u timu. Nadam se da ce protiv Velsa biti bolje,sinocna igra ne obecava definitivno....
- invincible1921
- Kontakt:
Ni blizu brate...ispali u 3 pretkoluCepi1981 je napisao/la:Ja vam kazem da treba zvati Mahmutovica. On je uz Dzeku nas najbolji napadac, halo ba momak ce sa Viktorijom igrati LS, da nije imao onu zadnju povredu sad bi ga gledali u ligi petice.

=\_1921_/=
Virtu4l je napisao/la:Prvo moraš stvoriti da bi mogao uništiti.dubrovnik je napisao/la:Ali ovaj mora jos puno toga unistiti da dodje u priliku da se izjednaci sa njim.

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- majestic24
- Kontakt:
Kako pojedinci mogu reci "nismo ni zasluzili da idemo na EP"?? Kakvi ste vi navijaci i kakva je to ljubav prema nacionalnom timu. Kad neki sprinter trci,nije bitno da li je pobjedio sa sekundu razlike ili za 0,01 . Pobjeda je pobjeda .
Mene jedna druga stvar muci kad je nas tim u pitanju. Nasa igra se zasniva na tome samo da se lopta ubaci u 16-erac. Nema nikakve kombinatorike,nikakve akcije niti ista. Tako je bilo kod Susica a bgm nije se nista popravilo ni kod Bazdarevica. Meni je neshvatljivo da mi protiv jedne amaterske ekipe za 90 minuta nismo ni jednu pravu akciju napravili. Jedan gol smo dali iz kornera a druga dva su odbijanci.
Jbt,mi da imamo Pippa Iznzaghija u napadu,tip se nebi nadavao golova nista vise od Ibisevica a vi ovog non stop vrijedjate i slicno. Meni je Vedo najdrazi igrac,ali da sam ja selektor nebih ga zvao dok nepopravi formu i nepocne zabijati golove. On sinoc nebi dao gola da se igralo do jutra ali ne zbog njegovog (ne)kvaliteta vec zbog ovog problema iznad sta sam spomenuo.
Zao mi je sto cu se ovako izraziti,ali Besic je glup igrac. On bi morao kod nekog psihologa otici,inace ode mu karijera. Negovorim to samo zbog ovog sinoc,vec i zbog evertona. Meni je neshvatljivo da igrac koji je mlad,igra u solidnom klubu kakav je everton,za godinu dana nemoze ni 1% napretka ostvariti. On jest borac,to je jasno ko dan,ali u svemu ostalom on je los. Nema suta,pregleda igre,lose dodavanje...nije ni cudno sto je prikovan za klupu. On kad izadje na teren kao da iskljuci mozak.
Mene jedna druga stvar muci kad je nas tim u pitanju. Nasa igra se zasniva na tome samo da se lopta ubaci u 16-erac. Nema nikakve kombinatorike,nikakve akcije niti ista. Tako je bilo kod Susica a bgm nije se nista popravilo ni kod Bazdarevica. Meni je neshvatljivo da mi protiv jedne amaterske ekipe za 90 minuta nismo ni jednu pravu akciju napravili. Jedan gol smo dali iz kornera a druga dva su odbijanci.
Jbt,mi da imamo Pippa Iznzaghija u napadu,tip se nebi nadavao golova nista vise od Ibisevica a vi ovog non stop vrijedjate i slicno. Meni je Vedo najdrazi igrac,ali da sam ja selektor nebih ga zvao dok nepopravi formu i nepocne zabijati golove. On sinoc nebi dao gola da se igralo do jutra ali ne zbog njegovog (ne)kvaliteta vec zbog ovog problema iznad sta sam spomenuo.
Zao mi je sto cu se ovako izraziti,ali Besic je glup igrac. On bi morao kod nekog psihologa otici,inace ode mu karijera. Negovorim to samo zbog ovog sinoc,vec i zbog evertona. Meni je neshvatljivo da igrac koji je mlad,igra u solidnom klubu kakav je everton,za godinu dana nemoze ni 1% napretka ostvariti. On jest borac,to je jasno ko dan,ali u svemu ostalom on je los. Nema suta,pregleda igre,lose dodavanje...nije ni cudno sto je prikovan za klupu. On kad izadje na teren kao da iskljuci mozak.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.