BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Sreca pa sam gledo tog kloca uzivo 10-15 puta, inace bi neko povjerovo u ove lazi ovog virtuoza. Kako to momak napise reklo bi se da taj hadzic stvarno zna fudbala. Nedaj boze pa ovdje upast u lonac ovih nekih forumasa koji pisu o "fudbalu" ... David Hadzic izdominiro andoru
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Nije on zbog Papeta pozvan u reprezentaciju nego zbog navijaca koji su vrsili pritisak upravo i na ovom forumu i radovali se kad je dobio drzavljanstvo, medjutim on nije bas nista pokazao u reprezentaciji. Na utakmici protiv Belgije nije imao nikakvog posla i ja se i danas cudim kako nas ona Belgija nije rastavila i sta se s njima desilo. Ne znam koje jos utakmice spominjes, nadji mi jedan detalj sa tih utakmica i njegovu neku kvalitetnu intervenciju i otvori mi oci da i ja vidim sta je to on uradio u reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la:Vidim igrača koji je svoje u reprezentaciji odradio korektno, gore sam nabrojao i koje utakmice, a nisu bile bezopasne. Pored toga igra u dobroj ligi, standardan je i više nema razloga da ga se omalovažava.Momciluk je napisao/la:Jel ti stvarno vidis nesto u ovom Hadzicu?
Ne daj da te zavaraju ovi trivijalci kojima su glavni aduti germanija, pape, tanke nogice, pjevanje, itd... ja ti pričam o fudbalu
Nicije tudje misljenje me ne zanima, imam oci i vidim da momak nema pojma, a nema ni gradju neku za tu poziciju, Bejli ga nece morat ni zaobilazit proci ce pravo kroz njeg, pregazit ce ga.
This time next year we'll be millionaires.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovaj afrikanac nije stvarna osoba, ovo je bot.
Uvijek isto ponavlja.
Uvijek isto ponavlja.
Naravno da je imao posla protiv Belgije i odradio ga je odlično, isto kao i protiv Velsa u gostima. Primili smo jedan gol u te dvije utakmice, i to greškom Begovića.Momciluk je napisao/la:Nije on zbog Papeta pozvan u reprezentaciju nego zbog navijaca koji su vrsili pritisak upravo i na ovom forumu i radovali se kad je dobio drzavljanstvo, medjutim on nije bas nista pokazao u reprezentaciji. Na utakmici protiv Belgije nije imao nikakvog posla i ja se i danas cudim kako nas ona Belgija nije rastavila i sta se s njima desilo. Ne znam koje jos utakmice spominjes, nadji mi jedan detalj sa tih utakmica i njegovu neku kvalitetnu intervenciju i otvori mi oci da i ja vidim sta je to on uradio u reprezentaciji.
Nicije tudje misljenje me ne zanima, imam oci i vidim da momak nema pojma, a nema ni gradju neku za tu poziciju, Bejli ga nece morat ni zaobilazit proci ce pravo kroz njeg, pregazit ce ga.
Vi ćete i dalje vrtiti svoje priče, ali sreća pa vas niko ništa ne pita. Hadžić će ostati dio ove reprezentacije zato što igra u svom klubu, i to veoma dobro

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj molim te nadji mi jednu njegovu intervenciju..Virtu4l je napisao/la:Naravno da je imao posla protiv Belgije i odradio ga je odlično, isto kao i protiv Velsa u gostima. Primili smo jedan gol u te dvije utakmice, i to greškom Begovića.Momciluk je napisao/la:Nije on zbog Papeta pozvan u reprezentaciju nego zbog navijaca koji su vrsili pritisak upravo i na ovom forumu i radovali se kad je dobio drzavljanstvo, medjutim on nije bas nista pokazao u reprezentaciji. Na utakmici protiv Belgije nije imao nikakvog posla i ja se i danas cudim kako nas ona Belgija nije rastavila i sta se s njima desilo. Ne znam koje jos utakmice spominjes, nadji mi jedan detalj sa tih utakmica i njegovu neku kvalitetnu intervenciju i otvori mi oci da i ja vidim sta je to on uradio u reprezentaciji.
Vi ćete i dalje vrtiti svoje priče, ali sreća pa vas niko ništa ne pita. Hadžić će ostati dio ove reprezentacije zato što igra u svom klubu, i to veoma dobro
- Juventinisimo
- Kontakt:
Momciluk je napisao/la:Nije on zbog Papeta pozvan u reprezentaciju nego zbog navijaca koji su vrsili pritisak upravo i na ovom forumu i radovali se kad je dobio drzavljanstvo, medjutim on nije bas nista pokazao u reprezentaciji. Na utakmici protiv Belgije nije imao nikakvog posla i ja se i danas cudim kako nas ona Belgija nije rastavila i sta se s njima desilo. Ne znam koje jos utakmice spominjes, nadji mi jedan detalj sa tih utakmica i njegovu neku kvalitetnu intervenciju i otvori mi oci da i ja vidim sta je to on uradio u reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la:Vidim igrača koji je svoje u reprezentaciji odradio korektno, gore sam nabrojao i koje utakmice, a nisu bile bezopasne. Pored toga igra u dobroj ligi, standardan je i više nema razloga da ga se omalovažava.Momciluk je napisao/la:Jel ti stvarno vidis nesto u ovom Hadzicu?
Ne daj da te zavaraju ovi trivijalci kojima su glavni aduti germanija, pape, tanke nogice, pjevanje, itd... ja ti pričam o fudbalu

Rastavili su nas neki dan, njega nije bilo...sad skontaj u cemu je fora..

Nisam siguran, ali takve najave tipa, "Bale ce ga pregaziti", sam citao ovdje, nije tako davno bilo.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Hoću, evo sad ću pregledati utakmice od po 90 minuta da bih tebi našao njegove intervencijeMomciluk je napisao/la:Daj molim te nadji mi jednu njegovu intervenciju..

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1020
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova situacija u grupi me podsjeca na one stare dobre dane kad se racunica uglavnom svodila na nesto u stilu,ako mi sve pobjedimo a drugi sve izgube i pri tome ni u jednoj od utakmica ne bude vise od tri gola,a da se uz sve to mjesec poklopi sa marsom i venerom...mozemo bit drugi.
Popusili smo ove kvalifikacije i gotovo.
Mozda se sjecas neke njegove fantasticne intervencije, kao sto je npr onaj Besicev trk za Bejlom to se lako nadje uvijek..Virtu4l je napisao/la:Hoću, evo sad ću pregledati utakmice od po 90 minuta da bih tebi našao njegove intervencijeMomciluk je napisao/la:Daj molim te nadji mi jednu njegovu intervenciju..![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1020
Nego citam sad ovo sto si postavio, i procitam dole tvoj post i vidim koliko si ti ustvari nekad neozbiljan

Sjećam se isto tako kad je pokosio Drogbu i spasio čist gol.
Samo sklonite animozitet u stranu i sve će vam biti jasno

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dugo je i trajalo bez tog racunanja i baraza.Dzoni je napisao/la:Ova situacija u grupi me podsjeca na one stare dobre dane kad se racunica uglavnom svodila na nesto u stilu,ako mi sve pobjedimo a drugi sve izgube i pri tome ni u jednoj od utakmica ne bude vise od tri gola,a da se uz sve to mjesec poklopi sa marsom i venerom...mozemo bit drugi.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ja dobrih dana i qurcaDzoni je napisao/la:Ova situacija u grupi me podsjeca na one stare dobre dane kad se racunica uglavnom svodila na nesto u stilu,ako mi sve pobjedimo a drugi sve izgube i pri tome ni u jednoj od utakmica ne bude vise od tri gola,a da se uz sve to mjesec poklopi sa marsom i venerom...mozemo bit drugi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jasno je jedino da odkad je Anel Hadzic zaigrao u repki 03/2014 da je nama sve krenulo nizbrdo i nece nam biti bolje dok se istog igraca ne otarasimo zauvijek. Nema hajra od nepravde!Virtu4l je napisao/la:Sjećam se isto tako kad je pokosio Drogbu i spasio čist gol.

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Mi smo poceli racunati od Kipra.
formacija
----------------------Begovic----------------------
Mujdza-----Sunjic------Spahic--------Kolasinac
------------------Zukanovic------------------------
Visca--------------Pjanic------------------Lulic
-----------Zec/Ibisevic --Dzeko----------------
za nesto drugo neznam vracica bacati u vatru nebi mozda bilo dobro po nas, medunjanin jako slab protiv belgije nebi reko da ce bit u prvoj postavi na ovoj utakmici
bice tesko
----------------------Begovic----------------------
Mujdza-----Sunjic------Spahic--------Kolasinac
------------------Zukanovic------------------------
Visca--------------Pjanic------------------Lulic
-----------Zec/Ibisevic --Dzeko----------------
za nesto drugo neznam vracica bacati u vatru nebi mozda bilo dobro po nas, medunjanin jako slab protiv belgije nebi reko da ce bit u prvoj postavi na ovoj utakmici
bice tesko
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- kenanbrajic
- Kontakt:
99% sam siguran da će vezni red biti: medunjanin, hadžić, pjanić...za ostalo, ko zna :/
Hadzic, Pjanic, Vrancic jer brzeg od Hadzica nazalost nemamo. Ne znam sta je sa Zahirovicem jer on je jedini klasicni defanzivni vezni kojeg imamo i mozda bi trebalo i njega pozvati ako igdje igra. Ali bit ce tesko dobiti Vels, oni su jucer kiksali kuci i zele potvrdu plasmana.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vala, ja znam da je Mesa u neobranom grozdju, i da je tesko od 'govana napraviti pitu', ali ako mi nemamo boljeg igraca za sredinu terena od tog Hadzica, onda nam se stvarno crno pise..
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........
gotovo je
valja opet gledati prvenstvo na ekranu i navijati za njemacku ili austriju 

Mesa je imao priliku pozvati pravog zadnjeg veznog destruktivca umjesto Hadzica ili isprobati neke igrace na toj pozicije koji bi to mogli solidno odigrati u proslim utakmicama: Kolasinac, Zukanovic. Znaci jedina prava i u svijetu jedina normalna taktika po dva igraca na svakoj poziciji. On se je odlucio da ide linijom manjeg otpora i ponadao se je da ce njegove instrukcije Besicu da ne pravi gluposti prije utakmice biti dovoljne. Kocka se nije isplatila nazalost. Mora se priznati da je otklonio neke Papetove greske i ako nista pozivao je napadace. I eto imao je pravu alternativu na bukvalno svakoj poziciji osim na zadnjem veznom.xavi26 je napisao/la:Vala, ja znam da je Mesa u neobranom grozdju, i da je tesko od 'govana napraviti pitu', ali ako mi nemamo boljeg igraca za sredinu terena od tog Hadzica, onda nam se stvarno crno pise..
Trenutno korisnika/ca: denza, Vaya, worchester i 11 gostiju.