Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Jedinica i petica su dvije najvažnije pozicije u basketu i to je to. Sve ostalo možeš krpati, ali ako si tu slab, moš se hebat.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ne može se pita od govana praviti. Pola ih ja zalutalo ali kad ovi bolji nece i ne mogu da igraju sta je tu je. NAvijaj i nadaj se!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
jest mi mu dali milione i milione silne,mislim placdeno mu je to sto igra al mizerno vjeruj,,ovo je vise za njegovru karijeru sto zeli oziviti i napraviti jos neki bolji transfer,vec je do Bayerna dosao,i sigurno da zeli vise ,to je sustinaOlympique je napisao/la:Na koji nacin igra Renfroe?delinjo je napisao/la:ne mozes Amera kupiti za pisljive pare kao glupog bosnjuwhitesnake je napisao/la:Neka mi neko ko prati Bayern kaže koliko oni imaju stranaca u ekipi? Koliko Amerikanaca ? Koliko smiju imat stranaca ? Pa jbm ga ja, što je baš Nihad morao mijenjat to državljanstvo . Logičnije mi je da je neki Amerikanac promijenio, jer "Amerikanac iz Bayerna" može samo sanjat nastup u dresu SAD-a . Gospodin Švabo mi je pravo sumnjiv .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa mi bi i u najjacem sastavu zijanili 15-ak razlike od ovih Francuza. Ipak su to aktuelni europski prvaci i prvi favoriti za titulu i ove godine.
Iskreno, danas sam se pribojavao neke katastrofe od 35+ razlike. Ovih 27 razlike je bingo u ovakvim okolnostima.
Iskreno, danas sam se pribojavao neke katastrofe od 35+ razlike. Ovih 27 razlike je bingo u ovakvim okolnostima.
Izgubili pa izgubili. Traže mi je i ovaj poraz nego neki egal, a isti nam qrac dođe. Finci se natrčavali, ginuli, pa protiv Izraeala jedva igrali.
Možda ćemo mi i biti odmorniji od Izraela, jest da smo igrali kasnije, te imali manje vremena za odmor, ali manje smo trčali, umarali se i više rotirali. Išutali se i sutra svaka ima da bude kap i za pobjedu, pa da se gine onda za tu drugu pobjedu i za drugi krug.
Amerikos bratos
Možda ćemo mi i biti odmorniji od Izraela, jest da smo igrali kasnije, te imali manje vremena za odmor, ali manje smo trčali, umarali se i više rotirali. Išutali se i sutra svaka ima da bude kap i za pobjedu, pa da se gine onda za tu drugu pobjedu i za drugi krug.
Amerikos bratos
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odbrana je koliko toliko dobra i ako smo veceras bas ponizeni al samo zato sto u napadu nemamo rjesenja a i kad imamo ne mozemo pogoditi nista i ako dosta puta nasi igraci ostanu sami.Ako sutra ponovimo odbranu ko protiv Poljske ubjedjen sam da cemo dobiti jer ne moze nam se desiti da ovoliko otvorenih suteva promasimo a i nadam se da ce Kikanovic i Gordic proraditi jer nam je potrebno njihovih desetak poena.Fakat su njih dvojica bili ocajni u oba ova meca.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
samo da kazem da Vrabac vec polako postaje extra defanzivac,nekoliko puta se Batum zaletio na njeg i svaki put mu je ispratio kretnju bez problema
Vrabac samo ako napreduje u ofanzivnom smislu,i trojku zna ubosti ali samo ako poradi na sutu i jos nekim stvarima u napadu ,bice strasan igrac i po nekom mom misljenju puno bolji od Buzerudy91 je napisao/la:samo da kazem da Vrabac vec polako postaje extra defanzivac,nekoliko puta se Batum zaletio na njeg i svaki put mu je ispratio kretnju bez problema
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hoce li biti gdje snimak utakmice protiv israela i da li je bilo snimaka vs francuske i poljske ?
Danas treba dodatno odmarati ključne igrače da se u zadnja dva susreta Rusije i Finske protiv grupe uđe sa odmornom ekipom i izbori 4. mjesto u grupi. 
Pa Izrael smo dobili na pripremnoj
Doduse, to ne mora nista znaciti, ali znaci da smo bara bara s njima. Dobijamo danas aBd 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
pa nije tačno.JackTheStripper je napisao/la:Jedinica i petica su dvije najvažnije pozicije u basketu i to je to. Sve ostalo možeš krpati, ali ako si tu slab, moš se hebat.
Majami je bio prvak takoreći bez prave i 1 i 5
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jest, al je imao Jamesa.
što potvrđuje da je bitnije imati klasu od igrača na vanjskim pozicijama. danas je centar manje bitan jer drugačije se igraMozambik je napisao/la:Jest, al je imao Jamesa.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa i danas da imas Hakeema ili Shaqa, opet ces igru zasnivati na njima. James nije "obicna klasa", to je TOP 5 igraca svih vremena, covjek koji od svake ekipe u ligi moze napravit kontendera iste sekunde.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja im neću čestitam što su se odazvali jer to im je dužnost, samo mi čestitamo nekim igračima što su se odazvali. Oni će za ovo dobit pare, koliko toliko, godit će i njima, svi skauti ovo gledaju i ako se pokažu mogu se bolje prodat.
Večeras aBd pobjeđujemo.
Večeras aBd pobjeđujemo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
E idemo ljudi danas po prvu pobjedu aBd.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Može li neko molim vas postaviti linkove za prenos večerašnje tekme ali za mobitel i kako to sve već ide preko njega, bit ću na poslu za vrijeme utakmice 
Idemo po pobjedu
P.s ako ima neko snimke ovih utakmica dabposalju u pp ili ovdje ..hvala
P.s ako ima neko snimke ovih utakmica dabposalju u pp ili ovdje ..hvala