FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 06 sep 2015, 19:12

Tišina ovih dana pravo... ja se sve nadam zatišje pred buru... al' bit će haman kuurac.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 sep 2015, 19:20

Rezultat danasnji?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 sep 2015, 19:31

Zatisje pred slaviju i jako bitnu utakmicu. :thumbup: Dok je mirno, ja zadovoljan..ali sad ce opet utakmice, pa ce se opet voditi diskusija (bilo za pozitivan ili negativan rez). :D
Evo mog predvidjanja za slaviju:
Delac - Hebibovic, Stepanov, Tatomirovic, Puzigaca - Kovacevic - Okic, Ikande, Rustemovic, Velkoski - Benko.
Klupa: Ostrakovic, Baric, Bekic2, Mihojevic, Barbaric, Duljevic, Bekic.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 sep 2015, 19:36

@muhamedhulk

Vjerovatno ćemo gledati taj sastav protiv komšija. Okić je definitivno zaslužio opet da počne utakmicu, priželjkujem Barbu u Tandemu sa Stepom, i konačno Amera na krilu umjesto Krste. Ako već neće staviti Amera, onda Bekića dvicu nek stavi, Velkoskom bi godila klupa u svakom slučaju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2015, 22:17

Joj ko će dočekati četvrtak

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 06 sep 2015, 22:17

Pa mozel Krleta fap premjestit na klupu guzio majku vise :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 sep 2015, 22:21

zagorski je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Predsjedniče hoćel' ta analiza jbm vam više analizu
Ma to je bilo samo da se malo smire tenzije,nista drugo izgleda...
Ja se baš ponadah da će se nešto desiti na pauzi prema riječima Kusturice kad na kraju...

Opala je zainteresovanost totalno sad, evo i na forumu nidje žive duše na našoj temi, normalno nije to nikakav pokazatelj ali oslikava trenutnu nezainteresovanost za klubom. Umjesto da sad dovedemo trenera i da uz pobjedu u Lukavici protiv Borca na Koševu napravimo neku manju euforiju da se raja malo digne na noge klub šalje totalno kontra poruku, totalna tišina... Usrali su i sa ovom zabranom svih mogućih istupa u medije ekipe i trenera, i te izjave po portalima i novinama budite sigurni da mnogo utiču na ljude da dođu na utakmicu, sa stalnim najava tekme i stalnim intervjuima igrača dosta se raje može navući na tekmu... Hebote ova tišina, nit pressova, nit' kakvih izjava da bar neko kaže od igrača/SŠ/uprave nešto, nit' kakvih promjena koje su bile NAJAVLJENE, ništa...

Na kraju svo ono "analitičko pristupanje problema u i oko stručnog štaba, igrača, omladinskog pogona itd" o kojem nam je Kusturica vazio u onoj reda-radi izjavi se svelo na otkaz onom Doganu iz OP :rol:
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 sep 2015, 22:37

Mojne mi dirati Krleta,svi mogu al on ne,najveca zrtva naseg strucnjaka...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 sep 2015, 22:46

@bsv
Ne pase kad 'cure' informacije iz Kluba..ne pase ni sad, kad je tisina, kad se radi u miru, tisini, minimalnom pritisku. Nikad ugoditi :D

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 sep 2015, 22:47

Mislio sam na zvanične informacije oko dešavanja u i oko kluba, hebo mahalske, njih će vazda biti ako ništa :D
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 sep 2015, 23:00

Pa bilo je zvanicno..saopcenje je izdato. Normala da nam nece sve reci, sta i kako. Analizirali su sami, i vjerovatno skontali sta i kako dalje..da im ne valja trenutni trener, zamjenili bi ga odmah poslije Ze, i ne bi cekali do sada..a i data mu je opomena, sta bi ti vise? Pusti mahalske da je Dzeno bivsi, da se razmislja o novom treneru i sl. Zvanicno o tome nije bilo ni rijeci :D

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 07 sep 2015, 00:32

BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislio sam na zvanične informacije oko dešavanja u i oko kluba, hebo mahalske, njih će vazda biti ako ništa :D
Smiri se rođače ba, nisi dobar nikako. Šta očekuješ da će svako malo neko iz kluba praviti press i govoriti danas kontamo da smjenimo Dženu, našli smo dobru zamjenu, sutra ipak opcija koju smo kontali kao zamjenu je odustala pa ipak nećemo smjeniti Dženu i tako sve u krug. Pomalo, šta će biti biti, naše je da podržimo klub ma ko god ga vodio.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 sep 2015, 09:14

DrustveniParazit je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislio sam na zvanične informacije oko dešavanja u i oko kluba, hebo mahalske, njih će vazda biti ako ništa :D
Smiri se rođače ba, nisi dobar nikako. Šta očekuješ da će svako malo neko iz kluba praviti press i govoriti danas kontamo da smjenimo Dženu, našli smo dobru zamjenu, sutra ipak opcija koju smo kontali kao zamjenu je odustala pa ipak nećemo smjeniti Dženu i tako sve u krug. Pomalo, šta će biti biti, naše je da podržimo klub ma ko god ga vodio.
Hajde ne pravi levata od lika dobro je rekao, tri dana su do kraja pauze, a fino je rečeno u tom saopštenju koji će se segmenti čačkati, red je da se kaže koja nakon toga.

Svi veći klubovi imaju redovne live-blogove sa dešavanjima sa treninga, oko rostera, oko struke, oko marketinga. Bezze odmah nekome reći "nisi dobar, smiri se 'rođače'"... Svi mi navijamo za najveći sportski kolektiv u državi - Fudbalski Klub Sarajevo, plus svi imamo pravo na mišljenje, tebi ga niko ne opsorava, nemoj ni ti nikome.
Samo Saraj'vo.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 07 sep 2015, 09:50

Evo mene braćo ponovo. Kakva je situacija ovdje? Jeste li malo ohladili glave ? :beba: :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 sep 2015, 09:56

Situacija je neodrediva - situacije nema. :D Nista se ne desava, cak je i mahala na aparatima. :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 sep 2015, 10:11

Nema kod nas nikakvih situacija, to sto su pojedini mediji nesto piskarali ne znaci nista.

Imamo uredjen klub, samo sto tim ne pruza igre kakve smo mi ocekivali, sto uzrok mozemo traziti u odlasku dva kljucna igraca i suspenziji treceg i nedovoljnoj angazovanosti nekih drugih.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 10:15

muhamedhulk je napisao/la:Evo mog predvidjanja za slaviju:
Delac - Hebibovic, Stepanov, Tatomirovic, Puzigaca - Kovacevic - Okic, Ikande, Rustemovic, Velkoski - Benko.
Ako se ovu utakmicu zeli pobjediti onda treba izvesti najkompletniji tim. Baric je dokazano bolji i sigurniji od Hebibovica u ovako teskim utakmicama na ivici faula. Ne moze i Rustemovic i Kovacevic nego samo jedan od njih jer onda fali kreacije u sredini terena. Jedno je Rudar u domacoj utakmici a nesto sasvim drugo je Slavija u gostima. To je svima valjda jasno. Znaci namece se ovaj tim:

---------------------- Delac -----------------------
Baric ---- Stepanov ---- Barbaric ---- Puzigaca
-------------- Ikande ---- Kovacevic -------------
Okic -------------- Alispahic ----------- Velkoski
---------------------- Benko -----------------------

Tatomirovic, Radovac, Duljevic isto imaju kvalitet da nesto naprave.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 07 sep 2015, 10:42

Velkoski tribine, Almir Bekic krilo, Dzeno ispisnica
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 07 sep 2015, 11:18

PitarBordo je napisao/la: Hajde ne pravi levata od lika dobro je rekao, tri dana su do kraja pauze, a fino je rečeno u tom saopštenju koji će se segmenti čačkati, red je da se kaže koja nakon toga.

Svi veći klubovi imaju redovne live-blogove sa dešavanjima sa treninga, oko rostera, oko struke, oko marketinga. Bezze odmah nekome reći "nisi dobar, smiri se 'rođače'"... Svi mi navijamo za najveći sportski kolektiv u državi - Fudbalski Klub Sarajevo, plus svi imamo pravo na mišljenje, tebi ga niko ne opsorava, nemoj ni ti nikome.
Ako se nije reklo da se čačkalo ne mora značiti da nije. Budite strpljivi ba, doći će sve na svoje samo lagano. Neke stvari kod nas se još moraju popraviti, to što nemamo sad ne znači da nećemo imati nekad kasnije, odjednom sve ne može nikako.

Taj komentar njemu se nije odnosio samo na taj post već na njegove postove u zadnjih 15ak dana gdje u svakom traži da se Dženo otjera i tome slično, ako si pratio znaš šta piše.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 sep 2015, 11:46

DrustveniParazit je napisao/la:Ako se nije reklo da se čačkalo ne mora značiti da nije. Budite strpljivi ba, doći će sve na svoje samo lagano. Neke stvari kod nas se još moraju popraviti, to što nemamo sad ne znači da nećemo imati nekad kasnije, odjednom sve ne može nikako.

Taj komentar njemu se nije odnosio samo na taj post već na njegove postove u zadnjih 15ak dana gdje u svakom traži da se Dženo otjera i tome slično, ako si pratio znaš šta piše.
Pa dobro šta si ti sa tu nervozan zato što momak ima svoj stav i drži se toga? Ne kontam? A da pere pričom koja se poklapa sa tvojom onda bi bilo uredu?
Ne možemo svi isto razmišljati, jedno je nekome argumentovano iznijeti nešto, a drugo to prosipanje nakve cyber nervoze. Na kraju krajeva evo i ja perem već mjesec dana isto kao i BSV, ali ne perem ove koji su kontra, osim argumentovano. Ha ja.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hase73, trunks1946 i 25 gostiju.