Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Medijsku hajku možda možeš postići ako na jednoj-dvije domaće utakmice čitav Rajko Mitić ili JNA ili Karađorđe navija protiv Srbije, ali to je hipotetički gledano, a koliko je realno za očekivati takvo što, ne treba ni diskutovati o tome.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evo koju bih ja postavu zelio da vidim :
Stojke - Kolarov Ivanovic Spajic Tomovic - Matic Brasanac - Zivkovic Tosic Tadic - Skuntelaar
Srecno
Stojke - Kolarov Ivanovic Spajic Tomovic - Matic Brasanac - Zivkovic Tosic Tadic - Skuntelaar
Srecno
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
E jest' mi drago što ga je Andrija zabio, pa makar i na ovaj način, zbog svih koji su ga pljuvali nakon Bate Borisova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
našli da pljuju dijete... pored živog babaVirtu4l je napisao/la:E jest' mi drago što ga je Andrija zabio, pa makar i na ovaj način, zbog svih koji su ga pljuvali nakon Bate Borisova.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajd bar nismo više u minusu i odradili smo suspenziju bez prisustva publike. Utakmica i igra Srbije ništa posebno, neki lagani ritam, tipična tekma fenjeraša
Mitrović=bol u qrcu level n-ti
Valjalo bi kad bi protiv Francuza šansu dobio još koji mlad igrač.
Šipci uzeli bod u Danskoj, sad imaju realne šanse za drugo mjesto. Biće maksimalno naoštreni u oktobru, a Ćurčić bi pobjedom dole u očima dobrog dijela navijača, donekle spasio ove horor kvalifikacije.
Šipci uzeli bod u Danskoj, sad imaju realne šanse za drugo mjesto. Biće maksimalno naoštreni u oktobru, a Ćurčić bi pobjedom dole u očima dobrog dijela navijača, donekle spasio ove horor kvalifikacije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako igraju preko qrca, lagano i opušteno kao da je turnir na Vratniku a ne kvale za EP.
Šteta što ne uđe ona bomba na kraju kad je lopta okrznula stativu, ne sjećam se ko je šutirao.
Šteta što ne uđe ona bomba na kraju kad je lopta okrznula stativu, ne sjećam se ko je šutirao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Nekoliko albanskih igrača fotografisalo se u Kopenhagenu u društvu čoveka koji je proglašen kao „heroj sa dronom“.
Fotografija je nastala pre utakmice u glavnom gradu Danske koja je završena bez golova.
Kakva napaćena sirotinja Bože dragi
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ko ih yebe. mada oni su to htjeli to su i dobili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Brašanac odigrao odlično.
marconato je napisao/la:Postici cu vecu medijsku hajku na Toleta i co, vece turbolencije u samom savezu, jacanje opozicije (ako takva uopste i postoji)...dok u suprotnom Tole samo utvrdjuje svoju poziciju, ide po starom, ostavlja Ćurču za selektora i nastavlja sa operacijom "stvaranja tima za nove kvalifikacije" i tako sve iznova...
Ok, ne moramo da navijamo protiv, ali u najmanju ruku ne trebamo ni da idemo na utakmice i da se nerviramo i cimamo nesto oko ove kriminogene organizacije...![]()
Zato i kazem da je bojkot najbolje resenje kad vec ne postoji volja, snaga i zelja da se nesto konkretno uradi....
Upravo tako.
Mi ne samo da ne idemo u Francusku, već tu nema nikakvih naznaka kakve će konture tima biti za kvale 2018.:
- hoce li Rajkovic zameniti Mustafu
- da li je Ivanović bek ili stoper
- da li su drvna gradja Petrović, Fejsa, Brašanac i co. tu kao fikusi ili se na njih ozbiljno računa
- koliko godina treba da prodje da bi SMS, Maksimović, Antonov, Gajić, Veljković dobili šansu u A repki
A Tole i dalje jaše i ne namerava da stane sa tom igrom u kojoj njegovi poslušnici poput Qurčića završavaju poslove za Ramadanija i društvo.
Naravno, zato se Brasanac i nasao u timu sinoc kao i Zivkovic s tim sto za Zivkovica nemam nameru da im zamerim jer je decko zaista dobar igrac i bice u dogledno vreme jedan od nosilaca igre.MaGiCa je napisao/la: A Tole i dalje jaše i ne namerava da stane sa tom igrom u kojoj njegovi poslušnici poput Qurčića završavaju poslove za Ramadanija i društvo.
Sta bi sa Suboticem ? Jel se taj definitivno oprostio od reprezentacije ili mi na lageru imamo 10-tak igraca kojima ne pada napamet da igraju dok su Karadzicevi lopovi u savezu ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
I jedno i drugo.Tribalian je napisao/la:Sta bi sa Suboticem ? Jel se taj definitivno oprostio od reprezentacije ili mi na lageru imamo 10-tak igraca kojima ne pada napamet da igraju dok su Karadzicevi lopovi u savezu ?
S obzirom da K(a)rad(ž)ićevi lopovi ne žele da puste fotelje tek tako - izgleda da se Subota oprostio.
I ja sam da ide Tomislav, ali Subotić isti je u nekoliko utakmica reprezentaciju koštao poraza.
I da, sreća pa je kazna sinoć odrađena, inače mislim da bi bio rekordno mali broj ljudi na stadionu. Zaslužili su, odnosom prema dresu.
I da, sreća pa je kazna sinoć odrađena, inače mislim da bi bio rekordno mali broj ljudi na stadionu. Zaslužili su, odnosom prema dresu.
Kad Karadzic napusti kormilo FSS-a fudbal u Srbiji ce procvetati a reprezentaciju necemo prepoznati. A na videlo ce izaci sve sto su krili i zato ce odgovarati i naciji objasnjavati kakvi su ih to menadzeri "prisilili" da nam uniste selekciju. Djubrad !MaGiCa je napisao/la:
I jedno i drugo.
S obzirom da K(a)rad(ž)ićevi lopovi ne žele da puste fotelje tek tako - izgleda da se Subota oprostio.
Bice malo ljudi i protiv Portugala na JNA.NeshaFCB je napisao/la: I da, sreća pa je kazna sinoć odrađena, inače mislim da bi bio rekordno mali broj ljudi na stadionu. Zaslužili su, odnosom prema dresu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sa jednog drugog foruma:Tribalian je napisao/la:Kad Karadzic napusti kormilo FSS-a fudbal u Srbiji ce procvetati a reprezentaciju necemo prepoznati. A na videlo ce izaci sve sto su krili i zato ce odgovarati i naciji objasnjavati kakvi su ih to menadzeri "prisilili" da nam uniste selekciju. Djubrad !
Jutro je pametnije od večeri.
Ništa preko kolena.
Hladne glave se bolje razmišlja.
Noć je najtamnija pred svitanje.
Bez starog vola nema duboke brazde.
U fudbalu ne pobeđuje uvek bolji.
Nada umire poslednja.
Čuda se dešavaju svaki dan.
Ako San Marino pobedi u Pragu, i Gruzija otkine bod Španiji...
Tomislav Karadžić, "Kakve su ti misli, takve su ti kvalifkacije", četvrto izdanje.
@Trib nijedan igrač iz JLS nema mjesta u reprezentaciji. živković je opet po meni bio među najboljim protiv jermena.. samo ja bih još stavio SMS i Maksimovića kao i rajkovića te pozvao Gajića koji igra za bordo. Markovića ne bih zvao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
GK Rajković, Stojković
LB Kolarov, Antonov
RB Ivanović, Tomović, Basta
CB Nastasić, Subotić, Spajić, Maksimović
CM Maksimović, Milinković-Savić, Matić, Gudelj
AM Tadić, Ljajić
LW Kostić, X
RW Zivković, X
CF Mitrović, Djordjević, Ozegović
To su ti 22 potencijalnih igrača da se sklopi prvih 11 - čak 15 njih igra u ligama petice i barem 2-3 će to postati u nekom narednom periodu.
Ali, 1 batadjorista ni to ne ume, a FSS je uspeo da otera dvojicu ozbiljnih igrača.
Radi usporedbe: Hrvatska i BiH imaju po 13 reprezentativaca iz liga petice u rosteru za ove kvalifikacione mečeve, Slovenija - 10, a CG tek 3. I sve četiri bolje stoje od Srbije i to daleko bolje.
LB Kolarov, Antonov
RB Ivanović, Tomović, Basta
CB Nastasić, Subotić, Spajić, Maksimović
CM Maksimović, Milinković-Savić, Matić, Gudelj
AM Tadić, Ljajić
LW Kostić, X
RW Zivković, X
CF Mitrović, Djordjević, Ozegović
To su ti 22 potencijalnih igrača da se sklopi prvih 11 - čak 15 njih igra u ligama petice i barem 2-3 će to postati u nekom narednom periodu.
Ali, 1 batadjorista ni to ne ume, a FSS je uspeo da otera dvojicu ozbiljnih igrača.
Radi usporedbe: Hrvatska i BiH imaju po 13 reprezentativaca iz liga petice u rosteru za ove kvalifikacione mečeve, Slovenija - 10, a CG tek 3. I sve četiri bolje stoje od Srbije i to daleko bolje.
Da @ Magica, ali bez Raće
Pazi, sa velikom vecinom tog sastava gore se slazem, ali mi pored njih imamo jos c-a 10-15 igraca koji bi u vecini reprezentacija u ovim kvalifikacijama bili u rosteru od 23 igraca, neki i u prvim postavama:
Obradović, Ninkov, Gajić, Pejčinović, D. Tošić, Mladenović, Milivojević, Radoja, Boško Janković, Đuričić, Z. Tošić, Lazović, Pešić, Škuletić...(6 njih u ligama 5, 3 u LŠ)
Bukvalno imamo bazu od 35-40 igraca, a to je za 2 selekcije. Jedna da se bori za jedno od prva 2 mjesta u bilo kojoj grupi, a druga da hvata baraz, ALI mi te igrace imamo samo na papiru onako, a sve ostalo nemamo! Pocevsi od saveza, selektora, atmosfere u timu, zalaganja igraca, navijaca itd...
Pazi, sa velikom vecinom tog sastava gore se slazem, ali mi pored njih imamo jos c-a 10-15 igraca koji bi u vecini reprezentacija u ovim kvalifikacijama bili u rosteru od 23 igraca, neki i u prvim postavama:
Obradović, Ninkov, Gajić, Pejčinović, D. Tošić, Mladenović, Milivojević, Radoja, Boško Janković, Đuričić, Z. Tošić, Lazović, Pešić, Škuletić...(6 njih u ligama 5, 3 u LŠ)
Bukvalno imamo bazu od 35-40 igraca, a to je za 2 selekcije. Jedna da se bori za jedno od prva 2 mjesta u bilo kojoj grupi, a druga da hvata baraz, ALI mi te igrace imamo samo na papiru onako, a sve ostalo nemamo! Pocevsi od saveza, selektora, atmosfere u timu, zalaganja igraca, navijaca itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Koji izdominira Vulićevića i Živkovića i koji igra LŠ...DANTES je napisao/la:mladenović
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.