Niko nije iznad kritike a posebno ne on. Sinoć je napravio glupost koja graniči s idiotizmom i koja nas vrlo lako može koštati. Pljuvati ga ne smijemo ali ne treba ga ni podržavat u gluposti. Momak je mlad, temperamentan i malo čak udaren ima vremena da se to ispegla ali pitanje je hoće li, jer kod ovakvih karaktera kao što je on to ide na principu tempirane bombe.Donnie Darko je napisao/la:100% ljudi koji pljuju Bešića zbog sinoćnjeg poteza, to radi upravo zato što je taj kloc jedina alternativa u ovom trenutku.Fidelis je napisao/la: Smetljari sta se sekirate ima pjevac Anel za kojeg dobijate pinku da ga gurate,on ce nas izvuci![]()
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- RK Gradacac
- Kontakt:
Fuj kakav clanak o Besicu na naslovnoj. Neki "novinari" stvarno nemaju obraza. Da ne znam, pomislio bih da sam na nekom portalu iz jedne od susjednih drzava. 

010 ISN'T JUST A CODE
Ovdje se ne radi o kritici nego o pljuvanju najgore vrste.Tekst je pun podmetanja,izvrtanja cinjenica,pa cak ima tendenciju da se,u slucaju da se ne plasiramo na EP,sva krivica svali na Bešića i njegovu gresku.
Dalje,u tekstu je vidljiva frustracija autora gdje on nabada da eto kao Bešić igra a ne bi trebao igrati zato sto vec neko vrijeme nije standardan u klubu.
Ja tu frustraciju razumijevam samo kao žal sto je Bešić standardni clan prvih 11 a ne neki drugi igraci,od cijeg igranja i eventualne prodaje bi,citaj,doticni i svi slicni njemu,imali direktnu materijalnu korist.Jer sugerisati da Mume inace ne bi trebao imati mjesta u prvih 11,sto se,ponavljam,ovim tekstom direktno sugerise,moze samo kompletan idiot i neznalica ili neko ko bi od drugacijeg razvoja situacije imao licnu korist.
I najgora gnjusoba od svega,autor prakticno preporucuje UEFI da ga kazni sa dvije a ne sa jednom utakmicom i jasno navija za to.
Dalje,u tekstu je vidljiva frustracija autora gdje on nabada da eto kao Bešić igra a ne bi trebao igrati zato sto vec neko vrijeme nije standardan u klubu.
Ja tu frustraciju razumijevam samo kao žal sto je Bešić standardni clan prvih 11 a ne neki drugi igraci,od cijeg igranja i eventualne prodaje bi,citaj,doticni i svi slicni njemu,imali direktnu materijalnu korist.Jer sugerisati da Mume inace ne bi trebao imati mjesta u prvih 11,sto se,ponavljam,ovim tekstom direktno sugerise,moze samo kompletan idiot i neznalica ili neko ko bi od drugacijeg razvoja situacije imao licnu korist.
I najgora gnjusoba od svega,autor prakticno preporucuje UEFI da ga kazni sa dvije a ne sa jednom utakmicom i jasno navija za to.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 07 sep 2015, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
ma upravo zbgog slicnih stvari je Besic u drugom planu u Evertonu,i grije klupu puno starijim igracima na njegovoj poziciji,ali on je dobar igrac i mora se rijesiti ovih bubica u glavi,mislim glup je nacin ovako dobiti crveni u situaciji kada igramo dvije utakmice koje moramo pobjediti,a nemamo alternativa nekih na njegovoj poziciji,posebno je proazavajuce sto je to uradio protiv amatera,on je dobar igrac volio bi da se rijesi ovih balkanskih bubica i da napravi karijeru,inace crno mu se pise,ima sve predispozicije da postane odlican igrac,nadam se i zbog njega i zbog nas da ce prestati praviti ovakve gluposti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
A zašto mislite da ovakvi članci i drugi vidovi kritike u pravom smislu neće koristiti mladom igraču da sazrije, da smiri glavu i da stasa, nauči iz grešaka?RK Gradacac je napisao/la:Fuj kakav clanak o Besicu na naslovnoj. Neki "novinari" stvarno nemaju obraza. Da ne znam, pomislio bih da sam na nekom portalu iz jedne od susjednih drzava.
Je li to naši portali trebaju samo imati ulogu dupeuvlakača?
Taman kao Balotelliu, trebamo ga samo hvaliti i pričati kako je cool, kako mu je Ferrari lijep, a frizura još ljepša, vidjet ćemo gdje će stići.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Evo i ja koji uvijek hvalim Besica moram se sloziti da je ovo donekle nepromisljen potez. Prvo da se je unio njihovim igracima u lice i **** im sve po spisku dobio bi samo zuti, ne crveni. I kada je vec bacio on se okrece kao da je vec znao da ce dobiti crveni. A vidjelo se je da sudija razmislja par sekundi sta da uradi. Da se je tada okrenuo bunio, pravio pritikas na sudiju sta god mozda bi mu sudija opet dao samo zuti jer ipak se radi o **** Andori. Za puno gore stvari su se dobijali samo zuti kartoni, posebno ako vazis za favorita.
Stvarno mi nije jasno ovo njegovo okretanje i povlacenje zbog yebene zvake. Pa imas igraca koji nekom slome nogu ili ga odvale laktom u glavu svom snagom pa se bune kao da nisu nista uradili.
Stvarno mi nije jasno ovo njegovo okretanje i povlacenje zbog yebene zvake. Pa imas igraca koji nekom slome nogu ili ga odvale laktom u glavu svom snagom pa se bune kao da nisu nista uradili.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Novinari
Kritikovati na ovako fuj način mogu samo novinari amateri. Otkud nekome pravo da momka koji igra u najjačoj ligi na svijetu i koji je sa svoje 22 godine dao reprezentaciji mnogo više nego neki za cijelu karijeru, naziva amaterom, divljakom, glupanom. Na svakom portalu po 10 članaka o njemu. Treba davati izjave svake sedmice, pričati o svom životu, ispijati kafe s njima, pa bi onda zaslužio možda poneku normalnu riječ. Drugi su pravili mnogo veće gluposti i izdaje pa se nije ovoliko pisalo. Nisam za vrijedjanje, o kome god da se radi, a pogotovo o njemu. U svakoj utakmici daje svoj maksimum, svjestan je da je pogriješio, svjesni su i oni koji treba da budu svjesni i da razgovaraju s njim o tome. Nema potrebe da nam amateri "otvaraju oči".

Ajmo biti realni, Besic i igra onako kako igra jer je po prirodi agresivan, mudonja, pun samopouzdanja...
Ne treba sad na momka dizati hajku, on onakav pun sebe vrlo lako moze reci papa BiH, papa repka...
Novinari nam po ko zna koji put rade o glavi...
Ne treba sad na momka dizati hajku, on onakav pun sebe vrlo lako moze reci papa BiH, papa repka...
Novinari nam po ko zna koji put rade o glavi...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nedo Bog da je Pjanic dobio crveni na onaj nacin, ali posto je mezimce kaze raja hajmo ga braniti...
Budi realan, kako napisati nesto lose protiv igraca one kvalitete i onoga sto pruza u repci ???tuzlak1987 je napisao/la:Nedo Bog da je Pjanic dobio crveni na onaj nacin, ali posto je mezimce kaze raja hajmo ga braniti...
Kako???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ne napisati, pogodio je covjeka zvakom za dan fair playa kao da je to neki ker, a ne covjek... Da mi je brat ne bih ga branioHusika je napisao/la:Budi realan, kako napisati nesto lose protiv igraca one kvalitete i onoga sto pruza u repci ???tuzlak1987 je napisao/la:Nedo Bog da je Pjanic dobio crveni na onaj nacin, ali posto je mezimce kaze raja hajmo ga braniti...
Kako???
Inace ja od njega nisam nista vidio od Svjetskog. Ne znam sta vi to gledate?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 sep 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba da se oko toga dize neka hajka, ali ni on ono nije trebao uraditi
@Husika Mume to ne bi uradio, jer momak voli Bosnu i ne bi tek tako reko bye bye ode ja. Nije on Djedovic da ucini takvo sto.
@Husika Mume to ne bi uradio, jer momak voli Bosnu i ne bi tek tako reko bye bye ode ja. Nije on Djedovic da ucini takvo sto.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ljudi moji ako mi ovisimo o jednom igracu onda nemamo sta traziti ni u barazu a kamoli EP-u. Ja vjerujem da nam Besic nece biti potreban protiv velsa
⭐
Za Muhameda nema pristojne zamjene. Pa vidi samo ko se spominje kao zamjena, Hadžić, Cimirot, Grahovac...
Za neke pozicije jednostavno nemamo kvalitetnu zamjenu a jedna od njih je i pozicija zadnjeg veznog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za neke pozicije jednostavno nemamo kvalitetnu zamjenu a jedna od njih je i pozicija zadnjeg veznog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije žvaka za seljaka
A sad malo ozbiljno. Ima 22 godine, ok mlad je i sl.... Ovo mu nije prvi put. Prije nekog vremena isto prijateljska bezze utakmica on hoće udarati čovjeka
Carko il nek mu plate psihića ili će letiti i iz Evertona. Tamo su ga izgleda vec i provalili tako da mu je klupa majkara. Sad se dobro treba zamisliti, ako on ovoliko fali onda mozes misliti na sta je ova repka spala kada ovisi o Bešiću. Dečko je muha zunzara bez glave, ako izuzmemo onu partiju protiv Argentine i Welsa to bi bilo to.

A sad malo ozbiljno. Ima 22 godine, ok mlad je i sl.... Ovo mu nije prvi put. Prije nekog vremena isto prijateljska bezze utakmica on hoće udarati čovjeka

Dobro je ba Ilija, imal i jedan nas igrac da je dobar?krmpotich je napisao/la:Nije žvaka za seljaka![]()
![]()
![]()
A sad malo ozbiljno. Ima 22 godine, ok mlad je i sl.... Ovo mu nije prvi put. Prije nekog vremena isto prijateljska bezze utakmica on hoće udarati čovjekaCarko il nek mu plate psihića ili će letiti i iz Evertona. Tamo su ga izgleda vec i provalili tako da mu je klupa majkara. Sad se dobro treba zamisliti, ako on ovoliko fali onda mozes misliti na sta je ova repka spala kada ovisi o Bešiću. Dečko je muha zunzara bez glave, ako izuzmemo onu partiju protiv Argentine i Welsa to bi bilo to.
This time next year we'll be millionaires.
Ovisimo o Besicu posto igramo tradicionalno napadacki i tehnicki jak fudbala. Vecina igraca koji nam valjaju i koji se forsiraju u domacim klubovima ( su oni koji "znaju lopte" ) i to je preko 90% veznjaka su centralni-ofanzivni vezni. Znaci "proizvedemo" jako malo do nista "Besica". Eto sreca u nesreci da se je momak razvio na zapadu gdje skoluju i takve igrace jer on ovdje nebi nikada napredovao u takvog igraca. Zato smo trebali posebno pripaziti na takve igrace a to se nije desilo od proslog selektora dalje sto je po meni sigurno greska. Isto kao sto se nije pozivao taj treci, cetvrti napadac sto je Mesa popravio. I sada dolazimo u situaciju da nam moraju "polivalentni" igraci pokrivati tu poziciju ( centralni-ofanzivni vezni koji glume zadnje vezne ) i to naravno nije to. Posebno jer je Besic jos fenomenalan igrac.theboss_RD07 je napisao/la:Ljudi moji ako mi ovisimo o jednom igracu onda nemamo sta traziti ni u barazu a kamoli EP-u. Ja vjerujem da nam Besic nece biti potreban protiv velsa
Ali preskace se glavno pitanje,ko je kriv sto moramo krpiti Bešićevu poziciju i sto nemamo kvalitetnu zamjenu?Ajax je napisao/la:Ovisimo o Besicu posto igramo tradicionalno napadacki i tehnicki jak fudbala. Vecina igraca koji nam valjaju i koji se forsiraju u domacim klubovima ( su oni koji "znaju lopte" ) i to je preko 90% veznjaka su centralni-ofanzivni vezni. Znaci "proizvedemo" jako malo do nista "Besica". Eto sreca u nesreci da se je momak razvio na zapadu gdje skoluju i takve igrace jer on ovdje nebi nikada napredovao u takvog igraca. Zato smo trebali posebno pripaziti na takve igrace a to se nije desilo od proslog selektora dalje sto je po meni sigurno greska. Isto kao sto se nije pozivao taj treci, cetvrti napadac sto je Mesa popravio. I sada dolazimo u situaciju da nam moraju "polivalentni" igraci pokrivati tu poziciju ( centralni-ofanzivni vezni koji glume zadnje vezne ) i to naravno nije to. Posebno jer je Besic jos fenomenalan igrac.theboss_RD07 je napisao/la:Ljudi moji ako mi ovisimo o jednom igracu onda nemamo sta traziti ni u barazu a kamoli EP-u. Ja vjerujem da nam Besic nece biti potreban protiv velsa
Ko je isao po Evropi i gledao igrace,skautirao?Ko je propustio etablirati pouzdanu zamjenu?I sta nam je iskautirao,Anela Hazica?Pa dobro,ako je to zamjena za Bešiča uredu ali ne mozemo se onda praviti mutavi,trebamo reci selektor ima zamjenu i ako ne odgovori zadatku krivica je iskljucivo njegova,nema vadione.
Jel se moglo desiti da Bešič dobije dva zuta ili crveni i na neki drugi,regularniji nacin?
Je li se moglo desiti da se Bešić povrijedi?Ili Pjanić?
Džexon, Begović, mali Hodžić iz Dinama je stroj, Zukanović......Momciluk je napisao/la: Dobro je ba Ilija, imal i jedan nas igrac da je dobar?
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, MostarskiSin i 18 gostiju.