Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
E ako si ti ovaj Faris,aferim!

nisam.. komentar 31.08.2015 u 15.27NEZALAGANJE je napisao/la:E ako si ti ovaj Faris,aferim!![]()
![]()
ocekivao sam da javno cestita momcima na pobjedi, ali eto...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ma cestitace, al mozda i to reda radi... najgorre sto mu se moze desit je, da momci odigraju dobro i ostvare bolji rezultat nego na proslom prvenstvu.. jednostavno kad ga budemo prestali spominjat_dreamer_ je napisao/la:ocekivao sam da javno cestita momcima na pobjedi, ali eto...
Sapce je napisao/la:ma cestitace, al mozda i to reda radi... najgorre sto mu se moze desit je, da momci odigraju dobro i ostvare bolji rezultat nego na proslom prvenstvu.. jednostavno kad ga budemo prestali spominjat
Stvarno bi ovo bio veliki udarac, kako njemu, tako i Njemcu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bez tebe majstore smo nula !!! To se vidilo na zadnjem prvenstvu gdje si nas sam nosio, gdje smo ispali sa tri pobjede nesrecno. Litvaniju si sam razbio, igrac sa mudima bas to sto nam fali. Sretno u novoj NBA sezoni i da nam se vratis uskoro .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hahaha patetike li ista ova finska nas je razbila sa mirzom 28 razlike , isti taj mirza je igrao najgore utakmice protiv latvije i makedonije ne preseravaj se cuj nula XD i sa njim smo EB 2011 zavrsili sa 1 pobjedombhfanatic14 je napisao/la:Bez tebe majstore smo nula !!! To se vidilo na zadnjem prvenstvu gdje si nas sam nosio, gdje smo ispali sa tri pobjede nesrecno. Litvaniju si sam razbio, igrac sa mudima bas to sto nam fali. Sretno u novoj NBA sezoni i da nam se vratis uskoro .
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jesam napiso na proslom prvenstvu nas je mirza nosio. nemoze on sve utakmice nas spasavat, normalno da ce i on nekad zakazat i on je samo covjek. al hoces mi rec da je ovo dobro sto igramo bez njega i nihada ?? za nihada razumijem sto smo svi ogorceni ali mirzi se nema sta zamjerit. budimo realni.grgr je napisao/la:Hahaha patetike li ista ova finska nas je razbila sa mirzom 28 razlike , isti taj mirza je igrao najgore utakmice protiv latvije i makedonije ne preseravaj se cuj nula XD i sa njim smo EB 2011 zavrsili sa 1 pobjedombhfanatic14 je napisao/la:Bez tebe majstore smo nula !!! To se vidilo na zadnjem prvenstvu gdje si nas sam nosio, gdje smo ispali sa tri pobjede nesrecno. Litvaniju si sam razbio, igrac sa mudima bas to sto nam fali. Sretno u novoj NBA sezoni i da nam se vratis uskoro .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nisam ja rekao da je dobro sto igramo bez njih 2 nego ne budi patetican i ne govori da smo nula kad nas je samo pobjeda protiv litve prosli EB spasila sramote jer smo igrali sramotno prve 2 utakmcie...
- Donnie Darko
- Kontakt:
dvije pobjede, ispali na koš razliku.grgr je napisao/la:Hahaha patetike li ista ova finska nas je razbila sa mirzom 28 razlike , isti taj mirza je igrao najgore utakmice protiv latvije i makedonije ne preseravaj se cuj nula XD i sa njim smo EB 2011 zavrsili sa 1 pobjedombhfanatic14 je napisao/la:Bez tebe majstore smo nula !!! To se vidilo na zadnjem prvenstvu gdje si nas sam nosio, gdje smo ispali sa tri pobjede nesrecno. Litvaniju si sam razbio, igrac sa mudima bas to sto nam fali. Sretno u novoj NBA sezoni i da nam se vratis uskoro .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovako nesto bi bilo dovoljno i od Nurkica, fino lijepo kaze tako je i tako . Razjasni svoju situaciju, smiri tenzije, zaustavi nagadjanja. Ako nece sa savezom da razgovara bar se moze naci normalan novinar da se razjasni navijacima..zgembo89 je napisao/la:
Prva recenica i odmah slaga.
Oko Juke je nejasno nesto se tu mulja al pred nama je vidjet cemo ja sam vec prije nacuo da se priprema slucaj Djedovic2,a sve kao fokus na sukobu menadzer Harun,a u pozadini ko zna sta je..tuzlak1987 je napisao/la:Ovako nesto bi bilo dovoljno i od Nurkica, fino lijepo kaze tako je i tako . Razjasni svoju situaciju, smiri tenzije, zaustavi nagadjanja. Ako nece sa savezom da razgovara bar se moze naci normalan novinar da se razjasni navijacima..zgembo89 je napisao/la:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Olympique je napisao/la:Prva recenica i odmah slaga.
Nije igrao jedan ciklus nakon svadje s markovicem ili ko je vec tad vodio repkuDonnie Darko je napisao/la:Olympique je napisao/la:Prva recenica i odmah slaga.
Bajramović, sjećam se tada zaigrao Varda i kontam evo nam napokon dobar centarski par, kada Mirza odustane radi povrijede leđa, a 10 dana poslje početka naših priprema, počnu pripreme vitorie i tu redovno započnegrgr je napisao/la:Nije igrao jedan ciklus nakon svadje s markovicem ili ko je vec tad vodio repkuDonnie Darko je napisao/la:Olympique je napisao/la:Prva recenica i odmah slaga.
Za vrijeme Markovića napustio kvalifikacije pa mu Marković išao kući moliti da se vrati, a kasnije kada smo igrali baraz sa Markovićem nije došao
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Gabon
- Kontakt:
Namazan je Teletovic 
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Mah ja kazem ne zamjerim Mirzi ni izbliza ko nihadu a ni juki . Mirza je bio Mirza , zbog njega nisam spavao kasnio na poso na fakultet na sve moguce da ga vidim 2 minute u igri a on ipak ne zaigra znam vrlo dobro razloge jer pratim nba 15 godina najmanje ... Razocaran sam nikad mi vise nece bit isti u ocima ni jedan od njih 3 jednostavno za mene je to velika izdaja od Mirze mi je jos pateticnije ispala ona konferencija gdje je on potencirao na tome da je on jedva ziv ostao a ne na to da je on sreman da igra ali nije htio da se za to izbori. Neka mu je sa srecom u svakom slucaju a euro za 2 godine je daleko mozda i predaleko...
Nije džabe uzeo ligatu kao PRGabon je napisao/la:Namazan je Teletovic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.