FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 07 sep 2015, 15:05

belosevic28 je napisao/la:Mozda nije mjerilo, ali atmosfera na temi je nekako odraz atmosfere na tribinama. @joker, sjecas se ludnice na temi pred kraj prosle sezone. Pa covjece, ne bude te 2 sata, nakupilo se 150 postova...
Sjecam brate, zato mi i jeste tuga vidjeti ovo sada. Ne uđem na temu cijeli dan, dođem kuci kad ono 6-7 postova za cijeli dan.. Nadam se da cemo nekim cudom otresti Slaviju, ona igra protiv Rudara mi ne daje ni sekundu optimizma. Da je neka kvalitetnija ekipa igrala onaj dan sa nama, ne bi mi dosli do 3 boda ni pomocu trikova. Borac nas naravno ceka sa novim bunkerom na Kosevu, nadam se da ce konacno se naci nacin da probijemo onu njihovu igru jbt..
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 sep 2015, 15:12

Realnost je,a i za ocekivati je,da uzmemo 6 bodova iz naredna dva kola.
Medutim ja,kao i za prva 4 kola,imam nekakav los predosjecaj...daj Boze da se prevarim.
Ne smijem ni pomisliti kakva bi negativa nastupila u slucaju kiksa.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 sep 2015, 15:14

Neka malo i tišine, bolje i to nego presipanje iz šupljeg u prazno koje se ogleda u 90 % postova ovdje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 sep 2015, 15:27

DrustveniParazit je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislio sam na zvanične informacije oko dešavanja u i oko kluba, hebo mahalske, njih će vazda biti ako ništa :D
Smiri se rođače ba, nisi dobar nikako. Šta očekuješ da će svako malo neko iz kluba praviti press i govoriti danas kontamo da smjenimo Dženu, našli smo dobru zamjenu, sutra ipak opcija koju smo kontali kao zamjenu je odustala pa ipak nećemo smjeniti Dženu i tako sve u krug. Pomalo, šta će biti biti, naše je da podržimo klub ma ko god ga vodio.
"Rođače" imaš opciju gnjavatori ako ti se ne čita pa izvoli, ako ti ni to ne odgovara onda samo zaobiđeš moje postove. Jednostavno.
I nisam mislio na press-ove nego na standardne povremene intervjue i sl. igrača, nazovi "stručnog" štaba i ostalih, budi siguran da ti povremeni standardni intervjui u kojima Benko kaže da će ostaviti zadnju kap krvi na terenu i u kojima Dženo kaže kako je Slavija opasan protivnik podsjete nekog manje zainteresovanog od nas da Sarajevo igra taj i taj dan tu i tu, pa će ga možda prevariti i da dođe, ili recimo kad čuje lupam opet Rustemovića kako kaže da će dati sve od sebe možda će pomisliti evo opametili su se, odoh ih sad gledati. Ova totalna tišina umanjuje zainteresovanost za klubom debelo, uz naravno rezultatsku krizu i ostavljanje Džene i društva na klupi.
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 15:40

PitarBordo je napisao/la:A dolazi nam Borac kojeg haman ne možemo dobiti na Koševu da se porodimo u zadnje vrijeme...

A itekako ima i ovdje aktivnost mjerodavnost sa vanjskom atmosferom...
Teza ce biti sada utakmica protiv Slavije nego domaca protiv Borca. Njih cemo lakse dobiti na veci igracki kvalitet. Ova utakmica je odlucujuca i za njih i za nas i mozda za trenera. Pobjeda donosi euforiju i vjerovatno niz pobjeda, jedne za drugom.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 sep 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 sep 2015, 15:40

joker90 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Mozda nije mjerilo, ali atmosfera na temi je nekako odraz atmosfere na tribinama. @joker, sjecas se ludnice na temi pred kraj prosle sezone. Pa covjece, ne bude te 2 sata, nakupilo se 150 postova...
Sjecam brate, zato mi i jeste tuga vidjeti ovo sada. Ne uđem na temu cijeli dan, dođem kuci kad ono 6-7 postova za cijeli dan.. Nadam se da cemo nekim cudom otresti Slaviju, ona igra protiv Rudara mi ne daje ni sekundu optimizma. Da je neka kvalitetnija ekipa igrala onaj dan sa nama, ne bi mi dosli do 3 boda ni pomocu trikova. Borac nas naravno ceka sa novim bunkerom na Kosevu, nadam se da ce konacno se naci nacin da probijemo onu njihovu igru jbt..
I od tih 7 računaj da bude 1 moj u kojem tjeram Dženu, 1 u kojem me neko napada zbog istog, 1 u kojem @Ajax pravi formacije i taktike i ostane ti slobodno još 4 mjesta za nasumične postove u koje se uglavnom upišu Pantelija u kojem progovori koju o Dženi kao i Zagorski, miden/maca/Bosnian dodaju koju o tribini i na kraju ti/Hilmo/Sabinho ili Beli/unbx dobacite nešto i to je to :mrgreen:

Nek' mi halali koga nisam uvrstio ovde, ovo je bilo na prvu hah :)
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 sep 2015, 15:44

Ajax je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:A dolazi nam Borac kojeg haman ne možemo dobiti na Koševu da se porodimo u zadnje vrijeme...

A itekako ima i ovdje aktivnost mjerodavnost sa vanjskom atmosferom...
Teza ce biti sada utakmica protiv Slavije nego domaca protiv Borca. Njih cemo lakse dobiti na veci igracki kvalitet. Ova utakmica je odlucujuca i za njih i za nas i mozda za trenera. Pobjeda donosi euforiju i vjerovatno niz pobjeda, jedne za drugom.
Ma ja kažem dolazi Borac za čiji bunker jednostavno nemamo rješenje.. Slavija je svakako teška utakmica, ali obzirom ko ih je preuzeo mislim da ako Dženan ne uspije Vojvodu da nadigra onda stvarno nema šta da traži u ovom ni u nižem rangu takmičenja.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 sep 2015, 15:48

BitiSrcemVezan je napisao/la:Nek' mi halali koga nisam uvrstio ovde, ovo je bilo na prvu hah :)
Nigdje mene, a ja svaki dan tu peglam nešto... al' neka. Otići će Dženo, čut ćemo se tad. :beba: :tralala:

Btw; Skakić nam sudi u Lukavici ahahaha....
Samo Saraj'vo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 sep 2015, 15:52

Bio je danas u avazu intervju sa Selimovicem... par pitanja o sastanku one ECA-e, o Radovcu i sl... za Dzenu je pitanje bukvalno prekopirano sa foruma (prica da je Ibrakovic poslije titule trazio Dzenin odlazak, a da je uprava zbog straha od mahale odbila to) sto je Dino ostro demantovao :mrgreen: uglavnom, nista novo nije rekao.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 07 sep 2015, 15:53

Tema i atmosfera su mrtva jer je jasno da uz Dzenu ne mozemo napraviti nikakav znacajniji iskorak, a tako smo puni potencijala. To jede mene, a siguran sam i mnoge druge navijace i nevjerovatno je da upravni odbor to ne osjeti, iz aviona se vidi ko je naslabija karika. Ako nista vidi se skaut sa narandzastom kravatom.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 sep 2015, 15:55

Dobro, kasno je sada Dženu mijenjati 2-3 dana prije tekme. Ponovno bi se ponovila ista greška kao onda pred Lišticu. Valjda se naučilo na greškama. Istina, nikada ovakva tišina nije bila u FKS, fakat neobična situacija, ali neka je bolje i tišina nego raznorazne dušmanske sprdancije dušmana da čitamo. Upravi se treba vjerovati kao i do sada i u interesu sviju će se doći do pravih riješenja. Jasno je, ako ostane do kraja reprezentativne pauze Dženanov ostanak ili odlazak zavisi od rezultata naredne dvije utakmice. Jer sada vidite koliko su pojedini novinari napravili halabuku u klubu radi svoga ličnog interesa:?: Izađoše fol sa svojim provjerenim informacija prije par sedmica da Dženi ode glava pa šta bi :?: Toliko o njihovim provjerenim izvorima i neka se zapitaju ti isti (posebno oni koji se kunu u FKS) koliku su štetu i nemir donijeli u klub. Neka je Dženan hebao m...r onome iz avaza sa provjerenim informacijama.
SRETAN BROJ - 1725

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 sep 2015, 15:57

Nema utakmica, nema novosti, mahala je bez informacija. A sve ostale teme:Hadzija ,Dzeni, Jesic, Samir su prezvakane po 80 puta.

Sad treba pisat ako ko zna kakvog van seriskog pjetlica,pionira, kadeta, juniora da nema guraca, stelu (pare) da mu treba samo sansa.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 sep 2015, 16:08

BitiSrcemVezan je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
I od tih 7 računaj da bude 1 moj u kojem tjeram Dženu, 1 u kojem me neko napada zbog istog, 1 u kojem @Ajax pravi formacije i taktike i ostane ti slobodno još 4 mjesta za nasumične postove u koje se uglavnom upišu Pantelija u kojem progovori koju o Dženi kao i Zagorski, miden/maca/Bosnian dodaju koju o tribini i na kraju ti/Hilmo/Sabinho ili Beli/unbx dobacite nešto i to je to :mrgreen:

Nek' mi halali koga nisam uvrstio ovde, ovo je bilo na prvu hah :)
Bravo! To je to, ukratko.. :urnebes: Jos poneko uleti, ali si pogodio sustinu..
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 sep 2015, 16:37

PitarBordo je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Nek' mi halali koga nisam uvrstio ovde, ovo je bilo na prvu hah :)
Nigdje mene, a ja svaki dan tu peglam nešto... al' neka. Otići će Dženo, čut ćemo se tad. :beba: :tralala:

Btw; Skakić nam sudi u Lukavici ahahaha....
Ma ima još bruku raje koja su mi pala na pamet al se nisu uklapali u jokerovu brojku, ti, head, thec, mcmlxvi ih ma do ujutro bi mogao nabrajati haha :D

Skaki ovaj put stan na malo boljoj lokaciji, pokazao je u Zenici da više ne pada na Ciglane :kafa:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 07 sep 2015, 17:50

Pitar6785 je napisao/la:Nema utakmica, nema novosti, mahala je bez informacija. A sve ostale teme:Hadzija ,Dzeni, Jesic, Samir su prezvakane po 80 puta.

Sad treba pisat ako ko zna kakvog van seriskog pjetlica,pionira, kadeta, juniora da nema guraca, stelu (pare) da mu treba samo sansa.
A potom da se neko javi kako je dotičnog vidio u dibeku da cucla pajp i udri jovo nanovo! :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 sep 2015, 18:06

Padam ispite ko na traci, ako me Saraj'vo ne vrati u zivot, nema meni hajra. :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 07 sep 2015, 18:17

Sto bi rekli stari "ispeci pa reci" ili "triput mjeri jednom rezi"
Pantelija je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:mogli bi i "nemamo budzet"
buĐet
https://bs.wikipedia.org/wiki/Budžet
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 sep 2015, 18:26

ShofaII je napisao/la:Sto bi rekli stari "ispeci pa reci" ili "triput mjeri jednom rezi"
Pantelija je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:mogli bi i "nemamo budzet"
buĐet
https://bs.wikipedia.org/wiki/Budžet
Napisao lik buĐet i to stavio ti veliko Đ da skontaš...
Samo Saraj'vo.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 07 sep 2015, 18:44

:lol: :lol: :lol: termin koji je "ye.o ti obitelj" nekad usvojio :rol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 sep 2015, 18:45

Ma ne sjecaju se svi Mirnela. :D
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.