Ma dobit cemo obje do kraja i bit cemo drugidelinjo je napisao/la:Hahahaha vala...da je kako drugi biti hahahaManuel je napisao/la:Naravno da idemo na istu grupu u kojoj je Srbija.Ako nekako prodjemo idemo na Srbiju ili Spaniju.badel62 je napisao/la:Moze mi neko objasniti sta ce se desiti i skim bi mogli iggrati ako budemo 3 ili ako budemo 4 ??
Ako budemo 4 ja mislim da idemo na prvog iz one grupe gdje Srbija dominira a ako budemo 3 da li idemo na istu grupu ili ?
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Smijesno kako neki najavljuju idemo na razvalimo Srbiju/Spaniju....a do prije par dana su bili zadovoljni sa utakmicom koju izgubimo sa manje od 10 razlike.
Dajte budite realni, historijski nam je uspjeh ako prodjemo u drugi krug.
Dajte budite realni, historijski nam je uspjeh ako prodjemo u drugi krug.
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ako bi mi dobili sve do kraja, a Poljska izgubila(sto nije nemoguce kakva je grupa...), mogli bi i biti drugi mozda i naravno da Francuska uzme sve do kraja...delinjo je napisao/la:Hahahaha vala...da je kako drugi biti hahahaManuel je napisao/la:Naravno da idemo na istu grupu u kojoj je Srbija.Ako nekako prodjemo idemo na Srbiju ili Spaniju.badel62 je napisao/la:Moze mi neko objasniti sta ce se desiti i skim bi mogli iggrati ako budemo 3 ili ako budemo 4 ??
Ako budemo 4 ja mislim da idemo na prvog iz one grupe gdje Srbija dominira a ako budemo 3 da li idemo na istu grupu ili ?
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 07 sep 2015, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj da razvalimo Srbiju, ne vjerujem sta citam. 
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Imal citav snimak gdje Bgt??????
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nikad losiju reprezentaciju nismo imali, al nikad slozeniju i borbeniju repku nismo imali
Svi su digli ruke od njih, al mislim da ce oni nastaviti ovaj trend bh kosarke ovog ljeta
Zasluzili su, a najvise Dusko koji nije odustao od ove ekipe jer nisu dosli najbolji igraci.
Ovo je sreca, ovo radovanje, onaj komentar Avdica, onaj osmijeh Duska, itd, itd, i ova sreca se ne moze kupiti nikakvim drzavljanstvom
Svi su digli ruke od njih, al mislim da ce oni nastaviti ovaj trend bh kosarke ovog ljeta
Ovo je sreca, ovo radovanje, onaj komentar Avdica, onaj osmijeh Duska, itd, itd, i ova sreca se ne moze kupiti nikakvim drzavljanstvom
Mozemo li s jednom pobjedom u iduca dva meca proci dalje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Moze li neko postaviti snimak utakmice sa Avdicem ?? Hvala.
[youtube][/youtube]
Vijesti iz Berlina kažu da radije biraju biti četvrti i ići na Francuze nego riskirati i ići na nas
Vijesti iz Berlina kažu da radije biraju biti četvrti i ići na Francuze nego riskirati i ići na nas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako pobjedimo Finsku, idemo u drugi krug. Prosta racunicaexbabilon je napisao/la:Mozemo li s jednom pobjedom u iduca dva meca proci dalje?
Bravo momci, bravo selektora
Pojedinci bi trebali razmisli o komentarisanju tokom utakmice, jer je ovo postalo previše degutantno čitati, ili administracija da reaguje na ovolike psovke igračima
Pojedinci bi trebali razmisli o komentarisanju tokom utakmice, jer je ovo postalo previše degutantno čitati, ili administracija da reaguje na ovolike psovke igračima
Morel se kako samo rusi pobijediti i da prodemo?
Dajte gif kad Ivanović, onako nasmijan, u hodu pokazuje da su koraci.
Jedna od slađih pobjeda naše selekcije u posljednje vrijeme. Hvala Duletu, hvala momcima na parketu, ali na tribinama. Šok-završnica! 
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 sep 2015, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MORE druze moj !!EdoBa je napisao/la:Morel se kako samo rusi pobijediti i da prodemo?
FK Sarajevo !
Treba Kikanovicu dati ovlasti da suta trice, nek bude nase tajno oruzje svakako ga na trici nece niko pokrivati. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Tobadel62 je napisao/la:MORE druze moj !!EdoBa je napisao/la:Morel se kako samo rusi pobijediti i da prodemo?
Najjača scena, ne samo Ivanović nego cijela ekipa, ono će biti hitHigh je napisao/la:Dajte gif kad Ivanović, onako nasmijan, u hodu pokazuje da su koraci.Jedna od slađih pobjeda naše selekcije u posljednje vrijeme. Hvala Duletu, hvala momcima na parketu, ali na tribinama. Šok-završnica!
badel62 je napisao/la:MORE druze moj !!EdoBa je napisao/la:Morel se kako samo rusi pobijediti i da prodemo?
mrsko mi sad racunat a i ne znam jel se gleda kos razlika ili medjusobni?
This time next year we'll be millionaires.
Mozemo li do baraza ?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.