Mi smo Vutraši najjaci smo najjaciForster je napisao/la:4 and Travari are still counting![]()
![]()
Ovaj novi doping radi svoje
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
-
gojzerica
- Kontakt:
gol u debiju, nije loše. onaj pogotak iz Delfina mi se neće prebacivati?
Po meni ne bi trebao, ne znam da li je bila slična situacija, neka se sekretar izjasnigojzerica je napisao/la:gol u debiju, nije loše. onaj pogotak iz Delfina mi se neće prebacivati?
123456 je napisao/la:
Onaj gol iz Delfina ostaje u 3.ligi.Naravno na kraju u All tabeli ce ti se to sve objediniti.Znaci problem je sto si promjenio ligu pa bi nama moglo to praviti problem u toku sezone(naprimjer kada provjeravamo tacnost dati i primljeni golove za Delfine ).gojzerica je napisao/la:gol u debiju, nije loše. onaj pogotak iz Delfina mi se neće prebacivati?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
4 kolo - GOOL kola - Vels - Izrael 0:0 - xinxee

14. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 4. KOLA

Tabela poslije 4. KOLA

Tabela poslije 4. KOLA

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa nismo puno zaostali s obzirom da prva 3 kola bacismo u vodu.
@legendo šta je s Ljiljanom?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A daaaaj kud pogodi Vels- Izrael. Jesam baksuz...
Postavljeni su parovi nove sezone sportsport.ba KUPA. Ove sezone će se tipovati na utakmice LP, tako da će utakmice kupa biti svako dvije sedmice, osim u slučaju kada igraju reprezentacije, tada će biti i tri sedmice razmaka, ali raspored odigravanja imate na pdfu kupa.
U drugo kolo su se direktno plasirali FK Topnici (kao osvajači lige za prošlu sezonu) i ekipa Green Dragonsi (osvajači kupa za prošlu sezonu). Preostali 28 ekipa je formiralo 14 parova, nakon random izvlačenja.
Za nove igrače neka pročitaju pravila kupa, jer su malo drugačija nego u ligi, da se ne bi desila neka greška i SLUZBENI rezultat
Sretno svima!
Ovdje tipujete:
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=105
U drugo kolo su se direktno plasirali FK Topnici (kao osvajači lige za prošlu sezonu) i ekipa Green Dragonsi (osvajači kupa za prošlu sezonu). Preostali 28 ekipa je formiralo 14 parova, nakon random izvlačenja.
Za nove igrače neka pročitaju pravila kupa, jer su malo drugačija nego u ligi, da se ne bi desila neka greška i SLUZBENI rezultat
Sretno svima!
Ovdje tipujete:
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=105
Da ne čeprkam po pravila, jedan igrač na dvije utakmice može staviti isti rezultat?
Npr: A:B 0:2, C:D 0:2.
Čini mi se da može, ali nisam siguran
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
A ništa, svake sedmice mu javim da tipuje i nikad ne tipuje, kad ga sretneš uši mu istegli, šupčinaKawhi je napisao/la:Pa nismo puno zaostali s obzirom da prva 3 kola bacismo u vodu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Možeš odigrati 1:0 npr. 6/5 utakmica i bonus par staviti neki drugi i ok je. Znači mora bar jedna utakmica biti drugim rezultatom. Ili jednostavnije ne smiju samo sve utakmice biti isti rezultat.Otelo je napisao/la:Da ne čeprkam po pravila, jedan igrač na dvije utakmice može staviti isti rezultat?
Ma hajd vidi prognozu, tekma Pjetlova. Nešto kontam da će biti nevažećaPadovan je napisao/la:Možeš odigrati 1:0 npr. 6/5 utakmica i bonus par staviti neki drugi i ok je. Znači mora bar jedna utakmica biti drugim rezultatom. Ili jednostavnije ne smiju samo sve utakmice biti isti rezultat.Otelo je napisao/la:Da ne čeprkam po pravila, jedan igrač na dvije utakmice može staviti isti rezultat?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa ok je, imaju dvojica isti rezultat na bonus par: Juventus-Chievo , prekršaj bi bio da ste 3 trojica odigrali 2:0Otelo je napisao/la:Ma hajd vidi prognozu, tekma Pjetlova. Nešto kontam da će biti nevažeća
Vidim nekima tesko "zaviriti" u pravilnik pa evo 4 osnovna pravila za Kup i tipovanje,
Clan 12b.
U SportSport.ba Kup-u jedan igrac ne smije na sve utakmice igrati isti rezultat.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako odigra isti rezultat na sve utakmice (7+4) njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Clan12c.
U SportSport.ba Kup-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako dva igraca istoga kluba odigraju 4(cetiri) ili vise utakmica (7+4) sa istim rezultatom njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
12d.
U SportSport.ba Kup-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako tri igraca istoga tima odigraju isti rezultat na 2 (dvije) iste utakmice (7+4) njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Clan 12e.
U SportSport.ba Kup-u niti jedan igrac ne smije odigrati iste rezultate kao i bilo koji igrac suprotnog tima.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako jedan igrac odigra iste rezultate na sve utakmice (7+4) kao i bilo koji igrac suprotnoga tima njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Clan 12b.
U SportSport.ba Kup-u jedan igrac ne smije na sve utakmice igrati isti rezultat.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako odigra isti rezultat na sve utakmice (7+4) njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Clan12c.
U SportSport.ba Kup-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako dva igraca istoga kluba odigraju 4(cetiri) ili vise utakmica (7+4) sa istim rezultatom njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
12d.
U SportSport.ba Kup-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako tri igraca istoga tima odigraju isti rezultat na 2 (dvije) iste utakmice (7+4) njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Clan 12e.
U SportSport.ba Kup-u niti jedan igrac ne smije odigrati iste rezultate kao i bilo koji igrac suprotnog tima.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako jedan igrac odigra iste rezultate na sve utakmice (7+4) kao i bilo koji igrac suprotnoga tima njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
Nerminovic
- Kontakt:
Drugi gol sezone, nevjerovatne scene na stadionu Space Arena 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Samo da napomenem da Delfini vode 1:0 a ne kako pise da gube.Izgleda da smo konacno pogodili sa dovodjenjem igraca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- MysticAladin
- Kontakt:
Kakav derbi u trećoj ligi između Mislioca i Hercegovaca iz Stoca.
Chini je zabio za vodstvo Hercegovaca (Hertha - Stuttgart 2-1), ali je Mistični izjednačio veoma brzo (Arsenal - Stoke 2-0). Novo vodstvo Hercegovcima donio je elninho (Frosinone - Roma 0-2) kontroverznim golom nakon mnogo sumnjive situacije (fauliran protivnički igrač, oduzeta lopta i gol Iturbea u 93-oj). Samo par momenata kasnije preokret!!! Dva gola u samo jednoj minuti postižu Mistični i liedson (Gijon - Valencia 0-1....gol u 92-oj Paco Alcacer
). Trenutno je 3-2 za Mislioce, ali Hercegovci imaju sjajnu šansu iz penala (United - Liverpool 2-1 u 86-oj)... Ludilooooo
EDIT: Promašili su penal Hercegovci (3-1 za United u 88-oj
)...
Chini je zabio za vodstvo Hercegovaca (Hertha - Stuttgart 2-1), ali je Mistični izjednačio veoma brzo (Arsenal - Stoke 2-0). Novo vodstvo Hercegovcima donio je elninho (Frosinone - Roma 0-2) kontroverznim golom nakon mnogo sumnjive situacije (fauliran protivnički igrač, oduzeta lopta i gol Iturbea u 93-oj). Samo par momenata kasnije preokret!!! Dva gola u samo jednoj minuti postižu Mistični i liedson (Gijon - Valencia 0-1....gol u 92-oj Paco Alcacer
EDIT: Promašili su penal Hercegovci (3-1 za United u 88-oj
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
@brile majstore.U dva kola donio si nam 6 bodova.Pa mi smo ostvarili transfer decenije.Svaka cast i samo tako nastavi....
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hvala ti, nadam se da nije samo pocetnicka sreca. Idemo po drugu ligu123456 je napisao/la:@brile majstore.U dva kola donio si nam 6 bodova.Pa mi smo ostvarili transfer decenije.Svaka cast i samo tako nastavi....
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.