Sta kaze, da ne tupim zube dzabeFranckRibery je napisao/la:Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako
Sportski komentatori
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
hahahah jao nebulozaesprit24 je napisao/la:Sta kaze, da ne tupim zube dzabeFranckRibery je napisao/la:Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Ulazi Hadžić umjesto Pjanića i ka'e komentator na BHT-u evo Meša daje priliku mladim igračima 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Komentator na HRT 2: "Spanoulis u stilu Krunoslava Simona..", pa i "Saric igra kao Magic.."
Ne mogu prestati da se smijem..
Don't believe the hype.
Ja se Boga mi sjebo, mada ja mislim da je on kontao na Hodžića, pa se zajebao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ulazi Hadžić umjesto Pjanića i ka'e komentator na BHT-u evo Meša daje priliku mladim igračima
A najjače kada je onaj slobodni udarac bio i sada kaže "evo Hadžića" a onda prebacuje kamera krupno na leđa Kolašinca i ćorav vidi šta piše i kaže Šuko "a evo, ovo je i Kolašinac"
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Engleski komentator Pjacu cita Pžaka

Ovde sam i ja oplak'o.akisarajevo92 je napisao/la:Komentator na HRT 2: "Spanoulis u stilu Krunoslava Simona..", pa i "Saric igra kao Magic.."
Spanoulis koji je sam rešio XY velikih tekmi igrajuci za najveće i najbolje klubove Evrope, šutira u stilu Krunoslava Simona - koji je čitav radni vek bio zakrpa u mediokritetskim ekipama.
hheheehakisarajevo92 je napisao/la:Komentator na HRT 2: "Spanoulis u stilu Krunoslava Simona..", pa i "Saric igra kao Magic.."
ma dobar je Šapit (komentator koji je prenosio), stvarno ok sportski novinar. Možda ga je malo ponijelo, al ja mu opraaštam
Hvala Bogu pa više nema onog košarkaškog sladoku.rca Slavka Cvitković. Em što je naporan, em što je subjektivan...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
odlazi stara garda. je li mićo dušanović u opticaju još?dubrava je napisao/la:u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
je, je, mićo legenda i dalje prenosi tenis i ovako još nešto ako uleti. Al njega slušat kad prenosi tenis pa kad počne uzdisati...il kad nešto popije u kabini pa se čuje onaj srk.. pa onda njegovi komplimenti prema našim igračima... legendaDANTES je napisao/la:odlazi stara garda. je li mićo dušanović u opticaju još?dubrava je napisao/la:u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
ma mićo voli đokovića ali nimalo nije mirisao čavića.. 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Edine kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Edin je najveca legenda.Koji kralj.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sta kaze za onog izraelca, slavi novu godinu i reketu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Čujete li zvuk cigle koju je bacio?
Izlizala se boja na obruču zbog ove cigle.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
eh jos da su Vladu Majera angazovali pa da ne moram slusati onog degena kako radi 3. tekmu 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
dubrava je napisao/la:u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
radi na sportklubu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.