Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

JHam
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la JHam » 07 sep 2015, 20:53

Momciluk je napisao/la:
badel62 je napisao/la:
EdoBa je napisao/la:Morel se kako samo rusi pobijediti i da prodemo?
MORE druze moj !!
:lol: al stvarno sta nam treba da se poklopi da prodjemo samo sa pobjedom protiv rusije?
mrsko mi sad racunat a i ne znam jel se gleda kos razlika ili medjusobni?
Da Izrael izgubi od Poljske i Francuske cini mi se, pa da imaju isti broj pobjeda kao i mi i onda oni budu 5.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 sep 2015, 20:53

Momciluk je napisao/la:
badel62 je napisao/la:
EdoBa je napisao/la:Morel se kako samo rusi pobijediti i da prodemo?
MORE druze moj !!
:lol: al stvarno sta nam treba da se poklopi da prodjemo samo sa pobjedom protiv rusije?
mrsko mi sad racunat a i ne znam jel se gleda kos razlika ili medjusobni?
Mora onda poljska da dobije Izrael

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 07 sep 2015, 20:56

mercurial je napisao/la:Smijesno kako neki najavljuju idemo na razvalimo Srbiju/Spaniju....a do prije par dana su bili zadovoljni sa utakmicom koju izgubimo sa manje od 10 razlike.
Dajte budite realni, historijski nam je uspjeh ako prodjemo u drugi krug.
Znas i sam kako smo mi cudan narod.Ili previse poletimo ili previse potonemo.Nema sredine.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 20:59

A ako Izrael pobijedi Poljsku, mi pobijedimo nase obje drugi smo, valjda.. al dzaba nam to opet su tu jaki Italijani i Nijemci..
This time next year we'll be millionaires.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 07 sep 2015, 21:00

Manuel je napisao/la:
mercurial je napisao/la:Smijesno kako neki najavljuju idemo na razvalimo Srbiju/Spaniju....a do prije par dana su bili zadovoljni sa utakmicom koju izgubimo sa manje od 10 razlike.
Dajte budite realni, historijski nam je uspjeh ako prodjemo u drugi krug.
Znas i sam kako smo mi cudan narod.Ili previse poletimo ili previse potonemo.Nema sredine.
Ma daj Ameriku jbo ovo :lol: :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 07 sep 2015, 21:02

Momciluk je napisao/la:A ako Izrael pobijedi Poljsku, mi pobijedimo nase obje drugi smo, valjda.. al dzaba nam to opet su tu jaki Italijani i Nijemci..
Kako god okrenes igramo protiv jake ekipe, mozda najvece sanse da imamo protiv Italije koja zavisi od Gallinarija, ali ako nas je Casspi trpao mogu misliti sta ce nam on raditi, pogotovo sto bi nam pola ekipe bilo preoptereceno licnim zbog njega. Tu nam je sansa odbrana Bargnania na Stipanovicu, imaju i oni svog Kikana :mrgreen: :mrgreen:
Ali opet, bolje je biti drugi pa ispasti nego 4., ljepse nekako zvuci "kao 2. prosli grupnu fazu" :D

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 07 sep 2015, 21:03

Ma nek smo mi pobijedili pa sad nek bude šta bude, teško je ono opet, da smo Poljake uzeli sada bi mnogo lakše disali ali dobro, sada se makar nadamo do kraja ako ništa a i neće nam konto biti 0/5

Nije mi jasan Izrael nimalo, pa mi smo isto ovako odigrali i protiv njih u onoj pripremnoj utakmici a oni ništa nisu promjenili, eto ruku na srce jesu šutali više trojki sada ali to je ili ili, sada mi je jasno zašto im je ovaj tek bio 4-i izbor za trenera.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 21:05

Momciluk je napisao/la:A ako Izrael pobijedi Poljsku, mi pobijedimo nase obje drugi smo, valjda.. al dzaba nam to opet su tu jaki Italijani i Nijemci..
A ono sigurno se sa njima može igrati iako su igrački jači od nas dosta pogotovo Talijani.

Ma ustvari bježi uopšte neću da kalkulišem, ja zadovoljan i da budemo četvrti naletimo na Srbe i da nas pometu 40 razlike beskurac mi samo nek' se ovako bore :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 sep 2015, 21:05

Ovi momci su nasi heroji nasi najbolji kosarkasi,sta nam sad vrijedi pricati o tome da je 5 orka ,renfroe,djedovic,preldzic,teletovic,nurkic, to trenutno su nasi igraci isto koliko i Kamerunski,ovim momcima veliku podrsku onakvu radost Stipana i ona borba neprocjenjivo
Samo Sarajevo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 sep 2015, 21:07

Prvo zamolio bi ove fudbalske navijače u prolazu da shvate da ovo nije ona manekenska fudbalska reprezentacija nego reprezentacija otpisanih koja gine na parketu
Zatim želim da kažem :
Elmedineeeeeee i Nemanja mogu da vam ga pušeeeeee!!!!!!!!

A sada ima nas 10 koji smo non stop tu i koji smo vjerovali ovim momcima e ni ćemo da uživamo

Sljedeći Finci ni pod razno ulaziti u njihovu igru nego što više usporiti i puno igrati na centre
Još ako bude sve ok zadnju sa Rusima koji će izgubiti sve nade
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 07 sep 2015, 21:09

Tesko je ostati zdrav uz ovu reprezentaciju.

Sjajna pobjeda, ali vec se mora gledati dalje. Ne da mi se sad kalkulisati ali mislim da porazom protiv Finske imamo minimalne sanse za prolazak grupe, tako da nam je okrsaj s njima kljucan za prolaz. Cak cemo na kraju vjerovatno biti 3. u slucaju pobjede, jer Rusi nam, sa 4 poraza u 4 utakmice, ne bi trebali predstavljati problem u zadnjem kolu.

Finska je dobra reprezentacija, ali reprezentacija koja uzasno mnogo zavisi o svom sutu, i ciji nastup ovisi od toga da li je njihov dan, ili ne.
Kada su u ritmu, jako ih je tesko zaustaviti, i zato treba biti pametan i strpljiv s njima, umrtviti igru koliko je moguce, igrati agresivno - na granici prekrsaja, i onemoguciti ih da trce tranziciju nego prisiljavati da napadaju na postavljenu odbranu. Ova ekipa sa Duskom na celu je to definitivno u stanju (to smo nocas uradili Izraelcima u drugom poluvremenu) i ja sam siguran da ce, sto se toga tice, igraci odraditi dobar posao i takticki, mentalno maksimalno pripremljeni uci u mec.
Ova reprezentacija se ne moze nadigravati nego odbranom drzati utakmicu u egalu i pouzdati se u srcanost, timsku igru, i bljesak pojedin(a)ca u zavrsnici meca.
Kikan nam ostaje uzasno bitan igrac u ofanzivi, jer on je jedini nas igrac koji ima sigurne poene u rukama. Nadam se da je ova pobjeda uticala da se napokon trgne, sut sa poludistance mora proraditi, a onakvi promaseni ziceri se vise ne bi smjeli desavati nakon ogromne injekcije samopouzdanja veceras. Gordic je napokon povukao, i odigrao strasnu partiju u zavrsnici. Ne bi se vratili u produzetku niti dobili bez njega veceras.
Ukoliko se njih dvojica napokon pridruze Alexu, Stipanu, donekle Sutalu, i donesu nam kakvu-takvu konstantu u ofanzivi (a ja se nadam i ocekujem da hoce, veceras su pokazali da mogu), definitivno mozemo uzeti Fince.

I jos nesto, kritike su ok, ali psovanje i vrijedjanje ovih igraca i ove reprezentacije prilici samo mentalnim imbecilima. Momci zasluzuju svaki moguci naklon za borbu i zalaganje za drzavni grb, kojom nadoknadjuju ogroman nedostatak kvalitete, a borba i zalaganje su jedino sto se od njih i moze traziti u ovom trenutku. Tako da, popustite malo. Boljih nemamo.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 07 sep 2015, 21:09

nerminh74 je napisao/la:Prvo zamolio bi ove fudbalske navijače u prolazu da shvate da ovo nije ona manekenska fudbalska reprezentacija nego reprezentacija otpisanih koja gine na parketu
Zatim želim da kažem :

A sada ima nas 10 koji smo non stop tu i koji smo vjerovali ovim momcima e ni ćemo da uživamo

Sljedeći Finci ni pod razno ulaziti u njihovu igru nego što više usporiti i puno igrati na centre
Prijavio sam ti post !!! Koga ti vrijeđaš normalne forumaše stidi se !!!
salim se oko :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 sep 2015, 21:11

X31987 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Prvo zamolio bi ove fudbalske navijače u prolazu da shvate da ovo nije ona manekenska fudbalska reprezentacija nego reprezentacija otpisanih koja gine na parketu
Zatim želim da kažem :

Prijavio sam ti post !!! Koga ti vrijeđaš normalne forumaše stidi se !!!
salim se oko :mrgreen:
A kome si ga prijavio :rol:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2015, 21:12

svaka cast momcima,cestitam

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2015, 21:15

Alex Renfroe im'o više ukradenih lopti nego Sabaheta Đindo novčanika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 sep 2015, 21:16

ponavljao sam citav turnir ova ekipa ima srce moze sve da izgube ali oni su za mene šampioni ,pljuvaci ,zveznalice sramite se odjavite se sa foruma .nemamo kvalitet ne treba puno ocekivati ali momci :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 sep 2015, 21:21

svi su nas otpisali...svi su nas p o s r a l i...svi su vec upisali bodove protiv nas...prepolovljeni i oslabljeni izgledamo kao topovsko meso...najbolji igraci nam uzimaju druga sportska drzavljanstva....j e b e n e sudije ofirno silje i navlace za izrael

A ONDA SMO SE P O S R A L I C I F U T I M A U USTA

ILI STO BI REKAO VELIKI EDIN AVDIC

HVALA,DOVIDJENJA I PRIJATNO....ahahaha :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 07 sep 2015, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 07 sep 2015, 21:22

Zatim želim da kažem :

Potpis majstore i zamolio bih te ako može, da kriteriji budu strožiji,
one koji psuju igračima, pravac Banovići, jednosmjerna ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 sep 2015, 21:25

Nakon 4-5 min treće četvrtine ko bi rek'o da možemo do pobjede? Kontao sam gotovo je ali onda se naši bude i prave odličnu seriju. Iako smo oslabljeni i to debelo, ipak, dolazimo do pobjede. To je snaga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 sep 2015, 21:29

Zatim želim da kažem :

:salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []