Tebra ocigledno nisi upratio mirela zvanog buĐet dok je harao forumom..ShofaII je napisao/la:Sto bi rekli stari "ispeci pa reci" ili "triput mjeri jednom rezi"
https://bs.wikipedia.org/wiki/BudžetPantelija je napisao/la:buĐetShofaII je napisao/la:mogli bi i "nemamo budzet"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mirnel,aldin, i ona ptica 87
Čovjek je lijepo rekao da je buĐet i mislim da je svaka rasprava o tome suvišna...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Valj'o bi nam Mirel para.
Makar bi ova mrtvačka tišina prošla. Nema ni onih padobranaca da podjebaju. Sve zamrlo.
4.10.2009.
FK Sarajevo je također kažnjen sa 6.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tokom meča sa Čelikom što je izazvalo prekid utakmice u trajanju od 19 minuta. Dodatnih 2.500 KM Sarajevo će morati da plati zbog propusta u organizaciji utakmice četvrtog kola protiv Zrinjskog (upotreba pirotehničkih sredstava i megafona).
Masala, ima se moze se.
8500, jedna fina plata za jednog jako kvalitetnog igraca je otisla u kasu saveza. Bolje savezu dati pare nego te iste pare proslijediti na kvalitetnog igraca, ha ya
Masala, ima se moze se.
8500, jedna fina plata za jednog jako kvalitetnog igraca je otisla u kasu saveza. Bolje savezu dati pare nego te iste pare proslijediti na kvalitetnog igraca, ha ya
Kolko para FCSarajevo uplati savezu,godišnje zbog baklji i drugog,mogli bi davati platu dvojici vrlo solidnih(tipa Belošević) bočnih igrača makar 6 mjeseci. 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
E cuj, tipa Belosevic 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Samo naprijed, možete vi i bolje, hebo 8 i po milja maraka, vi ste zaslužni za Tana, Dinu, BP, Benku, Titulu, Kup, za sve. Akcija 1000 ljudi u Lukavici 1000 baklji za Dženu, hajde braćo pa će kazne biti veće ali će zato i slika na Balkan Ultras biti moćnijaZip je napisao/la:FK Sarajevo je također kažnjen sa 6.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tokom meča sa Čelikom što je izazvalo prekid utakmice u trajanju od 19 minuta. Dodatnih 2.500 KM Sarajevo će morati da plati zbog propusta u organizaciji utakmice četvrtog kola protiv Zrinjskog (upotreba pirotehničkih sredstava i megafona).
Masala, ima se moze se.
Kako je išla ona... ,,Dok kasa pati... Čekaju se rezultati"
1946
Mislim zahvalan i radin igrač koji može igrati makar dvije pozicije.RN87 je napisao/la:E cuj, tipa Belosevic
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Al' ti brate možeš sr.ati to je za priče. Nemoj ništa lično shvatati ljubi te brat, ali stvarno mnogo, mnogo kenjaš da mi prostite svi.BitiSrcemVezan je napisao/la:Samo naprijed, možete vi i bolje, hebo 8 i po milja maraka, vi ste zaslužni za Tana, Dinu, BP, Benku, Titulu, Kup, za sve. Akcija 1000 ljudi u Lukavici 1000 baklji za Dženu, hajde braćo pa će kazne biti veće ali će zato i slika na Balkan Ultras biti moćnijaZip je napisao/la:FK Sarajevo je također kažnjen sa 6.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tokom meča sa Čelikom što je izazvalo prekid utakmice u trajanju od 19 minuta. Dodatnih 2.500 KM Sarajevo će morati da plati zbog propusta u organizaciji utakmice četvrtog kola protiv Zrinjskog (upotreba pirotehničkih sredstava i megafona).
Masala, ima se moze se.
8500, jedna fina plata za jednog jako kvalitetnog igraca je otisla u kasu saveza. Bolje savezu dati pare nego te iste pare proslijediti na kvalitetnog igraca, ha ya![]()
Kako je išla ona... ,,Dok kasa pati... Čekaju se rezultati"![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
Neka kazne postanu veće, najvatreniji prestati paliti neće
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
brat pitar nasBitiSrcemVezan je napisao/la:Samo naprijed, možete vi i bolje, hebo 8 i po milja maraka, vi ste zaslužni za Tana, Dinu, BP, Benku, Titulu, Kup, za sve. Akcija 1000 ljudi u Lukavici 1000 baklji za Dženu, hajde braćo pa će kazne biti veće ali će zato i slika na Balkan Ultras biti moćnijaZip je napisao/la:FK Sarajevo je također kažnjen sa 6.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tokom meča sa Čelikom što je izazvalo prekid utakmice u trajanju od 19 minuta. Dodatnih 2.500 KM Sarajevo će morati da plati zbog propusta u organizaciji utakmice četvrtog kola protiv Zrinjskog (upotreba pirotehničkih sredstava i megafona).
Masala, ima se moze se.
8500, jedna fina plata za jednog jako kvalitetnog igraca je otisla u kasu saveza. Bolje savezu dati pare nego te iste pare proslijediti na kvalitetnog igraca, ha ya![]()
Kako je išla ona... ,,Dok kasa pati... Čekaju se rezultati"![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
Neka kazne postanu veće, najvatreniji prestati paliti neće
Ja znam da bi brat @beli dzaba igrao za Svetinju.sasistika je napisao/la:Kolko para FCSarajevo uplati savezu,godišnje zbog baklji i drugog,mogli bi davati platu dvojici vrlo solidnih(tipa Belošević) bočnih igrača makar 6 mjeseci.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
Imamo pare, saljite kazne !!! 
Salim se, svaka je marka bitna, nemojte bacati osim na dva, tri meca...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sljedeća tekma Sjever cvaja, da se šta i odplatimuhamedhulk je napisao/la:Imamo pare, saljite kazne !!!
U novi boj ...
ovi vatreni navijaci sa sjevera, koji vole FKS vise nego " mi ostali", sa istoka i zapada, do sada su nabili 14k kazni... Ne sumnjam ja ovim tempom bit' ce 100k na kraju hladno...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Bolje baciti koju baklju na teren nego pojačanje nivo BenkeBeSha1992 je napisao/la:ovi vatreni navijaci sa sjevera, koji vole FKS vise nego " mi ostali", sa istoka i zapada, do sada su nabili 14k kazni... Ne sumnjam ja ovim tempom bit' ce 100k na kraju hladno...
Kod: Označi sve
Paa logicno, i kad vidim prica treba ovaj igrac, treba onaj, aa klub kihne 100k, dobro je pa i ovo imamo...Iceplayer je napisao/la:Bolje baciti koju baklju na teren nego pojačanje nivo BenkeBeSha1992 je napisao/la:ovi vatreni navijaci sa sjevera, koji vole FKS vise nego " mi ostali", sa istoka i zapada, do sada su nabili 14k kazni... Ne sumnjam ja ovim tempom bit' ce 100k na kraju hladno...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...