FK Sloboda (opšte diskusije)
Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
Dobri ste u p.m.. Rekao sam vam ja na pocetku sezone da je Zeba kvalitet vise i da bi bio u svim klubovima osim mozda Sarajeva ( tada je igrao Stojcev ) glavni igrac kluba. Sa njim mozete igrati sa svima bar ravnopravno i samo jos nadodavate igrace. U ovoj sada derbi utakmici svi rezultati su moguci. Naravno i trener vam je jako dobar. Ako uspijete poslje 1/3 utakmica biti u prvih 5 onda bi mogli to pogurati do kraja sezone. Olimpik je losiji od vas realno. Znaci po kvalitetu ste peti mada ne zaostajete nesto puno za trecim i cetvrtim mjestom.
Jedno pitanje cuo sam od jednog kolege iz Tz da vas predsjednik Azmir zeli da napusti Slobodu i preuzme neki drugi klub iz tuzlanskog kantona jel to istina ili neka suplja?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
pirlo10 je napisao/la:Jedno pitanje cuo sam od jednog kolege iz Tz da vas predsjednik Azmir zeli da napusti Slobodu i preuzme neki drugi klub iz tuzlanskog kantona jel to istina ili neka suplja?

Znaci suplja prevari me frajer ja se ponadaoNYKnicks Fan je napisao/la:pirlo10 je napisao/la:Jedno pitanje cuo sam od jednog kolege iz Tz da vas predsjednik Azmir zeli da napusti Slobodu i preuzme neki drugi klub iz tuzlanskog kantona jel to istina ili neka suplja?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mandat mu je do februara 2017.(4 godine).pirlo10 je napisao/la:Jedno pitanje cuo sam od jednog kolege iz Tz da vas predsjednik Azmir zeli da napusti Slobodu i preuzme neki drugi klub iz tuzlanskog kantona jel to istina ili neka suplja?
Ja volim FK Tuzla City
- SaltCityAttack
- Kontakt:
suplja sta ce napustiti klub bez ulaganja koje je on planirao izdvajati ekipa je na 2 poziciji na tabeli..kad bude vrijeme i kad bude vise ulozio to moze samo biti bolje tako da nema sanse da nekog drugog uzmepirlo10 je napisao/la:Jedno pitanje cuo sam od jednog kolege iz Tz da vas predsjednik Azmir zeli da napusti Slobodu i preuzme neki drugi klub iz tuzlanskog kantona jel to istina ili neka suplja?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

Sanader: Nismo naručili jakne! FOTO Jeste, i piše 'Željo majstore!'
U potpisu pod fotografiju navodi se da je snimljena u Virovitici tijekom održavanja Viroexpo sajma 2007. Suvišno je i reći da je Sanader u to vrijeme, bio i predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade...
Sanader: Nismo naručili jakne! FOTO Jeste, i piše 'Željo majstore!'
Fotografija portala Virovitica.info koja demantira riječi Ive SanaderaFoto: Antonio Jurkin/Virovitica.info
Zeljo majstore
Večernji list Premium
Pretplati se, isplati se!
Što je pisalo na 1000 vjetrovki koje je Fimi media naručila od poduzeća Emma 95, prometnulo se u središnje pitanje današnjeg suđenja u aferi Fimi media. Jer dok je Marin Frčko, vlasnik te tvrtke svjedočeći na zagrebačkom Županijskom sudu, iskazivao da je njegovo poduzeće dobilo narudžbu od Fimi medie, da im isporuči 1000 plavih vjetrovki s logom HDZ-a na prednjoj strani i natpisom “Željo majstore” na stražnjoj strani, Ivo Sanader i Ratko Maček tvrdili su da to naprosto - nije istina.
– Dok sam ja bio predsjednik HDZ-a, HDZ nikada nije naručio jakne na kojima je bio logo HDZ i natpis “Željo majstore”. Da smo htjeli kakav natpis, stavili bi “Dinamo, majstori” – ustvrdio je Sanader, prigovarajući istinitosti iskaza svjedoka u tom djelu.
Maček je pak pojašnjavao što je bilo logo HDZ-a u izbornim kampanjama od 2003. do 2009. koje je on vodio, također ustvrdivši da svjedok u tom djelu nije govorio istinu. No na Sanaderovu i Mačekovu žalost, tijekom dana pokazalo se da je svjedok govorio istinu jer na portalu Virovitica.info postoji fotografija koja govori više od 1000 riječi. Na njoj naime Sanader u društvu Ivice Kirina, bivšeg ministra policije, također optuženog u zasebnom postupku proizašlom iz afere Fimi media (no optužnica još nije pravomoćna, op.a.) pozira s plavom vjetrovkom na kojoj je vidljiv logo HDZ-a i natpis “Željo majstore”. U potpisu pod fotografiju navodi se da je snimljena u Virovitici tijekom održavanja Viroexpo sajma 2007. Suvišno je i reći da je Sanader u to vrijeme, bio i predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade...
Osim Frčka još su svjedočili Branko Radošević iz Plinacroa i Anto Violić iz ACY-a. Obojica su iskazivala kako su njihove firme poslovale s Fimi medijom, a Violić je kazao kako su ACY-u isporučena dva računa od Fimi medie. Iako su obadava plaćena, Fimi media je napravila posao samo po jednom računu, zbog čega ACY, kako je kazao Violić, povrat novca potražuje preko suda.
Vrlo prijateljska utakmica Željo - Dinamo
5. RUJNA 2005.
Vrlo prijateljska utakmica u Sarajevu (družili su se Dinamo i Željo, odnosno Bad Blue Boysi i Manijaci) prekinuta je zbog masovne tučnjave na sjevernoj tribini, gdje su bili smješteni navijači iz Zagreba. To mi zovemo pravo drugarstvo! Naravno da smo po primitku ove sjajne vijesti odmah okrenuli broj svojih sarajevskih doušnika, a oni su ispričali sljedeće
Za sad postoji više verzija događaja, ali zahvaljujući našim doušnicima i urođenoj oštroumnosti rekonstruirali smo prijateljski obračun. Za početak treba napomenuti da je Željo nedavno gostovao u Zagrebu, gdje su Manijaci više nego dobro primljeni. Nikad pitomi Bad Blue Boysi taj put su iznenadili sami sebe. Navijače Želje vodili su u razgledavanje grada, pokazali im pingvina i lava u zoološkom vrtu, a susret je završio rezultatom 4-0 za Dinamo i 0-0 u razbijenim glavama. Željini navijači tad su Boysima poručili - dođite u Sarajevo, vodit ćemo vas na ćevape na Baščaršiju. Al ne lezi vraže ...
Na stadionu Grbavica sve je teklo uredno do 40 i neke minute, kad je navijačima Dinama podvaljena informacija da im jalija razbija aute pred stadionom. Kako oni vole Dinamo, ali više od Dinama vole svoje aute, sa sjeverne tribine masovno su pohrlili napolje, e da bi očuvali ono malo pokretne imovine i nepokretnim učinili onog tko im dira u limene ljubimce. Na putu im se ispriječila sarajevska murija, te je došlo do **** glavinjanja, šaketanja i pendrečenja. Da stvar bude živopisnija, s ulice je na tribinu s Dinamovim navijačima počelo letjeti i kamenje. Razjareni navijači iz Zagreba tad su uspjeli probiti prvi kordon plavaca, doći do kamenja, a onda su se vratili na tribinu i kamenovali navijače na susjednoj tribini.
Na to su popizdili i Manijaci, pa su se i oni odlučili uključiti u opću oprliju. Stvar su među Manijacima, kažu doušnici, smirile vođe navijača na jugu, koji su, jelte, u Zagrebu bili lijepo primljeni.
- To su sve zakuhali pitari, kažu naši doušnici iz Rajvosa, optužujući Horde zla - navijače Sarajeva za kamenovanje i podvaljivanje dezinformacija. Kažu da "pitari" nisu mogli svariti da se Manijaci druže sa Bad Blue Boysima.
- E stari, bilo je odlično. Prvo fajt s murijom, a zatim opće ludilo!, tako su sarajevsko gostovanje opisali zaigrani Bad Blue Boysi.
Nakon što smo rekonstruirali događaj, u našoj skromnoj redakciji pojavio se nebulozni Ivor-Car, donoseći još nekoliko vrijednih informacija. Prema njegovoj raji, Manijaci i Boysi skupa su pili i prije i poslije utakmice, a neredu su navodno inicirali navijači iz Republike Srpske. Kako je krenulo, čeka se trenutak da se otkrije umiješanost CIA-e, KGB-a i uvijek prisutne britanske službe MI6. Kako bilo, našim čitateljima u idućih par mjeseci preporučamo da u Sarajevo putuju isključivo automobilima obilježenim ZG tablicama.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 sep 2015, 21:36, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Ekipa selje 1978, prvak druge lige zapad. M. Odović sjedi drugi sa lijeve strane.
Ekipa sarajevskog Železničara koja je u sezoni 1977/78 osvojila prvo mesto u Drugoj ligi – Zapad i plasirala se u Prvu ligu. Stoje, sleva: Hajrudin Saračević, Ibro Ibrahimović, Suad Karalić, Vlado Spasojević, Nedim Dautović, Zoran Čuljak, Vlado Komšić (sa “Željom” igrao polufinale Kupa UEFA 1984/85), Rade Paprica (sa “Željom” igrao polufinale Kupa UEFA), Ivo Cvitanušić, Josip Čilić (sa “Željom” igrao polufinale Kupa UEFA). Sede, sleva: Dragan Vlaški, Milomir Odović (sa “Željom” igrao polufinale Kupa UEFA), Anto Zečević, Nedžat Omerhodžić, Dragan Galonja, Ranko Đorđić (kasnije prešao u Crvenu zvezdu u kojoj je proveo četiri sezone), Mišo Paunić, Ivan Lušić i Slobodan Kojović.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 okt 2015, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:
Ekipa selje 1978, prvak druge lige zapad. M. Odović sjedi drugi sa lijeve strane.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovaj 72 kad metne onda boli ko prvi putstaragarda je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:
Ekipa selje 1978, prvak druge lige zapad. M. Odović sjedi drugi sa lijeve strane.![]()
![]()
.....pa ti nisi normalan
![]()
![]()

tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i ja ga gledam sta on sve postavi ovdje 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Ovaj 72 kad metne onda boli ko prvi putstaragarda je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:
Ekipa selje 1978, prvak druge lige zapad. M. Odović sjedi drugi sa lijeve strane.![]()
![]()
.....pa ti nisi normalan
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Pa gdje izvuce ovaj text sloboda72, oplako sam

Vec ima klub u Drugoj ligi Federacije, bili prosle sezone prvaci, ali hebo ih Savez, ali ce ove sezone u Prvu FBiHpirlo10 je napisao/la:Jedno pitanje cuo sam od jednog kolege iz Tz da vas predsjednik Azmir zeli da napusti Slobodu i preuzme neki drugi klub iz tuzlanskog kantona jel to istina ili neka suplja?
Niko, niko, samo Sloboda
Ja volim FK Tuzla City
Ovaj 4. sa lijeve strane sto stoji, isti Ordagic ba!sloboda72 je napisao/la:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Čestitke na odličnoj igri, vjerujem da dogodine idete na izlet...
Daj podjeli ovo na prepucavanjima,na tel sam nemogu ja trenutno.sloboda72 je napisao/la:![]()
ZOVITE MI TORABIJA U STRUČNI ŠTAB.
Ali ovako,öd a do z

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
svaka cast na paroli
valjda je zabolilo
valjda je zabolilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.