I Mirzom. Na onu dvojicu ne računam.no rules je napisao/la:pa ovog ste Renfroa ovdje predstavljali kao najlošiji izbor naturalizovanog igrača dosada , a ispostavi se potpuno suprotno , veoma zhvalan igrač ...asistira , skače , zabija , nije veliki potošač lopti ...šta treba više....
ovaj će sljedeće godine u kvalilifikacijama sa Musom , Atićem , Sikirašom , Karahodžićem , Sulejmanovićem da razvali .
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam bratu rekao kad smo gubili 15 razlike ako ovu pobjedimo da se šišam kao nas selektor , sad se moram iz toga nekako izvući 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
whitesnake
- Kontakt:
Mene su zadovoljili , sad mogu i ispast . Ja im HALALIM

lisander je napisao/la:Ma ja, dok smo prijateljske igrali reče lik sto da se Juka i djeda ofiraju sa ovim amaterimafilip13 je napisao/la:lisander je napisao/la:Gdje je onaj vrli mudrac što je pravdao Djedu i Nurkica time da je ova repka amatera te da oni kao veliki kosarkasi bi se samo ofirali s njima
nazvao ih amaterima
mrsko mi traziti,a sjecam se da ih je jedan lik tako nazvao
-
whitesnake
- Kontakt:
Vadi se na Duškove pomoćnikephily je napisao/la:Ja sam bratu rekao kad smo gubili 15 razlike ako ovu pobjedimo da se šišam kao nas selektor , sad se moram iz toga nekako izvući
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poslje njanja nema kajanjaphily je napisao/la:Ja sam bratu rekao kad smo gubili 15 razlike ako ovu pobjedimo da se šišam kao nas selektor , sad se moram iz toga nekako izvući
Mi ovo osvajamo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma brate ova pobjeda mi draza nego da na sledecem euru sa nurkicem i teletovicem dodjemo do polufinala..whitesnake je napisao/la:Mene su zadovoljili , sad mogu i ispast . Ja im HALALIM![]()
![]()
![]()
This time next year we'll be millionaires.
Sta se gleda kos razlika ili međusobni susret i sta ako 3 ekipe imaju isti omjer pobjeda i poraza?
Kakav je status sa refkom(Renfroe) jel on dobija neki kes sto igra za repku ili onako zbog sebe. Ne trolam stvarno pitam, hvala na odgovoru
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 07 sep 2015, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nije sreća nego borba do kraja, a ti si se baš navređao onih što odlučišewhitesnake je napisao/la:Pa ljudi dragi zar da i nas sreća nekad pogleda , kao što reče komentator ANBELIVBL !! E nikad mi pad na kladionici nije bio ovako drag, bravo Kikane nek si ga zakuco OVER![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- sigurnoable
- Kontakt:
Samo cu jedno napisati, DUSKO IVANOVIC!

Čisto sumnjam, mislim da je baš uslov za Amerikanca bio da igra džabare, al' to bi ti prije znali reći ovi što su "bliži" repki i savezu.esprit24 je napisao/la:Kakav je status sa refkom(Renfroe) jel on dobija neki kes sto igra za repku ili onako zbog sebe. Ne trolam stvarno pitam, hvala na odgovoru
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sigurnoable je napisao/la:Samo cu jedno napisati, DUSKO IVANOVIC!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Hvala, da kaze covjek da igra zbog pasosa i to mu ne znaci nista u zivotu, osim sto je postao BosanacFaraonTM je napisao/la:Čisto sumnjam, mislim da je baš uslov za Amerikanca bio da igra džabare, al' to bi ti prije znali reći ovi što su "bliži" repki i savezu.esprit24 je napisao/la:Kakav je status sa refkom(Renfroe) jel on dobija neki kes sto igra za repku ili onako zbog sebe. Ne trolam stvarno pitam, hvala na odgovoru
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
whitesnake
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Nije sreća nego borba do kraja, a ti si se baš navređao onih što odlučišewhitesnake je napisao/la:Pa ljudi dragi zar da i nas sreća nekad pogleda , kao što reče komentator ANBELIVBL !! E nikad mi pad na kladionici nije bio ovako drag, bravo Kikane nek si ga zakuco OVER![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam posla da ih vrijeđam , imam običaj kad naše selekcije igraju da igram protiv njih. Jer sam teški baksuz na kocki
Mirza je tu u ovom izdanju još jedno prvenstvo, a Jusuf će biti i na većem nivou još minimalno 10-12 godina, tako ako bi.morao birati prije bi JusufaOtelo je napisao/la:I Mirzom. Na onu dvojicu ne računam.no rules je napisao/la:pa ovog ste Renfroa ovdje predstavljali kao najlošiji izbor naturalizovanog igrača dosada , a ispostavi se potpuno suprotno , veoma zhvalan igrač ...asistira , skače , zabija , nije veliki potošač lopti ...šta treba više....
ovaj će sljedeće godine u kvalilifikacijama sa Musom , Atićem , Sikirašom , Karahodžićem , Sulejmanovićem da razvali .
Ali hvala Bogu neće se morati birati
I ako ovi momci izbore 2 kolo pasti će mit kako su Mirza i Nihad bili 50% reprezentacije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja mislim da mu mi nista ne placamo,ali ce sad moci u evropi uzeti vise pare od klubova jer ce da se racuna kao evropljanin jer je u euroligi ja mislim ogranicen broj ameraFaraonTM je napisao/la:Čisto sumnjam, mislim da je baš uslov za Amerikanca bio da igra džabare, al' to bi ti prije znali reći ovi što su "bliži" repki i savezu.esprit24 je napisao/la:Kakav je status sa refkom(Renfroe) jel on dobija neki kes sto igra za repku ili onako zbog sebe. Ne trolam stvarno pitam, hvala na odgovoru
Samo Sarajevo
-
whitesnake
- Kontakt:
S onim tajm autom je izraelcima sjebo koncepciju , mudar je ovaj naš selektorsigurnoable je napisao/la:Samo cu jedno napisati, DUSKO IVANOVIC!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pinoglavi je napisao/la:MRSharry_90 je napisao/la:Hoce Gordic da cuva Caspia..ojjj bozeee..koji parmaci na terenu..molim boga da izgube ne mogu vise..
I nisu sta cemo sad? Ko invalidi su igrali iza tog i dalje stojim,mozemo se samo zahvalit genijalnosti Duska Ivanovica,borbenom Stipanovicu i veoma dobrom pojacanju kao sto je Renfroe jer nas je digao maksimalno vidi se da zna igrati kosarku za razliku od Gordica,Bavcica,Milosevica,Albijanica i Kikanovica,koji je pogodio tricu i drago mi je zbog njega,ali da je pogadjao kad je trebalo,a ne fulao zicere ne bih dovodili u pitanje produzetak i pobjedu..pinoglavi je napisao/la:Nadam se da ti molitve nece biti usliseneharry_90 je napisao/la:Hoce Gordic da cuva Caspia..ojjj bozeee..koji parmaci na terenu..molim boga da izgube ne mogu vise..
DUSKO IVANOVICA,RENFROE I STIPAN
Za ostale je receno tako da necu ponavljat.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jesil ti gledao kakvu je utakmicu odigrao Nemanja?harry_90 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:MRSharry_90 je napisao/la:Hoce Gordic da cuva Caspia..ojjj bozeee..koji parmaci na terenu..molim boga da izgube ne mogu vise..![]()
![]()
I nisu sta cemo sad? Ko invalidi su igrali iza tog i dalje stojim,mozemo se samo zahvalit genijalnosti Duska Ivanovica,borbenom Stipanovicu i veoma dobrom pojacanju kao sto je Renfroe jer nas je digao maksimalno vidi se da zna igrati kosarku za razliku od Gordica,Bavcica,Milosevica,Albijanica i Kikanovica,koji je pogodio tricu i drago mi je zbog njega,ali da je pogadjao kad je trebalo,a ne fulao zicere ne bih dovodili u pitanje produzetak i pobjedu..pinoglavi je napisao/la:Nadam se da ti molitve nece biti usliseneharry_90 je napisao/la:Hoce Gordic da cuva Caspia..ojjj bozeee..koji parmaci na terenu..molim boga da izgube ne mogu vise..
DUSKO IVANOVICA,RENFROE I STIPAN![]()
![]()
![]()
Za ostale je receno tako da necu ponavljat.
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.