Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Karton je dobio upravo sto je iskusan i nije glup.De Bruyne se sjurio prema golu i nije bilo nacina da se zaustavi osim faulom.Takozvani pametni prekrsajNEZALAGANJE je napisao/la:1 utakmica!?![]()
Daj smijesan si.Pa ako ima takvo iskustvo kako onda jos uvijek onako naivno ispada i dobija kartone?Iskusni igraci to ne rade...
Ma nemoj,a prije tog tzv. pametnog faula je izletio kao iz trolejbusa, jer je lose procijenio loptu ,pa se morao "vaditi" kartonom,sto je samo jos jedan dokaz njegovog neiskustva...Fidelis je napisao/la:Karton je dobio upravo sto je iskusan i nije glup.De Bruyne se sjurio prema golu i nije bilo nacina da se zaustavi osim faulom.Takozvani pametni prekrsajNEZALAGANJE je napisao/la:1 utakmica!?![]()
Daj smijesan si.Pa ako ima takvo iskustvo kako onda jos uvijek onako naivno ispada i dobija kartone?Iskusni igraci to ne rade...
Nije lose procijenio,De Bruyne je bio u naletu,to je vrhunski igracNEZALAGANJE je napisao/la:Ma nemoj,a prije tog tzv. pametnog faula je izletio kao iz trolejbusa, jer je lose procijenio loptu ,pa se morao "vaditi" kartonom,sto je samo jos jedan dokaz njegovog neiskustva...Fidelis je napisao/la:Karton je dobio upravo sto je iskusan i nije glup.De Bruyne se sjurio prema golu i nije bilo nacina da se zaustavi osim faulom.Takozvani pametni prekrsajNEZALAGANJE je napisao/la:1 utakmica!?![]()
![]()
Ovo je tacno 100%. Dobar faul je napravio. Sve u svemu jedan od boljih i borbenijih igraca po meni koji je imao jos snage i umjesto njega je treba da napravi zamjenu na istoj pozicija Visca - Hajrovic a ne premjestat Sea. Najbolji su bili sinoc: Besic. Mujdza ( koji je od mnogih nepravedno zapostavljen a skoro ne zna za losu utakmicu i igra u oba smjera jako dobro ) i Dzeko. Kolasinac i Lulic su po meni drzali tu lijevu stranu i vise nego korektno. Begovic isto solidan ukupno. Pjanic nedorecen i dobro cuvan. Samo dzabe je to za napraviti neki rezultat protiv Belgije treba ti 10-tak raspolozenih igraca + sreca ( koju smo imali jer smo prvi poveli ).Fidelis je napisao/la:Karton je dobio upravo sto je iskusan i nije glup.De Bruyne se sjurio prema golu i nije bilo nacina da se zaustavi osim faulom.Takozvani pametni prekrsaj
Care moj nije ti fudbal guranje balvana od 50 tona. KDB ga je popiš..... Svaki start je dobio+njegovo probijanje po strani. Čemu? Lik veze nema sa centaršutemFidelis je napisao/la: Da ne spominjem da je Kolasinac jedan od rijetkih igraca kojem je ostalo snage a snaga nam je bila prijeko potrebna,i da ne spominjem da je Hazard napravio onaj slalom sa te strane kad je Daca skrivio penal,k bi onako prosao da je Seo bio tu.
Ibizevic je napisao/la:Mislim da sam vidio forumaša Majstor10 u svečanoj loži
Bio sam skoro s njim, momciluk je zauzet mnogo zadnjih mjeseci, nedavno je diplomirao ekonomiju i statistiku na univerzitetu u Sjevernoj Karoloni, nasao curu, mozda se i ozeni. Ne vjerujem da cemo vise imati priliku da citamo njegove brilijantne postove.Momciluk je napisao/la:Gdje nam je @master duhovni vodic? ne pojavljuje se u zadnje vrijeme..
Kakve su ovo vise gluposti?krmpotich je napisao/la: Care moj nije ti fudbal guranje balvana od 50 tona. KDB ga je popiš..... Svaki start je dobio+njegovo probijanje po strani. Čemu? Lik veze nema sa centaršutemOpet se vraćam na komentar od prije par strana vezano za inteligenciju. Pepe je krkan ala Sejo, ali ima nesto u glavi. U tome je razlika izmedju Kolasinca i igraca koji igraju na njegovoj poziciji. Srljaj, srljaj, lomi i to je to. Ima takvih po Tušnju u svako doba dana
Smeta mi sto pokusava preci na drugu polovinu igralista i svaki uboga put ispada smijesan. Run forest run, ubaci loptu i bolje da ne pokusava. O tome ti pricam. I kad je bio na svojoj polovini De Bryne ga je usio svaki put, svaki duel je dobio. Znaci da ima imalo mozga za bolje postavljanje dobio bi pola duela, nije niti jedanDonCorleone je napisao/la: Tebi ako Seo nije dovoljno dobar, objasni argumentovano sta ti smeta, ako je tebi deficit da je on krkanski gradjen, onda uzmi loptu u noge i pokusaj tog istog krkana da predjes, pa ces vidjeti kako ces proci. Ako tebi Pepe ima nesto u glavi, igrac koji svijesno suta drugog igraca nogama, dok ovaj lezi na podu i koji je dobio xy crvenih kartona radi prljave igre, onda stvarno ne znam kakve parametre ti sebi pri ocjenjivanju postavljas, ali realan nisi sigurno, osim dosadan.
Cuj Pepe je krkan ali ima nesto u glavi, o zivote![]()
![]()
.
Za sve su krivi sarajevski mediji hehZiko je napisao/la:Ne znam čemu ovolike silne polemike,o jednom sasvim prosječnom nogometašu kakvih ima i u ovoj našoj Premijer ligi.Svi oni koji prate zbivanja tu i oko reprezentacije znamo kako je momak ušao u repku,e pa sad kada je tu istrpite ga ili se žalite Papetu i predsjedniku NS BIH oni su ga instalirali......
Apsolutno, evo sve se bundesligaši trgaju za njihove usluge milionski transferi naših pršte u bundesku iz PLBiH sa svih strana. Šta sve neću pročitati na ovom forumu bože sačuvaj.Ziko je napisao/la:Ne znam čemu ovolike silne polemike,o jednom sasvim prosječnom nogometašu kakvih ima i u ovoj našoj Premijer ligi.Svi oni koji prate zbivanja tu i oko reprezentacije znamo kako je momak ušao u repku,e pa sad kada je tu istrpite ga ili se žalite Papetu i predsjedniku NS BIH oni su ga instalirali......