Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 sep 2015, 00:35

1 utakmica!? :lol: :lol: Daj smijesan si.Pa ako ima takvo iskustvo kako onda jos uvijek onako naivno ispada i dobija kartone?Iskusni igraci to ne rade...

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 05 sep 2015, 00:37

NEZALAGANJE je napisao/la:1 utakmica!? :lol: :lol: Daj smijesan si.Pa ako ima takvo iskustvo kako onda jos uvijek onako naivno ispada i dobija kartone?Iskusni igraci to ne rade...
Karton je dobio upravo sto je iskusan i nije glup.De Bruyne se sjurio prema golu i nije bilo nacina da se zaustavi osim faulom.Takozvani pametni prekrsaj ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 sep 2015, 00:50

Fidelis je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:1 utakmica!? :lol: :lol: Daj smijesan si.Pa ako ima takvo iskustvo kako onda jos uvijek onako naivno ispada i dobija kartone?Iskusni igraci to ne rade...
Karton je dobio upravo sto je iskusan i nije glup.De Bruyne se sjurio prema golu i nije bilo nacina da se zaustavi osim faulom.Takozvani pametni prekrsaj ;)
Ma nemoj,a prije tog tzv. pametnog faula je izletio kao iz trolejbusa, jer je lose procijenio loptu ,pa se morao "vaditi" kartonom,sto je samo jos jedan dokaz njegovog neiskustva... :wave: :wave:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 05 sep 2015, 00:51

NEZALAGANJE je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:
Ma nemoj,a prije tog tzv. pametnog faula je izletio kao iz trolejbusa, jer je lose procijenio loptu ,pa se morao "vaditi" kartonom,sto je samo jos jedan dokaz njegovog neiskustva... :wave: :wave:
Nije lose procijenio,De Bruyne je bio u naletu,to je vrhunski igrac ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 sep 2015, 00:55

Pogledaj ponovo...Promasio loptu..Tek poslije toga je onaj krenuo ka golu...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 sep 2015, 11:14

Može li neko napraviti gif kada je otresao Kompanya? :)

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 05 sep 2015, 11:49

Priča o neiskustvu Seada Kolašinca je priča u prazno. 22 godine, odigrane 2-3 sezone u Bundesligi (s tim da je u prošloj pauzirao zbog povrijede), SP u Brazilu.. Ko gleda Schalkea može dobro vidjeti da Kolašinac zna i ofanzivno biti dobar, probiti po lijevoj strani centaršut za Huntera, prošlo kolo protiv Wolfsburga je bilo probijanje po lijevoj strani lijepo dodavanje za Sanea (šta bi onda rekli za Sanea koji će da igra sada u prvom, a 3 godine mlađi od Sea). Međutim ima ispada, nekad zakasni pa s agresivnošću napravi katastrofu. No bit će to :clap: uskoro.
Wir leben dich Schalke 04!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 12:41

Fidelis je napisao/la:Karton je dobio upravo sto je iskusan i nije glup.De Bruyne se sjurio prema golu i nije bilo nacina da se zaustavi osim faulom.Takozvani pametni prekrsaj ;)
Ovo je tacno 100%. Dobar faul je napravio. Sve u svemu jedan od boljih i borbenijih igraca po meni koji je imao jos snage i umjesto njega je treba da napravi zamjenu na istoj pozicija Visca - Hajrovic a ne premjestat Sea. Najbolji su bili sinoc: Besic. Mujdza ( koji je od mnogih nepravedno zapostavljen a skoro ne zna za losu utakmicu i igra u oba smjera jako dobro ) i Dzeko. Kolasinac i Lulic su po meni drzali tu lijevu stranu i vise nego korektno. Begovic isto solidan ukupno. Pjanic nedorecen i dobro cuvan. Samo dzabe je to za napraviti neki rezultat protiv Belgije treba ti 10-tak raspolozenih igraca + sreca ( koju smo imali jer smo prvi poveli ).

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 sep 2015, 14:27

Fidelis je napisao/la: Da ne spominjem da je Kolasinac jedan od rijetkih igraca kojem je ostalo snage a snaga nam je bila prijeko potrebna,i da ne spominjem da je Hazard napravio onaj slalom sa te strane kad je Daca skrivio penal,k bi onako prosao da je Seo bio tu.
Care moj nije ti fudbal guranje balvana od 50 tona. KDB ga je popiš..... Svaki start je dobio+njegovo probijanje po strani. Čemu? Lik veze nema sa centaršutem :facepalm: Opet se vraćam na komentar od prije par strana vezano za inteligenciju. Pepe je krkan ala Sejo, ali ima nesto u glavi. U tome je razlika izmedju Kolasinca i igraca koji igraju na njegovoj poziciji. Srljaj, srljaj, lomi i to je to. Ima takvih po Tušnju u svako doba dana :thumbup:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 06 sep 2015, 08:27

Ibizevic je napisao/la:Mislim da sam vidio forumaša Majstor10 u svečanoj loži
:urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 sep 2015, 14:43

slika

Sta li mu je reko Wilmots. :mrgreen:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 15:04

Gdje nam je @master duhovni vodic? ne pojavljuje se u zadnje vrijeme..
This time next year we'll be millionaires.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 07 sep 2015, 15:20

Momciluk je napisao/la:Gdje nam je @master duhovni vodic? ne pojavljuje se u zadnje vrijeme..
Bio sam skoro s njim, momciluk je zauzet mnogo zadnjih mjeseci, nedavno je diplomirao ekonomiju i statistiku na univerzitetu u Sjevernoj Karoloni, nasao curu, mozda se i ozeni. Ne vjerujem da cemo vise imati priliku da citamo njegove brilijantne postove.
DD

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2015, 18:00

krmpotich je napisao/la: Care moj nije ti fudbal guranje balvana od 50 tona. KDB ga je popiš..... Svaki start je dobio+njegovo probijanje po strani. Čemu? Lik veze nema sa centaršutem :facepalm: Opet se vraćam na komentar od prije par strana vezano za inteligenciju. Pepe je krkan ala Sejo, ali ima nesto u glavi. U tome je razlika izmedju Kolasinca i igraca koji igraju na njegovoj poziciji. Srljaj, srljaj, lomi i to je to. Ima takvih po Tušnju u svako doba dana :thumbup:
Kakve su ovo vise gluposti?

Tebi ako Seo nije dovoljno dobar, objasni argumentovano sta ti smeta, ako je tebi deficit da je on krkanski gradjen, onda uzmi loptu u noge i pokusaj tog istog krkana da predjes, pa ces vidjeti kako ces proci. Ako tebi Pepe ima nesto u glavi, igrac koji svijesno suta drugog igraca nogama, dok ovaj lezi na podu i koji je dobio xy crvenih kartona radi prljave igre, onda stvarno ne znam kakve parametre ti sebi pri ocjenjivanju postavljas, ali realan nisi sigurno, osim dosadan.

Cuj Pepe je krkan ali ima nesto u glavi, o zivote :urnebes: :urnebes: :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 07 sep 2015, 18:22

DonCorleone je napisao/la: Tebi ako Seo nije dovoljno dobar, objasni argumentovano sta ti smeta, ako je tebi deficit da je on krkanski gradjen, onda uzmi loptu u noge i pokusaj tog istog krkana da predjes, pa ces vidjeti kako ces proci. Ako tebi Pepe ima nesto u glavi, igrac koji svijesno suta drugog igraca nogama, dok ovaj lezi na podu i koji je dobio xy crvenih kartona radi prljave igre, onda stvarno ne znam kakve parametre ti sebi pri ocjenjivanju postavljas, ali realan nisi sigurno, osim dosadan.

Cuj Pepe je krkan ali ima nesto u glavi, o zivote :urnebes: :urnebes: :urnebes: .
Smeta mi sto pokusava preci na drugu polovinu igralista i svaki uboga put ispada smijesan. Run forest run, ubaci loptu i bolje da ne pokusava. O tome ti pricam. I kad je bio na svojoj polovini De Bryne ga je usio svaki put, svaki duel je dobio. Znaci da ima imalo mozga za bolje postavljanje dobio bi pola duela, nije niti jedan :wave: Pepe je samo prgav i to je sve. Da nema nesto u glavi ne bi bio u top 3 igraca na svijetu na svojoj poziciji :kafa: Realan sam poprilicno a ko je dosadan?!? Pa svi oni sto ukivaju ovog igraca u nebesa bez ikakvog razloga sem da je trafika i sl... :beba:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2015, 18:35

Pepe apsolutno nije u top tri igraca svijeta na svojoj poziciji, odakle ti to? Pepe je jedan od rijetkih igraca koji je radi nedolicnog ponasanja bio kritikovan od vlastitih navijaca, igraca i uprave, ne radi igrackih sposobnosti, nego radi ponasanja. Njega uzeti kao primjer igraca 'koji ima nesto u glavi' jednostavno ne stoji, vjerovatno nisi upucen sta je Pepe do sada sve cinio tokom njegove igracke karijere.

Kolasinac je fizicki apsolutno jak igrac i nadimak tenk je prema tome opravdan, nista sto nije tako, niti je prenapuhano, tebi to smeta, ali on jeste to sto jeste, tenk, moraces jednostavno zivjeti sa tim.

Nama takav profil u odbrani treba (pogotovo nama koji godinama kuburimo sa njegovom pozicijom), on ne mora da bude ofanzivno toliko koristen, jer se formacija i taktika mogu tako podesiti da ofanzivne zadatke preuzimaju drugi igraci u timu. Sluzeci se tvojom logikom mozemo reci da je Dzeko defanzivno slab igrac, ali mo tu nije primarni zadatak, kao ni Kolasincu ofanzivni dio.

On treba svoje da ispuni u defanzivi, i on to veoma korektno, za nase uslove cak iznadprosjecno dobro cini.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 07 sep 2015, 23:09

Ne znam čemu ovolike silne polemike,o jednom sasvim prosječnom nogometašu kakvih ima i u ovoj našoj Premijer ligi.Svi oni koji prate zbivanja tu i oko reprezentacije znamo kako je momak ušao u repku,e pa sad kada je tu istrpite ga ili se žalite Papetu i predsjedniku NS BIH oni su ga instalirali......

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 sep 2015, 23:13

Ziko je napisao/la:Ne znam čemu ovolike silne polemike,o jednom sasvim prosječnom nogometašu kakvih ima i u ovoj našoj Premijer ligi.Svi oni koji prate zbivanja tu i oko reprezentacije znamo kako je momak ušao u repku,e pa sad kada je tu istrpite ga ili se žalite Papetu i predsjedniku NS BIH oni su ga instalirali......
Za sve su krivi sarajevski mediji heh

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 sep 2015, 23:16

Spahic,Kolasinac,Besic..niko nije dobar haman.Sto prije shvatite da mi nemamo boljih bit ce vam lakse.Spahic-kabadahija,Muhamed-primitivac a sad je i Sead trafika.Da Bog sacuva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 08 sep 2015, 00:34

Ziko je napisao/la:Ne znam čemu ovolike silne polemike,o jednom sasvim prosječnom nogometašu kakvih ima i u ovoj našoj Premijer ligi.Svi oni koji prate zbivanja tu i oko reprezentacije znamo kako je momak ušao u repku,e pa sad kada je tu istrpite ga ili se žalite Papetu i predsjedniku NS BIH oni su ga instalirali......
Apsolutno, evo sve se bundesligaši trgaju za njihove usluge milionski transferi naših pršte u bundesku iz PLBiH sa svih strana. Šta sve neću pročitati na ovom forumu bože sačuvaj.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, Sheyi i 14 gostiju.