Studiranje
Moderator/ica: insider
Re: Studiranje
Da samo dva. I zbog ta dva, ides ponovo .
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa budimo realni, i iskreni, šanse za obnovu godine i ovako i onako su ogromne, mnogo veće nego što misliš. Pogotovo za nekoga ko nije mogao uraditi prijemni dovoljno dobro.
Ma ne kazem ja nista za sebe, vec kazem da su samo dva razli cita. Sad ako upadnem na hemiju koliko srignut ocistit i to je to, ono sto ce trebati na farmaciji jbg.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa tebi je bolje što su samo dva različita, znaci idealno ti je to, 8 ispita uči i pokušaji položit pa koliko god položiš to ti je bolje da manje iduce godine 
Pa zato i kazem. Bolje i to nego sjediti kod kuce svakako.
Oj majko ja procedure dok se upišeš na fakultet, 3 sata i nešto sam ostao na fakultetu popunjavajući one uplatnice, pa uplaćivanje po poštama, ovo ono.
8 uplatnica sam imao, šta god uplaćuješ, malo univerzitetu malo fakultetu, pa nekim bibliotekama i čega sve nema. Oderaše me momački, a indexa nigdje (kasnije sam vidio da je on 20KM, ali kada dođu indexi onda se plaća) a ovih ostalih troškova je bilo negdje 70KM. Ja sam vam krenuo na fakultet sa onoliko para koliko treba uplatiti i imam vam ja ovamo svojih nekih parica, ja sam se kući vratio samo sa markom u džepu i bruku nekih papira
. Et kako me oderaše, a nigdje ne piše tačno koliko šta treba platiti, nego tek kad dođeš onda ti samo kažu ovo za ono.
Al mogu pohvaliti ovu što radi u informacijama i u studentskoj na upisu, hoće sve pomoći, nisu kao ove neke vaše kao što vidim kukate.
Sretno mi na fakultetu.
8 uplatnica sam imao, šta god uplaćuješ, malo univerzitetu malo fakultetu, pa nekim bibliotekama i čega sve nema. Oderaše me momački, a indexa nigdje (kasnije sam vidio da je on 20KM, ali kada dođu indexi onda se plaća) a ovih ostalih troškova je bilo negdje 70KM. Ja sam vam krenuo na fakultet sa onoliko para koliko treba uplatiti i imam vam ja ovamo svojih nekih parica, ja sam se kući vratio samo sa markom u džepu i bruku nekih papira
Al mogu pohvaliti ovu što radi u informacijama i u studentskoj na upisu, hoće sve pomoći, nisu kao ove neke vaše kao što vidim kukate.
Sretno mi na fakultetu.
Joj kakva je vještica u studentskoj na Filozofskom, Bože sačuvaj.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najgora studentska sluzba u gradu Sarajevushzna je napisao/la:Joj kakva je vještica u studentskoj na Filozofskom, Bože sačuvaj.
Sta ces bolan FF, sta si to upisao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosanski (BHS - da se ne bi ko uvrijedio) i književnost 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uh, sretno 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
ima li sta za socijalni rok na untz?
Svi cekamo, u srijedu ce zavrsit posljednji rokovi, do petka bi trebalo da se zna tacan datum socijalakobac je napisao/la:ima li sta za socijalni rok na untz?
Jel postoji 3. prijemni rok na unsa?? 
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Studiranje
Ne vjerujem da je negdje ostalo mjesta pa da stave treći krug, al probaj sa molbom za prijem kao RSF/vandredan na većini fakulteta ne odbijaju parespartan91 je napisao/la:Jel postoji 3. prijemni rok na unsa??
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kad ce se obnova upisivat na UNTZ ( Masinstvo ) ?
- Centre forward
- Kontakt:
Ma kakva obnova, nije valjda da si odust'o ? Jel' zna neko koliko će se ispita moći prijavit' na socijalnom roku? UNTZ je u pitanju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja sam odlucio, upisat cu tu primjenjenu hemiju na pmfu, pa cu vidjeti dalje sta i kako. Gdje mogu naci da vidim kakvi su prijemni bili, ili neku preporucenu literaturu?