FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

harishp
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 23:11

Simpatizer je napisao/la:
Devil je napisao/la:Zvezde je igrala sa Rudarom ali je cekala pobednika Trans Narva/Rudar gde je tu ista regija sa Estima,Slaven je igrao protiv Makedonaca ali je pre toga igrao protiv Birkirkare(Malta).To je sve bilo u prva dva pretkola.A kasnije su ovi igrali ali je to bilo trece pretkolo ali si i sam rekao da od tada ne vazi nikako.Mada ja sam i dalje pri svome da nema regionalnih podela.
Moguce da sam se za.ebao, posto sam se sad sjetio i da je Slavija igrala protiv Alborga. :lol:
Do mene je, ovo sto sam pisao vazilo je za sezonu 2008/09.
Izgleda da je bas do tebe :lol:
Ti izgleda zaboravio da se ne ne nalazis u njemackoj,vec malo drugacijem entitetu to jest drzavi.
i da nema teoretske sanse da se radovi zavrse na vrijeme ili u roku.Da su mozda laktasi,sanse bi postajale ovako ni teoretske.
Tako da sebe zavaravas da cete te utakmice igrati na Borcevom stadionu.
Uostalom jos mjesec i po dana je ostalo.Pa budemo vidjeli :mrgreen:
Da te onda malo trznem sa radovim dokle su stigli. :lol:
Toliko o lupetanju :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 maj 2010, 23:12

VB 1987 je napisao/la:Ma nikako da mi admini odgovore, postoji li šansa za promjenu nika???
VB j.ebo ga ti, sam ga promjeni, uzmi drugi nick i daj nam do znanja da si to ti i rijesen problem
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 maj 2010, 23:13

@tatamata

Bod u Mostaru nam ne znaci ama bas nista. Bez trice nemamo sanse za prikljucak, a ako ne mozemo dobiti Velez koji je u rasulu i koji nema nekog narocitog motiva, onda nemamo o cemu da pricamo.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 maj 2010, 23:15

VB 1987 je napisao/la:Ma nikako da mi admini odgovore, postoji li šansa za promjenu nika???
Ako ozbiljno zelis to,postavicu ja pitanje adminu u moderatorskoj sobi....nakon ovog svega danas tesko je skontati ko je ozbiljan a ko se zajebava :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 maj 2010, 23:15

borcev_navijac je napisao/la:
VB j.ebo ga ti, sam ga promjeni, uzmi drugi nick i daj nam do znanja da si to ti i rijesen problem
Nije poenta u tome...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 maj 2010, 23:16

Simpatizer je napisao/la:@tatamata

Bod u Mostaru nam ne znaci ama bas nista. Bez trice nemamo sanse za prikljucak, a ako ne mozemo dobiti Velez koji je u rasulu i koji nema nekog narocitog motiva, onda nemamo o cemu da pricamo.
ma dobicemo mi veleza u mostaru, ali bice to pirova pobjeda ne zavisimo vise sami od sebe a zeljo realno moze dobiti makar bod portiv sarajeva i u trebinju bodove vec ima , ja sam vec prezalio oba naslova , tako da od sad, samo opusteno :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 maj 2010, 23:17

Schlager je napisao/la:
Ako ozbiljno zelis to,postavicu ja pitanje adminu u moderatorskoj sobi....nakon ovog svega danas tesko je skontati ko je ozbiljan a ko se zajebava :D
Ja sam krajnje ozbiljan i zamolio bih te da to uradeš, unaprijed ti se zahvaljujem...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 maj 2010, 23:18

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:
Nije poenta u tome...
shvatam ja u cemu je poenta, ali efekat bi bio isti tvojim izjasnjenjem da se odrices starog nicka i da pocinjes da pises pod novim nickom i to ti bude zadnja informacija sa nicka VB 1987 kojom nam kazes svoj novi nnick, tako da budemo sigurni da si toi ti, i onda nakon toga ovaj VB proglasis zvanicno mrtvim :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 maj 2010, 23:23

VB 1987

Upravo mi je Admin odgovorio da na ovom forumu nije dozvoljeno mijenjanje nickova,a moram priznati da nisam ukapirao ovo sta ti predlaze borcev navijac,osim ako mozda misli da se ponovo registrujes sa novim nickom i novom e-mail adresom....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 maj 2010, 23:28

VB 1987, pretjerujes brate sa tim mijenjanjem nika. Sad cemo cijelu stranicu o tome...
To sto ti imas taj nik nema veze sa onima koji iz "zajebancije" skandiraju ono sto skandiraju.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 maj 2010, 23:28

Schlager je napisao/la:VB 1987

Upravo mi je Admin odgovorio da na ovom forumu nije dozvoljeno mijenjanje nickova,a moram priznati da nisam ukapirao ovo sta ti predlaze borcev navijac,osim ako mozda misli da se ponovo registrujes sa novim nickom i novom e-mail adresom....
Ok hvala ti, razmisliću, o tome da se registrujem sa novim nikom...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 maj 2010, 23:30

Piše: E. Škorić
Nedjelja, 09.05.10. 21:58.

Borac je večeras na svom stadionu u Banja Luci deklasirao ekipu Modriče rezultatom 4:0.

Odmah po završetku utakmice održana je press konferencija u prostorijama Gradskog stadiona u Banja Luci. Prisutnim novinarima obratio se pomoćni trener Borca Stojan Malbašić te Nikola Nikić, šef stručnog štaba Modriče.

"Očekivana i zaslužena pobjeda moje ekipe. Dobro smo otvorili utakmicu i stvorili nekoliko šansi te upsjeli smo na vrijeme postići dva gola u prvom poluvremenu i to nam je sve olakšalo posao u nastavku, kada smo i potvrdili tu pobjedu. Modriču smo već arhivirali i sada se okrećemo prema Mostaru i Veležu. To će za nas biti ključna utakmica u borbi za titulu. Nadam se pobjedi u Mostaru i većem motivu", kazao je pomoćni trener Borca, Stojan Malbašić.

"Borac je zasluženo pobijedio i drago mi je što se Borac bori za titulu. Drago mi je i što je 'moj' Željo prvi, ali sam u Borcu proveo lijepe trenutke potkraj svoje karijere i drago mi je što su igrači proradili, ali nije mi drago što su protiv moje ekipe. Misim da je nedostatak fizičke nepripremljenosti glavni uzrok slabih rezultata. Imali smo u polusezoni 21 bod i u drugom dijelu osam utakmica na domaćem terenu, a na kraju smo ispali. To je za Guinessovu knjigu rekorda. Ali šta da se radi, to je fudbal i takve se stvari dešavaju", dodaje Nikola Nikić,

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 maj 2010, 23:33

ajde, dobro, promijeniću ti, i bićeš izuzetak koji potvrđuje pravilo (pošalji novi nick na pp).
znači, i dalje stoji pravilo da nema mijenjanja nickova.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 maj 2010, 23:34

Stvarno pretjerujete sa tim skandiranjem...Mislim da neki jedva docekaju da pljuju po Lesinarima.Ne kazem ja da sve znam,ali kako mozete tvrditi da je bilo ozbiljno,a ne zajebancija,kad ste bili na drugoj strani,na zapadu.Ja bar kazem ono sto sam svojim ocima vidio.Nije ni bitno,mislim da se ne bi trebale voditi rasprave o tome ovdje.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 maj 2010, 23:57

Eh, ljudi, evo mene sa novim i za mene svetim nikom, hvala adminima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 10 maj 2010, 00:14

Ја & $ на $ у " ' $ " " & ", тј. " $. ? $ је " он то " $ је $ & $ $ ?. " & су ? " " $ " & у " $ $ (" ' је $ & успјевао :D ), " $ $ " " ? (а стварно је $ $ " :D ) . ? су " $ " & у ", ? он на & " го у ? " :D Све у ' ? је $ $ на $. А % се " & за ?, & % & ¥ све " $ " Сарајево-" (јер - ? " " у $ ?). & ту " " ? $ ' " ? ?. Јер % " ? $ & не " $ ? 3 $ $ $ " " за % не &, а са ' у $ ? & ?-" :D, јер " " $ - ", а " то је " & '. Све у ' " " $ &....." $, опасно се ? " на $ ? (& % је " на ? " узео ? $ &) па - ? " " " на ' "-? (& ? $ & $ :D) ....$ & $ ? ? & - " & је "...

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 00:14

& је ' & & / $ је ? " "... $ ? је & ? не & " $ '... $ $ " % & " ? ? тог & па не "...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

немања видић
Kontakt:

Post Postao/la немања видић » 10 maj 2010, 00:15

& $ оно за " је ? ? $ па зар ? $ & ? ' " за оног ?, 95% " се ? $ је то $, % његова " $ се & & $ & тај ' хахахахахаххахахах, ' $!
' & & " $!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 maj 2010, 00:18

' $ je napisao/la:& $ оно за " је ? ? $ па зар ? $ & ? ' " за оног ?, 95% " се ? $ је то $, % његова " $ се & & $ & тај ' хахахахахаххахахах, ' $!
Nije se okrenuo prema zapadu, nego je samo ustao i otpozdravio prema istoku...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gennaro
Kontakt:

Post Postao/la gennaro » 10 maj 2010, 00:19

Zapad je pokazao kako se navija protiv Zelje a i dali su svoje misljenje o trrenutnom treneru.Ako ih mozemo prozivati u dovikivanju mislim da ih trebamo i podrzati u skandiranju za ostavku aktuelnog trenera!!!Kapitalnu prednost je prokockao,bodova nastrani slabo smo vidjeli ma sta da kazem vise, razocarenje.

Sto se tice igraca veceras malo me Puzigaca iznervirao zbog ovog siljenja na ovu djecu iz Modrice ali mozda je samo meni tako,pohvale za sve, ima materijala za doradu i iskoristavanje!
U životu je važno biti BORAC!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.