Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Smiješno je staviti Mirzu u isti koš sa ovom dvojicom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isto tako je smijesno staviti Jusufa u isti kos sa onom izdajicom.. sa Jusufom jos ne znamo na cemu smo, Mirza ima puno povjerenje.
This time next year we'll be millionaires.
Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
I to sto kazes i one otvorene trojke Sutala, imam osjecaj da je jednu ubacio da bi se trgnuli i uzeli Poljake.SlevinKelevra je napisao/la:Tek me sad uhvati tuga sto nismo uzeli i Poljsku, a realno smo mogli i trebali... Koliko smo imali samo promasenih slobodnih i zicera pod kosem. 15ak poena najmanje...
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ko prije 2 godine kad smo zalili latviju, kad smo na glupost izgubili i to nas kostalo 2 kruga...JFH9 je napisao/la:I to sto kazes i one otvorene trojke Sutala, imam osjecaj da je jednu ubacio da bi se trgnuli i uzeli Poljake.SlevinKelevra je napisao/la:Tek me sad uhvati tuga sto nismo uzeli i Poljsku, a realno smo mogli i trebali... Koliko smo imali samo promasenih slobodnih i zicera pod kosem. 15ak poena najmanje...
Hahaha idalej se smijem ovo engleskom komentatoru kako lik vristi na kraju gubi se jedva govori alex renfro pa kikanovic 

- invincible1921
- Kontakt:
Ma kakva trka i umor treba sto vise umrtvit igru i pokusat dugim napadima i odbranom covjen na covjeka. Iskreno ne ockujem pobjedu jer Finci su izuzetno kvalitetni i ne leze nam nikako.... Murphy i Salin su u formi, a Koponone zeljan da se dokaze jer je usro prve dvije tekme...Prije da cemo ruse dobit nego Finsku, ali borit se pa sta bude

=\_1921_/=
evo prepisati igru Srbije protiv Islanda sutra ,i bez problema uzimamo,samo ih pustati u reket gdje ce se vecinom spetljati i promasivati,a sut za 3 poena braniti koliko se moze,a ovo sto ostanu sami ocekivati da promase i to je to,jednostavno samo igrati ovu igru koju srbija igra trenutno i nema sanse da nas uzmu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
Rizik je to i kocka brate....Recimo makedonija je one godine kad su treci bili tako litvu dobili, al moglo se lako desit da ih zatrpaju jer su igrali zonu na rafalni potentene igrace litve koji nisu mogli pogodti dvoranu a ne kos...delinjo je napisao/la:evo prepisati igru Srbije protiv Islanda sutra ,i bez problema uzimamo,samo ih pustati u reket gdje ce se vecinom spetljati i promasivati,a sut za 3 poena braniti koliko se moze,a ovo sto ostanu sami ocekivati da promase i to je to,jednostavno samo igrati ovu igru koju srbija igra trenutno i nema sanse da nas uzmu
Ponavljam najvise me Koponena strah
=\_1921_/=
a nisi me mozda najbolje shvatio ako gledas trenutno Srbiju,vidio si da ih svjesno pustaju u reket gdje oni veze nemaju sta ce sa loptom,a sut za 3 poena brane koliko mogu,i onda islandzani priniudjeni sutirati za 3 preko ruke,a to je uvijek tesko pogoditi,a tako mislim da treba igrati,jednostavno iz reketa realizuju 1 od 5 napada i to ako je faul ili nestoinvincible1921 je napisao/la:Rizik je to i kocka brate....Recimo makedonija je one godine kad su treci bili tako litvu dobili, al moglo se lako desit da ih zatrpaju jer su igrali zonu na rafalni potentene igrace litve koji nisu mogli pogodti dvoranu a ne kos...delinjo je napisao/la:evo prepisati igru Srbije protiv Islanda sutra ,i bez problema uzimamo,samo ih pustati u reket gdje ce se vecinom spetljati i promasivati,a sut za 3 poena braniti koliko se moze,a ovo sto ostanu sami ocekivati da promase i to je to,jednostavno samo igrati ovu igru koju srbija igra trenutno i nema sanse da nas uzmu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ponavljam najvise me Koponena strah[/quote]
on nije odigrao nista posebno ove 3 tekme ali je pogadjao vazne suteve,i tu je preuzimao odgvornost
on nije odigrao nista posebno ove 3 tekme ali je pogadjao vazne suteve,i tu je preuzimao odgvornost

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
Joj ja te skonta da im dajemo sutdelinjo je napisao/la:a nisi me mozda najbolje shvatio ako gledas trenutno Srbiju,vidio si da ih svjesno pustaju u reket gdje oni veze nemaju sta ce sa loptom,a sut za 3 poena brane koliko mogu,i onda islandzani priniudjeni sutirati za 3 preko ruke,a to je uvijek tesko pogoditi,a tako mislim da treba igrati,jednostavno iz reketa realizuju 1 od 5 napada i to ako je faul ili nestoinvincible1921 je napisao/la:Rizik je to i kocka brate....Recimo makedonija je one godine kad su treci bili tako litvu dobili, al moglo se lako desit da ih zatrpaju jer su igrali zonu na rafalni potentene igrace litve koji nisu mogli pogodti dvoranu a ne kos...delinjo je napisao/la:evo prepisati igru Srbije protiv Islanda sutra ,i bez problema uzimamo,samo ih pustati u reket gdje ce se vecinom spetljati i promasivati,a sut za 3 poena braniti koliko se moze,a ovo sto ostanu sami ocekivati da promase i to je to,jednostavno samo igrati ovu igru koju srbija igra trenutno i nema sanse da nas uzmu

=\_1921_/=
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
covjeku je haman izazov da vidi moze li i kakvu pitu moze napraviti od ovih "go.vana"...bukvalno iz nicega covjek gradi ekipu...da nas vodi Sabit Hadzic ili Menso to bi bilo -40 u prosjeku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Rizik je to i kocka brate....Recimo makedonija je one godine kad su treci bili tako litvu dobili, al moglo se lako desit da ih zatrpaju jer su igrali zonu na rafalni potentene igrace litve koji nisu mogli pogodti dvoranu a ne kos...[/quote]
a nisi me mozda najbolje shvatio ako gledas trenutno Srbiju,vidio si da ih svjesno pustaju u reket gdje oni veze nemaju sta ce sa loptom,a sut za 3 poena brane koliko mogu,i onda islandzani priniudjeni sutirati za 3 preko ruke,a to je uvijek tesko pogoditi,a tako mislim da treba igrati,jednostavno iz reketa realizuju 1 od 5 napada i to ako je faul ili nesto
[/quote]
Joj ja te skonta da im dajemo sut
halali ma dobro mi smo repka sa kojom nikad ne znas mada odbrana me ne brine DUSKO JE BOG za to..samo da u napadu bude islo[/quote]
ma ne smijemo to al oni su takvi i ako budemo branili sut za 3 oni ce preko ruke pucati,i eto nase sanse
a nisi me mozda najbolje shvatio ako gledas trenutno Srbiju,vidio si da ih svjesno pustaju u reket gdje oni veze nemaju sta ce sa loptom,a sut za 3 poena brane koliko mogu,i onda islandzani priniudjeni sutirati za 3 preko ruke,a to je uvijek tesko pogoditi,a tako mislim da treba igrati,jednostavno iz reketa realizuju 1 od 5 napada i to ako je faul ili nesto

Joj ja te skonta da im dajemo sut

ma ne smijemo to al oni su takvi i ako budemo branili sut za 3 oni ce preko ruke pucati,i eto nase sanse

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
on nije odigrao nista posebno ove 3 tekme ali je pogadjao vazne suteve,i tu je preuzimao odgvornostdelinjo je napisao/la:Ponavljam najvise me Koponena strah

Mi smo idealan protivnik za takve igrače koji ne mogu ništa pogoditi i onda protiv nas se raspucaju, uvijek smo to znali.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mi smo idealan protivnik za takve igrače koji ne mogu ništa pogoditi i onda protiv nas se raspucaju, uvijek smo to znali.[/quote]Tracy3McGrady je napisao/la:on nije odigrao nista posebno ove 3 tekme ali je pogadjao vazne suteve,i tu je preuzimao odgvornostdelinjo je napisao/la:Ponavljam najvise me Koponena strah
nazalost upravu si

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tekst u Avazu za krajnji cilj ima sto vise oslabiti reprezentaciju u buducnosti,stvoriti razdor,izazvati ogorcenost javnosti na Mirzu i Jusufa,izazvati animozitet igraca prema njima.....
Uglavnom nista dobronamjerno.A Bosnjo se vazda fata na taj stari trik
Uglavnom nista dobronamjerno.A Bosnjo se vazda fata na taj stari trik

Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 08 sep 2015, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Mi smo idealan protivnik za takve igrače koji ne mogu ništa pogoditi i onda protiv nas se raspucaju, uvijek smo to znali.[/quote]Tracy3McGrady je napisao/la:on nije odigrao nista posebno ove 3 tekme ali je pogadjao vazne suteve,i tu je preuzimao odgvornostdelinjo je napisao/la:Ponavljam najvise me Koponena strah
Pa zato ga se i bojim... ko mriza na proslom eurobasketu prve dvije tkeme daleko ispod nivoa i onda je.bo mater ostalim

=\_1921_/=
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nek se pljuvaci stave u situaciju da se moraju kockati za hiljadu maraka ,a ne ne znam ti koliko miliona + sto bi morao novog igraca naci da zamijeni Mirzu.TaRgEt_ je napisao/la:Objasnio je to kim najbolje u NBA ne mozes voziti bicikl a da se ne pitaju vlasnici klubovi ti si njihovo vlasnistvo zato te i placaju toliko .
dajte ljudi, naucite citirat
Djaba pricas, sada je ovde navala fudbalskih navijaca i to je to , kada se opet smiri mozemo pisati mi koji smo uvijek tuHZ_ilidzaa je napisao/la:Nek se pljuvaci stave u situaciju da se moraju kockati za hiljadu maraka ,a ne ne znam ti koliko miliona + sto bi morao novog igraca naci da zamijeni Mirzu.TaRgEt_ je napisao/la:Objasnio je to kim najbolje u NBA ne mozes voziti bicikl a da se ne pitaju vlasnici klubovi ti si njihovo vlasnistvo zato te i placaju toliko .

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.