Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Wazza 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najbolji strijelac svih vremena.
BRAVO!
BRAVO!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Čestitke runjavi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- kumkalesic
- Kontakt:
Mnogo bolje odigrano drugo poluvrijeme što je rezultiralo i pobjedom u ovom derbiju grupe...
Moram pohvaliti i selektora sa onom izmjenom Shelvey-Kane koja je, pa može se slobodno napisati, i odlučila večerašnji duel...nisam očekivao ovako hrabar potez od njega moram najiskrenije priznati...
Do kraja i ove ostale dobiti kako bi se obezbijedio status nosioca za izvlačenje grupa...možda se već i obezbijedio, ali nisam siguran
Moram pohvaliti i selektora sa onom izmjenom Shelvey-Kane koja je, pa može se slobodno napisati, i odlučila večerašnji duel...nisam očekivao ovako hrabar potez od njega moram najiskrenije priznati...
Do kraja i ove ostale dobiti kako bi se obezbijedio status nosioca za izvlačenje grupa...možda se već i obezbijedio, ali nisam siguran
Joint_fc
Imaju Englezi dosta perspektivan tim,nije malo u ovoj grupi imati 8-0-0 omjer.
Jedva cekam prvenstvo,bas je doslo do smjene generacije,jos Wazza ostao,mislim da mogu napraviti neki iskorak i zaigrati to polufinale prvi put nakon '96 te.
Samo da Roy ne bude zasrao na prvenstvu i pocne sa 2 umjesto 3 veznjaka kao onomad u Brazilu.
Jedva cekam prvenstvo,bas je doslo do smjene generacije,jos Wazza ostao,mislim da mogu napraviti neki iskorak i zaigrati to polufinale prvi put nakon '96 te.
Samo da Roy ne bude zasrao na prvenstvu i pocne sa 2 umjesto 3 veznjaka kao onomad u Brazilu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Na Prvenstvu će to biti drugačije, ali O. K.
Odlični rezultati!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam,nisam nikad bio optimisticniji po pitanju Engleza. Ono sto me raduje je dosta napadackog kvaliteta. Tu su Wazza,Kane,Sterling,Ox,Stu ako bude zdrav.
Nije kao nekad kad si morao gledati Croucha ili Defoea u vrhu napada.
Odbrana je takodjer top top.
Nije kao nekad kad si morao gledati Croucha ili Defoea u vrhu napada.
Odbrana je takodjer top top.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Ova repka treba jos pure jesti da bi bili ozbiljan kandidat na vece domete. Kada izuzmemo smijesne protivnike poput Estonije, San Marina,... i nisu imali neku bauk grupu.
U odb nemaju klasnog stopera, pa takvog nemaju ni na cm / dm-u, dok krila i napad obecavaju.
Ipak msm da je najveca bojka ovog tima strasni Woy. Sjetimo se onog samaranja, kada je na kompaktne Talijane krenuo sa 424, i milion sl ispada.
U odb nemaju klasnog stopera, pa takvog nemaju ni na cm / dm-u, dok krila i napad obecavaju.
Ipak msm da je najveca bojka ovog tima strasni Woy. Sjetimo se onog samaranja, kada je na kompaktne Talijane krenuo sa 424, i milion sl ispada.
- kumkalesic
- Kontakt:
Al' ostaje jedan problem, a to su nabacivanja lopti kod prekida...ovo mi baš zapade za oko u večerašnjem duelu...
Od lopti Milnera nema nikakve koristi...
Od lopti Milnera nema nikakve koristi...
Joint_fc
Mene su, u posljednje vrijeme, bar kad je riječ o prvenstvima, često znali razočarati. Uostalom, koga nisu?
Sjetite se očekivanja njihove zaklete publike prije početka kvalifikacija (interesovanje za karte i sl.)... Možda se ne očekuje toliko kao nekad od prošlih generacija, pa je druga slika, ali ove igrače treba vidjeti u jačim utakmicama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa da,o tome sam i pisao,o toj formaciji.
Sto se tice odbrane imas odlicne bekove tu koji ce napredovati jos vise do prvenstva,nema vise Glen Johnsona i siguran sam ni da Baines nece igrati u prvoj,jedan od najgorih igraca u Brazilu.
Stoperi po meni nisu losi. Smalling je u finoj formi od druge polovine prosle godine,perspektivni Stones i Cahill koji ce nadam se povratiti staru formu,a tu je i Jagielka.
Hart je odlican golman,ni Forster nije daleko.
Vezni red je najslabiji dio ekipe bez premca. Nema neke klase,ali ima dosta trkaca i fizikanera.
Sad ne znam hoce li Carricka zvati,tu su Hendo,Milner,uvijek odlicni u repci Wilshere te Barkley koji bi konacno mogao eksplodirati ove godine u Evertonu.
I da jos u napadu da ne zaboravim Welbecka,coveka koji uvijek pruza pristojne partije u reprezentativnom dresu.
Walcot ne bi smio imati mjesta na prvenstvu i nadam se da nece zvari tu prevaru i vjecitog talenta.
Sto se tice odbrane imas odlicne bekove tu koji ce napredovati jos vise do prvenstva,nema vise Glen Johnsona i siguran sam ni da Baines nece igrati u prvoj,jedan od najgorih igraca u Brazilu.
Stoperi po meni nisu losi. Smalling je u finoj formi od druge polovine prosle godine,perspektivni Stones i Cahill koji ce nadam se povratiti staru formu,a tu je i Jagielka.
Hart je odlican golman,ni Forster nije daleko.
Vezni red je najslabiji dio ekipe bez premca. Nema neke klase,ali ima dosta trkaca i fizikanera.
Sad ne znam hoce li Carricka zvati,tu su Hendo,Milner,uvijek odlicni u repci Wilshere te Barkley koji bi konacno mogao eksplodirati ove godine u Evertonu.
I da jos u napadu da ne zaboravim Welbecka,coveka koji uvijek pruza pristojne partije u reprezentativnom dresu.
Walcot ne bi smio imati mjesta na prvenstvu i nadam se da nece zvari tu prevaru i vjecitog talenta.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
OK, prosetali se grupom i to jeste odlican rezultat ali za nesto vise na prvenstvu treba bolji selektor.
Ima dosta rupa na papiru, ne vjerujem da on moze izvuci max iz ovog sto ima. Dosta potencijala ali mnogi ovi igraci nisu dokazani na top nivou.
Ima dosta rupa na papiru, ne vjerujem da on moze izvuci max iz ovog sto ima. Dosta potencijala ali mnogi ovi igraci nisu dokazani na top nivou.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Koje su to reprezentacije sigurno dosta jace? Po meni su vec sada ozbiljan kandidat. Svicarska je ozbiljna reprezentacija a dobili su ih oba puta u grupi.Asteriks je napisao/la:Ova repka treba jos pure jesti da bi bili ozbiljan kandidat na vece domete. Kada izuzmemo smijesne protivnike poput Estonije, San Marina,... i nisu imali neku bauk grupu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
This.Asteriks je napisao/la:Ova repka treba jos pure jesti da bi bili ozbiljan kandidat na vece domete. Kada izuzmemo smijesne protivnike poput Estonije, San Marina,... i nisu imali neku bauk grupu.
Nije problem samo ta snaga na papiru, pa da kazem: Spanija, Francuska, Njemacka i Italija.Koje su to reprezentacije sigurno dosta jace?
Belgija je tu rame uz rame, istina obje repke imaju trenere koji nisu u stanju uklopiti funcionalan tim sa prepoznatljivom igrom te taktizirati u odredjenim momentima.
Sjecate se Eura 2012., Engleske ispala na penale od Italije, a Woy zadovoljan sto u regularnom dijelu nisu primili gol.
Jos dosta ispada sa ovim znalcem, koji tokom svoje preduge karijere nista znacajno nije napravio. Obicni sarlatan.
Juce su objavili engleski mediji da Woj ne vjeruje da ce na prvenstvo pozvati Wellbecka i Sturidgea
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Owen je mogao ici preko ovog rekorda da nije rano iskljucen iz repke (za vrijeme Capella).
Takodjer i ona greska prelaska u Real, a mislim da je imao sve predispozicije za vece stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.