Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
kako su ovi it uefa uboli sa ovim proširenjem eura

čekaj da prevedemGoalgetter je napisao/la:Immer wieder, immer wieder Österreich. kuknjavaChinaglia je napisao/la:Verräter der Bosniaken, herzlichen GlückwunschGoalgetter je napisao/la:Gotovo. Austrija ide na EURO.
EDIT:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 08 sep 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
U Svedskoj na svakom cosku predobri fudbalski kompleksi,a ozbiljnog fudbalera nema vec godinama.Ibra ih vise sam ne moze vuci,i ako je i sa 34 godine dvije klase ispred svih u reprezentaciji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vidjetcemo sta ce momci iz U21 repke da urade.Romagnoli13 je napisao/la:U Svedskoj na svakom cosku predobri fudbalski kompleksi,a ozbiljnog fudbalera nema vec godinama.Ibra ih vise sam ne moze vuci,i ako je i sa 34 godine dvije klase ispred svih u reprezentaciji.
AkoBogda Svedska - Bosna
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A svi smo bili skepticni. Ovih 6 dana fudbala zaredom je nesto sto nisam znao da mi je trebalo.Donnie Darko je napisao/la:kako su ovi it uefa uboli sa ovim proširenjem eura![]()
![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisu bas svi bili skepticniPirke je napisao/la:A svi smo bili skepticni. Ovih 6 dana fudbala zaredom je nesto sto nisam znao da mi je trebalo.Donnie Darko je napisao/la:kako su ovi it uefa uboli sa ovim proširenjem eura![]()
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam bio sretan, jer sam mislio da ćemo mi imati mnogo veće šanse za plasman nego inače. Ali eto...Pirke je napisao/la:A svi smo bili skepticni. Ovih 6 dana fudbala zaredom je nesto sto nisam znao da mi je trebalo.Donnie Darko je napisao/la:kako su ovi it uefa uboli sa ovim proširenjem eura![]()
![]()
Nisam ni razmišljao koliko će pojačati kvalitet samih kvalifikacija ovom izmjenom.
Dakle novo druženje za nekih mjeseci dana, kada ćemo saznati direktne putnike i učesnike baraža.

Island i Češka bez nekih ambicija u zadnja dva kola. Direktan plasman je tu. Zaista svaka čast Islanđanina, niko im nije mogao zamisliti na Euru, pogotovo jer je grupa bila poprilično teška. Turska i Nizozemska za baraž.

Turcima trebaju četiri boda, a igraju protiv prve dvije ekipe. Nizozemci moraju dobiti obje tekme i uzdati se u profesionalnost Islanđana i Čeha.

Belgija i Vels su direktni putnici, bez obzira što to još nisu matematički obezbjedili. Naučna fantastika je kiksati protiv Andore. BiH i Izrael za baraž.

Nešto slično Nizozemcima, naši se moraju pouzdati u profesionalnost Belgijanaca, koji će matematički obezbjediti plasman prije posljednjeg kola i meča sa Izraelom. Ali prije toga slijedi meč sa Velsom, koji dolazi po bodove u Zenicu. Izraelu trebaju četiri boda.

Grupa koja neće ponuditi uzbuđenje u posljednja dva kola. Španija i Slovačka idu direktno. Ukrajina baraž.

Njemci ovo jednostavno ne mogu ispustiti.

Za ostale se još ništa ne zna, postoji zaista mnogo kombinacija. Čak bi i Škoti mogli nekako do baraža, ali moraju pobjediti Poljake i nadati se pobjedi Njemaca protiv Irske. U tom slučaju bi u zadnjem kolu Poljska i Irska u direktnom duelu odlučivale o drugom mjestu.

Englezi su odavno završili posao.

Slovenci moraju odraditi svoje i čekati eventualno iznenađenje i pobjedu Estonije protiv Švicarske, kako bi se domogli drugog mjesta. Estonija još ima šanse, ali samo u teoriji.

Opet jedna grupa u kojoj se sve može promijeniti.

Rumuni i Mađari imaju lagan posao protiv Farana i već upisana tri boda. Dok bi već prežaljeni Finci i Grci mogli zagorčati život nekome.

Austrija je na Euru. Rusija i Švedska za baraž.

Ni Rusi, ni Švedi nemaju bogzna težak posao, tako da bi, ukoliko ne bude nekog ogromnog iznenađenja, Rusi trebali zadržati drugo mjesto. Crna Gora jako teško može ovdje nešto uraditi.

Italijani ne bi trebali imati većih problema.

Hrvati moraju odraditi svoj dio posla i uzdati se u Italijane u zadnjem kolu

Portugalcima treba bod. A vjerujem da će doći do njega.

Albanija bi mogla i sa dva boda do Eura, ali samo u slučaju da Portugal dobije Dance. S druge strane, možda im ni četiri neće pomoći.
Trećeplasirani

Island i Češka bez nekih ambicija u zadnja dva kola. Direktan plasman je tu. Zaista svaka čast Islanđanina, niko im nije mogao zamisliti na Euru, pogotovo jer je grupa bila poprilično teška. Turska i Nizozemska za baraž.

Turcima trebaju četiri boda, a igraju protiv prve dvije ekipe. Nizozemci moraju dobiti obje tekme i uzdati se u profesionalnost Islanđana i Čeha.

Belgija i Vels su direktni putnici, bez obzira što to još nisu matematički obezbjedili. Naučna fantastika je kiksati protiv Andore. BiH i Izrael za baraž.

Nešto slično Nizozemcima, naši se moraju pouzdati u profesionalnost Belgijanaca, koji će matematički obezbjediti plasman prije posljednjeg kola i meča sa Izraelom. Ali prije toga slijedi meč sa Velsom, koji dolazi po bodove u Zenicu. Izraelu trebaju četiri boda.

Grupa koja neće ponuditi uzbuđenje u posljednja dva kola. Španija i Slovačka idu direktno. Ukrajina baraž.

Njemci ovo jednostavno ne mogu ispustiti.

Za ostale se još ništa ne zna, postoji zaista mnogo kombinacija. Čak bi i Škoti mogli nekako do baraža, ali moraju pobjediti Poljake i nadati se pobjedi Njemaca protiv Irske. U tom slučaju bi u zadnjem kolu Poljska i Irska u direktnom duelu odlučivale o drugom mjestu.

Englezi su odavno završili posao.

Slovenci moraju odraditi svoje i čekati eventualno iznenađenje i pobjedu Estonije protiv Švicarske, kako bi se domogli drugog mjesta. Estonija još ima šanse, ali samo u teoriji.

Opet jedna grupa u kojoj se sve može promijeniti.

Rumuni i Mađari imaju lagan posao protiv Farana i već upisana tri boda. Dok bi već prežaljeni Finci i Grci mogli zagorčati život nekome.

Austrija je na Euru. Rusija i Švedska za baraž.

Ni Rusi, ni Švedi nemaju bogzna težak posao, tako da bi, ukoliko ne bude nekog ogromnog iznenađenja, Rusi trebali zadržati drugo mjesto. Crna Gora jako teško može ovdje nešto uraditi.

Italijani ne bi trebali imati većih problema.

Hrvati moraju odraditi svoj dio posla i uzdati se u Italijane u zadnjem kolu

Portugalcima treba bod. A vjerujem da će doći do njega.

Albanija bi mogla i sa dva boda do Eura, ali samo u slučaju da Portugal dobije Dance. S druge strane, možda im ni četiri neće pomoći.
Trećeplasirani

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Adidas pravi bolje dresove San Marinu nego nama 
Don't believe the hype.
Hoces ici momcino da navijas? Nije ti Francuska daleko.Goalgetter je napisao/la:Gotovo. Austrija ide na EURO.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Goalgetter
- Kontakt:
Abd, ali za nasu repku.Greivis je napisao/la:Hoces ici momcino da navijas? Nije ti Francuska daleko.Goalgetter je napisao/la:Gotovo. Austrija ide na EURO.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nisam bio skeptican. Znao sam da ce ovo biti dobra stvar a vjerujem da ce i sam Euro biti jako zanimljiv.Pirke je napisao/la:A svi smo bili skepticni. Ovih 6 dana fudbala zaredom je nesto sto nisam znao da mi je trebalo.Donnie Darko je napisao/la:kako su ovi it uefa uboli sa ovim proširenjem eura![]()
![]()
Kao prvo duze ce trajati, skoro kao Svjetsko prvenstvo. Kao drugo nemojte reci da nece biti zanimljivo pratiti ekipe kao sto su Island na EP?
Ne mogu vjerovati da je nekad samo 8 ekipa ucestvovalo na Evropskom prvenstvu, koja je to glupost bila... Ovo su davno trebali uraditi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Crnogorci se sad hvataju za glavu, ja mislim... Bod u onoj prekinutoj utakmici (bilo 0:0 kod prekida) i 2 koja su ispustili protiv Lihtenstajna gdje su fulali nemoguce i sad bi se borili za direktan plasman. 
- calcio
- Kontakt:
Mozemo se i mi ostali balkanci hvatati za glavu zajedno sa njima.SlevinKelevra je napisao/la:Crnogorci se sad hvataju za glavu, ja mislim... Bod u onoj prekinutoj utakmici (bilo 0:0 kod prekida) i 2 koja su ispustili protiv Lihtenstajna gdje su fulali nemoguce i sad bi se borili za direktan plasman.
Hrvatskoj bi valjao onaj bod koji su im uzeli zbog svastike. Jos sada zavrsnicu igraju pred praznim tribinama.
Srbiji je onaj incident sa albancima syebao kvalifikacije.
Nas ce zajebavanje protiv Kipra mozda kostati plasmana.
Nismo ni mi nista bolji Kipar nas uzem kuci, a u Izrael odemo bez napadaca i jos nekoliko igraca, cak smo i u Veslu mogli tri boda uzeti da je malo vise srece bilo. Mozda i Belgija kuci, ona nesretan greska Asmira.SlevinKelevra je napisao/la:Crnogorci se sad hvataju za glavu, ja mislim... Bod u onoj prekinutoj utakmici (bilo 0:0 kod prekida) i 2 koja su ispustili protiv Lihtenstajna gdje su fulali nemoguce i sad bi se borili za direktan plasman.
Sad strepimo da li ce Belgija pobjediti kuci Izrale a mi Vesl i Kipar da idemo u baraz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gledam ovaj spisak barazlija i najjace sanse (po meni) imaju Hrvati da budu najbolja treceplasirana i idu direkt.
Ukrajinci nece dobit Spaniju, a Hrvati ce nabit i Maltu i Bugarsku.
NA EP2016 ucestvuju:
AUSTRIJA, CESKA, ENGLESKA, FRANCUSKA, ISLAND,
(jos 19 slobodni mjesta)
AUSTRIJA, CESKA, ENGLESKA, FRANCUSKA, ISLAND,
(jos 19 slobodni mjesta)
- calcio
- Kontakt:
Imali smo dosta pehova, promasenih penala, precki, povreda u nezgodno vrijeme.Elegant je napisao/la:Nismo ni mi nista bolji Kipar nas uzem kuci, a u Izrael odemo bez napadaca i jos nekoliko igraca, cak smo i u Veslu mogli tri boda uzeti da je malo vise srece bilo. Mozda i Belgija kuci, ona nesretan greska Asmira.SlevinKelevra je napisao/la:Crnogorci se sad hvataju za glavu, ja mislim... Bod u onoj prekinutoj utakmici (bilo 0:0 kod prekida) i 2 koja su ispustili protiv Lihtenstajna gdje su fulali nemoguce i sad bi se borili za direktan plasman.
Sad strepimo da li ce Belgija pobjediti kuci Izrale a mi Vesl i Kipar da idemo u baraz.
Ako se nakon svega toga uspijemo plasirati, svaka nam cast.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nikakve koristi nemaju od nabijanja Malte, mislim na ovoj ljestvici trećih mjesta. Mogu još dobiti samo 3 boda od Bugarske.FliX je napisao/la:Gledam ovaj spisak barazlija i najjace sanse (po meni) imaju Hrvati da budu najbolja treceplasirana i idu direkt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.