Eurobasket 2015

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kawhi
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Kawhi » 08 sep 2015, 23:34

Greivis je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Italijani imaju drugi roster na prvenstvu. Još mi nije jasno kako od Turske izgubiše. Kako ih zatrpaše Marco i Danilo. :rol: Još sad da ih Dirk izbaci. :pray:

Hrvati užasno igrali na početku. Vidim da je kasnije došlo na svoje. Stipčević je najgori igrač na prvenstvu. I to u konkurenciji s Buzom. :tokralju:
Treci roster po meni. Francuska, Grcka pa oni. Danilo pokazuje zasto je bio veliki potencijal. Nadam se da ga povrede vise nece ****.
Napisah u drugom postu da su Grci ispred Italijana samo zbog trenera.

Danilo je igračina. Mislim da bi ove sezone trebao biti prva opcija. Očekujem ga na 20+ poena.
Epidaurus je napisao/la: Pa sta i ocekivo j.e.b.e.m.u, Jahic ti je zenicki Jerry SLoan bio, lopta moze proc al igrac ne :mrgreen: J.e.b.a.l.o mater sta je taj lik para nahapo na "privatnim" treninzima, to je cudo jedno majke mi ... Kolko se ja sjecam igro je onaj Zahiragic u toj Bosninoj generaciji ...

Sto se ovih Sparsa tice, bio sam u aprilu mozda ko jarana u Sarajevu i u Slogi mi zapili onako kad sto do nas Glogovac, Nikolic i Buza, a sto pun alkohola jbt, gledam i ne vjerujem :rol:

Nema u Zenici od Mixera pravog velikog talenta al to sto je taj mogo popit to se moze knjiga napisat :D
Baš je bilo tako, lopta može proći, ali igrač ne. Jest, jest Zahiragić. On im je bio najbolji u omladinskim kategorijama jer je bio fizički dominantan, sada bez nekog posebnog šuta i visine ne može puno, ali solidan je play.

Mene je Buza dosta razočarao. Glupo je možda da to pričam ja koji mu nije mogao ništa, ali da od kadeta nije sekunde napredovao je poražavajuće. Ne znam što te to čudi za alkohol. Od pijanke s ekipom nema ništa bolje. Većina i počne s ekipom cugati na nekim putovanjima, kampovima... :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2015, 23:37

bulbasor je napisao/la:Jesu li Spanci opet birali izmedju Ibake i Mirotica kao naturalizovanog igraca? Ili Ibaka nije htio igrati?
Galinari je procepio u Denveru pred kraj sezone, sad je samo nastavio...
Teodosic je Italiju i prije prvenstva oznacio kao najtezeg protivnika u grupi.
Zelio je Ibaka da igra ali su oni izabrali Mirotica, tako da je sada Ibaka izgleda ljut ali nije zatvorio vrata reprezentaciji. Ali opet male su sanse da ce igrati u buducnosti..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 23:38

@Epi

Suljo s 17 dobio dijete ? :lol: Ne sjecam se baš puno kako je igrao. Da se ne lažemo i u tebe je buraz igrao super, a svaka cast što je školu izabrao ispred sporta. :mrgreen:

Bilo je fakat prije košarkaša u Zenici strašnih, ne znam je li ti buraz pricao kako je Nadan igrao ? Bolji cak i od Mixa bio..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2015, 23:39

Jesi siguran da je bio Buza tu Epi? Nesto mi to ne lici na njega.
Cinjenica je da stagnira vec 3-4 godine.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2015, 23:40

Kawhi je napisao/la: Danilo je igračina. Mislim da bi ove sezone trebao biti prva opcija. Očekujem ga na 20+ poena.
jel to prešo u virtus :?:

bit ce isti invalid kakav je bio i u prosloj sezoni. 20+ :rol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 sep 2015, 23:42

Belmin6 je napisao/la:@Epi

Suljo s 17 dobio dijete ? :lol: Ne sjecam se baš puno kako je igrao. Da se ne lažemo i u tebe je buraz igrao super, a svaka cast što je školu izabrao ispred sporta. :mrgreen:

Bilo je fakat prije košarkaša u Zenici strašnih, ne znam je li ti buraz pricao kako je Nadan igrao ? Bolji cak i od Mixa bio..
Ja sam mislio da ste vas dvojica puno stariji od mene. :rol:

Nego, ko vam je bio u Kengurima 10ka, čupav, ogroman je bio. Mislim da je 96. ili 97. godište.
Donnie Darko je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Danilo je igračina. Mislim da bi ove sezone trebao biti prva opcija. Očekujem ga na 20+ poena.
jel to prešo u virtus :?:

bit ce isti invalid kakav je bio i u prosloj sezoni. 20+ :rol:
Ne, u Phoenix. :kafa:

Bio je povrijeđen.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 sep 2015, 23:43

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la: Pa sta i ocekivo j.e.b.e.m.u, Jahic ti je zenicki Jerry SLoan bio, lopta moze proc al igrac ne :mrgreen: J.e.b.a.l.o mater sta je taj lik para nahapo na "privatnim" treninzima, to je cudo jedno majke mi ... Kolko se ja sjecam igro je onaj Zahiragic u toj Bosninoj generaciji ...

Sto se ovih Sparsa tice, bio sam u aprilu mozda ko jarana u Sarajevu i u Slogi mi zapili onako kad sto do nas Glogovac, Nikolic i Buza, a sto pun alkohola jbt, gledam i ne vjerujem :rol:

Nema u Zenici od Mixera pravog velikog talenta al to sto je taj mogo popit to se moze knjiga napisat :D
Baš je bilo tako, lopta može proći, ali igrač ne. Jest, jest Zahiragić. On im je bio najbolji u omladinskim kategorijama jer je bio fizički dominantan, sada bez nekog posebnog šuta i visine ne može puno, ali solidan je play.

Mene je Buza dosta razočarao. Glupo je možda da to pričam ja koji mu nije mogao ništa, ali da od kadeta nije sekunde napredovao je poražavajuće. Ne znam što te to čudi za alkohol. Od pijanke s ekipom nema ništa bolje. Većina i počne s ekipom cugati na nekim putovanjima, kampovima... :mrgreen:
Mah sjecam se i ja da su za Buzu govorili da je nebeski talent. Ima bas vrhunsko tijelo i dosta dobar sut i cudno mi sto nije postao j.e.b.e.n igrac. Cak sam cuo neke price da je Hezonju dominiro dok su mladji obojica bili

@Belmine
Nije Suljo, Adelmo dobio dijete sa 17 ba :mrgreen: Suljo se tek ozenio nedavno a njegov mladji buraz mi jedan od najboljih jarana :D Al i Suljo stariji je dobar bio al eto mrskorod pa haj :D
Za Nadana nikad cuo nisam, samo za Danku i Adelma od tih starijih. I naravno nezaboravna generacija Opacak-Zuba-Mulic-Dedo-Armed :mrgreen:
@Gre
mislim da je Buza bio al moguce je da sam se sj.ebo jer sam i ja pofino popio. Za Nikolica i Glogovca sam 100% siguran :D

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 23:46

@kawhi

Neam pojma tamo za mladje iz Kengura. U Netsu sam završio svoju karijeru. :rol: Mada se sjecam jednog stabla iz Kengura da je bio cickav. Preko dva metra, je li taj ?

@Epi

Aha, Adelmo. Ma sad frajer samo puca teretanu. Možda je i zaboravio košarke igrati. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2015, 23:48

Kawhi je napisao/la:

Bio je povrijeđen.
Bio je povrijeđen, a onda se vratio i odigrao skoro kompletnu prošlu sezonu. :rol:

Ako ništa, odlučno je sačuvao svoje mizerne procente iz igre, koji ga prate cijelu NBA karijeru, samo je igrao manje.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 sep 2015, 23:48

@Kawhi

Jel mislis mozda na onog sto je u Sparse preso iz Kengura ? Refik se zove meni se cini, al nisam 100%

@Belmine

Ma Adelmo sad ko LeBron gradjen jbt, na basketu raznosi ljude na ulazu :mrgreen: Danko je kolko ja znam u Grazu sad na studiju, vidio sam ga gore par puta u gradu.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 sep 2015, 23:53

Spanija veceras vise nego ocigledno kalkulisala da izbjegne 2. mjesto u grupi. (citaj Grcku ili Francusku u 1/8). Nije im prvi put.
Don't believe the hype.

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 08 sep 2015, 23:55

Epidaurus je napisao/la:@Kawhi

Jel mislis mozda na onog sto je u Sparse preso iz Kengura ? Refik se zove meni se cini, al nisam 100%

@Belmine

Ma Adelmo sad ko LeBron gradjen jbt, na basketu raznosi ljude na ulazu :mrgreen: Danko je kolko ja znam u Grazu sad na studiju, vidio sam ga gore par puta u gradu.
Momci, kakve veze to ima s ovom temom?

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 23:55

Nikakve. :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 sep 2015, 23:56

Donnie Darko je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Bio je povrijeđen.
Bio je povrijeđen, a onda se vratio i odigrao skoro kompletnu prošlu sezonu. :rol:

Ako ništa, odlučno je sačuvao svoje mizerne procente iz igre, koji ga prate cijelu NBA karijeru, samo je igrao manje.
Igrao je 24 minute u prosjeku. :rol: I zabijao 12 poena za 24 minute što je odlično.

A eto vidjećemo seljedeće sezone. Moje prognoze se uglavnom ispostave kao tačne. :kafa:
Belmin6 je napisao/la:@kawhi

Neam pojma tamo za mladje iz Kengura. U Netsu sam završio svoju karijeru. :rol: Mada se sjecam jednog stabla iz Kengura da je bio cickav. Preko dva metra, je li taj ?
Nije stablo. Imao je brzine na svoju visinu. :mrgreen:
Epidaurus je napisao/la:@Kawhi

Zapamtio bih ga da je došao u Sparse.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 sep 2015, 23:57

:kafa:

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2015, 23:58

Srbija-BIH u najavi :D

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 sep 2015, 00:18

Ljudi j.e.b.o majku ako ovaj Rudy Fernandez nije mogao bit jedan od najboljih bek sutera u NBA da nije odlucio bit p.i.z.d.a i vracat se u Europu. Kad god sam ga gledao u Realu ove sezone lik je u dzep najbolje vanjske protivnika stavljao i uz to si kreirao sut iz z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e ... Steta samo ssto je ovako pogan igrac, veliki je igrac mogao postat ...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 sep 2015, 00:19

marconato je napisao/la::kafa:

slika

Đorđević naravno protiv Litvanaca u onom nezaboravnom finalu, Peđa mislim protiv Letonaca u četvrtfinalu, a protiv koga Kešelj :hmmmmm: ?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bizii6
Kontakt:

Post Postao/la Bizii6 » 09 sep 2015, 00:26

Belmin6 je napisao/la:Nikakve. :mrgreen:
Tema: Nostalgija za zenickim talentima :plac:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 sep 2015, 00:30

alan_kardec je napisao/la: Đorđević naravno protiv Litvanaca u onom nezaboravnom finalu, Peđa mislim protiv Letonaca u četvrtfinalu, a protiv koga Kešelj :hmmmmm: ?
Mislim da je protiv Francuza 2011... :think:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.