Napisah u drugom postu da su Grci ispred Italijana samo zbog trenera.Greivis je napisao/la:Treci roster po meni. Francuska, Grcka pa oni. Danilo pokazuje zasto je bio veliki potencijal. Nadam se da ga povrede vise nece ****.Kawhi je napisao/la:Italijani imaju drugi roster na prvenstvu. Još mi nije jasno kako od Turske izgubiše. Kako ih zatrpaše Marco i Danilo.Još sad da ih Dirk izbaci.
![]()
Hrvati užasno igrali na početku. Vidim da je kasnije došlo na svoje. Stipčević je najgori igrač na prvenstvu. I to u konkurenciji s Buzom.
Danilo je igračina. Mislim da bi ove sezone trebao biti prva opcija. Očekujem ga na 20+ poena.
Baš je bilo tako, lopta može proći, ali igrač ne. Jest, jest Zahiragić. On im je bio najbolji u omladinskim kategorijama jer je bio fizički dominantan, sada bez nekog posebnog šuta i visine ne može puno, ali solidan je play.Epidaurus je napisao/la: Pa sta i ocekivo j.e.b.e.m.u, Jahic ti je zenicki Jerry SLoan bio, lopta moze proc al igrac neJ.e.b.a.l.o mater sta je taj lik para nahapo na "privatnim" treninzima, to je cudo jedno majke mi ... Kolko se ja sjecam igro je onaj Zahiragic u toj Bosninoj generaciji ...
Sto se ovih Sparsa tice, bio sam u aprilu mozda ko jarana u Sarajevu i u Slogi mi zapili onako kad sto do nas Glogovac, Nikolic i Buza, a sto pun alkohola jbt, gledam i ne vjerujem
Nema u Zenici od Mixera pravog velikog talenta al to sto je taj mogo popit to se moze knjiga napisat
Mene je Buza dosta razočarao. Glupo je možda da to pričam ja koji mu nije mogao ništa, ali da od kadeta nije sekunde napredovao je poražavajuće. Ne znam što te to čudi za alkohol. Od pijanke s ekipom nema ništa bolje. Većina i počne s ekipom cugati na nekim putovanjima, kampovima...