Samo mi se ne svida sto Greivis navija za Hawkse, ali sta da se radi.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ti k'o da nikad nisi čuo za neki drugi kanal osim SK-aJoseMourinho je napisao/la:Opet pocinjem pratit kako dodje na SK,
Belmin6 je napisao/la: @miki
Pripremi se da te Gre i ja samaramo redovno. Za koga si ti?
Hakuhō ShōJoseMourinho je napisao/la:Opet pocinjem pratit kako dodje na SK, zadnja sezona sto sam pratio je kad onaj pitsburg uze tituli sa onim debelim sto se probijo čini mi se tad se i oprostio ne sjećam mu se imena
JoseMourinho je napisao/la:Opet pocinjem pratit kako dodje na SK, zadnja sezona sto sam pratio je kad onaj pitsburg uze tituli sa onim debelim sto se probijo čini mi se tad se i oprostio ne sjećam mu se imena
Zna covjekwork je napisao/la:Neka momci prate, sto vise ljudi na temi, to bolje.
Samo mi se ne svida sto Greivis navija za Hawkse, ali sta da se radi.
Lillard je napisao/la:Zna covjekwork je napisao/la:Neka momci prate, sto vise ljudi na temi, to bolje.
Samo mi se ne svida sto Greivis navija za Hawkse, ali sta da se radi.![]()
alemsa je napisao/la:On navija za chokera iz Denvera
Dado brate, ti si definicija idealnog neprijatelja.SaltCityAttack je napisao/la:dzaba meni draft kad su meni svi out za ovu sedmicu. 2 RB, jedan reciver i td...opet karinana ****
Sta je ovo braterandy_moss je napisao/la:Dado brate, ti si definicija idealnog neprijatelja.SaltCityAttack je napisao/la:dzaba meni draft kad su meni svi out za ovu sedmicu. 2 RB, jedan reciver i td...opet karinana ****
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jasta radi, nema kod nas kamera ni osoblja u sklopu stadiona, to je cas posla ukrasti tudji playcalling. Jos ludja nebuloza je da smo slali ljude da kopaju po hotelu.SaltCityAttack je napisao/la:Sta je ovo braterandy_moss je napisao/la:Dado brate, ti si definicija idealnog neprijatelja.SaltCityAttack je napisao/la:dzaba meni draft kad su meni svi out za ovu sedmicu. 2 RB, jedan reciver i td...opet karinana ****
Postano kroz Forum SportSport.ba app...a jos nekakvih stvari ima pa brate sta ovo cinite
..sad ce vam se Alem popet na ledja
Report: Patriots sent employees into locker rooms to steal play sheets
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.